Пекин: Обама само потвърди силата на ”бяла” Америка

Водещият държавен вестник на Китай -"Женмин жибао", пише днес, че Барак Обама едва ли ще извърши големите промени, които обещава, ако влезе в Белия дом.

Обратно в новината

Коментари - Пекин: Обама само потвърди силата на ”бяла” Америка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво да се прави. За сега внос на негри в Русия няма, а както ти сам констатираш, там грузинци, осетинци, украинци и руснаци се намират в достатъчни количества. Само така между другото, освен Сталин, Хрушчов и Брежнев Русия са я управлявали и двама руснаци - Елцин и Путин. Горбачов не влиза в сметката, защото той не управляваше, а само говореше.

Zabravia6 4e Rusia i Kitai sa ednonacionalni durjavi, za razlika ot me6anata skara v USA. Niama baza za sravnenie. E da predimstvoto na USA e 4e sa krali nai-mnogo po sveta, i 4e ne sa vodili voina na sobstvena teritoria (tia mejduosobicite ne gi broime). A Obama kakto kazvat kitaicite dori da stane prezident edva li niakoi 6te mu dade da vzima sam re6enia..ima koi da var6i taia rabota :)

Tia v Kitai niamat li si sobstveni problemi, che sa trgnali da se zanimavat s Obama?

Политика!Във всеки американски филм има един черен сержант ,който представлява властта,ама главният герой е Брус Уилис!Просто искат да си хванат афроамериканския електорат!Или са по-турци и от нашите мъже и не могат да допуснат жена на президентския стол.Пък и как виждате Бил на мястото на първа дама?

Няма как Обама да стане президент, това е само тест за настроенията и силата на печките.

Само тридесет години години след края на сегрегацията и някакви си сто години след края на робството тъмнокож е с реални шансове да стане президент.Такова нещо може ли да се случи в Китай или Русия-друг път.Чеченец да стигне до висок държавен пост във великата Руска федерация ???-друг път! Най-много да е някой мустакат кавказки планинец-здраво да ги ръби руснаците и затова да му се радват петдесет години след смъртта му. Всичко това е показателно защо Америка все пак си остава най -великата страна в света-напук на всичките малоумници дето се прехласват по Че Гевара и другаря Путин например.Ама то пак ще се намери някой дето ще каже А вие защо си биете негрите бе?

Черния да се обяви и с/у глобалното затопляне :)

Не зная този глупак дето се пише Абрахам Линкълн /за срам на покойника/ как измерва величието на една страна, но при демокрацията е така - свобода на словото. Та глупакът очевидно няма представа за мъдростта на китайците, както и за това, че чеченците са не само мустакати ами и брадати кавказци. Той си мисли, че само американците са упълномощени от Всевишния да дават оценки и акъл на другите. И да ги бомбардират и окупират, ако не ги слушат. Само че с Китай, да не говорим за Русия, това няма да мине. Все пак те са нещо по-различно от Сърбия и Ирак. А китайците са прави - ако Обама стане президент, нищо няма да се промени, въпреки че неговият лозунг е Change!

Що пък да променя чувството за превъзходство на бяла Америка нали там са прииждали и прииждат хора от цял свят, хора от всякакви народности, вкл. и китайци. Това е страна на всички нации и на много ганьовци. Що постоянно плюете против Америка, а всеки си мечтае да живее там. Ако обвинявате Америка значи е виновен целият свят, защото тя е пълна с хора от всички народности по планетата. Всеки да се сърди на собствения си народ и на себе си.

Абе, ти що не прочетеш малко история бе отворко, начело на Съветския съюз са седяли много хора, които не са съвсем руснаци - грузинци, кавказци, татари и тем подобни. Докато в щатите е едно от местата, където расизма е най-силен във всичките му прояви. Колкото до вижданията ти, че америка е най-великата страна в света, не бъркай величието с агресивната военна и икономическа политика... За протокола не съм се прехласнала по Че Гевара, той е интересен не толкова като политик, колкото като личност, не съм прехласната и Путин, защото той е руската версия на Буш

e moje bi ako 4e4encite bqha pove4e ot rysnacite 6te si izberat i prezident ne zabravqite 4e v USA malcinstvata sa ve4e pove4e kato naselenie

Чинезите сигурно ще са най-доволни, ако за президент на щатите бъде избран комунист.

Bravo Turkey, aferim komshu,uspeh na chetvurtfinalite....

напълно съм съгласен с теб приятелю! Абсолютно си прав: за олигофрена Че Гевара, за продукта на КГБ Путин... Единствения шанс на България да тръгне в правилна посока е да се стабилизира политиката в САЩ, защото Буш е пълен мерзавец! Дано някой от САЩ да прати тези комунистически изчадия, кадето им е мястото!

По-голяма етническа търпимост или намаляването броя и влиянието на белите? :D

Комунисти - знаят само да насаждат мнения угодни за партията.

Черни