Коментари - Екзит пол: СИРИЗА - 33-35%, ”Нова демокрация” - 28,5-30,0% | Днес.dir.bg

Екзит пол: СИРИЗА - 33-35%, ”Нова демокрация” - 28,5-30,0%

"Очаква ни път, изпълнен с борба и тежка работа", писа Ципрас в "Туитър". Говорител на партията заяви, че СИРИЗА ще сформира правителство в следващите три дни.

Обратно в новината

Коментари - Екзит пол: СИРИЗА - 33-35%, ”Нова демокрация” - 28,5-30,0% | Днес.dir.bg

Коментари

Бедна България гласува за десни партии,богата Гърция за леви.

Тези леви партии не са като българските. В Гърция "комунизъм" не е имало.

хах гърците окончателно доказаха че нямат нищо общо с напредналата цивилизация на древните полиси всичко друго да игнорираме само лъжите на сириза са достатъчни :))) доказани лъжи! на всеки с мозък му стана ясно да се оправят до 10 години ще ги минем по стандарт

Е какво да доказват. За кого да гласуват? Криза отвсякъде.

"до 10 години ще ги минем по стандарт", обаче с такива глупаци-тролове като тебе, няма как да стане. Вече аз няколко кратно съм опонирал на реакционното ти мислене безрезултатно, а пък с атеизмът си ще си докараш "вършеене" на тръни, по чугунената си глава.

Социолозите пак излъгаха с прогнозите си. Те по скоро манипулират, а не проучват обществените нагласи.

Защо гърците пак избраха Ципрас, а не се поведоха по модерните тенденции? Сега наред са Марин Льо Пен и Пегида

Защото все още се надяват, че ще папкат повече, отколкото се трудят. Точно като нашите цигани.

Ако мине :)

И от назе по серсеми е имало!

ще е дует с Меркел за квотите с бежанците. Инак ако бабето не се разтовари... отде пари за Ципрасчо??

При социализма българите посещаваха Златни пясъци и Слънчев бряг при еднодневни турове, настанени в околните селища на квартири. Беше възприето, че това са курорти за чужденци, а почиващите българи там се възпримаха като привилегировани! Дори бар-вариетето в Слънчев бряг беше недостъпно! Сега тези курорти не са предпочитани, при това при настанявани в новопостроените луксозни хотели с басейни! Какво да кажем за старите хотели от социалистическо време!

Ей, няма да ми клатиш опорните точки келеш.

нормалните хора се трудят , творят и създават . комунягите все се борят ! все им трябва противник , враг някакъв ! и загубвайки все друг им е виновен !

Борба ги чакала. Тоя ръб вде се бори.

Към 1990 година съотношението на БВП към глава от населението в България и Гърция е било повече от 1 : 10! Понастоящем е под 1 : 5! Изводите пак всеки да си ги прави сам!

Прав си. Гласовете ще отидат при Златна зора и тя ще следващия победите нищо, че нещо нея брояха при прогнозите, но нали ви казах и при нас е така.

Ако се осъществи твоята прогноза, ще стане ясно, че и политиците от Златна Зора също не са магьосници!

Ясно, че на следващите избори,процентите на Ципурата,ще са не повече от 15 !

Хахаха!

Бяло море беше недостъпно за българите, дори и в мечтите им! Сега отскачат до там и за празниците! Това са фактите, изводите всеки да си ги прави сам!

И събота и неделя българите вече ходят до Бяло море. Това при управление на комунисти е немислимо.

В момента България граничи с толкова морета и океани, че дори Минчо Празников ще се затрудни да ги изброи.:)

Благодарение на усилията и държавническата мъдрост на Бойко Борисов жизненият стандарт и покупателната способност на българина драстично се повиши. 400 000 българи заминаха на почивка в Гърция а в Сандански вече не идва кьорав грък поради бедност. Свидетелство за повишаване на благосъстоянието на българите са милионите коли по магистралите по празниците. Всички трябва да се поклоним на Бойко Борисов и да му благодарим.

Всички трябва да се поклоним на Бойко Борисов и да му целунем х..

Обърнете внимание че всички мигранти търсят държава с мощна социална система. Силната социална система на книга е едно от първите условия на социалистическата система. Истината е че капитализма, "свободният пазар", "свободният избор", състезанието между индивидите и т.н. е прекрасна среда за развитие на хората от 10 до към 40 годишна възраст. След тази възраст всичко изброено даже вече е пречка и за това убежденията на повечето от тях стават "леви" и започват да търсят по силната "социална държава". Даже много от тях стават явни комунисти. Изключения правят само тези които са успели да надскочат границата на натрупване на капител при който той сам се поддържа или увеличава. Но те са малцина и ги наричаме милионери или милиардери. С две думи капитализма е за първата половина от живота ти а социализма за втората половина. Събирането на двете в единна политико-социална система го наричаме социалдемокрация. За сега това е най-добрата система, другата е тази в Китай...хибрид който като гледам излиза доста успешен.

който на младини не е бил социалист няма сърце . който на старини е социалист няма акъл !

Китайският хибрид засега е успешен като икономически проект, даказал се за кратък период от време от около 20 -30 години, а не като общество с високо качество на живот, каквото визираш в коментара си!

Трябва да си много прост да живееш в земен рай и да го унищожаваш. Трябва да си много прост, за да вярваш на телевизора, да мислиш с телевизора, да слушаш телевизора, да възприемаш света чрез телевизора, а не чрез собствената си преценка за случващото се около теб.

човече !!! спри се и иди на разходка ! разходи се до психодиспансера ! иначе с злобата и нетативизма що си натрупал в себе си ще избухнеш !

няма да избухне .или ще се обеси , или , което е по зле ,ще го избие на общественост.

Трябва да си много прост, за да вярваш, че държавата ти ще се оправи, докато ти си на хиляди километри от нея, в търсене на сигурност и щастие там, където го е извоювал някой друг. Трябва да си много прост, за да мислиш, че бъдещето на държавата ти зависи не от твоите действия, а от действията на останалите, докато в същото време по някаква абсурдна логика имаш огромно мнение за себе си и своите нереализирани и неоценени способности. Трябва да си много прост.

Трябва да си много прост, за да разчиташ, че точно ти ще минеш между капките, когато наоколо ти вали дъжд от неправди. Че точно ти ще оцелееш от всички около тебе, които като теб се мъчат да оцелеят. Че някой друг трябва да поведе някои други, за да оправят твоя живот. Трябва да си много прост, много страхлив, много безгръбначен.

Трябва да си много прост да работиш за хора, които смятат, че са над закона, да им позволяваш да трупат тлъсти печалби за твоя сметка, да наблюдаваш ежедневно тяхната подигравка с държавността и със самият тебе. И ако някой страничен наблюдател вземе, че ти покаже всичките тези беззакония, на които ти си ежедневен свидетел, мислейки, че ги не виждаш, ти просто да свиеш рамене и да кажеш: Ми аз какво мога да направя?

и да му обясняваш все тая.българина си е тъп и няма да те разбере.

Но как така ще попитате вие, нима няма нещо, което да обединява тези хора, населяващи тази територия, наречена България? Има, разбира се, те имат общи черти, но те не ги правят общност, не ги правят народ те са продажници, завистници и крадци. Те не се стремят да подобрят своето житие на тях им е достатъчно да се радват на нещастието на другите около тях, а ако случайно не виждат по-нещастен от себе си, то това ги прави нещастни. Те не се радват на постиженията на другите , а търсят начин да ги развалят, окалят и съсипят.

като гледам каква злоба лееш , вероятно са те изгонили от работа преди празниците .поради некадърност !

Всички трябва да се поклоним на Бойко Борисов и да му целунем х..

Ципрас може да мисли за народа си , но лентички като Бойко не може да реже.

Трябва да си много прост, за да се радваш, че гърците щели да станат толкова зле колкото теб и да не разбираш, че ти продължаваш безропотно да потъваш, докато те продължават неумолимо да се борят. Да не виждаш, че те дори и фалирали като държава, като общество са на светлинни години пред теб. Че дори заплатите им, по които ти мериш всичко, са пъти по-големи от твоите нищожни подаяния.

тези дни пътищата водещи към гърция бяха задръстени от българи почиващи там . а грък на почивка в българия не съм видял вече трета година .

напред сириза, към светли бъднини и политиката на меркел ти бързо размажи!............

първият път издържа седем месеца . сега ще устиска три , щото няма да има за новогодишните бонуси и .....

въпроса е колко ще издържи европа.че мама меркел ,както и викат бежaнците обедня.

Мама Меркел ще си прибере от Гърция и ще храни бежанци.

разликата между бедните и богатите е тази че първите винаги са вътре а вторите от всички ситуации които им налага живота излизат на печалба ! та ти за европа не се кахъри ! когато европа огладнее , гърция отдавна ще е умряла от град.

Кое пречеше на Ципрас да продължи с тая политика, дето се оказва, че е същата? Защо като видя дебелия, подаде оставка? И сега като види пак дебелия - какво ще направи?

ще си върнат драхмата и ще се оправят.

УПРАВЛЯВАЩИ,ПОЗДРАВИХТЕ ЛИ ЦИПРАС ЗА УСПЕХА- О Т Н О В О???? ХАИДЕ , ЧАКАМЕ ........

И Ципрас е като Бойко. Когато трябва е ляв, когато се налага се пребоядисва десен, при нужда става и царист. Важното е милиардите заеми той да ги взима.

какво се казва това.путкински народ управляман от путкинско правителство.това е в българия.

Браво СИРИЗА ! Соросоидните гейчета в България ще откачат че не са прекарали идеите на Сороз за тормоз на обикновените хора с глад и мор ! Пополисти но живеят 100пъти по-добре от нас и децата им не бягат от Гърция на по-добро място за живеене ! Нека българските соросоидни копелета да злобеят и да си оплюват брадите ,най-вече в парламента случайно попаднали , тиквата да си реже лентичките и да се снима за награда с Меркел и Юнкер а Българите да омират като мухи !

Много напрежение у теб. Ориентирай енергията си в нещо полезно за теб и околните. Мечтите и реалността са различни неща.

до СС Българите пътуват към Гърция и сме по бедни от тях поради 1.Нашите демократи са бивши комунисти. 2.Гърция не е строила комунизъм. 3.Отиват да си видят роднините-икономически мигранти заради предните две точки.

Ех че си грубиян.

личи си че те бие шаибата.българина трябва първо да се научи да скача както скача гърка.но понеже е страхливец,се крие като плъх.иначе до сега да ги е измел всички тези лаинократи.

Как да скачаш след Турско и Руско 'влияние' ?

Дълбок поклон пред Вас, братя и сестри гърци! Цялата треперя от вълнение, снощи почти не съм мигнала и съм стискала жестоко палци на най-шармантния политик на Балканите и Европа - Ципрас! Радвам се, че отново спечели, натри носа на Меркел и другите европаразити и сега ще се противопостави с пълна сила на техните пъклени планове за унищожаване на Гърция, която в миналото им е подарила цивилизация, науки, култура, изкуство, политика, икономически модели! Още утре отивам на море в Гърция и ще се отблагодаря подобаващо на всички силни гръцки мъже-Аполоновци, гласували за моя модел за красота и водене на политики- Ципрас! САгапо, сагапо, сагапо.

Евстатиева, и на теб не ти е лесно :)) Но ти се е получила сатирата. Дерзай!

Съседите имат по-малко алтернативи дори от нас :) Ципрас няма избор. Ще говори популистки, но ще си плаща стандартно с отсрочки. А кое е гръцкото ДПС :))

българското население каква алтернатива има.никаква.гърците в скоро време пак ще имат избори ако сириза не работи за гърците,кога ще стане това в българия.точно никога.

А кое е гръцкото ДС

Този филм сме го гледали вече и знаем как давърши.

Успех, Сириза!! Успех, Гърция!!! Стискам ви палци да успеете.

И да си върнат заемите с срок.

А при нас като ни управляват така наречените Демократи, които кой знае какво общо с демокрацията нямат, с какво сме по добре от Гърците.Защо по празнични дни се задръстват пропускателните пунктове към Гърция?!

Защото сме бедни и не можем да почиваме в Монте Карло.

а зададе ли си ти въпроса защо сте бедни.защото сте некадърни да рипнете както рипат гърците.

Повече гърци показаха, че искат малко да работят, а много да получават. В България има подобна етническа мургава група. Живи и здрави да са гърците. Сирицирка продължава.

И отново и отново и пак отново гърчоците ще ги лидерствао СЕКСИ АЛЕКСИ бре!Ясууу СЕКСИ АЛЕКСИ,ясууу!!!Щото Гърция винаги е била ГАЛЕНОТО ДЕТЕ на Света бре!И с пълно основание гърчоците имат такова ХАЙсамочувствие бре!Щото си имат МЕГАпокритие бря!Във всички ТОПуниверситети по СВЕТА(в това число и тук в Мексико бре!) се изучава историята на древна ЕЛЛАДА ва!!А не се изучава историята на некъф смешен опит за държава на юг от Дунава въй!Впрочем маляките си имат некъф Васе II дето преди 1001 години избачкал некакъв золум на вулгарите бре!Голем золум бря!пп-Веднага некой бръже-бръже да каже къф е тоя МЕГАзолум преди 1001 години при село Ключ,а не да млъчи гузно-гузно бре!!!Ха ха ха!!!

"Очаква ни път, изпълнен с борба и тежка работа". До пълната победа на комунизма по всички земни кълбета, а накрая и в Гърция:)

ше стройм развития социализъм и у назе то се видело мечката играе у комшиите! Швабите ще плащат!

Гърците гласуваха срещу робовладелския строй , наречен капитализъм ! Българските въшливи роби гласуват за робовладелцити!

А при социализма откъде идват паричките ?

ВАРИФАКИС БЕШЕ МЪЖЪТ ,НО В ГЕЙСКИЯ СЪЮЗ МЯСТО ЗА МЪЖЕ НЯМА

И мъжът се прибра в САЩ. Да не е луд, да стои при комунисти и социалисти.:)

От тук нататък в тези форуми започвам да вземам всичко само на шега!Защото 90% от пишещите полит-фанатици друго НЕ ЗАСЛУЖАВАТ!Просто комплексарски драсканици на неосъществени богаташи и кандидат реститутки-рентиери и изтърсачета на политкомисари с носталгични спомени!!!:-):-):-)

Е ти сега ли разбра :)))))))

В европейския съюз са на мода меките китки от всяко естество,Станишев е българския Ципрас,разсипа България и си замина

Станишев и Ципрас ли взеха милиардите дългове или ГЕРБ и Нова демокрация?

И гърците са като нас,виждат че не става но си го избират отново

ЦИПРАС И ПЛЕВНАЛИЕВ ,МНОГО СИ ПРИЛИЧАТ-И ОТ ДВАМАТА ,ЧЕП ЗА БУРЕ НЕ СТАВА

Комундаците ще ликвидират най-големият ни враг - Гърция, и това ще е единствената полза от комунист в цялата история на човечеството.

Знаеш, с колко труТ се влизаше, за Пожарникар? А за ВИФ, или за караСтис, требе ли да ти говоВра? Да му олижеш на Станишко гз, за закуска, чули ма? дедо Ратко

Не може, няма как, с два Леви мандака, докато на нашия Бойко и двата са Десни! Господин Борисов пак ще е "Отличника"! Една кривоуста журналиЗка

Тя "работата" на Ципрас вече я видяхме. Сега ще видим втора серия. Лошо няма. И зрелища са необходими особено ако са на гръцко дупе.

отличен ход, Германия става най-популярната държава в арабския свят, а това е свят с много ресурси, от природни до човешки, остава в по-дългосрочен план да се осребри изгодната позиция, а цената за това - приемането на няколко милиона емигранти ще бъде платена солидарно от половин милиардният ЕС

обърках статията:)

Споко. Тази глупост може да я напишеш под всяка една статия. Все същото ще е.

каквото и да напишеш и където и да го напишеш пак си е все същото

Айдеее, тоя пак ги сапуниса ...германците!

Мама Меркел сега я сапунисват орките. Ципрас направо ще и го...

Отделен е въпросът, че Ципрас като всеки правоверен комунист, никога през живота си не е работил нищо. Наш Станишко също.

повечето милиардери са комунисти

Само прост комунист може да си мисли, че да създадеш и управляваш успешно империя не е работа. За комуниста работа е краденето на кашкавал и агнета. Само булгаристанските милиардери са комунисти. И не го крият. Но те не са създали нищо. Всичко са откраднали от държавата.

Нормалните хора вземат кредит и после си го обслужват без много шум. За комуниста обслужването на кредит е "тежка работа". А, че за комуниста всяка работа е "тежка" мисля, че въобще не е нужно да го споменавам. Комуниста е свикнал само да взема без да дава.

Ал

Ах, тези комунисти, какви работи правят... Лоши! Лоши! А ти, Ото, ти виждал ли комунист на живо? Взимането и даването на кредит, Ото, е двустранен процес, който при нормалните хора е едно, а при държавните дела е съвсем друго нещо. Особено когато се преструктурира, така че три финансови институции да държат целия дълг на една държава и едностранно да определят политиката и. Та тогава, Ото, играта става мноооооого неприятна. Международна политика му се вика. Ама това човек, който и до ден днешен сънува комунисти няма как да вдене.

Типично мнение на комунист. Комуниста трябва винаги да взема. В миналото кашкавал и агнета без да ги плаща. а сега заеми без да ги връща. Защо ли не се учудвам...

Коментари - Екзит пол: СИРИЗА - 33-35%, ”Нова демокрация” - 28,5-30,0% | Днес.dir.bg

Екзит пол: СИРИЗА - 33-35%, ”Нова демокрация” - 28,5-30,0%

"Очаква ни път, изпълнен с борба и тежка работа", писа Ципрас в "Туитър". Говорител на партията заяви, че СИРИЗА ще сформира правителство в следващите три дни.

Обратно в новината

Коментари - Екзит пол: СИРИЗА - 33-35%, ”Нова демокрация” - 28,5-30,0% | Днес.dir.bg

Коментари

Бедна България гласува за десни партии,богата Гърция за леви.

Тези леви партии не са като българските. В Гърция "комунизъм" не е имало.

хах гърците окончателно доказаха че нямат нищо общо с напредналата цивилизация на древните полиси всичко друго да игнорираме само лъжите на сириза са достатъчни :))) доказани лъжи! на всеки с мозък му стана ясно да се оправят до 10 години ще ги минем по стандарт

Е какво да доказват. За кого да гласуват? Криза отвсякъде.

"до 10 години ще ги минем по стандарт", обаче с такива глупаци-тролове като тебе, няма как да стане. Вече аз няколко кратно съм опонирал на реакционното ти мислене безрезултатно, а пък с атеизмът си ще си докараш "вършеене" на тръни, по чугунената си глава.

Социолозите пак излъгаха с прогнозите си. Те по скоро манипулират, а не проучват обществените нагласи.

Защо гърците пак избраха Ципрас, а не се поведоха по модерните тенденции? Сега наред са Марин Льо Пен и Пегида

Защото все още се надяват, че ще папкат повече, отколкото се трудят. Точно като нашите цигани.

Ако мине :)

И от назе по серсеми е имало!

ще е дует с Меркел за квотите с бежанците. Инак ако бабето не се разтовари... отде пари за Ципрасчо??

При социализма българите посещаваха Златни пясъци и Слънчев бряг при еднодневни турове, настанени в околните селища на квартири. Беше възприето, че това са курорти за чужденци, а почиващите българи там се възпримаха като привилегировани! Дори бар-вариетето в Слънчев бряг беше недостъпно! Сега тези курорти не са предпочитани, при това при настанявани в новопостроените луксозни хотели с басейни! Какво да кажем за старите хотели от социалистическо време!

Ей, няма да ми клатиш опорните точки келеш.

нормалните хора се трудят , творят и създават . комунягите все се борят ! все им трябва противник , враг някакъв ! и загубвайки все друг им е виновен !

Борба ги чакала. Тоя ръб вде се бори.

Към 1990 година съотношението на БВП към глава от населението в България и Гърция е било повече от 1 : 10! Понастоящем е под 1 : 5! Изводите пак всеки да си ги прави сам!

Прав си. Гласовете ще отидат при Златна зора и тя ще следващия победите нищо, че нещо нея брояха при прогнозите, но нали ви казах и при нас е така.

Ако се осъществи твоята прогноза, ще стане ясно, че и политиците от Златна Зора също не са магьосници!

Ясно, че на следващите избори,процентите на Ципурата,ще са не повече от 15 !

Хахаха!

Бяло море беше недостъпно за българите, дори и в мечтите им! Сега отскачат до там и за празниците! Това са фактите, изводите всеки да си ги прави сам!

И събота и неделя българите вече ходят до Бяло море. Това при управление на комунисти е немислимо.

В момента България граничи с толкова морета и океани, че дори Минчо Празников ще се затрудни да ги изброи.:)

Благодарение на усилията и държавническата мъдрост на Бойко Борисов жизненият стандарт и покупателната способност на българина драстично се повиши. 400 000 българи заминаха на почивка в Гърция а в Сандански вече не идва кьорав грък поради бедност. Свидетелство за повишаване на благосъстоянието на българите са милионите коли по магистралите по празниците. Всички трябва да се поклоним на Бойко Борисов и да му благодарим.

Всички трябва да се поклоним на Бойко Борисов и да му целунем х..

Обърнете внимание че всички мигранти търсят държава с мощна социална система. Силната социална система на книга е едно от първите условия на социалистическата система. Истината е че капитализма, "свободният пазар", "свободният избор", състезанието между индивидите и т.н. е прекрасна среда за развитие на хората от 10 до към 40 годишна възраст. След тази възраст всичко изброено даже вече е пречка и за това убежденията на повечето от тях стават "леви" и започват да търсят по силната "социална държава". Даже много от тях стават явни комунисти. Изключения правят само тези които са успели да надскочат границата на натрупване на капител при който той сам се поддържа или увеличава. Но те са малцина и ги наричаме милионери или милиардери. С две думи капитализма е за първата половина от живота ти а социализма за втората половина. Събирането на двете в единна политико-социална система го наричаме социалдемокрация. За сега това е най-добрата система, другата е тази в Китай...хибрид който като гледам излиза доста успешен.

който на младини не е бил социалист няма сърце . който на старини е социалист няма акъл !

Китайският хибрид засега е успешен като икономически проект, даказал се за кратък период от време от около 20 -30 години, а не като общество с високо качество на живот, каквото визираш в коментара си!

Трябва да си много прост да живееш в земен рай и да го унищожаваш. Трябва да си много прост, за да вярваш на телевизора, да мислиш с телевизора, да слушаш телевизора, да възприемаш света чрез телевизора, а не чрез собствената си преценка за случващото се около теб.

човече !!! спри се и иди на разходка ! разходи се до психодиспансера ! иначе с злобата и нетативизма що си натрупал в себе си ще избухнеш !

няма да избухне .или ще се обеси , или , което е по зле ,ще го избие на общественост.

Трябва да си много прост, за да вярваш, че държавата ти ще се оправи, докато ти си на хиляди километри от нея, в търсене на сигурност и щастие там, където го е извоювал някой друг. Трябва да си много прост, за да мислиш, че бъдещето на държавата ти зависи не от твоите действия, а от действията на останалите, докато в същото време по някаква абсурдна логика имаш огромно мнение за себе си и своите нереализирани и неоценени способности. Трябва да си много прост.

Трябва да си много прост, за да разчиташ, че точно ти ще минеш между капките, когато наоколо ти вали дъжд от неправди. Че точно ти ще оцелееш от всички около тебе, които като теб се мъчат да оцелеят. Че някой друг трябва да поведе някои други, за да оправят твоя живот. Трябва да си много прост, много страхлив, много безгръбначен.

Трябва да си много прост да работиш за хора, които смятат, че са над закона, да им позволяваш да трупат тлъсти печалби за твоя сметка, да наблюдаваш ежедневно тяхната подигравка с държавността и със самият тебе. И ако някой страничен наблюдател вземе, че ти покаже всичките тези беззакония, на които ти си ежедневен свидетел, мислейки, че ги не виждаш, ти просто да свиеш рамене и да кажеш: Ми аз какво мога да направя?

и да му обясняваш все тая.българина си е тъп и няма да те разбере.

Но как така ще попитате вие, нима няма нещо, което да обединява тези хора, населяващи тази територия, наречена България? Има, разбира се, те имат общи черти, но те не ги правят общност, не ги правят народ те са продажници, завистници и крадци. Те не се стремят да подобрят своето житие на тях им е достатъчно да се радват на нещастието на другите около тях, а ако случайно не виждат по-нещастен от себе си, то това ги прави нещастни. Те не се радват на постиженията на другите , а търсят начин да ги развалят, окалят и съсипят.

като гледам каква злоба лееш , вероятно са те изгонили от работа преди празниците .поради некадърност !

Всички трябва да се поклоним на Бойко Борисов и да му целунем х..

Ципрас може да мисли за народа си , но лентички като Бойко не може да реже.

Трябва да си много прост, за да се радваш, че гърците щели да станат толкова зле колкото теб и да не разбираш, че ти продължаваш безропотно да потъваш, докато те продължават неумолимо да се борят. Да не виждаш, че те дори и фалирали като държава, като общество са на светлинни години пред теб. Че дори заплатите им, по които ти мериш всичко, са пъти по-големи от твоите нищожни подаяния.

тези дни пътищата водещи към гърция бяха задръстени от българи почиващи там . а грък на почивка в българия не съм видял вече трета година .

напред сириза, към светли бъднини и политиката на меркел ти бързо размажи!............

първият път издържа седем месеца . сега ще устиска три , щото няма да има за новогодишните бонуси и .....

въпроса е колко ще издържи европа.че мама меркел ,както и викат бежaнците обедня.

Мама Меркел ще си прибере от Гърция и ще храни бежанци.

разликата между бедните и богатите е тази че първите винаги са вътре а вторите от всички ситуации които им налага живота излизат на печалба ! та ти за европа не се кахъри ! когато европа огладнее , гърция отдавна ще е умряла от град.

Кое пречеше на Ципрас да продължи с тая политика, дето се оказва, че е същата? Защо като видя дебелия, подаде оставка? И сега като види пак дебелия - какво ще направи?

ще си върнат драхмата и ще се оправят.

УПРАВЛЯВАЩИ,ПОЗДРАВИХТЕ ЛИ ЦИПРАС ЗА УСПЕХА- О Т Н О В О???? ХАИДЕ , ЧАКАМЕ ........

И Ципрас е като Бойко. Когато трябва е ляв, когато се налага се пребоядисва десен, при нужда става и царист. Важното е милиардите заеми той да ги взима.

какво се казва това.путкински народ управляман от путкинско правителство.това е в българия.

Браво СИРИЗА ! Соросоидните гейчета в България ще откачат че не са прекарали идеите на Сороз за тормоз на обикновените хора с глад и мор ! Пополисти но живеят 100пъти по-добре от нас и децата им не бягат от Гърция на по-добро място за живеене ! Нека българските соросоидни копелета да злобеят и да си оплюват брадите ,най-вече в парламента случайно попаднали , тиквата да си реже лентичките и да се снима за награда с Меркел и Юнкер а Българите да омират като мухи !

Много напрежение у теб. Ориентирай енергията си в нещо полезно за теб и околните. Мечтите и реалността са различни неща.

до СС Българите пътуват към Гърция и сме по бедни от тях поради 1.Нашите демократи са бивши комунисти. 2.Гърция не е строила комунизъм. 3.Отиват да си видят роднините-икономически мигранти заради предните две точки.

Ех че си грубиян.

личи си че те бие шаибата.българина трябва първо да се научи да скача както скача гърка.но понеже е страхливец,се крие като плъх.иначе до сега да ги е измел всички тези лаинократи.

Как да скачаш след Турско и Руско 'влияние' ?

Дълбок поклон пред Вас, братя и сестри гърци! Цялата треперя от вълнение, снощи почти не съм мигнала и съм стискала жестоко палци на най-шармантния политик на Балканите и Европа - Ципрас! Радвам се, че отново спечели, натри носа на Меркел и другите европаразити и сега ще се противопостави с пълна сила на техните пъклени планове за унищожаване на Гърция, която в миналото им е подарила цивилизация, науки, култура, изкуство, политика, икономически модели! Още утре отивам на море в Гърция и ще се отблагодаря подобаващо на всички силни гръцки мъже-Аполоновци, гласували за моя модел за красота и водене на политики- Ципрас! САгапо, сагапо, сагапо.

Евстатиева, и на теб не ти е лесно :)) Но ти се е получила сатирата. Дерзай!

Съседите имат по-малко алтернативи дори от нас :) Ципрас няма избор. Ще говори популистки, но ще си плаща стандартно с отсрочки. А кое е гръцкото ДПС :))

българското население каква алтернатива има.никаква.гърците в скоро време пак ще имат избори ако сириза не работи за гърците,кога ще стане това в българия.точно никога.

А кое е гръцкото ДС

Този филм сме го гледали вече и знаем как давърши.

Успех, Сириза!! Успех, Гърция!!! Стискам ви палци да успеете.

И да си върнат заемите с срок.

А при нас като ни управляват така наречените Демократи, които кой знае какво общо с демокрацията нямат, с какво сме по добре от Гърците.Защо по празнични дни се задръстват пропускателните пунктове към Гърция?!

Защото сме бедни и не можем да почиваме в Монте Карло.

а зададе ли си ти въпроса защо сте бедни.защото сте некадърни да рипнете както рипат гърците.

Повече гърци показаха, че искат малко да работят, а много да получават. В България има подобна етническа мургава група. Живи и здрави да са гърците. Сирицирка продължава.

И отново и отново и пак отново гърчоците ще ги лидерствао СЕКСИ АЛЕКСИ бре!Ясууу СЕКСИ АЛЕКСИ,ясууу!!!Щото Гърция винаги е била ГАЛЕНОТО ДЕТЕ на Света бре!И с пълно основание гърчоците имат такова ХАЙсамочувствие бре!Щото си имат МЕГАпокритие бря!Във всички ТОПуниверситети по СВЕТА(в това число и тук в Мексико бре!) се изучава историята на древна ЕЛЛАДА ва!!А не се изучава историята на некъф смешен опит за държава на юг от Дунава въй!Впрочем маляките си имат некъф Васе II дето преди 1001 години избачкал некакъв золум на вулгарите бре!Голем золум бря!пп-Веднага некой бръже-бръже да каже къф е тоя МЕГАзолум преди 1001 години при село Ключ,а не да млъчи гузно-гузно бре!!!Ха ха ха!!!

"Очаква ни път, изпълнен с борба и тежка работа". До пълната победа на комунизма по всички земни кълбета, а накрая и в Гърция:)

ше стройм развития социализъм и у назе то се видело мечката играе у комшиите! Швабите ще плащат!

Гърците гласуваха срещу робовладелския строй , наречен капитализъм ! Българските въшливи роби гласуват за робовладелцити!

А при социализма откъде идват паричките ?

ВАРИФАКИС БЕШЕ МЪЖЪТ ,НО В ГЕЙСКИЯ СЪЮЗ МЯСТО ЗА МЪЖЕ НЯМА

И мъжът се прибра в САЩ. Да не е луд, да стои при комунисти и социалисти.:)

От тук нататък в тези форуми започвам да вземам всичко само на шега!Защото 90% от пишещите полит-фанатици друго НЕ ЗАСЛУЖАВАТ!Просто комплексарски драсканици на неосъществени богаташи и кандидат реститутки-рентиери и изтърсачета на политкомисари с носталгични спомени!!!:-):-):-)

Е ти сега ли разбра :)))))))

В европейския съюз са на мода меките китки от всяко естество,Станишев е българския Ципрас,разсипа България и си замина

Станишев и Ципрас ли взеха милиардите дългове или ГЕРБ и Нова демокрация?

И гърците са като нас,виждат че не става но си го избират отново

ЦИПРАС И ПЛЕВНАЛИЕВ ,МНОГО СИ ПРИЛИЧАТ-И ОТ ДВАМАТА ,ЧЕП ЗА БУРЕ НЕ СТАВА

Комундаците ще ликвидират най-големият ни враг - Гърция, и това ще е единствената полза от комунист в цялата история на човечеството.

Знаеш, с колко труТ се влизаше, за Пожарникар? А за ВИФ, или за караСтис, требе ли да ти говоВра? Да му олижеш на Станишко гз, за закуска, чули ма? дедо Ратко

Не може, няма как, с два Леви мандака, докато на нашия Бойко и двата са Десни! Господин Борисов пак ще е "Отличника"! Една кривоуста журналиЗка

Тя "работата" на Ципрас вече я видяхме. Сега ще видим втора серия. Лошо няма. И зрелища са необходими особено ако са на гръцко дупе.

отличен ход, Германия става най-популярната държава в арабския свят, а това е свят с много ресурси, от природни до човешки, остава в по-дългосрочен план да се осребри изгодната позиция, а цената за това - приемането на няколко милиона емигранти ще бъде платена солидарно от половин милиардният ЕС

обърках статията:)

Споко. Тази глупост може да я напишеш под всяка една статия. Все същото ще е.

каквото и да напишеш и където и да го напишеш пак си е все същото

Айдеее, тоя пак ги сапуниса ...германците!

Мама Меркел сега я сапунисват орките. Ципрас направо ще и го...

Отделен е въпросът, че Ципрас като всеки правоверен комунист, никога през живота си не е работил нищо. Наш Станишко също.

повечето милиардери са комунисти

Само прост комунист може да си мисли, че да създадеш и управляваш успешно империя не е работа. За комуниста работа е краденето на кашкавал и агнета. Само булгаристанските милиардери са комунисти. И не го крият. Но те не са създали нищо. Всичко са откраднали от държавата.

Нормалните хора вземат кредит и после си го обслужват без много шум. За комуниста обслужването на кредит е "тежка работа". А, че за комуниста всяка работа е "тежка" мисля, че въобще не е нужно да го споменавам. Комуниста е свикнал само да взема без да дава.

Ал

Ах, тези комунисти, какви работи правят... Лоши! Лоши! А ти, Ото, ти виждал ли комунист на живо? Взимането и даването на кредит, Ото, е двустранен процес, който при нормалните хора е едно, а при държавните дела е съвсем друго нещо. Особено когато се преструктурира, така че три финансови институции да държат целия дълг на една държава и едностранно да определят политиката и. Та тогава, Ото, играта става мноооооого неприятна. Международна политика му се вика. Ама това човек, който и до ден днешен сънува комунисти няма как да вдене.

Типично мнение на комунист. Комуниста трябва винаги да взема. В миналото кашкавал и агнета без да ги плаща. а сега заеми без да ги връща. Защо ли не се учудвам...