Герджиков: Напрежението с Турция се вдигна с 1 градус

Имаме готовност да се подсили охраната на българо-турската граница, ако това се наложи, заяви служебният премиер Огнян Герджиков.

Обратно в новината

Коментари - Герджиков: Напрежението с Турция се вдигна с 1 градус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напрежинието се измерва във Волтове а температурата в Градуси? Какво се е дигнало

d4

не ми стана ясно едно. градуса го оставям на физиците... става дума за автобусите т "електорални" единици. след като има възможност за отваряне на 35 избирателни секции в Турция кому е нужно да се гласува в Бантустана?? или пак ще има далавери с бюлетините. Това, че имат български паспорти, но не могат да пишат и говорят български и се определят като турци защо трябва да идват и гласуват тук??? Уж има изборен кодекс...

какво по-различно има в това гласуване от тези през последните 30тина години.единствената разлика е че дпс може да загуби част от гласовете си и ако излязат над 70% от българите да гласуват нито една от етническите партии няма да влезе в парламента.излиза че целия шум е да се запази присъствието на дпс в парламента.

България би трябвало да вземе решителни мерки,вклч.,оставка на Нейнски и реципрочната такава на Гьокче,силно компрометирана персона.Да,ама България е най-бедната и най-слабата държава в ЕС. ЕС-то го няма изобщо напоследък.Тотално сбъркани приоритети,политики и решения за някакви"скорости".Даже и Султан на Турция,не би могъл да се противопостави на един голям,обединен и силен Съюз.Какъвто ЕС в момента обаче не е . Виждам два варианта за нас. Оланд и Меркел губят Изборите и са аут от евро политиката.ЕС поема по нов път. Или,да си правим Балкански съюз с Румъния,Гърция и Сърбия срещу ислямистко-фашизоидната заплаха Ердоган.Иначе,сме като патета в калчища.

Налага се Герджиков, Затваряй!!!

много много културен и свестен човек Герджиков, няма ли начин да остане за постоянно премиер

напрежението не се мери в градуси!

не му е лесно на професор Герджиков, но 4овекът се справя перфектно. такива съвестни и 4естни хора трябват на България. надявам се и радев да е такъв, въпреки 4е го издигнаха корумпирани комунисти.

Виж му първо четворките в текста, а после не се чуди на съдържанието и прости заблудата на човечеца...

И какво стана с проверката по министерства- замазаха се всички престъпления!

Естествено! Това беше целта на занятието.

Да бе, затова КУРнелия лае, Нинова бае! Щото БСП само хулят с недоказани лъжи, а след това тихичко сами потулят доказателствата... Лекувайте се, цървени комундета!

Готовност не се декларира, а се демонстрира! Нещо не я забелязвам да я имаме. Пък и този само "един градус" ??? По каква скала е измерен, кажете. В училище за такъв отговор пишат двойка.

дълъг хоризонт на повишаване напрежението в градуси...!

в Бургас напрежението беше 8 градуса

се чудя...кАк е измерен този 1 градус и какво включва тази мерна единица в случая?

по Фаренхайт

Ако това са температурни градуси, то според коя мерна система ? Келвин Целзий Фаренхайт Реомюр ???? и един градус се повишила от колко ? от 0 по келвин (вече имаме лек шум или от 0 към един по целзий - вече имаме доста шум... или от 9000 до 9001 вече почти всичко е шум в атомната структура. Политиците са най глупавите смешници които съм гледал ! Желанието ми да гласувам спадна с 245 градуса по фаренхайт от 0 по целзий !

ГОСПОДИН ПРЕМИЕР, НЕ СИ ЗАТВАРЯЙТЕ ОЧИТЕ ПРЕД ФАКТИТЕ: КОЙ РЕГИСТРИРА ДОСТ, АМИ БЪЛГАРСКИЯ СЪД СЛЕД КАТО СЕ ДОКАЗА, ЧЕ ТАЗИ ПАРТИЯ Е С ТУРСКИ ИНТЕРЕСИ А СЕГА ОЛЕЛЕ КАКВО ДА ПРАВИМ, АМИ ЗАБРАНЕТЕ ПАРТИЯ ДОСТ И ВСИЧКО ЩЕ СЕ ОПРАВИ. А ЛЮТВИ МЕСТАН В ПАНДЕЛАТА.

циркът на ердоган- с левите анархисти продължава, под вещото ръководство на парите на ротшилд и саудитците...

герджиков, селянино външнокенефен -прост. виж бе. знаеш ли какво значат три градуса повече за мършата ти царска, която ти наричаш тяло?

А, до изборите соросоидите ще вдигнат напрежението с Турция с още няколко градуса! В крайна сметка, те са във война с еничарите в БГ и най-добрия начин да ударят еничара Бойко е точно като плюят по Турция, за която той работи! Пък и до момента еничарите имат голяма преднина пред соросоидите и те са в паника и готови на всичко, дори и на война с Турция, ако трябва!

Та ние с по-малкото багаж не моем те разбра!... Та, тъкмо Соросоидите са прикритите подръжници на турчетата и муслимите! Другото са циркове и хвърляне прах в очите на масите! Кога ще се събудите?!

Хайде още 10 дни и бягай откъдето си дошъл

Необходима е засилена охрана на границата с турция още от понеделник. Да не се пускат автобуси с избиратели, те не живеят в България. Има секции в турция да гласуват там, има създадени условия.Ердоган да си организира своите избори

Още навремето Наполеон е казал така : Дайте ми една шапка медали и ще ви спечеля всяка война ! 2017 не е 2064 година.

Сложете полицаи - националисти или такива от държавите север- северозапад от нас, иначе с тия корумпирани заптиета - скоро ще ни стрелят, ако не сме с чалми!

Ако нашите политици не игнорираха плюеха заплашваха така ха-ха-ха Русия,сега агата нямаше да се държи толкова нагло с нас! Закономерно Путин ни изостави! Айде сега да видим като дойде аскера в нашите земи,кой ще се застъпи за нас! Нито англичан,ннито германци,най малко пък Сащ. Хора да купуваме шалвари,да учим турски,да ни е по леснос вазелина :)

Престанете да се туткате и да ''имате готовност'' а превантивно много здраво защитете границата ни.

Герджик,кажи си истината! Не смееш да кажеш това,което Ахмед Доган има доблеста да признае! Вземи твърда позиция спрямо Ердоган! Султанатът има претенции към наши територии! Направи, ,дисекция" на ,,мекошавото " правителствона Б. Б.и най вече продажния подлизурко Р.Плевнемив,който твърдеше за найдобрия съсед и приятел Ердоган! Роско е за беее сене! Герджик,сондирай кои държави могат да помогнат,защото ще стане късно за реакция! Карайте нашата, ,,непобедима" армия на юг,поне малко да баламоса чаклмите! Вземай мерки ако трябва мобилизацияна хората до 60г! Кой с каквото може!

що за идиотщина! Турция е 80 млн.държава, със 740 000 души действаща армия и 540 000-в запас! ЕДИНСТВЕНО правилна дипломация се налага, другото са пълни глупости и ти би трябвало да го знаеш!

с какво ? Като, че ли не е ясно, че ни е гол з.....а.

ДА СЕ СПРЕ ИЗБОРНИЯ ТУРИЗУМ ВЕДНАГА! Турция и заплахите за мигрантски натиск, държавата може да реагира НЕЗАБАВНО и да затвори границата ТОТАЛНО! НАСТОЯВАМЕ ЗА НЕНАМЕСА в българските избори на Турските ОСВИРЕПЕЛИ имперски настроения, ВЪН от Б-я на мюсюлманите и да се отнеме двойното гражданство на резняцитееее...

И с руснаците да се постъпва по същия начин. Даже там опасността е по-голяма!

Да не стане ттака,че пак да допрем до братушките! Много голям говадиш,ама да не се осереш с ряз ан у й в гъ за!

ЗАТВАРЯНЕ на границата, ТОВА ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА ПРЕДПРИЕМЕТЕ господине "временен", без излишни илюзии, защото имперските истерици са неконтролируеми!!! ЗАТВАРЯНЕ НА ГРАНИЦАТА за изселниците, ДА НЕ СЕ ПОЗВОЛИ ДА ГЛАСУВАТ!!!

КОЯ ГРАНИЦА,ТАЯ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ИЛИ ТАЯ ЗА ВЛИЗАНЕ ХАХАХАХА МАЛОУМНИЦИ.

Мекотело бил ама отряска толкова хора.Човекът има програма (на кого е тази програма не споря) и си я следва прагматично.Е мако гащите сега,но това е временно.

Тоя е хлъзгав като сапун. Така се изхлузваше и когато го питаха има ли предложение за служебен премиер.

И ОЩЕ КАК Я РАЗПОЛОЖЕТЕ 10 000 ХОЛАНДЦИ ГЕРМАНЦИ АЖСТРИЙЦИ ФРАНСЕТА ИСПАНЦИ И ПОЛЯЦИ НА ГРАНИЦАТА И ДА ВИДИМ ДАЛИ НИАМА ДА МУ СЕ ДРЪПНЕ ЛАЙНОТО НА РЕЗДОГАН

Е САМО НА ХАРТИЯ НЯМА ЛИ АРМИЯ И ПОЛИЦИЯ КАКЪВ СЪЮЗ Е ТОВА

Тоз Пинокио пак измъти глупост. За днес тази е третата, явно е пил. Да го ева у смешника смотан.

Пинокио - героя от приказката или Москов визираш? Че, за други не се сещам!

Герджиков винаги си бил хлъзгаво и услужливо мекотело без право на глас, затова си служебен премиер.

Герджиков бе къде ти трябваше на стари години на баир лозе да те омаскаряват що бе човек ? И не прави големи лупинги / те искат това от теб/ за Шенген Менген и тем подобни вие сте там само до изборите само до правителство не го забравяйте.А що се отнася до Надето - Пи кайве във Външно и излезе !

Този човек е нелеп. Празни приказки, никакво действие - равно на катастрофа.

Точно! Царски приказки, демек говори ама нищо не казва. Върти, сучи по килифарски и се държи като ученичка, а не като мъж.

И защо? Досега само достолепни премиери ли сме имали?

на общините с мюсюлманско население, привикайте ги и дебело подчертайте какви са задълженията им към Република България! Припомнете им го! Защото и те са се продали

jingiby

Какво стана с оградата по границата? Всички мълчат като риби! Боко лъжеше, че ще е готова до края на миналата година. Сега след неговите лъжи служебното правителство се прави на разсеяно...

Тя откого ще те спаси? То куцо и сакато бяга навън, ти ограда искаш...с тази ограда само кокошки можеш да опазиш.

ujabg

Ами подсилвайте...

Какво да каже? Хванахме БСП и ДПС да купуват гласове ли? Не за това го направиха Премиер. А льотчика не фърка ли да спира купуването на гласове? Още търка гърбовете на онези от НАТО в банята ли?

В Софийска област също върви купуване на гласове г-н Герджиков.

Пфуууу, предател си ти, дърт предател. Сега ще те наградят дето издаде четата. Смотаняк!

Ба и си махленското изказване!!! Имало сигнали... Има ли наивници все още, които да не знаят, че в България се купуват и продават гласове от същите тези политици, които ни управляват???!!! Сигнали, какво правиш, ве Герджиков, за да пресечеш продаването и купуването на гласове????!!!!! То сигнали и аз знам, че има, както и че много мургави подобия на хора ще се продадат гласа, както и от муслиманския етнос, както и немалко Българи от нужда!!! Но аз нямам власт да разследвам, нито да наказвам, а ти Герджик си длъжен да направиш това, клел си се, клетвопрестъпнико!!!!!!!!!!!!!!

ами като се забрани на неграмотните мангали да гласуват,както и на тези,които нямат постоянно местожителство в бг-проблема веднага ще се реши,ама явно вие политиците не искате...