Обвиненият Кабаиванов: Атаката срещу мен е заради изборите

Атаката срещу мен се дължи единствено на идващите избори, заяви кметът на Карлово Емил Кабаиванов, който бе обвинен в умишлена безстопанственост.

Обратно в новината

Коментари - Обвиненият Кабаиванов: Атаката срещу мен е заради изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

loyola

Нямало да се откаже! Хайде бе, на един друг, посегнал към политиката му свиха цяла банка, че на тебе ли ще ти се размине с тази жалка община?

Винаги невинен!Друг го набедил.Смешник!

Винаги невинен, до доказване на противното!

за 20 бона? нещо не е наред.

Докога ще търпим прокуратурата да бъде бухалка в ръцете на ДПС чрез лицето Пеевски! Народът не се ли надигне срещу тези изедници, ще си заслужи жалката съдба и презрениено на цялото човечество! Иначе ДПС пак няма да ги огрее в Карлово!

Боже за 23 000 лв. такива арести, такива разпити по нощите. Че това е нищо спрямо далаверите на всички кметове на общини в цялата страна. Очевидно е поръчково щом само това са му изровили.

Местан се покри и провокациите затихнаха ама то било затишие пред буря.

При този кмет излезе декларация в която се иска официално извинение от Турция за геноцида над българите. При този кмет Куршум джамия остана общинска, както и друг спорен османски имот точно на центъра на Карлово. Вървят ремонти, вижда се обновяване на града. А те всичко за което се заловиха са 20 хиляди лева - та повече не можаха ли да изровят, поне да хване дикиш цялата дандания.

Кабаиванов, Андреева, Първанов, Цветанов - защо уважаеми 'журналисти' списванията Ви звучат като разговорната реч на ученици през голямото междучасие. Кметът на който и да е град, министър председателят, президентът на която и да е държава са все позиции, които трябва да бъдат третирани с уважение, независимо от лицата, които заемат тези позиции. От доста време ми прави неприятното впечатление за неуважителната и точно така възпитаваща тенденция да не се използва обръщението 'господин, госпожа', когато се цитират имена. Знам, че веднага ще ми се опонира, че те не заслужават, но не от нас зависи, нали?!? Има си съд, който да се произнесе колко заслужават или не - до тогава Вие, дами и господа журналисти, бихте могли да поднесете добър обществен пример, като изработвате материалите си с по-уважителен тон - опитайте, не боли, а и не хапе.

Няма значение коя партия го е издигнала и какви закони в негова защите е прокарала, за да се приватизират едни публични финансови средства! Така върви 25 години, при мутрите от последните години няй-явно си личи, защото ресурсът рязко намаля, а мутрите са прости и не знаят ка да манипулират матряла...

В последно време започнаха да "горят" много кметове на СДС и ГЕРБ!Кметът на Неделино,на Ботевград,на Тетевен,на Кюстендил....Дали всички са "поръчани" от ДПС или се мислят за недосегаеми и искат да продължат да грабят като кърджалии?

Мисля че сам стигаш до извода! Ако приемеш, че кметовете на ДПС са бели, а останалите са черни, можеш да имаш вяра в прокуратурата!

Кмета се опъна на ДПС и сега злостната атака започна.

Това имама на Карлово ли е...ха..ха Вече си има собствена джамия..ха..ха

България е за българите. Ти не принадлежиш към тях. Върви си мир, докато можеш...

В България всички сме българи независимо от религията!!!Добре го запомни!!!

Всички знаем от къде и защо е тази атака . Прокрадва се воня на ибрици...... Подкрепям г-н Кабаиванов , мисля , че е достоен Българин !

Връщайки назад лентата виждаме #КОЙ има интерес да го неутрализира.

Кабаиванов разрови далаверите на предишния кмет Найденов. Сега дъщерята Нина Найденова, любовница на Румен Петков, ще е кандидатът на АБВ. А бившият министър на вътрешните работи знае как да крие своите и да атакува мръсно противника. За това Найденов си пуши скъпите пури и не се притеснява от разследване.

Всички провинциални кметова са станали истински феодали. Правят каквото си искат. Те колят, те бесят. Нали видяхте наглото им поведение, когато показаха по телевизията милионерските им коли? Но те самите не са виновни, защото подражават на началниците си. Така че, тая сума, зя която го обвинават, е доста смешна, на фона на голямите далавери, които стават. Тук явно прозира дългата ръка на Доган, което никого не очудва.

Не си и помисляите че такъв шум се вдига за 20х лв! Проблема е че се е изправил срещу ДПС, за което трябва всички да го подкрепим!

Това е отговора на ДПС. Мафиотите на Доган спретват комппромат преди изборите.

Ако тази космата пъпка, не разбира за какво иде реч, му направете репресия, за да му се запълни празното пространство между ушите и изпълни желанието му! Ако е невинен, да иде пред олтара в централната църква и се закълне в името Божие, че не е правил далавера!

Всичко е заради Куршум джамия. ДПС са го поръчали, но няма да им мине номера. Ако трябва цяла България ще се изправи да защити кметът на Карлово.

Дали има в БГ некой кмет, който да не е мошеник?

Има, има, този в село Чавдар :-)

Като ги гепат първо са репресирани, после се разболяват.