Коментари - КС отказа да касира вота от 12 май в изборните секции в Турция | dnes.dir.bg
назад

КС отказа да касира вота от 12 май в изборните секции в Турция

Конституционният съд отхвърли искането, с което 48 депутати оспориха законността на гласуването в Турция на парламентарните избори на 12 май. Магистратите обявиха за противоконституционни и "вратички" за строителство върху пясъчни дюни в Закона за устройството на Черноморското крайбрежие.

Обратно в новината

Коментари - КС отказа да касира вота от 12 май в изборните секции в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затова изхода е гласуване само в страната!!! Така е в повечето страни в Европа.Който е напуснал страната,явно няма отношение към начина и формата й на управление.В Великобритания имаше пет изборни секции,в Турция десетки пъти повече ......???

ДАЛИ НЯКОЙ НЯКОГА СИ Е ПОМИСЛЯЛ, ЧЕ ТОЗИ К.С. ЩЕ РЕШИ ДРУГО. НАЛИ ВСИЧКИ СА ОТ ТАТОВО ВРЕМЕ!!

След всички фалшификации, направени в Турция са останали съмнения за "САМО ТРИ ИЗБИРАТЕЛНИ СЕКСИИ". Предствете си, че имате един месец да приготвите фалшификацията и после имате няколко часа във всяка секция за да прикриете евентуалните проблеми и накрая пак има съмнения. ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ЗА КАКВА ИЗМАМА СТАВА ВЪПРОС ЩОМ СА ОСТАНАЛИ ПРОБЛЕМИ "САМО В 3 СЕКСЦИИ", А ОСТАНАЛОТО Е ЗАМАЗАНО ОТ "СПРАВЕДЛИВИЯ БЪЛГАРСКИ СЪД" МАМКА МУ СОЦИАЛИСТИЧЕСКА!

Навярно и в големите държави, по подобен начин се тълкува и тяхното законодателство. Т.е. по целесъобразност на силните на деня за дадената държава. В решенията цитирани в статията, отсъства всякаква логика и смисъл! Иначе, какво ставаше. ДПС намаляваше с 4 броя депутати! ГЕРБ, само двама да вземе, му стигат за мнозинство в НС! Дори само един му е достатъчен, като изтъргува "Атака"! А, те са си стара любов!

Какъв КС? Каквото каже партията майка това става.

iq oosh

освен, че в турция всичко е наред те казават още: герб са невинни за костин брод и няма основание да се съмнявате в избoра на дпс и бсп - могат да си управляват спокоино. "твърдението на вносителите, че отпечатването на около з50 000 бюлетини в печатницата в Костинброд извън общата поръчка води до съмнение, че е било възможно манипулиране и фалшифициране на изборния резултат, не е подкрепено с никакви доказателства."

КС най-добре да се премести в Анкара!Тук работа няма!В турските секции са гласували по1500 човека което "технологично"е невъзможно!Други не знаят български или нямат документи!Това били подробности!Нали изборите са легитимни!Това гарантира административната власт на Турция или по-точно няма смисъл да гарантира те вече си я имат за цели райони в България!На юг има неща зелено но не е граница а вход за решение на демографските ни проблеми!Гнус!

Еее и за слепците е ясно, че золумите в тези секции в Турция са повече от ясни. Видяхме как хора, които не говорят и не пишат на български са гласували - "услужливи" служители са им подавали бюлетините, за да не стане грешка и да гласуват с друга бюлетина. Но от КС друго решение не се и очакваше...Е как да кажем, че не е зависим държавен орган?!! Каквото решение им поискат управляващите, това потвърждават. В случая ДПС никога няма да допусне касиране на изборите в Турция.... та те основно на тях разчитат.

Злобарите-примати и завистниците- невежи изгониха от страната най интелигентната, трудолюбива и кадърна прослойка и вече четвърт век се туткат и никак не могат да излязат от омагьосания кръг, прочно съхранявайки България на ниво от70-те години на миналия век.

Утре ще ни докажат научно, че е добре да обгрижват и жените ни. Ние си спим.

Митьо, ти кво надзърташ в чуждата паница, я си сърбай от своята без да измисляш лъжи наивни.

Хей Паркер К. трай тъпа муцуно и не пиши глупости - това е български сайт не забравяй, а не турски. Гид бурда от България тъпако!

Тъпи сте вие които останахте там и още дълго ще да тъпеете, ББ го потвърди, материала кофти - те това сте вие!

PakerK.-к'ъв ти е проблема? Човека показва факти-числа. или ти не познаваш математиката?

Проблема си е чисто ваш, за когото и да гласувате 24 години вече все същата мизерна участ, защо се дразните от няколкото хиляди гласове в Турция, хората са не по малко български граждани от вас, пък и са много по честни и дисциплинирани, прочети Митьо кво пише в първия коментар и кво пише после, лъжата си сам я разкрива.

Експертиза, на която се позовава КС, показва, че вотът в Турция е бил легитимен, налице е значително подобрение в качеството на работата на избирателните комисии Това решение на КС явно е писано в сараите на Доган.

Ама много го мъдрихте това решение нещо? Кога бяха изборите, кога стигнахте до това гнусно решение? Стотици са гласували без да ги има на списъците и така стана, че се вмъкнаха от ДПС няколко депутати от Софийска област в парламента и на всичкото отгоре и областния управител е от ДПС. Предатели, как не ви е срам? Какви още доказателства търсите за да се стигне до правилното решение? Манипулатори, предатели и дано ви преседнат парите които ви се дават! И това ми било КС? В деня на размисъл също нямало нарушение, а цяла България видя и дудука и Мая Манолова да бълват глупост след глупост. ОСТАВКА!

Ама как ще ги касира тия избори тоя КС, та нали са на работа при Делян Пеевски. Да видиме тоя народ до кога ще търпи корумпирани съдии и управници. Турците им плащат. Машала на такива ИЗЕДНИЦИ.

нищо ново, българи приемете факта че вече живеете в една страна управлявана от наи - долният тип комунизъм бандитизъм подпечатан със чалмите, нищо добро за бъдещето, свикваите с това, единственото спасение е зад граница за съжеление.

Мошениците, лентяите, крадците и некадърните т.е. материала на ББ остана там при вас, ние тук край Босфора си гласувахме честно, можем даже за пример да ви послужим.

ЗАЩО ДУМО КАТО: ПРАСЧО ПРАСЧОВИЦА МИНДИЛИ и ПОДЛОГИ СЕ АСОЦИИРАТ С БСП, ДПС, КС, ЦИЦАРОВ, ДЕЙБЕЛЯНОВСКИ И СИЕ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ НЕ СА НАПИСАНИ ИМЕНАТА НА ТЕЗИ МОРАЛНИ ГИГАНТИ????

Ашколсун. Машала!

Колко "БЪРЗО" действа Конституционният съд. Бях забравила вече за това питане.

И високо морално!Това се казва силна и справедлива, съдебна система...социалистическа...

Напълно логично .Този въпрос трябва да се реши законово като не се откриват такива секции.Дори гласуване само в посолства за страни извън ЕС и консулства ще ограничи силно зоупотребите .Нашите на вън не са чак толкова активни за да си вкарваме троянския кон заради тях.Другия вариант е да се определят само няколко депутатски места (не повече от 3)за целия задграничен вот.На практика той няма да е решаващ.В края на краищата избора на правителство е за тези на които се налага пряко да го търпят а не на другите от вън които се ползват от управлението на други правителства.

Pesh0

Когато избраното мнозинство , се крепи на магия , и най - малките изборни нарушения не водят ли до обръщане на вота в цялата страна ? Опорочаване не изборите и обезмислянето им. Когато вота на избирателите е фалшифициран , дали е с малко или с много . дали е с хунта или е външен агресор , все тая . Не управлява народа .

Темида отново е забравила да премахне връзката от очичките си.

но пък гушките им са пълни

За това студентите питаха председателя на Конституционния съд Д. Токушев какви са мотивите за решението им по случая Делян Пеевски, но.... познайте ....

какви са мотивите : финансови !

Тея безродници признаха ДПС и ни водят към "ислямизация" ! Преди това решение риваха че парите са им малко..дадаха пари /регистрация коли газ/ и решение има! Нали работят на ползу " Високата порта" да работят ангария!С тоя съд и тая граница ще видим Шенген когато ЕС приеме исляма!

Докато мислим, че проблемът е в другите, няма да се оправят нещата. За да са толкова силни ДПС, виновни сме ние, с нашето бездействие по време на избори! Хубаво е да се замислим, и на следващите да реализираме правото си на глас. Да докажем, че не сме овце.

ВЛИЗАЙКИ В ЕС СТАНАХМЕ ЧАСТ ОТ ТУРЦИЯ

Не съм изненадан!!! Гоцево-догановия "независим" съд винаги отсъжда в полза на престъпници, олигарси и мафиоти, дори се позовава на несъществуващи доказателства, или пренебрегва всички такива сочещи за наличие на престъпление........Това е известно на всеки българин, който е потърсил справедливост по съдебен ред. А, за удобството на съдии и прокурори, които "решават" делата по вътрешно убеждение, от 23 г., се грижат депутатите, които създават закони в полза на мафия, монополи и олигарси. Последният пример е намаляването на данъка за хазарта, най-наглия е поправката "Ванко-1" предложена от Т. Дончева, с която беше освободен от затвора единствения осъден сводник в България. До кога???? Във ВКС, ВСС, КС и др. висши съдилища се избират най-заслужилите-т.е. най-послушните и най-корумпираните магистрати и прокурори. До кога??????

''ИЗБРАНИЯТ ,ОТ 3-ната коалиция ----ДПС/БСП,НДСВ,..червен КС ЗАЩИТИ своите ШЕФОВЕ ".

Я каква изненада! Боклуци са всичките в КС и те се стараят да ни го напомнят ежедневно

Това не е никакъв съд, някакъв евтин обор за свине в човешки образи

Кому е нужно електронно гласуване,щом е възможно гласуване за 6 секунди???

осир.нето на КС !

червени боклуци и крадци

"Според съдиите вотът може да бъде обявен за незаконен, ако са извършени толкова тежки нарушения, че да опорочават изцяло изборния процес и общия резултат. " КОЛКО ТЕЖКИ ТРЯБВА ДА СА.ЦЯЛ СВЯТ ВИДЯ КАКВО СЕ СЛУЧИ ЯСАМО СЛЕПЦИТЕ ОТ ВВС НЕ,НО ТОВА Е ЗАДКУЛИСНОТО НИ УПРАВЛЕНИЕ СЕГА

аршина не е и двоен вече,той е едностранен- в полза на партията и т'ва е

Ташака е пълен в нашата държава. Смахнатите типове от онзи Национален Фронт, заедно с оная лудата Янка, искали касиране на изборите, а пък тиквите били внесли искането в Конституционния Съд.

А ти сси и смахнат и тъп

Напълно логично решение! И съвсем не беше евтино! Не може 2-3 манипулацийки да са повод за касиране на изборите, особено ако са в полза на Партията!

Майната им на миналите избори -това е все преливане от пусто в празно .Важното е да се направят изводите и в новите да не се допускат старите номера .Със сигурност ще измислят нови още при писане на поправките но това не е от вчера .Аз се радвам ,че са решили все пак така за дюните .Може би все пак ще успее да се запази част от тях които дори ще ни надживеят а и днешните политици със сигурност но само ако успеем да ги опазим.

Аз да питам какво стана с касирането на на конкретни депутати избрани от турция с големи нарушения

"Според съдиите вотът може да бъде обявен за незаконен, ако са извършени толкова тежки нарушения, че да опорочават изцяло изборния процес и общия резултат." според горе написаното,нарушение е имало,но не всяко нарушение разбира се се тълкува като нарушение!!! според горе написаното още веднъж се показва и доказва ,че бг съдът не е безпристрастен!!! според горе написаното ,изгубване на документи застрашяващи държ. тайна е нарушение,но няма да се изтълкува като такова!!!

Кой провали избора на Петър Стоянов за конституционен съдия?

Е ти пък как си го представяш Пешо Коня като конституционен съдия. Той си е един най-обикновен второразряден провинциален адвокат по бракоразводни дела.

П. Стоянов е бил президент, а Борис Велчев кога се е занимавал с конституционно право? За сметка на това, сега КС взема абсурдни решения, които клатят държавата.

Ама ти вярно си май санитар? Прост, тъп и крадлив?Повечето санитари работят като такива, за да крадат защото.Млъкни и не се излагай поне - само ти се разлая, ако ти се кряка, ходи пред президенството подлого!

Трудно е да се очаква друго решение от Велчевия съд. А Плевнелиев, който изприпка да го назначи, да не се прави на учуден сега, ами да си признае, че е от същото комуноидно котило.

ТВ изявите на капудалиев, пресконференциите в деня на размисъл на основни политически опоненти, масовото внушение, че ГЕРБ ще "фалшифицират" изборите не са доказателство или поне не "достатъчно"!? А как е гласувал професора от СУ, от чиято лекция започна окупацията!? И 6 месеца ли бяха необходими на КС за да излезе с такова решение?!

Предполагам, че е гласуван единодушно. Едва ли и един от присъщващите ще е решл друго. КС не трябва да се меша в политиката.

Иначе как ще посрещнат коледната ваканция.

От КъСъ-акълии - какво-Друго освен фъш(тит-тиит) ?! => Двустъпковата, Българ(к)и !!!

Ама това,Конституционен съд ли е или на Пеевски и Доган съда????

Доколкото се сещам половината от КС бе назначена по БОКО-БОКЛУКОВО време. Но всичко, докоснато от скверните БОКО-БОКЛУКОВСКИ ръце вече е омърсено и дискредитирано . Това е най-големият грях на герберастите - убийци на Майка България .

За кой майка сине,за кой мащеха?!?

Ами не е от Боково, а от червените кратуни, Доган и Дедо/симеон/.... .....

А какво друго можеше да реши? С какво толкова, тези избори са били по-различни от предни такива? Освен деня за размисъл, но това го изнесоха медиите и по-точно Бареков. Манолова е в пълното си право да подаде сигнал, а прокуратурата да го оцени. Чак след това подеха и партии от страх и параноя. Не промениха нищо съществено. Често се гласува за атакувания. Но дори да имаха ГЕРБ 2 депутата повече (максимален ефект), това едва ли щеше да промени нещо.