Готова съм да подам оставка, заяви Цачева

След анализ в ГЕРБ съм готова да си подам оставката като председател на НС, каза Цецка Цачева.

Обратно в новината

Коментари - Готова съм да подам оставка, заяви Цачева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е нямаш ли собствено мнение, усещане... Какво още можеш да дадеш на тази позиция?

Е отишла на балотаж с тази нагласа предварително. А изкъпа ли се за последно? И направи ли прическата, че на село.... Представям си как от днес тече трескаво ровене и прибиране на документи, бордера, командировъчни, сметки и карти......Винаги е било, пак ще бъде. Ние, ние сме за съжаление. Предлагат ни избор между бут и плешка, даже между кожата и сланината. Но все свинско.

Ъмчи хади де гледай си внучките/ако ги имаш/ и си обикаляй Кайлъка там поне е добре София е доста замърсена.

Не е ли по-добре в заслужена ... пенсия?! Има млади, амбициозни, умни и способни хора. Защо на пенсионерите трябва да им се напомня, че възрастта им вече е дошла? И това не е само за Цачева, а за всички политици в пенсионна възраст.

Изпълнявай партийната заръка - всички да напуснат властта при първото заседание на парламента с указ на Генералния секретар на БКП другаря .... оппа на бащата на ГРОБ Бойко Тиквата.

хм,от колко ли време са готови за оставките ?!катастрофираха тотално държавата и виж ти,готови сме да ви оставим титаника,нямаме избор ! Боже,дано не съм прав !

Шефът ти каза излизаме от властта какво се моташ още? На първото заседание на НС да си подала оставка още в началото.

Жено, правилно си решила....и оди дома до готвиш на студенто че спре да смета!!!!!

Айде пак... Оставка само и единствено се подава. Всякакви приказки за "готовност" са вой на бито псе.

Оказа се, че ГЕРБ няма подготвени конкурентноспособи хора. Това е проблрма на едноличната власт на Борисов в ГЕРБ. Улмните и харизматични хора нямат шанс при тандема Борисов Цветанов.

Тандемът Борисов -Цветанов умишлено не даваше шанс на умните, харизматични и стойностни хора. По обясними причини. В последния момент разбраха грешката си, но... Късно е чадо! Оказа се, че умните, харизматични и стойностни хора не искат да се мърсят с Тандема.

знае ли че мамка му ще подава оставка? Отиде му ученето.

Та, нали си има стипендия?

Малко си закъсняла Цецке. Трябваше миналия понеделник да мислиш за оставка.

подавам я пиши другарко Цачева.

Подава оставка и излиза от ГРОБ. Засега се забрвя за дядото комунист, дядото петковист /или фашист май беше /, оказва се че Цачева имала дядо доганист - Цачоолу ефенди та затова отивала в ДПС. Там щели да я оценят Тиквата е предател и не я цени - това са бдещите и думи. И за дядото бей ходжа ефенди да не забравяме.

vasil

Сваляй капа и замълчи пред паметта на такива мъже и българи като Иван Цачев и хилядите като него!Това,че не можеш да ги разбереш е твой проблем.

Без излишен героизъм с оставка - върви си гледай работата в парламента и повече не се занимавай с по-големи от тебе.

Когато Тиквата вдигне крак, Тетката се напикава !

Kalin

Ми кво чака!!!

Ми кВо чакаш ? Покана ли ? Сега и Веднага Другарко ЦървулЦАЧЕВА !

Веднага я подавай травестит мръсен.

Abu Talib

Какъв анализ в ГЕРБ? Че кой ще се осмели да писка оставката на Борисов от поста председател на ГЕРБ. Никак не беше редно да игнорира реформаторите, а имаше конкретно предложение как да постъпи-посочено бе името на кандидат за вицепрезидент.И Манушев можеше да се откаже след първия тут за да помогне, но и той си направи пас. Много е вероятно от Русия да е имало съветници и на двете партии.Така са ги посъветвали, че да бъде на тяхната.А тя е -втора ВОСР. Късно е вече да се сещат за Ленин и за неговата предреволюционна формула за обществената ситуация.Будали са тези, които си мислят, че през октомври 1917 г. е имало някакве роволюция в Русия. Имало е преврат, срещу социалистите на Керенски, които вече бяха премахнали монархията и царизма. Русия навлезе в етапа на необратимия социален експеримент "държавно-монополистически капитализъм". горбачов го формализира и опорочи с неговите напъни да го облекат в президенски пълномощия и някаква си умозрителна перестройка.За жалост-КРИМИНАЛНА.

Хахаха ГЛУПАЦИ ЧУХТЕ ЛИ ДРУГАРКАТА ВИ НИНОВА КАК ВИ ОТРЯЗА ОТ СЕГА ЗА ВНС ХАХА НАИВНИЦИ ПАК ВИ ЦАКАХА С ТОПЛА БИРА

В ГЕРБерската кръчма трябват стари подготвени кадри.

Аре ма Цеце, кога ще претоплиш манджата,идвай се вече стига си лудувала,кротни се малко,то тая работа не е като оная.А забравих да ти кажа,че синът ни много те фали от Америка.

Много е ясно всичко бе, не разбрахте ли? Искате много да крадете, а не знаете как ! и Народа му писна и ви би шута. Да дойдат тези които крадат, ама знаят как ...(щото такива дето не крадат има само на небето)

Да,той,защото...народът точно това иска,заради това и вечно ще го...дУха:)))!!!

Без ГЕРБ нещата ще са много по БЪЛГАРСКИ!

АДИО, КРОКИ