РЗС в НАП: Цветанов е укрил 1 млн. лева данъци

Нашите експертни оценки на този етап са, че семейство Цветанови е укрило не по-малко от 1 млн. лева, заяви депутатът Емил Василев от РЗС след среща с директора на НАП Красимир Стефанов.

Обратно в новината

Коментари - РЗС в НАП: Цветанов е укрил 1 млн. лева данъци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ФАКТА ЧЕ ВСИЧКИ РЕВАТ СРЕЩУ НЕГО-МНОГО МЕ КЕФИ,ЯВНО МНОГО ДЪЛБОКО ИМ Е БРЪКНАЛ ОТЗАД.ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ 90КИЛА ХЕРОИН-НЯКОЯ ПАРТИЯ ИЗРЕВА ЗА ПРЕДИЗБОРНИА БЮДЖЕТ

То се видя с не по-малко от 1/2 милион сега ни цака за да си връща дълговете от преди изборите ... а мвр-то 20 години покровителства групировките, вкл и ТИМ от Варна. Сори гербари и в устата да ви се из"цвъка" пак ще ви е приятно, само да е някпй герб....

ха сега и за цветанофф - ми обикновен МОШЕНИК излиза! а бойко поне министрите да беше подбрал от по-добър МАТРЕЯЛ :))))))

баси кирливия дирник - колкото са ви в час манагерите - виденофф и жеглофф ли беха, а? толко и програмистите! да не ги избирате по тъпота и петолъчки?!?!

пак ли ти бре!! ЦЦ да беше проблема на тая държава...

Цветанов да влиза директно в пандиза и да не се услушва като селски тарикат. Явно че е влезнал в политикта за да се награби и да осигури дъщеричките с по един апартамент, макар че май последната не е от него а от Хаджолов.

Явно си бос по политиката. Удря се винаги по най-слабото звено - в случаят по Цв.Цв. (известен като Цв. Цървула). Става нещо в МВР да, нещо много лошо!

Яни, стига с тези компромати, омръзна ни .Народът го знае. Кажи нещо за икономическата ,финансова , външната ни политика. Всичко на поразия граби, закони не спазва, само този който не е дошъл на власт той не е крал. Стига популизъм Яне, гол популизъм народ в катастрофа не храни.

Говори за себе си

еми тва е финансовата и външната политика, бе моме! да се награбим колко можем! ако не ти аресва - не гласувай, ами пълни бутилките с бензин докат не е съвсем поскъпнал :))))))))

Искам да знам Иван Костов и Жена му колко държат зад граница??!!И Милен Велчев да каже как се купуват земи в Созопол за 0.60ст/м2, когато аз за инвестиция след продажба на имот съм платила 50 пъти по-скъпо, а сега тая инвестиция си я бия в главата, но няма значение- ИСКАМ ДА ЗНАМ!! Нищо, че е публична таина- да си понесат последствията истинските виновници и грабители, а не Цветанов да дава обяснения за стегнатата си виличка и апартамента на родителите на жена си- егати наглеците!

Г-Н. ЕМО, НА НИКОЙ НЕ БЪРКА НИщО ЦВ.ЦВ.,, ЧИСТО И ПРОСТО ТОЙ ДРАЗНИ СЪС СВОЯТА НЕНАКАЗУЕМОСТ, ПОРАДИ НЕДОСЕГАЕМОСТ.... НА КОЙ ТАКА НЕ СА СМЕЯЛИ ДА МУ ПОКАЖАТ НЕРЕДНОСТТИТЕ- ДО СЕГА. ОТСТРАНЯВАТ СЕ УПРАВЛЯВАщИ,НАКАЗВАТ СЕ И Т. Н. ,А ТУК ЦВ.ЦВ. Е ПО СИЛЕН ОТ ГОСПОД!!!

И как тази "злощастна" и грозновата фамилия е заработила такива приходи? От какъв толкова доходен бизнес? Кога гражданинът Цветанов ще ни го обясни?

Яне, пиле шарено, а ти в личен план що не даде съгласие НАП да направи проверка на личните ти доходи? И изобщо, управници наши от всички цветове и партии, след като така ревете срещу ЦЦ, извадете на показ и вашите доходи - току виж ЦЦ се оакзала "последен бедняк" в сравнение с някои от вас.

рома доган ли имаш предвид или браточката на станиШеф :)

толкова е просто:да се пресметне от специалисти максимума който може да достигне като приходи един човек за 20 год - толкова е от началото на "демонрацията".Знаят се максималните заплати,разходите на човек за храна,облекло,сметки...и може приблизително да се посочи колко максимално може да спести един човек.За да не бъдат ощетени новобогаташите ,всички които имат имоти и спестявания например 10 пъти над изчисленото спестяване да останат в полза на държавата

Първо, от писанията за Цветанов има няма 5% истина. Но дори и да беше 100% истина, не забравяйте едно - плюете за неща, случили се ПРЕДИ да стане министър. Докато моя, а и на обществото интерес е какво се случва докато някой Е министър. Затова са ни въпросите и недоверието към Костов, царя и Доган(като мандатоносители). Какво правеха министрите им ДОКАТО БЯХА на власт. Колко ОТКРАДНАХА от бюджета - разбирай народа си?И когато няма държава да ги разследва(прокуратура, полиция, съд), се появяват всякакви предположения 10 млрд., 100 млрд., и т.н. Глобалния въпрос е ДОКОГА И ДАЛИ ще търпим повече крадци във властта?

На провокатори не се обяснява, не си губи времето. Те и така си страдат и си живеят с тъпи провокативни измишльотини. На провокатори се показва...

Периода за който се говори е когато цвъ.цвъ. беше заместник-кмет, т.е. е имал по-ограничен ресурс за разпределение и корупция. Сети се какво става, когато е заместник на премиера ;)

Няма в Европа такова духовно падение и НЕКОМПЕТЕНТНОСТ, както Провокаторите тук. Мислете, анализирайте, а не първосигнално животивски ... 1. От държавата са откраднати ДМА /дълготрайни материални активи/ над 100 млилиарда и затова ТРИ пъти са по-малки заплати и пенсии и народа е беден ТОВА е ГЛАВНОТО. 2.Мафиите си имат Гоце, Съд и Държава Сега от 18 месеца е битка да се върне държавата на хората ВИЖ Доклади на ЕС и САЩ 3. МВР преди ден заловиха - наркотици и осмий, а също Чаушев зам.Министър на Сергей за откуп на крадена кола и ВИЖ награди за МВР от ЕС, Интерпол. 4. Некомпетентни провокатори имате покана от НАП отидете с адвокати и експерти и намерете Конкретно нарушение на закона и го дайте на Прокурора. Всичко друго и писането Ви е извратено.

Ти кога си бил в Европа бе?

Oтчайващо маргинална логика имаш. Доклади от САЩ.... От центърът, който ни разрушава и разгражда вече над 70 години поздравяват назначението им Б. Б. за добре свършената работа, а ти го цитираш. Да не говоря за другата каша, която си забъркал в поста. Нормално е това де - подкрепата за хунтата на Б.Б. не се връзва с високо IQ.

ми ЕС, ЕС как се връзва с петолъчката, а?

НАП могат да си твърдят, каквото си искат, Яне може да скача, колкото си иска, за обикновения човек е повече от ясно каква е работата. Имотите на Цецо са честно придобити, колкото годеницата на Яне е истинска такава.

Гей-комуниста е верен слуга на БСП!Натоварен със задачата да измисля каквото си иска,но да стреля непрекъснато по Цветанов,за да може да падне Бойко,този мръсен Гей ежедневно съчинява всякакви небивалици!

този ненормален гей стана много отвратителен!Аз пък мога да кажа,че той укрива един милиард доходи!вервайте ми!

ВРЕМЕ ДА МУСЕ НАХЛУЗИ ОСМИРИТЕЛНАТА РИЗА НА ЛУДОТО ЯНЕ-ЛУД УМОРА НЕМА,ЕПЕ НЕМА...

не мой така с човечеца - на него са му ги дали - други са укрили

офффф от тоя яне с неговото тъпо рзс и тяхните глупости вече ме боли главата като го слушам

ЯНЕ ДОСЕГА НЕ Е ИЗЛЪГАЛ И НЕ ВИЖДАМ ЩО ТЕ БОЛИ ГЛАВАТА. МОЖЕ БИ ТИ Е ИЗЧЕРПАН ВЕЧЕ МАЛКОТО КАПАЦИТЕТ .

Янето не лъже, но и истина не казва...само приказва.

Цветанов им бърка в дупенцата с боксова ръкавица, затова надават такива истерични крясъци чак до брюксел .Повечето натурални софиянци имат повече имоти от него.

Има ли някой да вярва на шестака?Дали и сам си вярва-ако да горко ни.

Как какво им бърка...........ЦЦ е изключително нагъл лъжец, корумпиран, за глупостта не говорим. Такъв човек не може да има ни най-малко морално основание да се бори с престъпност и да е шеф на МВР.

От НАП са обяснили, че въпросът е морален - защо фирмата ТиВиБи "Бояджиев" е прехвърлила на семейство Цветанови имота. Данъчните обаче уверили, че и фирмата се проверява. - МНОО МОРАЛНА ТАЗ ТЪРНОВСКА ПРЪЧКА ЕЙ....

Абе Цвъ.Цвъ. укрил 1млн. ОК нека си ходи, ако трябва да влезе и в панделата, ама за останалите 20-30 милиарда ,най-малко ,източени от държавата след 1989г.кой ще отговаря, що ми се струва , че за тях трябва да отговарчт тия дето сега обвиняват Цвъ.Цвъ. например Гоце има само един апартамент от 65 кв.м закупен преди да влезе в политиката и за 20 години в политиката само е подпомогнал големия си син да закупи апартамент с огромна ипотека, аз може да съм смотаняк ама ейтова няма как да го повярвам костов приватизира активи за 30млрд. лева в държавата влязоха под 2 млрд.та като махнем Цвъ. Цвъ. се спавяме с корупцията вече щото махаме тия дето крадат малко за да дойдат тия дето крадат много

Готино!

Държавата не е нормална - това е факт. Ако беше нормална, още веднага след като се разбра че агент Гоце е крил агентурното си минало на доносник на ДС щеше да си подаде оставката. След като се разбра че е нарушавал Конституцията, вместо да му искат импийчмънт сам би си подал оставката. В една нормална държава престъпници като доц. д-р Тракторов, братя Галеви, Маргините, Маджо, Йоско и всякава пплач щяха да са в затвора отдавна. а не агент Гоце и БСП да ги защитават. В една нормална държава Станишката и половината му кабинет отдавна да бяха осъдени и да търкат пейките в Централния Софийски. В една нормална държава отдавна трябваше да има лустрация на БКП- БСП и едно 20 000 престъпни елементи трябваше да лежат в затворите. В една нормална държава няма как 50% от дипломатическия корпус да са агенти на ДС. Барабар с президента, доносник Гоце. И с всички висши ръководители на бАН. В една нормална държава отдавна да са подвели под отговорност всички червени милионери. И за прев път за тези 20 години, от година и половина ББ бръкна в раната. С помощта на ЦЦ и още няколко души. И се надигна страхотен вой от всички структури на ДС и БСП-БКП. Засегнаха им жизнените интереси. Това е причината за атаката към ЦЦ. И всякакви глупости които разпространяват мекерета на бСП като Яне са смо пушилка. Аз имам въпрос за имуществото ан доц. д-р Тракторов, ама онова истинското за десетки и стотици милиони. Аз имам въпрос за имуществото на Доган. И на още хиляди знайни и незнайни бандюги, като Йоско например, дето няма никакъв начин как да го докажат. Или пък Братя Галеви - все бивши "служители", все свързани с БСП-БКП.

в една нормална държава и ГЕРБ не трябваше вече да е на власт

До тук добре и аз съм за това всички изброени от теб да бъдат в затворите. Но май трябва и Цветелинка Борисова и Цветан Цветанов да са там...

всичко води до оставка на Цецо,лошото е ,че ние докакто си пишем по форумите е в сила поговорката като пееш Пенкеле,кой ли ми те слуша.На правителството-през едното им влиза-през другото излиза

тия дето ревете по Цветанов какво ви беш вчера мнението за 11 те милиона (масларова)

иВАНЧО,ПРАВИ РАЗЛИКА-ЗА ЦВЕТИ ВСИКО Е ЧЕРНО НА БЯЛО, А ПРИ МАСЛАРОВА-ЗА СЕГА НИЩО НЕ Е ДОКАЗАНО. КАПИШ?

Почакай малко за Масларова. Нека се дохаже да не стане като с министър Цонев - а уууу и накрая само от нашия джоб ще вземат в Страсбург. Мислиш ли, че Масларова ще взема пари от някакъв случаен човек. Пак ми зиглежда скалъпено от Цецковите хора

Емо в тази държава има закони и когато тези отгоре започнат да ги нарушават то как искат да се спазват от другите.В нормална държава този министър щеше отдавна да си е отишъл.Виж другите европейски държави...

Един писа по долу-2720 м2 по 350, 400, евро средна цена са около 1 милион евро, а сега да видим тъста и тъщата кво праят и дали не са спестявали от 1878г на сам. Нагъл пич е дон Цеци.

В МОМЕНТА ТУК ПИШАТ ЧОВЕЦИ И........... МУТРИ ОТ ПАРТИЯ "Г Р О Б"....

ОТ УВАЖЕНИЕ И ЗАГРИЖЕНОСТ КЪМ Г-Н БОРИСОВ, ДЯНКОВ, ЦВЕТАНОВ, АНЕВ..... ПОВТАРЯМ МОЛБАТА СИ! Г-Н БОРИСОВИ ОСТАНАЛИТЕ, УТРЕ Е ЧЕТВЪРТЪК, СИЛНО СЪМ ЗАГРИЖЕН ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ И ЗДРАВЕТО НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД. ЗАТОВА НЕПРЕМЕНО ИДЕТЕ НА ЛЕКАР, МОЛЯ ВИ НЕ ГО ОТЛАГАЙТЕ!

Убеден съм, че Цветанов е въртял далавери. И добре, че РЗС и по-конкретно Я.Янев ровят в мръсотийте на гереберското мутро-мафиотко правителство.

ЯНЕ е мръсно комунистическо производно с психарското си поведение ни отвращава до бога,как не разбира тоя пудел ,че комунистите го използват и след това ще го изхвърлят като плик с боклук,бих посъветвал ,че е редно такива проверки да се правят не само на Цветанов ,а на всички участвали в управлението на страната ни от началото на прехода,да видим тогава на кой имотите и паричните капитали са по големи,а за успокоениена самия Я не нека знае ,че неговите симпатизанти и членове вече са в ГЕРБ поне така е в нашата община,да видя къде ще се вмести на следващите избори този пинокио

Ти нещо за точка да си чувал? Как можа толкова глупости да избълваш в едно изречение без начало и без край....

сигурно пак тъста и тъщата ще да са

Цветанов е избран/призван да пази хората обществото от крадци, А самият той е затънал в кражби-недекларирани милиони. Ето това е Проблема драги Герберисти- Овчарското куче,избрано и Хранено от овчаря-народа да пази стадото, се оказа Гладен Вълк,който не иска да излезе от кошарата-сладко му е! Времет настъпи за народа да се Справи с вече този оял се Вълк-ГЕРБ!

Изглежда в психиатричните клиники са въвели успокоителна терапия "писане по форуми".

Е как е? Помага ли ти?

ми не, а на теб?

Крайно време е да се даде пълна публичност на казуса с имотите на Цветанов. Не може половин година народът да не знае, дали неговият вицепремиер е данъчен измамник и корупционер или напротив - почтен политик, който се бори с престъпността. Тази публичност трябва да се осигури от Бойко - няма какво да се крие зад НАП, съд и прокуратура.

Ура,тези смешници пак се появиха,бях започнал да скучая.Не чета въобще какво непрекъснато измудрят,просто отбелязвам факта.

Брей пустия му човек!Кука!От най-големите!Като котва.Да видим след изборите за кого ще се закачиш.Някой ден ще бъдеш закачен на ченгел за езика,както правят там-долу.И ще висиш-за назидание на други плямпала.

Брей много ги е наплашил Цветанов тия комуняги ,щом така здраво са се разлаяли срещу него, абе комуноидните изроди си знаят- най добрата зашита е нападението, дори скалъпено с измислици и лъжи.Лъжата и манипулацията е нормалното "агрегатно" състояние истинския комуняга.

Аврорке, не се крии под друг ник - познаваме те по миризмата...

Явно за 2 или 3 път влизаш в този форум, но няма страшно- ще ни опознаеш всички- които обичаме да белиме червени тикви като твоята.

Няколко елементарни въпроса, дирещи отговор : 1, Защо получените хонорари по консултантски договори на Доган са "законен подкуп", а получените хонорари по подобни договори на Цецко са "законен доход"? Как така шефа на НАП каза, че фирмите , който са изплатили тези хонорари отказват съдействие? 2, Защо един от апартаментите на Цецо по нот. акт е купен за 26 300 лв, при условие, че пазарните цени в този период посочват реална цена, не по-малка от 80 000 ЕВРО - тук важния момент е следния - Цецо наистина ли е платил само 26 300 лв (което обяснява защо строителя е получил обещствена поръчка за 10 млн. лв от Столична община по времето на Цецо като зам.кмет) или Цецо е платил много повече пари за апартамента, ма по нот. акт е писал толкова, за да плати по-малко такси и строителя да скрие ДДС-то? Това "честен и почтен" ли го прави? Ако е платил много повече - откъде са му "повечето" (горницата) пари - пак ли от консултациии.... и още, и още....

а ти колко искаш да се пише при нотариуса, ако е истинската цена ще ти излезе през носа, тъпак, всички покупко-продажби не се вписват на реалнате цена

Нотариалната такса е върху данъчната оценка на имота, направена не по-рано от 1 месец преди прехвърлянето...

Я да видя дали правилно те разбрах - радваш се, че бореца срещу престъпленията и измамите в тая страна е скрил нещо ли? Е много честен тоя борец срещу престъпленията, бре.... Малей, малей, вие, избирателите на ГЕРБ верно трябва да ви се дава мозък на заем....

Тоя умопобъркания още ли не са го прибрали

ЦВЕТАНОВ Е НАЙ КРУПНИЯ КРАДЕЦ СЕ ОКАЗА ХИТРЕЦ, АМА ДОКАТО ИМА ЗАВИСИМИ ВЛАСТИ , ЩЕ ЧАКАМЕ ИЗБОРИТЕ ДА ГИ СМЕНИ, ДОЛУ НА ГЕРБ. ОКАЗАХА СЕ НАЙ- КРАДЛИВИТЕ И НЕКОМПЕТЕНТНИ НИСКО КВАЛИФИЦИРАНИ МОШЕННИЦИ.

че въпросът е морален - защо "фирмата ТиВиБи "Бояджиев" е прехвърлила на семейство Цветанови имота. Данъчните обаче уверили, че и фирмата се проверява. Стига морал , вече никой не вярва на това , новия морал си е отишъл още вечерта на изборите

Янке бял ден да не видиш заради всички твои лъжи.Иди при другия ти събрат Емилия Василев да се израдват един на друг.Галя остави на тези които ще я направят "щастлива".