Йотова: ГЕРБ издигна най-слабите си кандидати

Кандидатурите на Цецка Цачева и ген. Пламен Манушев на ГЕРБ увеличават шансовете да спечелим изборите, каза кандидатът за вицепрезидент на БСП Илияна Йотова.

Обратно в новината

Коментари - Йотова: ГЕРБ издигна най-слабите си кандидати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алооо,Йотова! Мати вярно ли мислиш,че народа забрави Лукановата зима,Виденовата мизерия,простотиите на Орешарски,съвместното крадене с царя и фесовете???? Аа?

Въобще не ме интересува мнението на разни нагли бесепари. Партията БСП, която катастрофира на два пъти България, през последните 10 години . Веднъж при Жан Виденов и веднъж при Пламен Орешарски. За мен няма право да има никакви претенции да участва в управлението на държавата ни поне 15 години напред.

За съжаление НИКОЙ не търси сметка и не напомня колко абсолютно погрешни прогнози прави устатата вице президентка!!! Фактите отново ще я опровергаят и дано се намерят доблестни журналисти, които да и зададат конкретните въпроси и й припомнят десетките изцепки!!!

Йотова, и да не забравите една костинбродска афера да подготвите за деня за размисъл

Абе пичове, що се хабите да ги коментирате комунягите? Не им вдигайте акциите. Игнорирайте ги все едно че ги няма или че е бръмнала поредната муха около вас. Те заслужават никой да не им обръща в нимание, да потънат в забвение.

Добре че голяма част от медиите са производни дружества на отдел "Пропаганда и агитация" иначе след избори на комунопростачитата все ще им се напомня какви са ги дрънкали по време на кампанията

тази рошавата дали става и за кметица на с.Горна Малина.

Тази е сложена на изборите да вдига самолета на генерала... при слаби противници.

Аз пък си харесвам Трайчо! И визия има момчето и езици знае и другарката му съгласна да стане първа дама и да застане до него, въпреки малките дечица, не като г-жа Плевнелиева дето за мандата веднъж не я видяхме.

Не се научиха лелките, че лехата с огромни шарени цветя вместо стилна рокля не крие формите , а подсказва за тях и за липсата на вкус.

Маалллеейй,още когато прикачиха този свръх товар -в пряк и преносен смисъл ,под крилата на колегата ,веднага разбрах ,че няма как да ВДИГНЕ САМОЛЕТА този път ! Ще трябва да се надява на генералската си пенсийка занапред ... Зле направен разбег по пистата този път ...

Вас трябва да ви радва,че всички останали са слаби,а най-добре е да няма нито една кандидатура на среща ви за да победите,най-после.Видяхте ли Станишев как стана шеф на ПЕС,просто нямаше друг кандидат.Ето това е честна победа.Та,върнете ни в историята на вашата партия до ден днешен и ме убедете,че не сте убивали,че не сте заточавали хора по лагерите,че не сте крали,че не сте най-голямите богаташи/без един ден трудов стаж,пример си ти и Станишеф/и тогава искайте моят глас.БКП=БСП е най-престъпната групировка и съществува само благодарение на невежите,неграмотните и заблудените.Грешка-тя вече не съществува.

Тя проведе среща с граждани в Горна Малина. Обиколката на Илияна Йотова продължава в град Елин Пелин, село Костенец, град Костенец и завършва в Ихтиман. Без коментар.

Илианче, не знам колко да им вярвам на соц.проучванията, но 19% са за леля Цецка, а 14% за Вашия Радев от днешно проучване. Не че я харесвам /моят фаворит е на 4-то място/, но някои гласуват първосигнално-срещу БСП, а не преценявайки кандидата.

ЛЕЙТЕНАНТ ОТ СЛЕДСТВИЕТО ОЗ. НИНОВА ПОМПА ПАША-ЛЕЙТЕНАНТ ОР. БОКО ТИКВАТА! :)))

Ами радвай се бе "другарко"!! Само че истината е съвсем друга няма достатъчно слаб кандидат на ГЕРБ за да спечели генералът Радев (или който и да е друг кандидат на БСП). Очаква ви поредна 12-та или бог знае коя подред загуба!!!

Йотова политик от европейски мащаб? Тия не са в ред!

Другарката Йотова продължава ли да си взема еврозаплатата, докато маа гащи по страната и сипе омраза? Щото Цацева е в наплатен отпуск, а не чух някой от другите кандидати да е направил това.

Йотова е комунист,тиквата от банкя, също

След като комунистите предлагат неизбираеми кандидати ...

Изобщо не са са "слаби"!ГРОПкандидатката както и ти приличате на бидони за зеле.

Вицето Йотова обикаля сама и крие генерала, да не би някой да го пита за лохнеското чудовище, че фатмака ще тръгне да прави проверки.

ДРУГАРКАТА ОТ ПРАВЕШКИЯ КРАВАРНИК МОНТАФОНКАТА ИЛИАНА,НЕЗНАЕ ЛИ, ЧЕ КОГОТО И ДА ИЗДИГНАТ, Е ПО СИЛЕН ОТ ТЯХ !! ХОРА КОИТО РАБОТЯТ ЗА ДРУГА ДЪРЖАВА, ПРИКРИВАЙКИ СЕ ЗАД ПРАЗНОСЛОВИЕТО, ЧЕ РАБОТЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ, НЯМАТ ШАНС !!!

Не е така , ако Герб чете бюлетини ! Цеца е Балансийор , криСталинка рефарматор , те къде научеха тези купешки думи !

Предизборната кампания на БСП ще бъде плюене по ГЕРБ. Сега ще гледаме един месец: - Защо Радев е идиот, ами щото Цецка - Защо Радев козирува на Путин - Ами щото ГЕРБ - Не намерихте ли по тъп кандидат - ами то Бойко . . .

Ти вече го видя и почна. Какво очакваш да каже като я питат - Ще биете ли? Ами ще бием - виж другия отбор колко е слаб. А ние сме готини. Това е стратегията на всички. Тук не е нужно да се лъже и маже за заплати и пенсии, щото това не зависи от президента. А той трябва да е лицето на нацията - позитивен, усмихнат, да вдъхва респект. Като ти сложат една оръфана лелка за какво лице става дума? То и на з..к не прилича.

Йотова: ГЕРБ издигна най-слабите си кандидати Абе не знам какво издигат ГЕРБ,ама като им гледам опонентите, и магаре да издигнат пак ще спечелят.

И магарица също става.

Моля Ви Йотова, Неповтаряйте грешките, не ни говорете колко ГЕРБ са лоши, ние ги знаем. Знаем как бяха инструктирали хората си да крадът от чуждите бюлетини, да им слагат още по вдно тикче и така да стават невалидни, да фалшифицират протоколи. Но от Вас чакаме да кажете как ще ни защитите от ордите или срещу 160 мил ще станем джихадистка държава, а тези милиони ще потънат в бездънните джобове на приближени до ГЕРБ фирми

За Йотова всички под 100 кила са слаби кандидати.

Дрогарко Йотова, кой от двамата Радев или Цачева на балотажа ще подкрепят - РБ,ПФ,ВМРО,ДОСТ,останките на барекя,дори Атака? Май само ДПС ще застане зад вас!

Дрогаре, Дори и с най слабите ще едете най силния лобут! На балотажа дори и глутницата на сидераста ще подкрепи цецка,щото ташева е дупе и гащи с нея в НС!

Тая тетка, като е толкова активна, защо не се кандидатира за президент, а се скри зад не много широкия гръб на тоя измислен генерал, дето е командвал 2 самолета и 3 въртолета?! Що за шизофрения е един кандидат-ВИЦЕпрезидент да прави самостоятелни обиколки - та тази длъжност няма самостоятелни функции, а само подпомага президента. И що за глупост е това - да кажеш, че председателя на Народното събрание е най-слабата кандидатура за президент? Кой, летецът ли е по-подготвен?!

Успех, другарко Йотова! Че ако не успеете, вашите ще ви разкъсат. Ще е жалко! Не че ще го направят, а че няма да го излъчат пряко по телевизията ;)) Умирам да ме пуснат на едно заседание на Позитано след поредната изборна загуба..

Там поне правят заседания, при вас всичко Вожда решава. Па може и да ви поизненадат отзад.

И аз харесвам Вашата кандидат премиерска двойка, но моля Ви давайте го по-интелигентно и без лични нападки. Напрвете така, че ГЕРБ и Цв Цв да не може да фалшифицират изборите, но не очаквайте изборна активност само защото от ГЕРБ са лоши. Предложете нещо смислено. Г-жа Йотова айде малко по по европейски, лицемерно искам да кажа. В ЕС само Плевнелиев плющи открити мнения, другите мрънкат и завоалират та да може да се разбира и така и иначе. Простотията на Кристалинка също лъщи"Аз ще направя, имам сили- точно партиен секретар от 5- -те. Желая успех на г-н Радев и на Илияна Йотова

Моля четете: президентска

Точно това мечтая да видя и аз. Поне една нормална кампания. За 27 години не съм виждала.

Пача.....

че сега е моментът да изберем кой искаме да ни пожелава Честита и успешна Нова година и най-вече да работи за това.

Йотова: ГЕРБ издигна най-слабите си кандидати.. и като ви смачка и с тях и пак ще правите анализи

вицепрезидента ще е вице......, а не госпожа ,,,,,,

Намате шансове и със слаби кандидати. За 11 път ще ви бие Герб като маче у дирек.

А пък вие сте назначени от Москва за да затриете България с нови непосилни проекти е полза на Русия!

Йотова сама се хвали ;)) А за кандидатите на ГЕРБ - чудесно, че й се струват слаби! Значи, ще й е по-лесно да ги победи.. ..и много по-срамно, ако не успее, ама тя и за това е помислила "нагледала се какви манипулации правели от ГЕРБ" Мила СОЦ карикатурка ;))

че ще бие с най-слабите

Борбата на двете руски партии - ДПС и БСП е част от хибридната война на братята освободители за купуване на България, за псевдореализирането на безумни енергийни проекти и за овладяване на президентската институция. Целта е България да рухне окончателно в блатото на мизерията и на руската омраза към Европа и САЩ.

Пропусна ГЕРБ

ако беше ти щеше да я подкрепяш

Герб, мерп, всички у кочината ,с тебе барабар , тюлен такъв !

То пък вие сте едни "силни" нема що

Уеко мебеуите:-)) Не се абете, немаа стане вашта.

Пак не е права рижавата. Просто ГЕРБ нямат силни кандидати. Те разчитат на по изхабената харизма на своя вездесъщ лидер. Най-приемливия кандидат е Трайчо. Радев е руски с вице най-противната комунистка, герберката няма нито вид, нита излъчване, а още по-малко и акъл за тази длъжност, т.н. патриоти са комбинация от агент и не прикрита шушумига.

Оооо йотова - ти защитник на националните ни интереси...

КАТО ТЕ ЗНАМ КОЛКАВА КРАНТА СИ, И КАК ОМИТАШ МАСАТА, НАИСТИНА ТЕЗИ ОТ ГЕРБ СА НЕ СЛАБИ, А НАПРАВО КЛЬОЩАВИ !!!!

"Йотова: ГЕРБ издигна най-слабите си кандидати". Че ГЕРБ има ли въобще силни кандидати - за каквото и да било освен за мафиоти на държавна заплата?

Няма силни кандидати - всичките са в БСП - Орешаски, Станишев, Ну-Пагади, Крокодила Гена, Том и Джери, Макс и Мориц, Пинокио, Чибурашка..... и всички останали......