Кандидат-кметове на ГЕРБ

Все още не са обявени всички кандидат-кметове на ПП ГЕРБ в страната. Представяме ви списък на известните вече кандидати за местната надпревара от страна на ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Кандидат-кметове на ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Герберасти-нереформирани БКП-та, вие сте срам и позор за държавата и народа. Ще изчезнете и ще бъдете забравни, защото сте вредни и неспособи на полезни дейстия.

Недей да лъжеш - тези хора са дстойни да бъдат избрани. И ще бъдат следващите кметове.

защо нищо не казаха.... сегашния деспот дето "уж" е отстранен- Николай Тонев, си властва и продължава да раздава правосъдия за живи и умрели, и не е..ва ни Гербери ни Рози ,прави си парички, реве със Сашето Диков по кабеларки и съдилища, че видители колко бил невинен и честен /в ушите/...и му дреме на .....кой щял да издигне ГТЕРБ!

...,а в Раднево предлагат един Примат, който предаде Нончо Воденичаров след чиято смърт бе издигнат за кандидат и благодарение на него би кандидата на ГЕРБ на извънредните избори преди 2 г.. Къде са принципите и на Цветанов и на онова леке Илчев ?! Шегувам се, те нямат принципи !!!

Сегашния кмет на Ботевград е доказал се мошеник и невероятно корумпиран!!! Как може да го издигне ГЕРБ тоя тъп комунист?!!!

настоящият и бъдещ кмет на гр. Раковски се казва Иван АнТонов!!!

Сербез са ГЕРБерите, смятат да почелят СЛУЖЕБНО с просто разместване на крайните цифри- бандитски!

ХОРАТА НЕ СА ПРОСТИ И РАЗБРАХА ЩО ЗА МЕКЕРЕТА СА ТЕЗИ.КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СИ ЗАМИНАТ.

И папата да издигнат за кмет народа се осъзна и ГЕРБ са пътници...

Оцапани бояджии (мръсни политици).

Абе аз ли не разбирам нещо или... Срещу профила на Валентин Василев, в графа образование пише, че е завършил СПТУ по транспорт "Христо Смирненски", гр. Разград. Представят го в местните медии като д-р Валентин Василев. От кога ХаФтобусни шофьори са доктори?! Че и за кметове ги гласят?! Какво да очакваме с такъв кмет в града... позлатена автогара, може би?...

сбогом на гробарите.

Този дето пречеше на Пловдив да го предлагат за кмет .. ?!? .. Значи иска т /ме/ да загуб ят /име/ ... Така да е нека бъде тяхната дума !!!