Евро и акции паднаха след ключови избори

Еврото поевтиня днес на азиатските пазари след изборните поражения на управляващите партии на изборите вчера във Франция и Гърция.

Обратно в новината

Коментари - Евро и акции паднаха след ключови избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борсовите спекуланти само чакат нещо да се случи да натиснат еврото понеже е уязвимо в момента, какво като оня гном вече не е президент да не би да спрем да произвеждаме какво ли. Май няма да е зле Гърция да излезе от зоната.

последствията от спирането на последният ядрен реактор в япония може да имат много по-сериозно значение за живота на всички, в сравнение с ясните резултати от изборната треска в ес. политическото разместване на цивилните пешки в повратен момент е времето, в което капиталите и ресурсите се прегрупират. без наличието на парите беднотията би била немислима, а в момента има само една криза и тя е енергийна. със осигуряването на свободен енергиен ресурс за всеки, се изчерпва всяка основна, проблемна тема на обществото ни, обитаващо планетата в този момент. развитието на цивилизацията ни е съизмеримо основно по това какъв енергиен потенциал е в състояние да експлоатира, а не на кой бог се кланя докато примитивно робува на "прометей". когато японците въвеждат режим на тока в 21ви век, името на новият френският президент е нулев фактор в общ план.

освен ресурсите, японците сега вече имат и единен повод за не се съобразяват с чужди норми и безсмислени проекти, съответно е само въпрос на време да добиват от енергията която ражда цунамитата. това е единствената посока на равитие и страховете от вероятният финасов колабс, породен от предварителното опоскване на несъществуващи девиденти, вече не са достатъчно актуални за да имат обедняващата електорална маса под контрол. докато еврото и долара летят в пропаст ръка за ръка и за състоянието на икономиката се изхожда от разликите в курсовете помежду им, е почти невъзможно средната електорална единица да прозре абсурда на положението си.

Всичко е корупция брато. Този не се знае дали ще им играе по свирката и го засилват от рано с индексчета и платени статии за да не стъпи на криво.