18 партии, 16 коалиции и 5 комитета за евровота

За вота за европарламента от 25 май документи за регистрация са подали 18 партии, 16 коалиции и 5 инициативни комитета. В четвъртък ЦИК ще обяви списъка.

Обратно в новината

Коментари - 18 партии, 16 коалиции и 5 комитета за евровота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе това ГРАО как ще провери всички подписи за партии и коалиции(около 300 000 ) до 12 април дали са изрядни , а за референдума(около 550 000 подписа) ще ги проверява три месеца .Къде е опозицията ,Президента ,другите извън парламентарни партии какво е това какви са тия двойни стандарти .

На гол г.з чифте пищови. Всичко се натиска за депутати тук и навън или за нещо друго доходоносно при една шепа ошмулен народец, за който пък най-малко мисли някой и хич и не е..ва да свърши нещо и за него, да му даде и издейства нещо. Само мачкане, стригане, заплахи и пренебрежение. това си заслужихме за 1360 г. и не отвън, а ударът дойде отвътре и в гръб от "своите".

Бяхме толерантни - през 1990 година - не ги вкарахме в Белене- защото сме демократи .. Нямаше и виновни -за 45 години комунистическа диктатура .. За двете поколения българи -със съсипан живот... Фалшифицираха избори - бяхме толерантни .. Нито един от мафията - не влезе в пандиза.. Ограбиха България - пак бяхме толерантни .. Станаха червени мултимилионери - пак бяхме толерантни .. Служиха нa чужда държава- съвески агенти - бяхме толерантни .. Изтърпяхме и търпим тяхната съдебна система - от толерантност .. Сега вече ни готвят путинска държава, "нов модел", трябвало пак да сме толерантни ... Когато става дума за ДЕМОКРАЦИЯ или путинския модел държава , ПАК ли трябва да сме толерантни ?? Да ни вакарат пак в хомота , да се сменят сидеровчета с доган и сергейчовци - пак ли да сме толерантни ??? Да ни превърнат пак в крепостни и да си мълчим ,и да сме толерантни ??? Да сме толерантни с МАФИЯТА, червената - пак ?? До кога ?? Докато престанем да се самоуважаваме ли ?? Да сме стадо - под водачеството на пеевски или доган , сидеровци и сие сергейчета ??? В някои мааали и турски села- са успели ... Да ги оставим да успеят в цяла България ли ??? Да ни вкарат в Империята на ЗЛОТО и излезем от ЕС ??? И да сме толерантни ?? Няма да стане !!!

В страна със затихващи функции като България прелива от групички, наречени партии, чиято цел е една единственна - ПАРИТЕ и личното благосъстояние. Перверзното разбиране за политика, поразителната неграмотност, цинизмът и агресията на тези файтонни партии са поразителни. Цяло поколение видя същността на една измисленна демокрация, стана жертва на безработицата, мизерията, ограниченията. Тези млади хора няма да простят на страната си за излъганите надежди, за насаждането на радикален десен слой, за идните трагедии. Процветът, щастието и човешкия живот отново ни подминаха, останаха в Европа и още 135 години няма да станат наша същност. Последни в Европа! Най-тъпите, продажите и корумпираните са тук, сред нас. Върхът на нахалството е да ни канят на избори.

Забелязвам голяма глупост м/у партиите. Много зелени, много националистически, много десни, много комунистически. Що не се обединят и да се гласува за една, а могат вътрешно да си решават проблемите. Например десните не искат Бойко и го изчистват и така. А за евроизборите не знам защо националистическите и комунистическите въобще се нареждат там нали късат знамето на евросъюза, но за паричките са първи..

По-голямата част от тези партии са на заплата от руското посолство. Не трябва да отиват в Европейският парламент а в руската Дума.

при толкова много кандидати не останаха хора,които да гласуват

Изненадай вечно управляващите - гласувай за извън парламентарна партия

Без цензури, без Рзс-та, без НФСБ-та

Толкова много партий половината световно неизвесни не направили нищо или почти нищо за подобряване живота в България но подобрили своя сега се гласят за европейски заплати

Иначе как ще съществуват, ако не си създават врагове и не разделят нацията. Затова няма и държава, защото управляващите са удобни пионки на неолиберали, които крадат от държавата. А на народа- зрелища и циркове-като няма хляб и работа; разделяй и владей.

че има толкова комунистически партии в България в обществения живот. 16 партии на толкова малка държава! Ами където има пари- има и желаещи за тях. Сега пак ще започнат избори по балкански- измами, хитрини, кебапчета! Като е ли животът ни е само едно кебапче! А след него как се живее само с една примамка и после налапваш въдицата. Затова прост народ- слаби държавници, а неолибералите съсипаха държавата!

Предлагам да регистрираме: "Коалицията на разруха, малоумие, мутации и извратености" и изборите са нейни?

Ще гласувам за Българската комунистическа партия. Много точни пичове са там.

то всичко на комунизъм бие..... маиката ни е разплакана с такива кадидати!

Ккомунистическите партии трябва да бъдат забранение! Защо още не са ги забранили? Защото са удобни на такива като пререформираните партии от типа на БСП, ГЕРБ и т.н, имат си врагове хората! Борят се срещу комунизма, който самите те създават и толерират в държавата.

мен

Тези имена на партии ми звучат като "Аз и Боби", "Боби и Аз", "Двамата с Боби", тя май и работата им такава.

Българска комунистическа партия,: Съюз на комунистите в България,: Партия на българските комунисти. ТВА ВСИ4КОТО ЗА БРюКСЕЛ ЛИ СЕ ГЛАСИ ?

Човече искрено ме разсмя :) Ами гласи се това всичкото

..нито я знам от къде е и за какво се "бори",но съм сигурен,че дойде ли у нас за ..."агитация"...така ще го отнесе,че ще и обърна "джуките"...нагоре...и ще я направя ...вечно ...Ухилена...

Шефовете на партии трябва да се задължат да стоят в България и да получават средната работна заплата, а не да си кибичат в Брюксел за десетки хиляди евро на месец и да дават акъл на хората как да се оправят с 400 лв на месец.

аман от лапачи,тия не се ли наядоха вече,голям глад ги гони сигурно

Странно защо, не виждам прехвалената от поръчковите проучвания българска социалистическа партия?

Файдата от евро изборите ще е в набъбналите сметки в евро след време на депутатите ни.За всички нас няма файда.

Не си прав! И за нас ще има "файда". Обещават ни по две яйца на човек/ та да си ги комплектоваме с "голия", дето го получаваме от всяко правителство до сега/. :-(

От дърти к...ви ,нов бардак не става !!!!

Гласувайте за БКП!

Да си върнем България.

Хрантутници с извратен апетит с КПД, равен на отрицателен!