Корнелия Нинова: Гледайте Германия, мислете за България

„Гледайте Германия, мислете за България, ако сте родолюбци.“ Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на пресконференция в централата на партията.

Обратно в новината

Коментари - Корнелия Нинова: Гледайте Германия, мислете за България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно. Тя какво има на врата си?

много се опростяват нещата. не коалицията погреба асоциалните социалисти, а техните празнодумни евроценности, от които са изключени напълно хората, които не отговарят на определеното описание за да бъдат забелязани, като хора от цялата сбъркана еврогейска система. социалното у днешните социалисти е толкова, колкото социалното у големите концерни, че и по-малко. социалистите са слуги на големия капитал и срещу пари му гласуват и законите. социалистите са лобисти и съучастници в погрома над средната класа.

Ние българите гледаме към Германия и мислим за Бг, ама ти влашка циганко с едното око гледашда се уреждаш в ЩАТИТЕ ,а с другото гледаш нас да ни набуташ в СИБИР... ВИЕ КОМУНИСТИТЕ СТЕ КАТО ПОПОВЕТЕ, ЕДНО ГОВОРИТЕ, АМА ДРУГО ВЪРШИТЕ. С ДВЕ ДУМИ: СЕЛСКИ ТАРИКАТИ,НО В ГРАДОВЕТЕ ТАРИКАТЛЪЦИТЕ НЕ ВИ ВЪРВЯТ.

колко пъти ще ги пишеш без да те трият? Признак на слабост е това твойто.

оставка за Меркел !!!!

Съгласен! С Вас--може да се разговаря.

Всички плювачи са "парле ву франсе тука"! Няма как Нинова да се спогоди с Борисов,Гергов и Миков могат да се спогодят с Борисов,но Нинова НЕ! Радвам се че Нинова съживи БСП,радвам се че си държи на думата. На някои им се иска да я няма начело на БСП и да си векуват като депутати и да си въртят номерата с Борисов. И Първанов страда.....без съмнение.

Борисов-Цацаров-Пеевски , те НАЗНАЧАВАТ .

Нинова--е социалдемократ, бе наци! ...също като Шулц!:))))))) При вас----- крайно - левите ли предпочиташ?:))))))...... ?...ама те не са и наполовина толкоз леви----колкото наследниците на Ернст Телман!:))))))

за Германия и България.Абе тьотке,пази си гърба,че твоите"другари" зад гърба - Гергов,Янков,Гоце,Румен Петков,Дончева-поразяващата уста,Георги Божинов,само чакат и дебнат да те е...т другарски.

Ние и Германия знае и крадливите ви задници знаем Път и ти премиер , не дай Боже , ще ме накара да гласувам Слави най много

Тази защо не отиде при сина си в САЩ и ни освободи от гадното си присъствие?

Мислете,за Россия-така ли,другари?!

Спомням си едни срещи на финасовият министър на БСП - Орешарски в кабинета на Станишев с учителите, които протестираха против ниски заплати. Тогава той им рече- "Затваряме седянаката". и..я затвори. Остави ги без заплати и без нищо.

ганьовци, прости сте като жътварски стомни, партията е една ... оная същата от 1944 - 9 - септември, но се научиха да разиграват тятър, постановката е уродлива гавра с истинската демокрация

Създай ти друга партия ,мижитурко!

за съжаление нямам зад гърба си Москва или Вашингтон да ми помага да омайвам и водя за носа лишените от съзнание зомбирали нещстници

КУрнелия, че в България вие го въведохте този модел или вече забравихте за триглавата ламя бсп-ндсв-дпс?!

Няма по-голям ужас от това БСП да дойде пак на власт.

Има. Той е тук с пълна сила и няма да си ходи.

Изключително важно е какво ще се случи в Германия в следващите дни, не само за германския народ, а и за бъдещето на ЕС, при формирането на правителството, каза още председателят на БСП. =========== МИ, НИЩО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ, Г-ЖО НИНОВА. ВИЕ КАКВО ТОЧНО ОЧАКВАТЕ? МЕРКЕЛ ЩЕ НАПРАВИ НОВО ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО Е БИЛО ДОГОВОРЕНО, НАЙ-ВЕРОЯТНО ОЩЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ. С МЕРКЕЛ И ЕВРЕИНА ШУЛЦ, КОЙТО ОЧАКВАНО И ЗА САМИЯ НЕГО, ЗАГУБИ В ГЕРМАНИЯ, НЯМА НИКАКВА ИНТРИГА.

Разбирачо, явно не живееш в Германия. Давай съвети за нещо друго.

Генерал луков ти е много скъп, дърт нацист!... глей твойте от АзГ ------да не виснат по дърветата след година - две!

Имам чувството, че всичко каквото става на политическата сцена в България е чисто и просто експеримент от страна на Великите сили, а ние българите сме опитни мишки. Никак няма да се учудя ако Меркел върне мандата.

Нинова, нито Винету е Меркел, нито ти си евреинът Мартин Шулц. Нито България е Германия.

три пъти с Германия три пъти катастрофа

Курбелио, Вас само конибалите ще ви оправят, но дано е по-скоро.

БСП и ГЕРБ са лявата и дясната ръка на ДС-мафията, а ДПС им е средния пръст

Откъде това високомерие като БСП отива в канализацията ?

тази лъжкиня е ненадминат демагог. големите коалиции унищожили бля, бля, бля, бля! ми нали вие сте голямата коалиция, бе курнелио?? от кога не сте се явявали на избори самостоятелно, а все в коалиции, понякога от 13 партийки!? и кога сте управлявали без коалиционни партньори и мандатоносители?

загрижила се за най социалната и богата държава в Европа. Ще почне и да ни плаши с нея. От ден на ден все повече се излагане.

странно, когато путин подкрепяше крайната десница във франция, корнелия също я подкрепяше тази крайна десница! сега обаче, ни плаши с крайната десница в германия!?? курнелио, ми то сте едно и също мза! крайни кре..тени сте и левите и десните екстремисти!

"Несистемни партии"- ах ти мръсна системна гнидо !

Боко купува партии на килограм,вижте само,във какви отношения само бяха Борисов със циганина Симеонов,или продажника менте патриот Сидеров златният пръст,или Фикуса който Бойка го кръсти,и сега КОЙ КОЙ на кого ходи на свадба,някой да каже че ми е интересно,всеки който е първа политическа сила,взима всичката пара,и може да си позволи да купува другите нещастници уж независими депутати.

Боко купува тези, които са готови да се продадат. Сидера и съпартийците му бяха купени от боко през първия му мандат. След това бяха купени от дпс и бсп. Сега пак се продадоха на боко. Патриоти, какво да ги правиш. Нямат нищо против да взимат пари от всеки, стига да могат да си ги харчат на запад.

пич си! Винаги си държала на думата си, не правиш никакви компромиси с принципите си, правиш каквото обещаваш. Само слепия/по рождение или заслепен с пачка/ не може да признае това. Герберастките палета плюят ама нищо не могат да ви уличат - само лапат суджука. На тях им припяват и "левите" а ла Гергов, ама това си е за тяхна сметка. Гоце най-добре го разбира това. За това пак ще гласуваме за вас!

Друго си е принципната кражба и принципната тясно партийна лъжа.

Курнита,а кое беше общото между вас,ДПС и НДСВ на времето,та направихте най-безпринципната коалиция в българската история???А общото между вас,ДПС и..."златният пръст"на Сидер от"Атака"??? Или и ти си мислиш,че ние помним,колкото теб,от днес до утре следобед?!?

общото беше, социалната политика, стремежа към просперитет и международно признание, разбра ли мутро проста

:)

Общото беше КТБ-то!

от срещите с хората, учители, земеделци, лекари, потребителски организации, хора с увреждания, организации на майки. А с тези, които пълнят бюджета, като господина с Ролса, ще се срещнеш ли другарко Нинова?

Те ще бъдат обложени с висок данък, а парите ще отдат за бедните.

В хАМЕРИКА ! А дали мисли за България ?

БОЖЕ ГОСПОДИ, КОЛКО МНОГО ПРОСТАЦИ ВЪВ ФОРУМА!

Боже Господи с голяма буква, останалото може и с малка, прос.тако

Корни, има вероятност Баце да ви разцепи партията отново. Веднъж го направи с Първанов, сега пак ще го направи. Ходът с разправата на неудобните БСП кадри ще ти изяде главата и на предстоящите избори. Спри с милиционерщината и фюрерщината и търси пътища за помирение.

Дира изглеждаше малко по чист без тая. И тоя до нея . Не мога да измисля достатъчно сочна псувня за такива. Ще ми падне рейтинга. Все пак - желая им задна прашка без подготовка - казват, че било доста болезнено. И не петня доброто им им име, защото го

Хайрсъзино---напил си се като коч!:)))))))))

Съвет - По добре, учи се от чичко Щанико, той си позволи да хули немския избирател - ами ако някой се върже на такова бълнуване?

И вие и ГЕРБ сте еднакво вредни за страната. Никога няма да направите истински промени, защото сте едни и същи - крепители на вредното и задушаващо посткомунистическо статукво. БСП И ГЕРБ са наследници на различни кланове в БКП, така че най-добре плеснете с ръце и се вземете най-сетне, че за всички най-после да станя ясно, че разлика между вас няма.

Има, има...И то, голяма...300 % инфлация, например..Хич не е малка разлика

А вие смърфовете на гаргамел- рацко,тръцко,ицко и гнома какво направихте?

Не познавам лицата, за които говориш, но вие всячески се опитвате да прикриете тази азбучна истина, а именно че сте от едно котило и само лъжете хората, че сте различни, та да избират ту едните, ту другите и все вие да сте на власт. Затова и няма осъдени политици, въпреки кражбите за милиарди.

не си прав !България заприлича на европейска държава по време на ГЕРБ !Всичко останало са празни приказки !Три мандата ! Народът знае защо !

кокво посткомунистическо, направо си е баш комунстическо, начело стои ибрикчията на Живков и след него всички членове на ДС и технине изчадия, срам

Споко бе, Корни, не се коркай;) У назе нарочената за "крайно националистическа" партия вече е у парламента: укротена, напудрена в розово и опитомена!;)) Ово е стандарт у опитомяването - дитирамби пеят и десницата Му дискретно поцалуват! Да му мисли Меркелица - ний сме си добре!;)

Ефраимова----ИЧ не сме добре!:))))) Ще станем, когато махнем най-после тоя вегетарианец!:)))).... ....пък тогаз ще видим---кой ще дойде на власт?:)))))

Их бе, Пройчо , ний сме си таман в международен аспект - и това "всички световни лидери са Му го признали"!;) Във вътрешен - то е ясно. Шъ ставаТе вегани, тъй рече Премиерът!;)

Коя пък е тая крайно дясна партия? Да не става дума за руското крило на ДПС?

... таман;)

Ако искате Гергов + Борисов...продължавайте да плюете по Корнелия.

Герб,трябва да бъдат съдени,за разединяване на народа,от към това просвоуто саниране на лищитни блокове и къщи,и какво се оказа санираха само на тези които ще гласуват за тях,преди избори,сега след като свършиха изборите вчера един главаняк каза,че нямало вече пари за саниране,и чак догодина щяло да има,за тези които вече блокове били започнати вече,и за бъдещи,които били одобрени,не ви ли се струва че всичко е Хитър ход,преди Избори,после якамилата я камиларя.Да идва Славунеца и той да се пробва,че ве1е не се трае от тази мизерия,от управлението на Бойка и шайката му от Гроб.

Резултатът е това раждат се несистемни партии, националистически, екстремистки и други, подчерта тя. Трътло, какво значи несистемна партия? Извън МАНДЖАТА ЛИ? Положението в ЕС е нетърпимо след набезите на Вносните цигани, затова хората започват да се замислят. Верно, че е Бавничко, но започват

Права е Корнелия- на немците им промиваха мозъците с разни политкоректности, а управляват разни автомобилни лобита и едрия бизнес. И като дойдоха избори- двамата системни кандидати няма за какво да поспорят, какво да предложат- и двамата скучни до смърт и безлични.

Уникално глупава патка.

Факт е ,че Путин финасира Льо Пен и ''фашистите'' в Германия. Това беше неуспешен опит за дестабилизране на ЕС. Сега Нинова се опитва да ни внушава провал и да рисува негативни картинки за да угоди на господарите си от Кремъл.

НИНОВА ЩЕ СВАЛЯМЕ ЛИ ТАЗИ ЕСЕН БОКО ОТ ВЛАСТ ИЛИ ЩЕ СИ ТРАЕТЕ И ВИЕ ЩЕ ИМИТИРАТЕ НЯКАКВА ДЕЙНОСТ.

А скоро да са те влачили качулките за косата пак в камионетката и да са ти навирали мутрата в локвата?

В следващият парламент, БСП смята да управлява самостоятелно, без да влиза в коалиция с никого.

Смята, ама хората не ги виждат нещата така...

Нещо като Тиквата ли?

Германия е в най-добрата си кондиция за последните 27 години и това е дело на Меркел и големите коалиции които в общи линии работеха по програми и задоволиха макс. брой избиратели! Корнела пак се опитва да обяснява собствения си провал с неподходящи сравнения.

коя Германия, че в Източна не мислят така

Къде го прочете това??? А дали и обикновените германци мислят така??? Да,обикновените,а не онези с белите якички и лачените чепици,които още се чудят,кога ще открият летището в Берлин!!!

защо лъжете хората ?!? Вие никога не сте преставали да бъдете колиция с ГЕРБ, и те с вас, по важните въпроси за страната, като борба с корупцията, реформи в съдебната система, назаначавенето на разни послушни кадри (все едни и същи и все от наште) къде ли не и т.н.

върни краденото, тогава ще говориме