Борисов: Кой може да се справи по-добре?

Лютви Местан прогнозира предсрочни избори през 2016 г. Бойко Борисов отговори, че са добре дошли на избори. Найден Зеленогорски смята коалицията за стабилна.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Кой може да се справи по-добре? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господ!

Борисов: Кой може да се справи по-добре? Умряха банкянските циганки, дето ме хвалИха!

Днес ми помага единият правнук, ученик в елитно училище. Това за нарцисизма обаче е моя идея. ББ твърди, че няма друг, който може да управлява по-добре от него.Това наистина е апотеоз на нарцисизъм. Не говори три чужди езика; не прави верни анализи; не познава бълг. история, нескромен. Възприема се като изключителен за мира и стабилността в държавата, Хвали се, прави си безсрамни самореклами. Хората го оценяват по сиренцето в хладилника. Той, пажовете му от ГЕРБ, АБВ, НФСБ, РБ говорят нон стоп за стабилност на управлението. Голяма стабилност -увеличаваш пенсите за 16-та с 1.25 %?! Всеки божи ден с еднопосочен билет млади хора бягат от Б-я, като подгонени от чума; бол осквернени и ограбени старици; нито веднъж не изръмжа срещу скъпия руски газ., но иначе се мазни на Путин; нови данъци; генериране на задлъжнялост. Намалява относителният процент на квалифицираните. Как тогава ще спечелим съревнованието ние да изпълняваме поръчките на големите евр. производители, а не китайци, сингапурци и...Правнукът ми: "младите искат по-образован премиер, и, разбира се, пак да е стабилна и омиротворена държавата ни, но не според Бойковото ниво, а в условията на по-висок стандарт , справедливо правораздаване. Да не обижда народа си като иска от ЕС наблюдатели, за да ни казват къде грешим, , след като ние си имаме Хр.Ив., анов, Л. Панов и още подкотвени и високоморални юристи. Хипертрофирал нарцис доброволно няма да отстъпи, зсъучениците му молят интелектуалците в Б-я, и Св. синод, ако наистина е Свети, и европейските ни партньори да окажат опресия върху Б., за да се оттегли уж доброволно, но не и той да определя заместника си. И Б. да спре да плаши хората с нови избори, защото г- Кънев предложи вариант за излизане от кризата без да се отиде на нови избори.

Абе боко хората живота си дадоха при твоето управление ама ти не спря да кракаш как ''даваш здравето си'' за тяхното добро а всеки НЕпредубеден вижда че освен да ВЗЕМАШ всичко до което се докопаш НИЩО не даваш за доброто на хората, Ходи си вземи едно направление от джипито белким те озаптят в подходящото заведение та да мирне народа,

Колко бели ще направи Борисов, дакато се срине окончателно.

И баба ми, боце, ще се справи по-добре.

че ша спичелят. ощи от сега. тва е народа да ни са фантазира некви нища.

се държи като пехливанин за борби по панаири и седенки. Айде стига толкоз СЕИРИ, моля. То и бюджета на НОИ сте намалили, ама сте УВЕЛИЧИ възрастта за пенсиониране от 01.01.2015 г. с тия "мерки" може и на плюс да излезете и да си купите нови лимузини от ковчезите на хората. Абе вие страх от ГОСПОДА нямате ли, до кога ще изтребвате народа български?!?

и съд за боко тиквата.

Все още имаме съмнения в истинския родословен произхода на Бойко Борисов - иначе други съмнения нямаме.

но е пачавра на путин.

Мутрата ке падне

ТРЯБВА ДА СИ МНОГО ЗЛЕ СЪС СИВОТО ВЕЩЕСТВО, ЗА ДА СИ ПРЕДСТАВИШ, ЧЕ ГАДЖАЛИ КОМУНОИДИОТИ ЮРУШИ ИСКАТ СТАБИЛНОСТ!! ТЕ ЛОВЯТ В МЪТНА ВОДА. КОНТРАБАНДА, НЕПЛАЩАНЕ АКЦИЗИ, ДАНЪЦИ, ДЕДЕСЕТА, И КАКВО ЛИ НЕ ГИ ДЪРЖАТ ЖИВИ. ИНАЧЕ ОТКАДЕ ЗА ПИЦИ, БИРИ, МАНГАЛИ!!!

симо

Малка добавка от БСК---Междуфирмени дългове-90 млрд,само дългове към работниците си 2 млрд,общ външен дълг на българия над 40 млрд/този на фирмите също се слага в торбата наречена БЪЛГАРИЯ. ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ. /НЕ/видими резултати за българияЗ КТБ и еврофондове да не говорим.За ТИМ-също.

А бе , кой го лъже тоя кретенски Премиер , че България е добре , че народа е щастлив и че всичко ни е по мед и масло?Ей , Борисов , да си провериш хората кой лъже повече от теб и да му биеш дузпата !То и тебе до година - две ще те изритат като баш некадърника в Държавата !И как пък го измисли , че си бил по-добър от Орешарски и да питаш нагло "Кой може да се справи по-добре"?То не бяха бойкоти на Парламента , провали на мнозинството , бягане от залата , криене в тоалетните и т.н., подмазване на ДПС да бламират Орешарски и какво? От трън , та на Борисовия чеп!Я се скрий!!!

Но не трябва да е комунист, ченге, мутра или с компромат. В парламента такива са към 30-40, да се надяваме. Прав е Буда, трудна работа.

ние в Пресцентъра на Партията сме възмутени от вас, г-н Борисов! Как кой? Ние нееднократно сме доказвали, че можем да се справим хиляди пъти по-добре с управлението на Партията и на българия.

На народа му писна от избори ,все има недоволни.Да си налягат парцалите недоволните и да се стремят за стабилизация на управлението,стига са се правили на шутове.Как да се развиваме,като все някой оплюва,като женски клюкарки.То бива алчност и простотия ама-като не щат ,да минават в опозиция,няма с баници да ги калесват.

тиквуний защитнико. Никой познат нямам да е гласувал за тиквата, а той спечели. Недоволните са милиони - доволните шепа мутри гробарски. Има и една група прости заблудени овце. Ти от кои си. А да ти вдигнат и тока и винетката и т.н. дано и да те видя.

коментираха, че обявяването на проценти от порядъка на 2-3%, било то за ръст на икономика, или намаляване на дефицит било абсолютно заиграване с цифри, защото статистическата грешка се движи в същите тези проценти 2-3%...

Премерихме се. В резултат на премерването се оказа, че сме последни по почти всички параметри в ЕС, че и в Европа. Даже Албания ни бие вече. Тея милиарди са куха комунистическа пропаганда - нещо което Премиера явно владее. Синия комунизъм съчетам с мутризъм и тоталитаризъм няма нищо добро да доведе. Крадене и безидейност. На гол гъз торба хвалби.

Като го слушам - джоба ми пълен . Като погледна в хладилника - празен . Явно не съм пазарувал .

Блатечки ти е ровил в хладилника!:) Не, не, чакай сега друго е модерно, контрабандата е виновна и ни пречи да живеем добре!:)

... олигарх & олигофрен... откриите седемте разлики!!!

ааах турчине, ти ли ще казваш какво и как да правим по нашите земи, беееее ееееейййй! Това че по кърджалийско сте завзели наши - български територии, не означава че Бъгария е турска! Знаем за ламтежа ви за нашите земи. Ще ви спрем, да ни завземате финансово!

нема да кажем. нека си живее.

Местан,Доган,Станишев,Първанов,Сидеров са част и причина за лошото статукво затова техните мнения нямат значение и стойност!

статукво е Боко срещу Боко! И пак ще има спорни моменти, защото той до обяд има едно мнение, след обяд - друго...!

90% - фалш, манипулация, лъжа !

Аз сьм човека :-).Ама вие не щете в затвора, а искате само да крадете безнаказано.Не знам бьлгарите докога ще тьрпят да ги правят на глупаци.

Sm3hurk0

НА тоя егото му е голямо и иска пак да си го мери.... Нарцис ! Боце, ти си велик и няма равен на теб в некомпетентността, простотията и всички евроатлантички ценности, които за мен са непонятни и пораждат само негативи.

Добре бе, пич, този който е по-компетентен, защо не може да го бие на изборите! И нашите футболисти са най-силни, ама все падат!

Sm3hurk0

хвана ли са му цаката... подменят протоколи... ... де да знам... Всички мои познати, се кълнат в децата си, че не са гласували за ГЕРБ, а те пак печелят... Мистерия ..... трябва да питам Астор, как се прави този номер...

Как ДПС да са добре дошли?Управляващте не са ли чели Конституцията?Там е казано,че партии на етническа и религиозна основа не могат да се образуват.Евророма също е незаконна.Направо да ги гонят.Ако искат да са във властта да се разпръснат из другите партии.Най много на власт през тия 26 год.са били ДПС.Съдилищата извън София са техни бастиони.Поразиите,които сътвориха и за 100 години не могат да се изчистят.

Този път заедно с купените гласове-повече от 60 депутата няма да има !

Sm3hurk0

да ... от гласували 43%... Мен ще ме е срам да кажа с колко са ме избрали, камо ли да парадирам или да се хваля.

да платиш на полицаи и съдии.. без срам.

...и външен дълг 18 000 000 000 ви изтеглих!!! Какво още сте недоволни потам аз?!

истински държавник не пу.ка като волен

ИДИОТ! Няма ли кой да го гръмне.........

Кой може ли...амиии...учеик 3-ти клас например!!!

Г-н Борисов, керемиди сам си каза, че нямаш. Казаха ти и зъби нямаш. Какво ти остана? Сланинката която сам каза, че имаш.

Тепихът на бандитите зове своите пехливани! Но насреща ще е банският пехливанин, любимата рожба на българската олигархия, така както Тато бе любимец на целокупният народ. Другото е свобода и бъдеще или бесилка от етюдите на банановата република. Напред да подсушим тлъстия политически задник на носителя му, прочел една книга през целия си живот, за което е доктор на науките в балканската провинция на високоинтелектуалните олигарси! Бегом!!!

стига, че е с нисък и малък умствен багаж - но на всичкото отгоре ЛЪЖЕ безобразно. Ако споменатите страни чуят това , какво ли ще кажат. Та ние в най скоро време ще надминем Гърция. Кой ли ще ни помогне?

Изборния пехливан Борисов , пак пъчи мускули , пак се перчи и си вярва , че е номер 1!След многомилиардното закопаване на Държавата , след призивите към кметовете да вдигат местните данъци , след скока във винетките , след кретенското поведение пред медиите и братските прегръдки с турските лидери ......какво ли очаква още !Според мен Борисов ще се държи за мишоците без шанс за следващия парламент /АБВ , ПФ , РБ/ за да изкара до ....ако може до редовни избори !Така че тая демонстрация на бабаитлък е за непросветените!

Е за шлифера на волния Болен ли да се държи?

Всеки един,който не е идиот.

Агент Павел да не работи с Костов по тия марксистки термини? Скапаната ни държава има необходимост от мор по гадните ченгета, от А до Я!

Мераклиите да си мерят силите с Борисов скоро ще имат тази възможност на президентските избори. Надежди всяка оставете, Бойко е феномен за българския избирател. Никой няма шанс да спечели срещу него. Не съм гербаджия, просто съм обективен!

Разбира се, знае как да фалшифицира изборните резултати!

може да намери оправдание! Някой казал ли е, че има фаршификация на изборите!

За които незнае, да знае, че само Боко и котараците, заедно със сочния свинчо и порционера Доганя имат достатъчно пара ..крадена от нас за пълното превъоръжаване на армията ни, за тоталното изплащане на всичките ни заеми и отиване на плюс. Ако добавим и Цеко Миневата и Харпърцумянско-Костовите орди заедно с всички акционери и собственници на банки у нас то ние ще се оправим за десетки години напред. Направо няма да има нужда да се работи. Преди това обаче трябва тотално тези да се махнат от играта и в нея да влязат честни и под контрол на народа иначе пак ще си гепат всичко.

Само Бойко може, да живее императора слънце. Напред към светли бъднини, води ни повелителю на маркуча!

Този комплексар продължава да живее в ,,махленските,, си разбирания за живота...,,ела да си премерин силите,,...,,аз ги бих,,.....,,аз платих,, ,,аз направих,,... Аман от компексари и простаци...(явно се сме ,,абонирани,, за такива оправници..)

Понеже ти не си комплексар, си пишеш не името, а ника... Бахти и мишоците червено-атакоидиоти, всичко разбирате и сте много силни, когато сте анонимни

Като чета хвалбите и си мисля, аз ли не живея в тази държава или хвалещите се?

Всички трябва да излезем на улицата и да смажем-това крадливо правителство и депутати и магнати и...предходните!!!Като се каже за стачка-НЕ стойте!!!Няма кой да ВИ оправи!Само ако Народа-90%,сме бедни-Трябва да се вдигнем и тая измет да изметем!!!!

Трябва.Кажете кога и съм там.

И после байно, кой ще турим за цар?

Как кой? Ами Алексей Петров, Румен Петков или таварищ Сидеров.

Айде сикана,дстига си се пъчил, стига си млял като тошето.Знаеме се какви си ги дробил и гепил, сега ще ни люлееш, по-скъп и по-труден е живота от както вие сте на власт.

Бойко, имаш 780 000 държавни служители на които ако вземеш по 100 лева от коледните ще получиш 78 милиона лева и ето ти пари за нови избори, но след тях няма да съществува ГЕРБ, защото гражданите искат евразийско развитие.

Чугунче, който иска Евразия или чиста Азия, си гласува за Атака! Приброихме ви и на местите избори! Спечелихте ли някъде поне един кмет!

Не виждаш ли че десни и леви политики ни побъркаха.Какво му е на Орбан данеби да е лошо като казеаш нещата едно към едно.

Буда, Цецо и кумецо, котараците, Доганя, демби и Местаня са готови за дръвника и за брадвата велика. Тез велики нашенски стратези, тез безочни главорези, тез словесни смехотворци, тез охранени придворциискам аз да ги опраскам я за коледа или за пастха. Прас, прас, прас ... опраскани сте.

Явно няма кой да избие 15-20 души и да си оправим държавата....

С 15-20 само ще разлаем кучетата, но опраскаме ли 150-200 вече ще ги и нахраним. Имаме доста скрити и явни лимонки за опраскване в Бг и още 50-100 се намират в чужбина.