Тръмп: САЩ изглеждат глупаво с ”руската намеса”

Президентът Доналд Тръмп заяви за пореден път, че не е имало тайни договорки между неговия лагер и Русия по време на предизборната кампания в САЩ през 2016 г.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: САЩ изглеждат глупаво с ”руската намеса” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обикновения американец хвърля ези-тура, и каквото се падне. После не помни какво му се е паднало. Но се хвали, че каквото е на късмет, все е за Америка - над всички!

Всеки следващ президент на САЩ,все по голямо недоразумение. настоящия все по-вече заприличва на наш Роско ! ! !

Успя да назначи с минимални разходи президента на банановата република САЩ. Ще се скъсам от смях. Ха-ха-ха

гледай да не се напикаеш

Няма, напикаването е характерно са сородоидите.

А сега се опитай да си обясниш- с това какво точно добро е донесъл на народа си Путин, хм?

Сега е ред на Путин да си "признае" и съвсем да ги вкара в политическа криза.

не само глупаво , а дебилно . не знам защо 7 млрда човеци търпят една шепа сата(цио)нисти да ги правят на маймуни ?!

Дълбоко комплексирана "нация" ...

на външната политика на Щатите,това "гупаво" изглежда "най - умното".

Нато да се закрие незабавно

туземни несретници, не стъпвали ни ЩАТИТЕ, ни в путлеристан. Разликата е огромна, путлеристан е максимум някъде в средните векове по времето на иват грозни и опричниците, затова най-талантливите млади руснаци от всички области на знанието, науката, изкуството, културата масово напускат азиатската кочина в посока Запад.

да те питам, абе казаха ми, че кримчани нещели в демократична Украйна, а искали в някакъв средновековен путлеристан. Що така ?

що пишеш на комунистически компютър, произведен в комунистически Китай ? Що не пишеш на ония примитивни американски компютри отпреди 20 години, дето вече никой не ги иска повече ?

Съгласен съм, кой печели от конфронтация, малко хора. Диалога между страните е задължителен при днешният технологичен прогрес. Ето България (Е.С) и Турция си говорят, глупаво е САЩ и Р.Ф да си играят на прееби другарчето.

Конфронтацията я правят азиатските колхозници, които по всички възможни начини саботират снабдяване на Европа с алтернативни въглеводороди, в сирийская случай - катарски газопровод.

Къв катарски газопровод ве , що за тъп добитък сте, та вярвате в некакви катарски гАзопроводи ? От Катар мое само в гЪзопроход да ви го пуснат, наскоро един катарец ви го показа у софииския мол!ахахаха

Враговете на Тръмп мира нямат,както и нашите на Бойко Борисов.Но те са успели хора,колкото и да ви е яд.

Чуй сега , дръпни се от огледалото и чуй мнението и на някой друг - Може и да прихванеш нещо (макар че се съмнявам) !!! НИКОЙ - повтарям НИКОЙ , не може да е враг на някого ако не го познава лично , или няма лични взаимоотношения с него !!! Както аз , така и ти дълбоко се съмнявам , че познаваш лично както Тръмп така и Б.Борисов , за да се явяваш защитник на когото и да било , но запомни , хората реагират на поведението на политиците , защото от това зависи и техният начин на живот !!!! Като за теб ще го кажа по-простичко : Ако един политик прави глупости -плащат обикновенните хора и те са тези които страдат !!!! Ако ти имаш някакви по-специални мераци към Борисов , това си е твоя работа - живеем в свободен свят , но за мен е важно той какво прави и как го прави ,защото това се отразява и на страната , а и на мен като гражданин на тази страна - Същото важи и за Тръмп , Путин и т.н. !!!!!!! Като човек Борисов бих казал , че ми е доста симпатичен , но това не пречи да съм критичен към него като политик - На това в Нормалните държави и общества му казват ДЕМОКРАЦИЯ , което доста хора в България още не са разбрали !!!!! Не си избираме ръководителите по симпатичност , а по това какво ще направят , за да живеем ние по-добре - РАЗБРА ЛИ НЕЩО ОТ ВСИЧКО ТОВА ??????????????

с такъв клоун начело...

И тоя взе да проумява, че изглеждат глупаво.

искам да питам, абе верно ли некво малко жуже, което било най малкото от всички най малки жужета по света, било назначило най-великия от всички най-велики хора по света, ПРЕЗИДЕНТЪТ на най-великата и демократична държава ?

И аз искам да попитам. Струва ли ми се, че тоя форум е свърталище на дебилите от ония 80%? Ко,ш кайш?

а можеш ли да отговориш, щото много искам да знам ? Как така жуже ще назначава най - великия човек ?

АБЕ , ти ''величието '' на един човек по височината ли го мериш ?! Ако е така , не се очудвам защо света е такъв ! Размерът може и да има значение , но за простотията като твоята , все още няма измерение !!!!

не можах те разберем, та верно ли е или не ? Да ти кажа мен ич не ми се верва таз работа.

Все пак се намери някой, който да признае, че световния жандарм е гол. Не, че нормалния свят не го знаеше, де...

Нищо не е така глупаво като глупака Доналд.

Е, ти със сигурност си по-умен от него. А той, глупакът, е някакъв си милиардер и президент на някакви си щати... Къде ще се мери с теб...

ексректорът на Софиския университет проф. Иван Илчев заяви, че след 1989г. абитуриентите от елитните български езикови и технически гимназии заминават директно да следват на Запад (не в Русия), качеството на туземните студенти е изключително ниско, което е видимо и от анти западните пасквили драскани по форумите.

Познавам човек учил в СССР. Качеството е било такова, че един преподавател на запад са го считали за институт. А този човек е завършил накрая сам, защото останалите са отпаднали. Представи си сега, че тук от курсове успява да завърши само по един човек! После сравнявай качеството.

Крим избра Русия, що не избраха да останат в демократична Украйна ?

Защо ли се чеша, помислила си маймуната! Сигурно е защото ме чеши???

В Чешко ги чеши, а в Сърбия ги сърби...

Изглеждат като болни от параноя. А допускането, че руснаците наистина са повлиали на изборите, говори също зле за тях. Иначе САЩ се меша навсякъде където може. Та даже се хвалеха, как са помогнали на Елцин да стане президент в Русия.

от световните иновации и Нобелови лауреати, защото там е концентриран над 80% от световният научен и културен елит.

точно така е. и обама даде на света много войни и убити, въпреки, че е притежател на нобел за мир. клинтън щеше да продължи и усили свирепата политика на джендърите към инакомислещите. вижда се и днес как се отнасят с онез, които не са с тях.

от проф.Иван Илчев туземци ???

Всичкитв им учени са крадени. Американците са силни само в джемдър и джедай. Е и в агрономията.

проблемът на "американците" е в това, че лесно се поддават на масовите психози, разпространявани щедро и денонощно от джендър медиите. това денонощно облъчване ги превръща в параноици от световна величина, които дори сами си вярват на внушенията, които произвеждат най-масово. но тук трябва да се отбележи, че масовите убийци, психопатите, зависимите от наркотици и глобалните грабители също страдат от параноя. и има защо.

Тръмп е реалист и казва истината за глупостта на американците.

Какъв реалист е, като си казва, че бил "умствено стабилен гений"? Хайде да видим и друга истина, освен "алтернативната" на Тръмп.

че сатаната сорос и ционистите от сиенен не ги е грижа нито за Америка още по малко пък за останалия свят ...тяхната задача е да наложат ислямофашизма,комунизма,деградация като педофилия,кръвосмешателство ,трети и четвърти пол ако може

САЩ и със, и без "руска намеса" си изглеждат глупаво, просто защото са си глупави. Така че карай - руска намеса, корейска заплаха, латино салса, важното е купонът да върви.

США изглеждат глупаво всякак. И лошото за тях е, че даже не се усещат как до сълзи се хилим на клоунската им същност.

Американският президент признава, че американците са глупаци. Значи и там матриала е лош

Много са мързеливи, не знаят езици и как да се намесват , освен с ,,език,,?

Няма значение дали има руска намеса, важното е да ги морим от глад алкалашите със санкции до дупка. Няма такъв кеф. Бой по русия, наравно с Венецуела, С. Корея и Иран.

Гледай докато "мориш" от глад руснаците да не я застигне същото баба ти от "европейското" село, щото пенЦийката и до никъде не стига... Пък през това време милиони "гладни" руснаци могат да се изпонатръшкат и от пренагряване по плажовете по света...

А аз като имам ,,руски морски контакти,, , да ги декларирам ли?

не можеш да ги декларираш, защото в света на джендърите всякакви контакти от този вид са подсъдими и могат да те докарат до "демократична" присъда и затвор! трябва да имаш само "правилните" контакти". с демократите в уахабитска арабия - може! това, че европа се топли с руска газ не важи.

Гларусът не се занимава с газ , а с гъз...

не всички в сащ изглеждат глупави и са истински глупци, а само джендърите, които подкрепят кланът на клинтънови и онез, които без парите на сорос са една голяма, кръгла нула по-голяма от нищо.

В държавата САЩ дебилите са повече от 80%

и се навря в кочината си да си облизва пак задника от мъка

Ама верно ли? ..Че то това си е номер за цирkа!

усарите въобще изглеждат глупаво (меко казано) с претенциите за световен жандарм-терорист