Започна кампания за президентските избори в САЩ

Обявен е първият кандидат за президентските избори в САЩ през 2016 г.- Джим Уеб, бивш сенатор демократ, противник на войната и с леви убеждения.

Обратно в новината

Коментари - Започна кампания за президентските избори в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Америка е недостижима, с тези цени на петрола и Клинтаница за Президент, да му мисли Путин, колко още ще е Цар.

Да,започва се старата песен на нов глас...

Но дали дотогава ще ина САЩ? Е ще поживеем и ще видим, въпреки и напук на Боко и исие("мъдрите ни дупетати" народоубийци)!

с тези виждания, ще бъде само пълнеж

Затова значи мамуната урежда емигрантите. Брей, научиха го на нещо и нашите бастуни - да си купува ц,,,,,ски гласове.

русофилите от сега почват да измислят обидни варианти на името на следващият президент на щатите ! на русофобите не им се налага , защото в демократична русия путин ще печели изборите с 110 % докато е жив , и два мандата след това !

Русия вече я няма. След 3 години ще стане 1 век, откакто я няма. Да не забравяме, че за събитието т.нар. Троцки тръгна с кораб от САЩ с американски паспорт с фалшивото му име и с 10 хил. долара, които не може да обясни откъде има, а т.нар. Ленин пристига от Германия в пломбиран вагон, нает от немските тайни служби също с крупна сума в джоба си. Дори Сталин не успя да разбере къде е "златото на партията", но за златото на Колчак се знае, че някак си се е намерило във Федералния резерв на САЩ. Не е трудно да се сетим кой се е облажил от обира на хилядолетието. А за руския народ на никого не му пука, ако не забелязвате. Както и за нас останалите.

Поредния скъпоструващ цирк. Няма абсолютно никакво значение кой ще изберат. Политика им с нищо няма да се промени. То и маймуната беше миролюбец, пък забърка повече каши и от бушмена.

В Америка няма държавници с леви убеждения!

А какво е ляво и дясно? Всичко е ала/бала у затова скоро очаквайте цялостен ремонт на системата(по един или друг начин)!

Няма никакви шансове-американците имат различни от всички останали мироглед и желания.Те изобщо не се интересуват от това какво ще става с останалите хора по света.Стига бензинът да им е евтин,говеждото да е много в чинията,ипотеката за шпертплатовата къща да е ниска,някой друг да си пролива кръвта за тях,и зрелищата по телевизията вечер да са силни,независимо дали показват убийства причинени косвено от самите тях.

Добре го е казал - "намаляване на безразсъдните чуждестранни авантюри, които струваха трилиони на нашата икономика и в някои случаи създадоха нестабилност вместо разубеждаване". И не в "някои случаи", а навсякъде сеят разруха и мизерия. Обаче Хилари ще го бие по всички пунктове. След афроамериканец е време за жена-президент. Натам вървят нещата. А Хилари е войнолюбка, Путин ще бере ядове с нея.

Тоя има по-идиотска физиономия и от Путин. Няма никакъв шанс да бъде избран.

Др. Бен Карсън май ще се кандидатира, дано!

за него. Много симпатичен е. А пък Америка би трябвало да върне производство от Индия и Китай на собствен терен, за всички ще е по-спокойно.

Ocala

Гласувай, но това няма да промени нищо, още по-малко за връщане на производството в Америка. Това просто е невъзможно....за съжаление.

Е от товая по-смешно изречение не съм прочитал досега ... така ли го преведе "транслатора' ...или толкова си можете ??? : "... Той също така е написал много книги...?" Ако са много ..не е ли нормално да се каже поне някоя от тях ...??? Или само да има какво да се пише ???

За всеки един "ворец" е нормално ако не друго- да се каже творбите му "- -на каква тема са .. -в какви тиражи са - на колко езика са преведени ... А да наипшеш - написал е и много книги - е като да кажеш- ходи най-редовно до тоалетна ... пфффф от ден на ден спада нивото в този сайт ... явно заради русификацията му ??? знае ли човек ???

а и последно - да напишеш "написал е и много книги" е толкова относително ... защото много- за един истиснки творец и ценител - е повече от 5-6 ..., за други - е 50-60 .. за трети е 500-600... уточнявайте ..или не пишете глупости ...

Тоя като го гледам няма да стане, липсва му харизма.

Има шанс човека. В крайна сметка американците предпочетоха негър пред жена за президент. Защо сега да предпочетат жена?!

Много сте назад с материала. Доктор Бен Карсън още преди две (2) седмици обяви, че ще се кандидатира.

като чета какво сте писали, би трябвало да има огромни опашки заминаващи американци и европеици за русия, северна корея и куба. много сте готини :)

Не си наясно,усилено се изучава китайски език.

корейски по0-скоро ,и то северно . Там е "свободата' от злите капиталисти и експолататори !

всъщност има, но глупаците пак ще се усетят последни и за тях ще останат тоалетните и чинийте

Какъв е тоя чиний, за който пишеш? Неграмотници като теб и за миячи на чинии не стават.

и руски са задължителни в някои английски училища, за експеримент.

Който и да изберат все тая. Америка от страна на неограничените възможности се превърна в страна на най-големия диктатор, на масовите подслушвания, на войни и всичко това за да запази лидерството си, но края е настъпил.

имааш предвид русия

МИЛИОНИ АМЕРИКАНЦИ НЯМАТ ДОСТЪП ДО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ,А САТАНАТА ОРГАНИЗИРА ПОРЕДНОТО ШОУ ЗА МИЛИАРДИ ,КОЕТО НАРИЧА-- ИЗБОРИ ! ХОРАТА НЯМАТ ИЗБОР ,ЗАЩОТО ВСИЧКИ АРТИСТИ И КЛОУНИ МУ СЛУЖАТ И СЕ ВЪРГАЛЯТ ,КАТО НАЙ ДОЛНИТЕ СЪЩЕСТВА В КРАКАТА НА РОГАТИЯ!

В БГ процентът на хората, които реално нямат достъп до здравеопазване е по-голям! Ти виж само какво става още преди да дойде "бързата" помощ. Тия направо да сложат в екипите по един поп и да пребоядисат колите в тъмно. И без друго се движат все едно карат на разсадо-посадъчна скорост.

Ако Америка се вгледа повече в Америка,ще е по-добре и за Америка и за света.

по-добре е безименните и бедните- да се вглеждат в себе си ... -може пък да разберат зашо са безименни и бедни ?

не може така, - обама е безгрешен....

"Трябва да възстановим реда в Америка", ............... Що бе ? Няма ли ред у ХАХАХАХАХАмерика? Явно няма,щом щще го възстановявате. А ние, бедните на вас се уповавахме и ви копирахме , цели 25 години!!!!!!!!!!!!

не в някои, а в абсолютно всички случаи създадохте нестабилност бе, кравар.

Даа, така е в загнилите САЩ - не се знае кой ще е президента дори само след година и половина. А в Русия се знае кой ще е даже и през 2024-та. :-D

знае се. Ама не от тебе.

НЕ ЗНАМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ НО ....... ПРЕЗИДЕНТ НЯМА ДА ИМА .

В Русия ли? Нищо чудно. Там винаги императора е бил кадър на КГБ. Няма друг начин по тия ширини.

Може би визираш предсказание на Ванга в което тя казва, че 44-ия президент ще е последния и че ще е чернокож. И аз с интерес наблюдавам какво се случва, но и не е съвсем ясно какво е имала предвид с това предсказание. Например е възможно да е имала предвид, че 44-ия ще е последния изкарал пълни мандати. При такова положение е възможно 45-ия да изкара един пълен и по време на втория мандат да се случи това за което е предсказвала. По закон президентите на САЩ могат да имат до 2 мандата един след друг. Като сложим, че един мандат е 4 години то хипотетично ще стане ясно какво крие предстазанието и най-много след 2+4+4 години.