Берлин: Брекзит да приключи до изборите за Европарламент

Излизането на Великобритания от ЕС трябва да приключи до изборите за Европарламент през 2019 г., смята германският министър по европейските въпроси.

Обратно в новината

Коментари - Берлин: Брекзит да приключи до изборите за Европарламент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре де, всички рабрахме че ингилизите се избъзикаха с Евросъюза. Но не мога да разбера защо швабите са тези дето сакат да избушат ЕС реално. Дъртата комсомолка кво толкова мрази Европа!!!

....смята германският министър по европейските въпроси ? Коя е побеждавана и окупирана Германия да поставя условия на ядрена сила Великобритания ? Дойчу оплеска нещата в ЕС и той има само изгодата в ЕС. Вижте класирането по медали в Рио, къде е Великобритания и къде е по-голямата Германия ? В големите игри Германия е назад сред ингилизите. Швабите са велика нация попадана в ръцете на изратеняци и това ги погубва. При островитяните стара империя владяла света преди и сега с дипломация и хитрост. Големи игри и ходове !

дето едно време висяха постоянно в пунктовете на Еврофутбол и правеха подобни анализи за изхода от срещите! Нека не забравяме, че там суверена е монарха, а не народа..Така че, ако нейно величество нареди да не се излиза от евросъюза?! Кво прайм...Надали ще се пръкне някой нов Кромуел, който да я детронира...Особенно па имайки предвид средната възраст на гласувалите за излизане! Ако им изнася, ще видиш как ше врътнат и ще останат, много са хитри тия мръсници Англичаните....

Правилно!

ЗАВОДИТЕ НА БМВ , СИМЕНС, БАЙЕР В ЮКЕЙ СА ОГРОМНИ ... ГЕРМАНЕЦА ЗАТОВА ИСКА СПЕЦИАЛНИ ОТНОШЕНИЯ .... .. А ЕЪРБЪСА Е С РОЛСРОЙС ДВИГАТЕЛИ :))

Швейцария и Норвегия не са членки на съюза, но поддържат теесни връзки с него - ах вашта сметка! Те и тия ще се молят сега за същото. Нещо катоможе ли да си запазим евро парите, но да не идват туристи от България.

Безумната политика на канцлера Меркел относно бежанците, води не само до излизането на Великобритания от ЕС, но ще доведе до разпадането на целия ЕС

Инструкциите на глобалистите (юдеомасоните)! Всичко друго са медийни полюции.

Това какво общо има с Брекзита ? Британците вдигнаха ръце преди всичко от поляци, румънци и българи, но охотно приемат всякакви други от бившите си колонии... Научи си улока.

Много искате да се разпадне ЕС. ОК! Ако се разпадне, над половин милион българи ще се върнат в България, защото няма как да останат да живеят в чужбина. Поече, ще са с далеч по добър опит и съзнание, отколкото в момента са останали "читави" българчета в България. Смятай, че до няколко месеца, над половин милион ще останат без работа, защото кадърните ще ви се сторят повече и простотията, която ръсите в тези форуми и комунистическата ви носталгия, ще ви се стори детска песен пред това, което ще се изправите.

говориш пълни глупости, но пък ако това се случи ще се осъществи деЦката мечта на вожда ти да върне българите в България... та не разбирам какво точно те притеснява в случая?

Ко?

даа, тръгнали да се връщат шче стават уфчври шчото вождо много обича агнешко. и картофи шче садят.

Къде ще се върнат да работят тези българи? И защо си мислиш, че нямат друга алтернатива? Има и такива, които са си уредили отношенията в новата държава (след 5-6 години легален престой) и не ги интересува нито Брекзит, и изобщо никакъв екзит.

Ако се разпадне съюза, българите няма да имат въьможност да работят в нито една страна от ЕС! Много повече от половин милион живеят в чужбина и въобще не ти говоря за тези, които са се устроили с паспорти и неискат да чуват за родината си. Говоря ти за тези кадърни, които избягаха и все още нямат паспорти! А тези, които останаха, така като гледам, Русия е доста ценена в България, нека да отидат всички там, като толкова много им харесва Русия.

след 2 рата лопата в кратуната,така,че да купуваме лопати

Британия ще го вкара големия... гол на баба меркел и германия.

да видят как да си укротят опърничавата , вместо да гледат в канчето на стария.

Е нали бабта каза че иска бързо да се уреди въпроса, а сега - 2019г. Нещо в Германия никак не е наред!

Нещо не е наред, ама някъде другаде. 2016 гласуваха да излязат. 2017 ще задействат клаузата, която предвижда 2 години да напуснат. Това да не сте, ти и гаджето да имате да делите 12 чинии и един ъгъл с две кресла?

pompai

Ако Германия не е готова с Излизането на Англия от съюза Да закриваме този Германски проект.....

А двукратната сребърна медалистка на Рашата, плувкинята Ефимова, рече пред sport.mail. ru по повод решението си да живее в САЩ: "Жизнь в США намного проще, чем в России. Там все улыбаются, - сказала Ефимова. "Америка меняет (людей). Она изменила меня"

простите зомбирани идиотчета . и понеже са много прости та и живота е прост .

То и при нас в някои специализирани медицински заведения всички се усмихват.

Коментарът ти е "точно" по темата, което само показва, че ти "въобще не" си безмозъчен трол.

райхканцлерчето.... тва може да го кажеш през 1936-та. Съгъ, каг шефчета, британчетата ше си плетът чорапа и ше ви държът на тъмно. гат си искат, тогава ше задействат член 50. И нема фюрер, който да им заповеда и да им държи сметка - засега.

това "scotts",...дебил ли означава?

sps_hrsf@abv.bg

не ти дължим обеснениа, обаче да ти кажем: кръстил съм се на любимата ми марка велосипеда. скъсвам ги от каране. и ми помагат да мислим....

Така а. Окупираната държава, не може да нарежда на окупатора. Може да се помоли, да се надява, както пишеше в Шпийгел: Моля ви останете!

Така е, колкото по те ебв някой толкова по-добри условия му предоставяш. Такива сме хората. :))) Явно и англичаните на това разчитат. :))) Просто са забравили, че ЕС е по-голям от тях...