Коментари - ЦИК отказа да заличи ”Синьо Единство”, губят 10 000 лева | Днес.dir.bg

ЦИК отказа да заличи ”Синьо Единство”, губят 10 000 лева

Централната избирателна комисия (ЦИК) отказа да заличи регистрацията на партията на Надежда Нейнски "Синьо Единство" за участие в предсрочните парламентарни избори. "Синьо Единство" ще обжалва отказа.

Обратно в новината

Коментари - ЦИК отказа да заличи ”Синьо Единство”, губят 10 000 лева | Днес.dir.bg

Коментари

Отиват в историята. Лека му пръст на синьото лъвче. Този цвят от политическата дъга вече е свободен за употреба от който го поиска. Цялата шайка на митингаджийте се разпиля без остатък. Тези повярвали си озлобени вандали, които разкостиха държавата, вече са безвъзвратно минало. Резултатът от тяхното властване е тотално опустошение като след торнадо и никакви крясъци, че те са можещи и знаещи как да управляват, не могат да изменят фактите. По-старите хора помнят каква държава беше България преди 10-ти, как живеехме, работехме, почивахме, как се лекувахме. И то няма нищо общо с днешната действителност. То не е някаква носталгия по соца, а трезно сравнение на реалности, което изобщо не е в полза на тези сини злосторници, които по внушения на чичо Сам направиха от страната африкански бантустан. Ще останат в историята като умишлени причинители и виновници за най-тежката национална катастрофа. Подобна катастрофа причини и последното управление, но тя беше причинена от некомпетентност и простотия.

Перефразирам приказката "Щом повярваш на Патока", в "Щом повярваш на Костов".Надке, Надке нали знаеш , че костов не дели на две, само на едно! Къде тръгна да го защитаваш, пък и ортаклък с него да правиш! Виж го, самотен като вълк единак(даже не като хиена). Никой не иска да работи с него, привържениците му прости и необразовани(два реда без грешки не могат да напишат), защото той умни около себе си не може да търпи. Сега ще ми е много интересно, ако не влязат в Парламента, как неговите хора ще го разкъсат на парчета! А ти, която предаде СДС заради гореизброените си заслужаваш напълно съдбата! Айде сега без Парламент, ама водач на листа за ЕП.

Щом слушаш и се подвеждаш от циганина-супер!

УВажаема г-жо Михайлова, моите адмирации за Вашето решение. По Ваше време направихте много за държавата, нещо което повечето пишещи тук хора не помнят, защото не е било в съзнателният им живот. Ние помнещите Ви благодарим за стореното просто Вашето време изтече и сега е ред на заслужена почивка от политиката. Успех в бъдещите Ви начинания

Защо я ласкаеш тази Куртовска лисица -тая извратена в политиката дама си е опекла мезето -евродепутат ,защо не я попиташ колко са и парите ,а после пенсииката -не ти го побира акъла ,помним и Либия и много други афери -мазни мас...ии,не се наядоха ,лапат и не могат да повърнат дори от алчност.Защо не каже -давам европейската си заплата на бедните и влизам в политиката отново-да ,ама не ....какви ги вършеха с Мавъра ,само те си знаят...

rado_7_6@

Е тва а несправедливо. Десет бона а един гараж примерно... Я да си и връщат париците на убавелката! Крайно време е некои хора да разберат, че държавата не е детска градина - дай си ми куклите, на си ти камьончетата. Има си правила - като има правило - пипаш-играеш, спазваш правилата. Или не пипаш.

абе като сметам, 60 измислени и никому необходими по 10 хиляди са 600 хиляди за Децата, браво на ЦИК.

Тая пък коя беше?

Куха лейка която се взема за политик.

Бат Воньо голям номер спретна на Надка че си и плати.Много ме кефи сега ще гласувам за ДСБ.Когато тя му направи курвачка сега се връща двойно

Кой на кого направи курвачка не знам, но и Надка Пиратка и Костовия Ваньо ще гледат следващия парламент по телевизията. Ако и Куневица я споходи същото ще почерпя!

Преводачката Надка изгорЕ с 10 бона!

на глупци неразбрани, дясното е ляво, а лявото е дясно и то отдавна, откакто Костов и костовиците на подиума.

Тъкмо се чудех за кого да гласувам. Разбира се, за "Синьо единство"!

не бъркайте политик с медик.медикът спасява днес и сега,докато политикът работи днес,но резултатът излиза едва след 20/30 и повече години.ако знаете това,днес няма да се хабите за онова,което е заработено от политиците преди повече от 20 години и се случва едва сега.

Към всички, които плюят и очернят Надежда. Не сте реалисти. Хулете системата, а не нея. Вие сте от едниния бряг /аз също/, а те-политиците от другия. Да речем, че и Вие станете политици, няма да Ви дреме, какво казва народа за Вас, дори и да четете форумите. Политикът човешкото губи, щом стане такъв. Това явление е от векове. Така "кервана си върви и кучетата си лаят". Ако някой не го е разбрал, или не иска да го разбере, той е едни жалък драскач, който не виждате по-долече от носа си.

Наде , Надееее и ти , и Ванчо , и Черен Петър , и гордостта на Тара и дантеления Жорко майката ##& на Синята идея , как искате хората да Ви повярват , като всеки се е напънал да води дружината

Костов - Лостов, Надка - патка, Мартин - Мълтин... Все тая, всички са на политическото бунище. Ако не ми беше смешно да чета постингите ви, нямаше да прочета и тази "новина", в която реално няма нищо ново - едни псевдодесни о..сират други псевдодесни.

а ти кво?! напъна се, та се изсра...

Принципните дясномислещи хора, ще гласуват за ДСБ, независимо от усилията на ГЕРБ, Кабанякой, Нейнски, която така и не се разбра какво иска. Всички, които се интересуват от процесите в дясното пространство знаят, че постоянното сатанизиране на Ив. Костов е защото искат да го извадят от политиката - страх, завист, каквото искате. Така или иначе, ДСБ си има твърди привърженици, които дори при заплахата да не влязат в парламента, пак ще гласуват заа тях. И това е нормално, защото, колкото и да са малко, има мислещи хора в държавата. А те искат България да се оправи, а това може да стане само с дясно управление, със знаещи и можещи специалисти, с ясно виждане за реформите, които задължително трябва да се проведат, за да тръгне икономиката, а от там и работни места и пр. Коя партия, освен ДСБ може да го направи? Нали 13 години се упражняваха на наш гръб? До къде ни докараха, до най-бедната страна не само в Европа, до нереформирана съдебна система, такова здравеопазван, такова образование и т.н. Всички го виждаме и усещаме! Затова трябва да се гласува за ДСБ, без емоции, а с разум и грижа за бъдещето на тази нещастна страна!

твърдолинейните глупаци край нямат в БГ - били то сини или червени или герберасти и т.н.

Аз пък си мислех, че тази секта ДСБ вече е изчезнала... Вярно, че гуруто й се пъне тук-там по някои медии, но отдавна броят на хората в ръководството на сетката превъзхожда броя на членовете и симпатизантите... :)))

Другари гербаджии от ЦИК, имате срок ЗА РЕГИСТРАЦИЯ , но НЯМАТЕ СРОК за ОТКАЗ от регистрацията :) След като ДОРИ предизборната АГИТАЦИЯ не е ЗАПОЧНАЛА /12-ти април/ !!??, вашето тълкуване е ВУЛГАРНО , нагло и противозаконно .. Вие сте едни , профани , най- меко казано ..) Гербаджииски ..:)).следва богатият ми репертуар от "благи" думи и изрази - за ВАС- лично !! Бандата на ГЕРБ в ЦИК !!

Наденька да плаща, а БГ офицери не зимат пари, трудна ситуация.

посинелото Наде бълха я ухапала...колко парички скъта докато "летеше на чужди самолети" за ползу роду!!!

Те вече и врабчетата в България знаят, че има ДСБ в дясно, и една дозина уж десни партии които се опитват да ги унищожат. Иване спри да се занимаваш с тези мърши, те само ти вредят.

Типичен представител на привържениците на ДСБ - т.е. неграмотник - "дОзина", а? Вие в ДСБ тЕка ли пишИте? Като "уфсье", а? :)))

Ами я се виж ти в едно изречение колко грешки си направил.

Ало, Надке, я си кажи колко парички сгъна за да развалиш калимерата? Ще отделиш от тях една десятка.Е, бати отново спечели.Дано да ти натрием вирнатия нос. Иначе, все ти е тая.Ти си в ЕП, баш те е...

Не - не е проблем,че губят 10 000 лв.Истинския проблем е,че разединяват дясното и объркват десния избирател!

Какъв десен избирател, какво дясно?

Онова ,дето е обратно на лявото!

Е така е НАДЕ, като си алчна губиш и 10 хиляди..

И да гласувате за 15! Повтарям пет-нае-се!

Тая Нада,такова "изходи" ,че чак нямам думи!Тя и целия и екип от експерти,дето са в политиката от години не знаеха ли ,че има срок ,в който можеш да си изтеглиш документите...И ква стана сега - 3 десни партии .СДС сами развалиха договора за Синята Коалиция, тия малоумници от Единство чакаха последния ден,че да спрат преговорите за ново обединение. Оставам с впечатлението,че никой от няма и намерение да влиза в парламента - ГОЛЯМАТА им цел е Костов също да не влезе!...Та - кой точно е виновен да няма обединение в дясно?! Питам и отговор не искам!

Костоварата е главния виновник за всичко и това е ясно и на 3 годишните. Доцента милионер хахахах аре у лево балъци и реститути

Като ти гледам акълааа - пази боже!..И ако съдя по изказа ти ,си не повече от 30-годишен.Т.е - в годините преди Костов и по време на управлението му си бил най-многото пъпчив пубер!..Така ,че айде спести си оценките - те са за умни и хора с опит!

наде, беше хубава! но сега ми се виждаш поостаряла и погрозняла, а да ли не си и изпростяла?

ТАЗИ ЖЕНА ЗАЕДНО С КОСТОВ ДА НЕ МИ СЕ ПОКАЗВАТ ИЗОБЩО, КОЙ ЛИ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ТЯХ?? ДА ПРЕСТАНАТ, ОТДАВНА СА В ГЛУХ КОЛОВОЗ...

Кво са 10 000 лв.- нищо! Само една заплата на шефа на ДКЕВР Ангел семерджиев...

Надежда Михайлова(Нейски) е най-долнопробната изчадие на жена. Не разбирам телевизиите защо ни занимават с несъстоятелните и брътвежи.

НАЛИ ЗАВЪРШИ ПОЛУВИСШИЯ ИНСТИТУТ ПО МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ? ТАМ НЕ УЧАТ НА ТАКИВА НЕЩА И НА ПОЛИТИКА!ПОДВИВАЙ СИ ОПАШКАТА И СЕ СКРИВАЙ ,ЧЕ СТИГА СИ КРАЛА И ТИ. ОТКУПИХА ГАРАЖИТЕ НА МС ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ С БИВШИЯ СИ МЪЖ.СЕГА ВЕЧЕ Е ГОЛЯМА РАБОТА ОЖЕНИ СЕ ЗА БИЗНЕСМЕН- СКРИВАЙ СЕ БЪРЗО!! И НЕ СЕ ПОКАЗВАЙ ПО ВЕЧЕ!

Вярно. че 10000 лв за мащабите на Надка са джобни пари за два-три дни,. Но, са нейни. Никой вече не разчита на нея да прави политика и да я спонсорира! Тя и Мартинчо са вече политически боклук!

Ако беше останала при Командира нямаше да загуби кинтите. Ама тя реши да му се качи на главата! Този път номерът й не мина както преди 10 г. Тогава Костов й остави СДС, тя отвори прозорците да го проветрява и през тях скокнаха Яне Янев и Нико Младенов, сегашни Бойкови подлоги.После отиде на крака на конференцията на ДПС, за кеф на Доган и за ужас на всеки читав човек в БГ! Надке , твойта песен вече е изпята. догадина свършва мандата в европарламента ивече е време да си налягаш парцалите и да готвиш манджи на г-н Нейнски!

Да си беше останала като експерт, не като политическа партия. Командира щеше да се погрижи, да я погали. Той е толкова обичлив и грижовен! Е понякога има технически причини, но е мъжко момче и си изпълнява обещанията! Не е, не ламти да е едноличен лидер, не не !

Я ми дай пример за партия без лидер!?..Или за партия с 2-ма лидери?!...Или просто ей-така хвърляш плюнки ,от любов към плюенето!

колко българи подлъга само тая продажна студена мастия!

На фона на гаража на УБО, който Надето и бившия й съпруг откраднаха с приватизацията, тези 10 хил. лв. са жълти стотинки.

Бас държа, че ако Петър Стоянов публично ви подкрепи, че спечелите повече гласове от ДСБ и СДС взети заедно.

От убавото наде останало само второто. Да земеш моме да си глеаш лубофта и да си опраиш сенките - тие те не остаат да се наспиш. За друото веке е късно, мандалото лопна и не моеш прилъга никой повеке. Сполай с арно и прощавай, ако има нещо.

Не може само да се краде, понякога и се губи!!

От друга страна като се замисля, хората ще се объркват и ще гласуват за Синьо единство, вместо за костов. Може, може. Мечтата е костов извън парламента!

Завист и глупост край нямат.

НАДЕ, БЯГАЙ ПРИ ГЕРБ, ТАМ Е СПАСЕНИЕТО. ВАНКАТА АКО БЕШЕ ЧОВЕК, НЯМАШЕ ДА РАЗМЛАТИ СДС, СЪС КОЕТО ХОДЕХМЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ И ИЗГОНИХМЕ ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ, А ЩЕШЕ ОТДАВНА ДА СЕ ДРЪПНЕ. АМА ПУСТА ЖАЖДА ЗА ВЛАСТ СЪСИПА ВСИЧКО!!

Сега на сила ли ще участват в изборите? Ще им теглят номер. Че кампанията още не е започнала! Че предателката на СДС Надка си го заслужава е ясно, обаче тази кухандрелщина на нищо не прилича!! Ако не подадат листи, какво правим?

Надо, Надооооооо!!!!! Взимай спешно поредния завой и марш при Костов!!! Пиши там няколко души в листите и престани да се излагаш като селска стрина. Не ти отива нито на фасона, нито на опита, нито на образованието. Срамота!!!

Тази дърта кошница на снимката, игра множество облагодетелстващи я тъмни игри, след които може да плати хиляда пъти по десет хиляди лева!?Изключително нечистоплътна политически и морално жена, отдавна свързана с тъмното задкулисие на българския политически живот!Живеещия с нея Неински, е свързан с долнопробни мошенически отношения и далавери с гербаджийската партия!

ОХ, ГОРКИТЕ! КОГАТО БЯХА НА ВЛАСТ ТЕ СПЕЧЕЛИХА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ 10 000ЛВ., НО СЕГА НЕЩО ИМ Е ТРЪГНАЛО ВСЕ НАЗАД! ДА ИМ Е ЧЕСТИТО!ВСЕ ТАКА ДА ИМ ВЪРВИ! И БОКО ТИКВАТА ДА ГИ ПОСЛЕДВА!

Чисто юридически , ВСЕКИ носител на едно ПРАВО-може да се откаже от упражняването му - до момента , до който не е дошъл /момента/ да се УПРАЖНИ това право !! Това е тълкуване по право-и не е нужно да бъде дори упоменато в нефелния Кодекс на фидоска .. Можеш да се оттеглиш, откажеш от съдебен спор, търг , кандидатсване за работа, конкурс и т.н.. ТИ си носител на Правото - и ти можеш да се откажеш ..Въпрос на тълкуване . В Съд , дори , можеш да оттеглиш иска си , жалбата си - дори и след като е ЗАПОЧНАЛ - процесуално - спора !!! Свидетели сме на още един абсурд- на другарите юристи - от ГЕРБ-а.. Дано ВАС- ако забрави КОЙ е назначил шефа му - отреже това невежество на ЦИК-а ..) Тези там - НЕ са за да прилагат Закона : Тези са рабфаците на ГЕРБ.. Навремето бях в една листа - и се отказах - дори след като беше утвърдена и напечатана ..Само че , юристът в РИК - беше истински ЮРИСТ..))) и ме заличи ... А въпросът за парите - е друга тема - друг СПОР- да се задържат или не .. Тук , насила , ЦИК-а те задължва , един носител на ПРАВО- регистриран - да НЕ може да се откаже от това си право !!?? А това е абсурд.. Цвъ, е съветникът , май , в случая :) Той е "експертът" .. BIG AL

BIG AL Има срок за отказване и той е 27.03.2013 г., но когато не знаеш какво искаш обикновено си плащаш за това,че си неориентиран

27-mi е срок за РЕГИСТРИРАНЕ, а няма срок- за отказване !!!След като дори агитацията НЕ е започнала- имаш право да се откажеш..Тълкуването на ЦИК е нефеелно ::)))

Постъпката на Единство е равносилна на булка да се откаже да се омъжи пред ритуалната зала. Всяка тъпа постъпка си има последствия. Сега ще се разбере Костов с какъв брой избиратели разполага.

Бълха ги ухапала.

никой не те иска наде ти си гърмян заек

Коментари - ЦИК отказа да заличи ”Синьо Единство”, губят 10 000 лева | Днес.dir.bg

ЦИК отказа да заличи ”Синьо Единство”, губят 10 000 лева

Централната избирателна комисия (ЦИК) отказа да заличи регистрацията на партията на Надежда Нейнски "Синьо Единство" за участие в предсрочните парламентарни избори. "Синьо Единство" ще обжалва отказа.

Обратно в новината

Коментари - ЦИК отказа да заличи ”Синьо Единство”, губят 10 000 лева | Днес.dir.bg

Коментари

Отиват в историята. Лека му пръст на синьото лъвче. Този цвят от политическата дъга вече е свободен за употреба от който го поиска. Цялата шайка на митингаджийте се разпиля без остатък. Тези повярвали си озлобени вандали, които разкостиха държавата, вече са безвъзвратно минало. Резултатът от тяхното властване е тотално опустошение като след торнадо и никакви крясъци, че те са можещи и знаещи как да управляват, не могат да изменят фактите. По-старите хора помнят каква държава беше България преди 10-ти, как живеехме, работехме, почивахме, как се лекувахме. И то няма нищо общо с днешната действителност. То не е някаква носталгия по соца, а трезно сравнение на реалности, което изобщо не е в полза на тези сини злосторници, които по внушения на чичо Сам направиха от страната африкански бантустан. Ще останат в историята като умишлени причинители и виновници за най-тежката национална катастрофа. Подобна катастрофа причини и последното управление, но тя беше причинена от некомпетентност и простотия.

Перефразирам приказката "Щом повярваш на Патока", в "Щом повярваш на Костов".Надке, Надке нали знаеш , че костов не дели на две, само на едно! Къде тръгна да го защитаваш, пък и ортаклък с него да правиш! Виж го, самотен като вълк единак(даже не като хиена). Никой не иска да работи с него, привържениците му прости и необразовани(два реда без грешки не могат да напишат), защото той умни около себе си не може да търпи. Сега ще ми е много интересно, ако не влязат в Парламента, как неговите хора ще го разкъсат на парчета! А ти, която предаде СДС заради гореизброените си заслужаваш напълно съдбата! Айде сега без Парламент, ама водач на листа за ЕП.

Щом слушаш и се подвеждаш от циганина-супер!

УВажаема г-жо Михайлова, моите адмирации за Вашето решение. По Ваше време направихте много за държавата, нещо което повечето пишещи тук хора не помнят, защото не е било в съзнателният им живот. Ние помнещите Ви благодарим за стореното просто Вашето време изтече и сега е ред на заслужена почивка от политиката. Успех в бъдещите Ви начинания

Защо я ласкаеш тази Куртовска лисица -тая извратена в политиката дама си е опекла мезето -евродепутат ,защо не я попиташ колко са и парите ,а после пенсииката -не ти го побира акъла ,помним и Либия и много други афери -мазни мас...ии,не се наядоха ,лапат и не могат да повърнат дори от алчност.Защо не каже -давам европейската си заплата на бедните и влизам в политиката отново-да ,ама не ....какви ги вършеха с Мавъра ,само те си знаят...

rado_7_6@

Е тва а несправедливо. Десет бона а един гараж примерно... Я да си и връщат париците на убавелката! Крайно време е некои хора да разберат, че държавата не е детска градина - дай си ми куклите, на си ти камьончетата. Има си правила - като има правило - пипаш-играеш, спазваш правилата. Или не пипаш.

абе като сметам, 60 измислени и никому необходими по 10 хиляди са 600 хиляди за Децата, браво на ЦИК.

Тая пък коя беше?

Куха лейка която се взема за политик.

Бат Воньо голям номер спретна на Надка че си и плати.Много ме кефи сега ще гласувам за ДСБ.Когато тя му направи курвачка сега се връща двойно

Кой на кого направи курвачка не знам, но и Надка Пиратка и Костовия Ваньо ще гледат следващия парламент по телевизията. Ако и Куневица я споходи същото ще почерпя!

Преводачката Надка изгорЕ с 10 бона!

на глупци неразбрани, дясното е ляво, а лявото е дясно и то отдавна, откакто Костов и костовиците на подиума.

Тъкмо се чудех за кого да гласувам. Разбира се, за "Синьо единство"!

не бъркайте политик с медик.медикът спасява днес и сега,докато политикът работи днес,но резултатът излиза едва след 20/30 и повече години.ако знаете това,днес няма да се хабите за онова,което е заработено от политиците преди повече от 20 години и се случва едва сега.

Към всички, които плюят и очернят Надежда. Не сте реалисти. Хулете системата, а не нея. Вие сте от едниния бряг /аз също/, а те-политиците от другия. Да речем, че и Вие станете политици, няма да Ви дреме, какво казва народа за Вас, дори и да четете форумите. Политикът човешкото губи, щом стане такъв. Това явление е от векове. Така "кервана си върви и кучетата си лаят". Ако някой не го е разбрал, или не иска да го разбере, той е едни жалък драскач, който не виждате по-долече от носа си.

Наде , Надееее и ти , и Ванчо , и Черен Петър , и гордостта на Тара и дантеления Жорко майката ##& на Синята идея , как искате хората да Ви повярват , като всеки се е напънал да води дружината

Костов - Лостов, Надка - патка, Мартин - Мълтин... Все тая, всички са на политическото бунище. Ако не ми беше смешно да чета постингите ви, нямаше да прочета и тази "новина", в която реално няма нищо ново - едни псевдодесни о..сират други псевдодесни.

а ти кво?! напъна се, та се изсра...

Принципните дясномислещи хора, ще гласуват за ДСБ, независимо от усилията на ГЕРБ, Кабанякой, Нейнски, която така и не се разбра какво иска. Всички, които се интересуват от процесите в дясното пространство знаят, че постоянното сатанизиране на Ив. Костов е защото искат да го извадят от политиката - страх, завист, каквото искате. Така или иначе, ДСБ си има твърди привърженици, които дори при заплахата да не влязат в парламента, пак ще гласуват заа тях. И това е нормално, защото, колкото и да са малко, има мислещи хора в държавата. А те искат България да се оправи, а това може да стане само с дясно управление, със знаещи и можещи специалисти, с ясно виждане за реформите, които задължително трябва да се проведат, за да тръгне икономиката, а от там и работни места и пр. Коя партия, освен ДСБ може да го направи? Нали 13 години се упражняваха на наш гръб? До къде ни докараха, до най-бедната страна не само в Европа, до нереформирана съдебна система, такова здравеопазван, такова образование и т.н. Всички го виждаме и усещаме! Затова трябва да се гласува за ДСБ, без емоции, а с разум и грижа за бъдещето на тази нещастна страна!

твърдолинейните глупаци край нямат в БГ - били то сини или червени или герберасти и т.н.

Аз пък си мислех, че тази секта ДСБ вече е изчезнала... Вярно, че гуруто й се пъне тук-там по някои медии, но отдавна броят на хората в ръководството на сетката превъзхожда броя на членовете и симпатизантите... :)))

Другари гербаджии от ЦИК, имате срок ЗА РЕГИСТРАЦИЯ , но НЯМАТЕ СРОК за ОТКАЗ от регистрацията :) След като ДОРИ предизборната АГИТАЦИЯ не е ЗАПОЧНАЛА /12-ти април/ !!??, вашето тълкуване е ВУЛГАРНО , нагло и противозаконно .. Вие сте едни , профани , най- меко казано ..) Гербаджииски ..:)).следва богатият ми репертуар от "благи" думи и изрази - за ВАС- лично !! Бандата на ГЕРБ в ЦИК !!

Наденька да плаща, а БГ офицери не зимат пари, трудна ситуация.

посинелото Наде бълха я ухапала...колко парички скъта докато "летеше на чужди самолети" за ползу роду!!!

Те вече и врабчетата в България знаят, че има ДСБ в дясно, и една дозина уж десни партии които се опитват да ги унищожат. Иване спри да се занимаваш с тези мърши, те само ти вредят.

Типичен представител на привържениците на ДСБ - т.е. неграмотник - "дОзина", а? Вие в ДСБ тЕка ли пишИте? Като "уфсье", а? :)))

Ами я се виж ти в едно изречение колко грешки си направил.

Ало, Надке, я си кажи колко парички сгъна за да развалиш калимерата? Ще отделиш от тях една десятка.Е, бати отново спечели.Дано да ти натрием вирнатия нос. Иначе, все ти е тая.Ти си в ЕП, баш те е...

Не - не е проблем,че губят 10 000 лв.Истинския проблем е,че разединяват дясното и объркват десния избирател!

Какъв десен избирател, какво дясно?

Онова ,дето е обратно на лявото!

Е така е НАДЕ, като си алчна губиш и 10 хиляди..

И да гласувате за 15! Повтарям пет-нае-се!

Тая Нада,такова "изходи" ,че чак нямам думи!Тя и целия и екип от експерти,дето са в политиката от години не знаеха ли ,че има срок ,в който можеш да си изтеглиш документите...И ква стана сега - 3 десни партии .СДС сами развалиха договора за Синята Коалиция, тия малоумници от Единство чакаха последния ден,че да спрат преговорите за ново обединение. Оставам с впечатлението,че никой от няма и намерение да влиза в парламента - ГОЛЯМАТА им цел е Костов също да не влезе!...Та - кой точно е виновен да няма обединение в дясно?! Питам и отговор не искам!

Костоварата е главния виновник за всичко и това е ясно и на 3 годишните. Доцента милионер хахахах аре у лево балъци и реститути

Като ти гледам акълааа - пази боже!..И ако съдя по изказа ти ,си не повече от 30-годишен.Т.е - в годините преди Костов и по време на управлението му си бил най-многото пъпчив пубер!..Така ,че айде спести си оценките - те са за умни и хора с опит!

наде, беше хубава! но сега ми се виждаш поостаряла и погрозняла, а да ли не си и изпростяла?

ТАЗИ ЖЕНА ЗАЕДНО С КОСТОВ ДА НЕ МИ СЕ ПОКАЗВАТ ИЗОБЩО, КОЙ ЛИ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ТЯХ?? ДА ПРЕСТАНАТ, ОТДАВНА СА В ГЛУХ КОЛОВОЗ...

Кво са 10 000 лв.- нищо! Само една заплата на шефа на ДКЕВР Ангел семерджиев...

Надежда Михайлова(Нейски) е най-долнопробната изчадие на жена. Не разбирам телевизиите защо ни занимават с несъстоятелните и брътвежи.

НАЛИ ЗАВЪРШИ ПОЛУВИСШИЯ ИНСТИТУТ ПО МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ? ТАМ НЕ УЧАТ НА ТАКИВА НЕЩА И НА ПОЛИТИКА!ПОДВИВАЙ СИ ОПАШКАТА И СЕ СКРИВАЙ ,ЧЕ СТИГА СИ КРАЛА И ТИ. ОТКУПИХА ГАРАЖИТЕ НА МС ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ С БИВШИЯ СИ МЪЖ.СЕГА ВЕЧЕ Е ГОЛЯМА РАБОТА ОЖЕНИ СЕ ЗА БИЗНЕСМЕН- СКРИВАЙ СЕ БЪРЗО!! И НЕ СЕ ПОКАЗВАЙ ПО ВЕЧЕ!

Вярно. че 10000 лв за мащабите на Надка са джобни пари за два-три дни,. Но, са нейни. Никой вече не разчита на нея да прави политика и да я спонсорира! Тя и Мартинчо са вече политически боклук!

Ако беше останала при Командира нямаше да загуби кинтите. Ама тя реши да му се качи на главата! Този път номерът й не мина както преди 10 г. Тогава Костов й остави СДС, тя отвори прозорците да го проветрява и през тях скокнаха Яне Янев и Нико Младенов, сегашни Бойкови подлоги.После отиде на крака на конференцията на ДПС, за кеф на Доган и за ужас на всеки читав човек в БГ! Надке , твойта песен вече е изпята. догадина свършва мандата в европарламента ивече е време да си налягаш парцалите и да готвиш манджи на г-н Нейнски!

Да си беше останала като експерт, не като политическа партия. Командира щеше да се погрижи, да я погали. Той е толкова обичлив и грижовен! Е понякога има технически причини, но е мъжко момче и си изпълнява обещанията! Не е, не ламти да е едноличен лидер, не не !

Я ми дай пример за партия без лидер!?..Или за партия с 2-ма лидери?!...Или просто ей-така хвърляш плюнки ,от любов към плюенето!

колко българи подлъга само тая продажна студена мастия!

На фона на гаража на УБО, който Надето и бившия й съпруг откраднаха с приватизацията, тези 10 хил. лв. са жълти стотинки.

Бас държа, че ако Петър Стоянов публично ви подкрепи, че спечелите повече гласове от ДСБ и СДС взети заедно.

От убавото наде останало само второто. Да земеш моме да си глеаш лубофта и да си опраиш сенките - тие те не остаат да се наспиш. За друото веке е късно, мандалото лопна и не моеш прилъга никой повеке. Сполай с арно и прощавай, ако има нещо.

Не може само да се краде, понякога и се губи!!

От друга страна като се замисля, хората ще се объркват и ще гласуват за Синьо единство, вместо за костов. Може, може. Мечтата е костов извън парламента!

Завист и глупост край нямат.

НАДЕ, БЯГАЙ ПРИ ГЕРБ, ТАМ Е СПАСЕНИЕТО. ВАНКАТА АКО БЕШЕ ЧОВЕК, НЯМАШЕ ДА РАЗМЛАТИ СДС, СЪС КОЕТО ХОДЕХМЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ И ИЗГОНИХМЕ ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ, А ЩЕШЕ ОТДАВНА ДА СЕ ДРЪПНЕ. АМА ПУСТА ЖАЖДА ЗА ВЛАСТ СЪСИПА ВСИЧКО!!

Сега на сила ли ще участват в изборите? Ще им теглят номер. Че кампанията още не е започнала! Че предателката на СДС Надка си го заслужава е ясно, обаче тази кухандрелщина на нищо не прилича!! Ако не подадат листи, какво правим?

Надо, Надооооооо!!!!! Взимай спешно поредния завой и марш при Костов!!! Пиши там няколко души в листите и престани да се излагаш като селска стрина. Не ти отива нито на фасона, нито на опита, нито на образованието. Срамота!!!

Тази дърта кошница на снимката, игра множество облагодетелстващи я тъмни игри, след които може да плати хиляда пъти по десет хиляди лева!?Изключително нечистоплътна политически и морално жена, отдавна свързана с тъмното задкулисие на българския политически живот!Живеещия с нея Неински, е свързан с долнопробни мошенически отношения и далавери с гербаджийската партия!

ОХ, ГОРКИТЕ! КОГАТО БЯХА НА ВЛАСТ ТЕ СПЕЧЕЛИХА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ 10 000ЛВ., НО СЕГА НЕЩО ИМ Е ТРЪГНАЛО ВСЕ НАЗАД! ДА ИМ Е ЧЕСТИТО!ВСЕ ТАКА ДА ИМ ВЪРВИ! И БОКО ТИКВАТА ДА ГИ ПОСЛЕДВА!

Чисто юридически , ВСЕКИ носител на едно ПРАВО-може да се откаже от упражняването му - до момента , до който не е дошъл /момента/ да се УПРАЖНИ това право !! Това е тълкуване по право-и не е нужно да бъде дори упоменато в нефелния Кодекс на фидоска .. Можеш да се оттеглиш, откажеш от съдебен спор, търг , кандидатсване за работа, конкурс и т.н.. ТИ си носител на Правото - и ти можеш да се откажеш ..Въпрос на тълкуване . В Съд , дори , можеш да оттеглиш иска си , жалбата си - дори и след като е ЗАПОЧНАЛ - процесуално - спора !!! Свидетели сме на още един абсурд- на другарите юристи - от ГЕРБ-а.. Дано ВАС- ако забрави КОЙ е назначил шефа му - отреже това невежество на ЦИК-а ..) Тези там - НЕ са за да прилагат Закона : Тези са рабфаците на ГЕРБ.. Навремето бях в една листа - и се отказах - дори след като беше утвърдена и напечатана ..Само че , юристът в РИК - беше истински ЮРИСТ..))) и ме заличи ... А въпросът за парите - е друга тема - друг СПОР- да се задържат или не .. Тук , насила , ЦИК-а те задължва , един носител на ПРАВО- регистриран - да НЕ може да се откаже от това си право !!?? А това е абсурд.. Цвъ, е съветникът , май , в случая :) Той е "експертът" .. BIG AL

BIG AL Има срок за отказване и той е 27.03.2013 г., но когато не знаеш какво искаш обикновено си плащаш за това,че си неориентиран

27-mi е срок за РЕГИСТРИРАНЕ, а няма срок- за отказване !!!След като дори агитацията НЕ е започнала- имаш право да се откажеш..Тълкуването на ЦИК е нефеелно ::)))

Постъпката на Единство е равносилна на булка да се откаже да се омъжи пред ритуалната зала. Всяка тъпа постъпка си има последствия. Сега ще се разбере Костов с какъв брой избиратели разполага.

Бълха ги ухапала.

никой не те иска наде ти си гърмян заек