Коментари - Мира Радева вече официално: ГЕРБ е с два пъти повече подкрепа от БСП | Днес.dir.bg

Мира Радева вече официално: ГЕРБ е с два пъти повече подкрепа от БСП

Електоралното изследване на МБМД за месец март показва 30,1% подкрепа за ГЕРБ и 15,8% за БСП. Много по-малка е разликата според огласеното също днес проучване на Института за модерна политика (ИМП) – 24,8% за ГЕРБ и 20,6% за БСП.

Обратно в новината

Коментари - Мира Радева вече официално: ГЕРБ е с два пъти повече подкрепа от БСП | Днес.dir.bg

Коментари

Ако изследването на Мира Радева е вярно какво ще направят другите социолози .Ще се извинят ли публично на г-ж Радева за помията която изляха върхонея. Тогава ще им е необходим психиатър а не джипи или какъвто и да е друг лекар.

Тези проучвания в клубовете на герберите ли са правени?

Ами като решите да коментирате нещо , пък вземете да се осведомете за какво иде реч ! Тази госпожа , в ефир каза , че са правили проучване към някаква европейска програма / умрат си да се крият зад всякакви програми , които са никому неизвистни и ненужни / , и уж така СЛУЧАЙНО включили и този въпрос !!! И уж така случайно ГЕРБ водят безапелационно , ех и тя се била изненадала милата !!! Мамина сладка душица , направо ме просълзи !!! И никой обаче не искал такова проучване , значи и никой не й е платил за него , тя го е направила ей така " за Бог да прости "!!! А , бе че има прости хора има , ама стига вече направо да се втрещиш от подобна НАГЛОСТ !!! Някой хора и майките си ще продадат само и само да грабнат кокъла !!!!

СЪЩОТО БЕШЕ КОГАТО КОСТОВ СЕ КАНДИДАТИРА ВТОРИ ПЪТ! И ПРЕЗИДЕНТА БЕШЕ НЕГОВ ЧОВЕК, И ПРОКУРОРА НЕГОВ ЧОВЕК, ДЪРЖАВАТА БЕШЕ ПОДМЕНЕНА ОСНОВНО, ЕЛЕКТОРАЛНИТЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ ПОКАЗВАХА 48% ЗА ГОСПОДИНА, НО ТОЙ УСПЯ ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА С НЯКАКВИ МАНИПУЛИРАНИ 4,8%! КАРТИНАТА СЕ ПОВТАРЯ!

Еха , това да не е седенка на ГЕРБ !!! Мамини , сладки душици вашата работа е " Гладна кокошка , просо сънува ! " Съвсем сте се побъркали , направо ще се задавите да бълвате помия срещу всеки който не люби вожда Борисов !!! Айде , да Ви е честит тогава , и следващите 4 години хапвайте прясно асфалтираните магистралки и мислете позитивно !!! Един народ който не се поучава от грешките си , "тури му пепел и толкоз " !!! И Господ да ни е на помощ !

Искам да попитам- Кое е повече в километри - магистралите или лентичките?

Тази комунягите не можаха да купят. БРАВО МИРА!!! Не се предавай на червените боклуци и продължавай да казваш истината. Тя е ясна на по голямата част на народа. Защото българите не са толкова прости, колкото ги помислиха ,,другарите" от БСП и тези от ДПС. Протестиращите се подведоха много, но сега се осъзнаха, кой е виновен за тази ситуация с тока и цялостното ограбвани на народа от45-а година насам. И вота ще е още по жесток за тях. Твоите резултати наистина не показват реално. Действителната разлика ще да е още по голяма. Комунистите олио пикаят сега. Хвърлиха толкова енергия и пари най вече за да организират протестите и да манипулират масата, а видите ли, народа отново вярва на Бойко повече и от преди това. И както е тръгнало на тези избори може и да вземе повече проценти и от изборите през 2009г.

Да ти имам професията. Милионер стана с измислените си "допитвания". Кеф, лежиш си и пускаш фитили, а оня мнага болния, който ще го "убиват"и се е скрил в Банкя ти плаща яко.

Покрай шумотевицата за ГЕРБ и БКП/БСП, не пропускайте движението нагоре-надолу в таблицата на одобрението и на онази Пръмова-Кунева, рожбата на Политбюро. Тази, която донесе толкова злини на България, явно си купува присъствието в социологическите изследвания, защото никъде, никой и по никакъв начин не казва и една добра дума за нея.

ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА ПЛАТЕНАТА ЧЕРВЕНА СОЦИОЛОГИЯ!: Татяна Буруджиева е вече в депутатските листи на БСП! Юрий Асланов отдавна прислужва на "столетницата" и висшия и съвет! Къчо Червенобузкия, Кольо недоКолев и Райчо Нископогледов са като АВАТАРИ на ДМИТРИЕВИЧ! остана само Мира, нея не успяха да я прекършат! Мира единствена през 2001 публикува проучване с точния процент който по късно получи ЦАРЯ! Тя единствена улови появата на АТАКА преди изборите 2005г. 2009г. Мира Радева направи проучване което показа победата на ГЕРБ, останалите "социолози" до последно ни лъжеха че има паритет между ГЕРБ и БСП! на 12.05.2013г 21.00 часа ще им лъсне голия задник на всички тия платени подлоги!

Ооооооо! Каква хубава устичка имааа!

а ако не минат 10% какво ще кажеш?

Сложете и на ТАЯ оловен параван на к-----а й, за да не приема/предава сигнали повече....

БРАВО МИРА!

Когато изследването е направено съвестно - взети са представители на различни региони и възрасти -може да му се вярва. Което би трябвало да го правят тези агенции разликата от действителното е 2-3 %. Нека да помислим: Симпатизантите на ГЕРБ може и да се въздържат да казват истината, но тези на БСП, в никакъв случай.Тях постоянна ги напомпват да афишират, че са привърженици на Партията си.Причините:/ Да се види, че са много(на всеки километър-Ламбо, ние връбчетата пак сме тук-Стефан Продев, ние можем да управляваме -Станишев и т.н. ), тоест самозалъгване. Но хората виждат друго- София коренно променена, големите градове-също, малките села оприличават Бойко с Тодор Живков-което е пак плюс за ГЕРБ. Така, че Мира Янова е права - разликата е два пъти в полза на ГЕРБ. А до изборите, когато се яви Бойко Борисов, може да стане и три пъти. И , повтаряме, Бойко Борисов ще може да управлява вече без патерици. Ако можете опровергайте ни. Но с аргументи, а не с псувни и простащини.

Циркът е пълен. Мира Радева-Янева-

Не само сред социолозите!

истината не модзе да се скрие.

Ако подобни социологически изследвания правилно отразяваха действителността, нямаше да се провеждат избори. Щяхме да "възложим" на социолозите да определят състава на Народното събрание. Както в момента клиентите на Мира Радева са й "възложили" да присъди победата на ГЕРБ за да може в последствие да си оправдаят изборните фалшификации и носенето на чувалите с бюлетини.

е, за това става дума - трябва да се оправдаят фалшифицираните изборни резултати по -отраничко

Браво Мира, Клептосоциалистите си отиват!

Аплодисменти за Мира!! Кольо, Кънчо и Андрей - челвеней, червеней!

Никога повече цялата власт в ръцете на мутри, милиционери, бесепари и тем подобни лайнари!!!

И В ДИРА ИМА ЦЕНЗУРА!

Сигурно и парите на Мира Янова са ПОРАСНАЛИ ДВА ПЪТИ - разбира се с ЧЕСТЕН труд и малко фалшификации! Тя, милата, се гласи за пост в новота управление, но май си прави сметките без кръчмар т.е. без НВ Избирателя!!!

Какъв метеж организиран от руснаците бе Чоно ?!? Ти да не живееш извън България?Безумните сметки за ток / основно/ парно,вода и ниски заплати и заетост изкараха хората на улицата.И далече това не ги прави метежници!А пък да търсим вината в руснаците или в някой друг си е направо смях.Търси я тук,в начина на упавление на страната.Ако беше читав, всичко щеше да си върви ,макар и трудно,далече по по-различен и спокоен начин.Ти ще избягаш ли от човек ,който се грижи за теб ?Или от фирма където те зачитат и ти плащат добре,примерно ?Е,в по-глобален мащаб така е и в държавата.Инче не нашите деца щяха да бягат навън,ами на нашите граници щеше да е стълпотворение.Да,ама не !

Не знам кой е платил на тази "социоложка"? По скоро изглежда да е БСП. Мобилизира техния електорат с това проучване. Но Тиквата и ЦвЦв отново на власт - не. Стига "експерименти" с участието на тъпанари и некадърници като "фотографа" и Тиквата. По- добре патова ситуация и този Служебен кабинет ... поне няма да крадат толкова много.

Къде ще ни отведе комунистическият бръмбар БСП???? Метежа е организиран от Русия и тайните и служби заради : 1.Махнатите газови посредници и намаляване цената на газта 2. Сложените измерителни уреди на руският монополист Лукойл. 3. Връзка на касови апарати и бензиностанции с НАП 4. Наредба за плащанията в брой и спиране прането на пари . 5. спрян проект БелЯНЕ 6. спрян руски проект Бургас Александропулис. 7. Въпреки организираните протести от Първанов (Гоце) срещу влизането ни в НАТО и ЕС България успя да се откачи от руският феодален впряг. и още много други. Само малоумниците се връзват на БСП помията . Комунистическата помия и масово оплюване свалиха от власт и сравнително добре управляващите НДСВ Сега отново го правят с ГЕРБ за да ни върнат на впряга на Бурлаки на Волге!

А бе маймун, всичките тези душевни екстременти, които си излял в Дира, какво общо имат с гювендията М.Р. и с нейните манипулации??? Беж за хапчетата!

Радева не съобщава еди съществен момент-нейното "изследване " е направено само сред привърженици на ГЕРБ!

Я се скрий бе идиот!

Със сигурност идиота си ти!

На дир .бг сайта където пишат комуноидни ПЕСове, резултата на ГЕРБ е 40%. Защо не гласуеате другарчетата с лаптопите и да го промените. Ами защото сте един файтон хора.

Защо Ви учудва този резултат. В България има много интелигентни хора, които биха гласували за Борисов,който може да се съгласи да управлява в коалиция - например с партията на протестиращите,която може да бъде добър коректив на власта. Борисов не е виновен за положението ни в момента... , допусна грешки и това е така.. призна си човека,но в неговото управление имаше доста различно поведение..../по умните ще разберат/,което до 2008 година не беше постигнато и показано.Партиите: СДС,БСП,ДПС,НДСВ и др. какво направиха за 20 години?. Че Вие умници по тези форуми искате човек за 3 години и половина да ви направи заплатите по 1000 лв и отгоре. Ами те досега трябваше да са стигнали този праг и да са го надминали.Трябва да мислите ,като пишете по форумите и да имате обективна преценка. Кой доведе България до този икономически,социален и какъвто щеш упадък.... кой? ами.... мислете.

Миро, така не се прави кариера! Населението изрита крадците на ГЕРБ и милиционерите с акъл на пиле от властта, а на тебе ти се виждат бели мишки. Като гледам творението ти, имам чувството, че сте компания от малоумници от школото, за които понятието нация родина и отговорност са тъпизми. Невероятно е нахалството на тези момета и педалчета, които разбиват нацията отвътре и нека не забравят, че следващият взрив на недоволство на улицата ще им иска сметка за непредизвиканата с нищо провокация на търпението на хората. Идете на Запад, очовечете се и тогава се явете пред страната с нормални мисли и правдиви истини. А сега сте шайка пройдохи и печалбари тип чалга, за които няма предел на идиотщините.

Нормално.Спомнете си как след предишните избори,когато ГЕРБ удари всичко социолози в земята,как те после се обясняваха защо не са познали!Просто им плащат за това да изкарат ГЕРБ с по-ниски резултати!

Мира Радева,който не я познава може да се хване на нескопосаните и лъжи.Когато една жена като МИРА стане сутринта и види СБРЪЧКАНОТО СИ БЪРЗО ЗАСТАРЯВАЩО ЛИЦЕ-ПОБЕСНЯВА и се чуди-как и на кого да си го изкара.Още по-вече е толкова лакома за ПАРИ,че би направила всичко-само и само да ги получи.

За жалост ГЕРБ продължават да управляват и да манипулират хората чрез медиите, че видиш ли те са най желаните, да ама не сте. Хората трябва да са полудели да гласуват за вас. Опропастихте малкия и средния бизнес, докарахте хората до просешка тояга, да не говорим, че започнаха да се самозапалват в знак на протест. ТРАГЕДИЯ.....А сега дигнахте пенсиите с някакви мижави проценти, за да им замажите очите. Срам ме е, че живея в такава страна. Крадливи политици до безобразие и жадни за още и още власт. Не ми се мисли какво ще стане след изборите....

Комунистическа диария сътворена на Позитано 20 За тези 2.2 милиона олигарси ли става въпрос? Гарантирано от ГЕРБ и изпълнено: 1. Вдигнати и изплащани пенсии 4 години с 20%=5 200 000 000 лв = 5.2 милиарда лева 2. Вдигнати пенсии с 10% и 1 вата ще бъде изплатена след 1 май = 48 300 000 лв на месец или 579 000 000 на година (579 милиона) Общо повишени доходи на пенсионерите за един мандат на ГЕРБ с 30% при 11% инфлация. Браво на ГЕРБ.

Два пъти --ама ДРУГ ПЪТ И на ДРУГИ ИЗБОРИ!!!

Мирче, всички знаем че с дядо Мишо Константинов правите с...ки на Боко и Цвъко.Обявявате фалшиви предварителни резултати за да може стареца по лесно да си свърши ангажимента към ГЕРБ И ДА ИЗГЛЕЖДАТ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ КАТО ИСТИНСКИ.

Освен простотии да ръсиш друго не можеш.

До това води безсилието...

Тая защо мисли, че не помним как винаги е била в услуга на властта? Само да я бяхте чули как се обясняваше по БНР миналата седмица, че била викала експерти да проверяват дали е обективно проучването, че то било направено сред еди колко си анкетирани и т.н. - без да я пита водещата, тя гузно-гузно почна да се обяснява. Милиардерката с вечно вдигната опашка - кой мине-замине и я опъне.

тая луда -луда за връзване , хората ги изгониха с камъни , а тя с тези инсинуации стана милионерка, винаги с тези , които са на власт

Тази (Мира Радева) си е нещо.....или болна,или недоволна.Ама и вие от Дира, не се ли усещате,хайде вече "сменяйте плочата"

Брей много можела да смята,другарката!То се очакваха манипулации,но с манипулация да се печелят избори се вижда ,че така ще се работи и след изборите,а това не води до нищо добро за страната.Все по надолу....Тези партии нямат програми за излизане от кризата,искат пак ей така да вземат властта ,а в анкетата са само доверени лица.Направо си жалка с тази анкета

Ей, цялото "чевено" воинство на чугунените глави и "младежкото" форумно БСП(БКП) - ГАЗ ПИКАЕ.

Тая гейбърска подлога утепа рибата...... абе казвам аз ама ......... Преди време тая дама /Мира Радева ли, Янова ли/ лично каза, че като малка е такована от "дърт пергиш" близък на семейство и ...... дали това не и е оказало някакво влияние при прогнозите и изказванията ..... нещо май и хлопа в момента и въобще.....

Опитите на мастити социолози да представят социологията като НАУКА е същото като това, да приемем на доверие гледането на карти, на боб, астрологически, нумерологични и пр. ПРОСТОТИИ!! По склонен съм да се повлияя от внушение направено от покойната (за жалост) баба Ванга, отколкото на подобни корифеи!!

тълкуване на абревиатурата.Браво.И нека еМ Дъртак да каже що при 7 млн. калпака има 6,9 млн. гласчета.

Тази жена нито е побъркана, нито е глупава и не би си заложила професионалната кариера, ако нямаше достатъчно основания. Приблизително същите данни и дори още по-неблагоприятни за БСП сочи и анкетата в link Вместо да реват до бога комунистите трябва да започнат да свикват, че няма да са вечно на власт.

Че герберите какво са-отритнати поради некадърност и неуспели в кариерата комунисти!

Стига с тези простотии. Хората трябва да се преценяват по действията - цитат"по делта ще ги познаете". Стига с това: кой кога е роден ,кой му е баща,къде работил при кого работил и т.н. стига с тия глупости. Всички преди 1989 година сме живели в социалистическа България.По-добре да те управлява човек ,който произлиза от работещите хора ,говоря по принцип,отколкото да няма ни един ден трудов стаж- освен политик-по-вече от 20 години. Представи си как се е окопал.... във властта. Как може човек да разбие този октопод... изграден отпреди 20 години...Не е хубаво! Прикачвате някакви етикети и си бръщолевите глюпости... Не съм привърженичка на нито една партия.. просто следя изказванията на експерти и професионалисти .... и така човек трябва да прави, да си изгражда мнения и да формира становища..

Платена !

не знам каво ше кажеш след 12 маи

Тая жена не е добре изобщо, то бива манипулация , ама нейното направо няма граници. Всичкко ми прилича на това - не гледйте какво става а слушайте какво ви казва Мира Радева, интересно колко са й платила за тая кампания?

Не си заслужава коментари тази истеризирана махленка, която не можа достойно да докаже данните от псевдо изследването си. ГЕРБ няма нужда от нейната защита. Противно е да я слуша човек.

ОНЯ С ТЕМЕНУЖКИТЕ И НЕТУНИНГОВАНАТА ГАРАЖНАТА НАДКА 1.5 %

Е - АЗ СЪМ СЕ МАХНАЛ ВЕЧЕ- УСТРОИЛ СЪМ СЕ - ДОРИ И ЦЯЛОТО МИ СЕМЕЙСТВО Е ТУК И СМЕ СИ СУПЕР- НО ВСЕ ПАК МИ Е БОЛНО И ПОСТОЯННО СИ МИСЛЯ ЗАЩО ТРЯБВА ДА Е ТАКА С МОЯТА РОДИНА - ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЪМ ДАЛЕЧЕ И ОТ РОДНИНИ И ОТ ПРИЯТЕЛИ(ВЪПРЕКИ , ЧЕ ТУК ВЕЧЕ ИМАМ ТАКИВА ) , И ОТ РОДЕН КРАЙ ... ПРОСТО В БЪЛГАРИНА СИ Е ВРОДЕНА НОСТАЛГИЯТА .... ЖАЛ МИ Е ЗА РОДИНАТА И НАРОДА МИ ...- А ЗНАМ , ЧЕ НИТО СМЕ ТОЛКОЗ ПРОСТИ- НИТО ТОЛКОЗ МЪРЗЕЛИВИ ...- А ПРОСТО СИ ПАТИМ ОТ ОСТАРЯЛАТА ( ВЕЧЕ 69 ГОДИНИ) НЕПРОМЕНЯЕМА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА ..... СПОРЕД МЕНЕ В БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ДОСЕГА ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ -И ИМАМ ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТОВА - САМ СЪМ ВИДЯЛ КАКВО Е ДЕМОКРАЦИЯ И КАКВО Е В БЪЛГАРИЯ ....

таз е хваната на калъп с некой ,за да даде тези фантастични прогнози,ето ги истинските резултати: БСП 32% ГЕРП 18% АТАКА 8% ДПС 7% ПРЪМОВИЦА 4% ДВИЖЕНИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ БРУТО-11%

ДНЕС НЕ Е1 АПРИЛ , НАЛИ

Тези предвиждания са малко по-добре ,като преди както бяха и то малко от горе ще бъдат,39% за ГЕРБ И 14%за гепенсон партийка.

що не рече 51%, щеше двойно да заработиш

ИМА ВРЕМЕ - ДО САМАТА ДАТА НА ИЗБОРИТЕ - ТАЯ К.РВА ЩЕ ГИ ИЗКАРА НАД 55 -ПОМНИ МИ ДУМАТА ....

тОВА ЯВНО РАДВА ФУРНАДЖИЙСКАТА ЛОПАТА Радева , но мен ме плаши,че мазохизма, идиотизма и кретенизма са най характерните черти на българите, е защо се чудим ,че никъде не ни бръснат за слива .

Коментари - Мира Радева вече официално: ГЕРБ е с два пъти повече подкрепа от БСП | Днес.dir.bg

Мира Радева вече официално: ГЕРБ е с два пъти повече подкрепа от БСП

Електоралното изследване на МБМД за месец март показва 30,1% подкрепа за ГЕРБ и 15,8% за БСП. Много по-малка е разликата според огласеното също днес проучване на Института за модерна политика (ИМП) – 24,8% за ГЕРБ и 20,6% за БСП.

Обратно в новината

Коментари - Мира Радева вече официално: ГЕРБ е с два пъти повече подкрепа от БСП | Днес.dir.bg

Коментари

Ако изследването на Мира Радева е вярно какво ще направят другите социолози .Ще се извинят ли публично на г-ж Радева за помията която изляха върхонея. Тогава ще им е необходим психиатър а не джипи или какъвто и да е друг лекар.

Тези проучвания в клубовете на герберите ли са правени?

Ами като решите да коментирате нещо , пък вземете да се осведомете за какво иде реч ! Тази госпожа , в ефир каза , че са правили проучване към някаква европейска програма / умрат си да се крият зад всякакви програми , които са никому неизвистни и ненужни / , и уж така СЛУЧАЙНО включили и този въпрос !!! И уж така случайно ГЕРБ водят безапелационно , ех и тя се била изненадала милата !!! Мамина сладка душица , направо ме просълзи !!! И никой обаче не искал такова проучване , значи и никой не й е платил за него , тя го е направила ей така " за Бог да прости "!!! А , бе че има прости хора има , ама стига вече направо да се втрещиш от подобна НАГЛОСТ !!! Някой хора и майките си ще продадат само и само да грабнат кокъла !!!!

СЪЩОТО БЕШЕ КОГАТО КОСТОВ СЕ КАНДИДАТИРА ВТОРИ ПЪТ! И ПРЕЗИДЕНТА БЕШЕ НЕГОВ ЧОВЕК, И ПРОКУРОРА НЕГОВ ЧОВЕК, ДЪРЖАВАТА БЕШЕ ПОДМЕНЕНА ОСНОВНО, ЕЛЕКТОРАЛНИТЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ ПОКАЗВАХА 48% ЗА ГОСПОДИНА, НО ТОЙ УСПЯ ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА С НЯКАКВИ МАНИПУЛИРАНИ 4,8%! КАРТИНАТА СЕ ПОВТАРЯ!

Еха , това да не е седенка на ГЕРБ !!! Мамини , сладки душици вашата работа е " Гладна кокошка , просо сънува ! " Съвсем сте се побъркали , направо ще се задавите да бълвате помия срещу всеки който не люби вожда Борисов !!! Айде , да Ви е честит тогава , и следващите 4 години хапвайте прясно асфалтираните магистралки и мислете позитивно !!! Един народ който не се поучава от грешките си , "тури му пепел и толкоз " !!! И Господ да ни е на помощ !

Искам да попитам- Кое е повече в километри - магистралите или лентичките?

Тази комунягите не можаха да купят. БРАВО МИРА!!! Не се предавай на червените боклуци и продължавай да казваш истината. Тя е ясна на по голямата част на народа. Защото българите не са толкова прости, колкото ги помислиха ,,другарите" от БСП и тези от ДПС. Протестиращите се подведоха много, но сега се осъзнаха, кой е виновен за тази ситуация с тока и цялостното ограбвани на народа от45-а година насам. И вота ще е още по жесток за тях. Твоите резултати наистина не показват реално. Действителната разлика ще да е още по голяма. Комунистите олио пикаят сега. Хвърлиха толкова енергия и пари най вече за да организират протестите и да манипулират масата, а видите ли, народа отново вярва на Бойко повече и от преди това. И както е тръгнало на тези избори може и да вземе повече проценти и от изборите през 2009г.

Да ти имам професията. Милионер стана с измислените си "допитвания". Кеф, лежиш си и пускаш фитили, а оня мнага болния, който ще го "убиват"и се е скрил в Банкя ти плаща яко.

Покрай шумотевицата за ГЕРБ и БКП/БСП, не пропускайте движението нагоре-надолу в таблицата на одобрението и на онази Пръмова-Кунева, рожбата на Политбюро. Тази, която донесе толкова злини на България, явно си купува присъствието в социологическите изследвания, защото никъде, никой и по никакъв начин не казва и една добра дума за нея.

ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА ПЛАТЕНАТА ЧЕРВЕНА СОЦИОЛОГИЯ!: Татяна Буруджиева е вече в депутатските листи на БСП! Юрий Асланов отдавна прислужва на "столетницата" и висшия и съвет! Къчо Червенобузкия, Кольо недоКолев и Райчо Нископогледов са като АВАТАРИ на ДМИТРИЕВИЧ! остана само Мира, нея не успяха да я прекършат! Мира единствена през 2001 публикува проучване с точния процент който по късно получи ЦАРЯ! Тя единствена улови появата на АТАКА преди изборите 2005г. 2009г. Мира Радева направи проучване което показа победата на ГЕРБ, останалите "социолози" до последно ни лъжеха че има паритет между ГЕРБ и БСП! на 12.05.2013г 21.00 часа ще им лъсне голия задник на всички тия платени подлоги!

Ооооооо! Каква хубава устичка имааа!

а ако не минат 10% какво ще кажеш?

Сложете и на ТАЯ оловен параван на к-----а й, за да не приема/предава сигнали повече....

БРАВО МИРА!

Когато изследването е направено съвестно - взети са представители на различни региони и възрасти -може да му се вярва. Което би трябвало да го правят тези агенции разликата от действителното е 2-3 %. Нека да помислим: Симпатизантите на ГЕРБ може и да се въздържат да казват истината, но тези на БСП, в никакъв случай.Тях постоянна ги напомпват да афишират, че са привърженици на Партията си.Причините:/ Да се види, че са много(на всеки километър-Ламбо, ние връбчетата пак сме тук-Стефан Продев, ние можем да управляваме -Станишев и т.н. ), тоест самозалъгване. Но хората виждат друго- София коренно променена, големите градове-също, малките села оприличават Бойко с Тодор Живков-което е пак плюс за ГЕРБ. Така, че Мира Янова е права - разликата е два пъти в полза на ГЕРБ. А до изборите, когато се яви Бойко Борисов, може да стане и три пъти. И , повтаряме, Бойко Борисов ще може да управлява вече без патерици. Ако можете опровергайте ни. Но с аргументи, а не с псувни и простащини.

Циркът е пълен. Мира Радева-Янева-

Не само сред социолозите!

истината не модзе да се скрие.

Ако подобни социологически изследвания правилно отразяваха действителността, нямаше да се провеждат избори. Щяхме да "възложим" на социолозите да определят състава на Народното събрание. Както в момента клиентите на Мира Радева са й "възложили" да присъди победата на ГЕРБ за да може в последствие да си оправдаят изборните фалшификации и носенето на чувалите с бюлетини.

е, за това става дума - трябва да се оправдаят фалшифицираните изборни резултати по -отраничко

Браво Мира, Клептосоциалистите си отиват!

Аплодисменти за Мира!! Кольо, Кънчо и Андрей - челвеней, червеней!

Никога повече цялата власт в ръцете на мутри, милиционери, бесепари и тем подобни лайнари!!!

И В ДИРА ИМА ЦЕНЗУРА!

Сигурно и парите на Мира Янова са ПОРАСНАЛИ ДВА ПЪТИ - разбира се с ЧЕСТЕН труд и малко фалшификации! Тя, милата, се гласи за пост в новота управление, но май си прави сметките без кръчмар т.е. без НВ Избирателя!!!

Какъв метеж организиран от руснаците бе Чоно ?!? Ти да не живееш извън България?Безумните сметки за ток / основно/ парно,вода и ниски заплати и заетост изкараха хората на улицата.И далече това не ги прави метежници!А пък да търсим вината в руснаците или в някой друг си е направо смях.Търси я тук,в начина на упавление на страната.Ако беше читав, всичко щеше да си върви ,макар и трудно,далече по по-различен и спокоен начин.Ти ще избягаш ли от човек ,който се грижи за теб ?Или от фирма където те зачитат и ти плащат добре,примерно ?Е,в по-глобален мащаб така е и в държавата.Инче не нашите деца щяха да бягат навън,ами на нашите граници щеше да е стълпотворение.Да,ама не !

Не знам кой е платил на тази "социоложка"? По скоро изглежда да е БСП. Мобилизира техния електорат с това проучване. Но Тиквата и ЦвЦв отново на власт - не. Стига "експерименти" с участието на тъпанари и некадърници като "фотографа" и Тиквата. По- добре патова ситуация и този Служебен кабинет ... поне няма да крадат толкова много.

Къде ще ни отведе комунистическият бръмбар БСП???? Метежа е организиран от Русия и тайните и служби заради : 1.Махнатите газови посредници и намаляване цената на газта 2. Сложените измерителни уреди на руският монополист Лукойл. 3. Връзка на касови апарати и бензиностанции с НАП 4. Наредба за плащанията в брой и спиране прането на пари . 5. спрян проект БелЯНЕ 6. спрян руски проект Бургас Александропулис. 7. Въпреки организираните протести от Първанов (Гоце) срещу влизането ни в НАТО и ЕС България успя да се откачи от руският феодален впряг. и още много други. Само малоумниците се връзват на БСП помията . Комунистическата помия и масово оплюване свалиха от власт и сравнително добре управляващите НДСВ Сега отново го правят с ГЕРБ за да ни върнат на впряга на Бурлаки на Волге!

А бе маймун, всичките тези душевни екстременти, които си излял в Дира, какво общо имат с гювендията М.Р. и с нейните манипулации??? Беж за хапчетата!

Радева не съобщава еди съществен момент-нейното "изследване " е направено само сред привърженици на ГЕРБ!

Я се скрий бе идиот!

Със сигурност идиота си ти!

На дир .бг сайта където пишат комуноидни ПЕСове, резултата на ГЕРБ е 40%. Защо не гласуеате другарчетата с лаптопите и да го промените. Ами защото сте един файтон хора.

Защо Ви учудва този резултат. В България има много интелигентни хора, които биха гласували за Борисов,който може да се съгласи да управлява в коалиция - например с партията на протестиращите,която може да бъде добър коректив на власта. Борисов не е виновен за положението ни в момента... , допусна грешки и това е така.. призна си човека,но в неговото управление имаше доста различно поведение..../по умните ще разберат/,което до 2008 година не беше постигнато и показано.Партиите: СДС,БСП,ДПС,НДСВ и др. какво направиха за 20 години?. Че Вие умници по тези форуми искате човек за 3 години и половина да ви направи заплатите по 1000 лв и отгоре. Ами те досега трябваше да са стигнали този праг и да са го надминали.Трябва да мислите ,като пишете по форумите и да имате обективна преценка. Кой доведе България до този икономически,социален и какъвто щеш упадък.... кой? ами.... мислете.

Миро, така не се прави кариера! Населението изрита крадците на ГЕРБ и милиционерите с акъл на пиле от властта, а на тебе ти се виждат бели мишки. Като гледам творението ти, имам чувството, че сте компания от малоумници от школото, за които понятието нация родина и отговорност са тъпизми. Невероятно е нахалството на тези момета и педалчета, които разбиват нацията отвътре и нека не забравят, че следващият взрив на недоволство на улицата ще им иска сметка за непредизвиканата с нищо провокация на търпението на хората. Идете на Запад, очовечете се и тогава се явете пред страната с нормални мисли и правдиви истини. А сега сте шайка пройдохи и печалбари тип чалга, за които няма предел на идиотщините.

Нормално.Спомнете си как след предишните избори,когато ГЕРБ удари всичко социолози в земята,как те после се обясняваха защо не са познали!Просто им плащат за това да изкарат ГЕРБ с по-ниски резултати!

Мира Радева,който не я познава може да се хване на нескопосаните и лъжи.Когато една жена като МИРА стане сутринта и види СБРЪЧКАНОТО СИ БЪРЗО ЗАСТАРЯВАЩО ЛИЦЕ-ПОБЕСНЯВА и се чуди-как и на кого да си го изкара.Още по-вече е толкова лакома за ПАРИ,че би направила всичко-само и само да ги получи.

За жалост ГЕРБ продължават да управляват и да манипулират хората чрез медиите, че видиш ли те са най желаните, да ама не сте. Хората трябва да са полудели да гласуват за вас. Опропастихте малкия и средния бизнес, докарахте хората до просешка тояга, да не говорим, че започнаха да се самозапалват в знак на протест. ТРАГЕДИЯ.....А сега дигнахте пенсиите с някакви мижави проценти, за да им замажите очите. Срам ме е, че живея в такава страна. Крадливи политици до безобразие и жадни за още и още власт. Не ми се мисли какво ще стане след изборите....

Комунистическа диария сътворена на Позитано 20 За тези 2.2 милиона олигарси ли става въпрос? Гарантирано от ГЕРБ и изпълнено: 1. Вдигнати и изплащани пенсии 4 години с 20%=5 200 000 000 лв = 5.2 милиарда лева 2. Вдигнати пенсии с 10% и 1 вата ще бъде изплатена след 1 май = 48 300 000 лв на месец или 579 000 000 на година (579 милиона) Общо повишени доходи на пенсионерите за един мандат на ГЕРБ с 30% при 11% инфлация. Браво на ГЕРБ.

Два пъти --ама ДРУГ ПЪТ И на ДРУГИ ИЗБОРИ!!!

Мирче, всички знаем че с дядо Мишо Константинов правите с...ки на Боко и Цвъко.Обявявате фалшиви предварителни резултати за да може стареца по лесно да си свърши ангажимента към ГЕРБ И ДА ИЗГЛЕЖДАТ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ КАТО ИСТИНСКИ.

Освен простотии да ръсиш друго не можеш.

До това води безсилието...

Тая защо мисли, че не помним как винаги е била в услуга на властта? Само да я бяхте чули как се обясняваше по БНР миналата седмица, че била викала експерти да проверяват дали е обективно проучването, че то било направено сред еди колко си анкетирани и т.н. - без да я пита водещата, тя гузно-гузно почна да се обяснява. Милиардерката с вечно вдигната опашка - кой мине-замине и я опъне.

тая луда -луда за връзване , хората ги изгониха с камъни , а тя с тези инсинуации стана милионерка, винаги с тези , които са на власт

Тази (Мира Радева) си е нещо.....или болна,или недоволна.Ама и вие от Дира, не се ли усещате,хайде вече "сменяйте плочата"

Брей много можела да смята,другарката!То се очакваха манипулации,но с манипулация да се печелят избори се вижда ,че така ще се работи и след изборите,а това не води до нищо добро за страната.Все по надолу....Тези партии нямат програми за излизане от кризата,искат пак ей така да вземат властта ,а в анкетата са само доверени лица.Направо си жалка с тази анкета

Ей, цялото "чевено" воинство на чугунените глави и "младежкото" форумно БСП(БКП) - ГАЗ ПИКАЕ.

Тая гейбърска подлога утепа рибата...... абе казвам аз ама ......... Преди време тая дама /Мира Радева ли, Янова ли/ лично каза, че като малка е такована от "дърт пергиш" близък на семейство и ...... дали това не и е оказало някакво влияние при прогнозите и изказванията ..... нещо май и хлопа в момента и въобще.....

Опитите на мастити социолози да представят социологията като НАУКА е същото като това, да приемем на доверие гледането на карти, на боб, астрологически, нумерологични и пр. ПРОСТОТИИ!! По склонен съм да се повлияя от внушение направено от покойната (за жалост) баба Ванга, отколкото на подобни корифеи!!

тълкуване на абревиатурата.Браво.И нека еМ Дъртак да каже що при 7 млн. калпака има 6,9 млн. гласчета.

Тази жена нито е побъркана, нито е глупава и не би си заложила професионалната кариера, ако нямаше достатъчно основания. Приблизително същите данни и дори още по-неблагоприятни за БСП сочи и анкетата в link Вместо да реват до бога комунистите трябва да започнат да свикват, че няма да са вечно на власт.

Че герберите какво са-отритнати поради некадърност и неуспели в кариерата комунисти!

Стига с тези простотии. Хората трябва да се преценяват по действията - цитат"по делта ще ги познаете". Стига с това: кой кога е роден ,кой му е баща,къде работил при кого работил и т.н. стига с тия глупости. Всички преди 1989 година сме живели в социалистическа България.По-добре да те управлява човек ,който произлиза от работещите хора ,говоря по принцип,отколкото да няма ни един ден трудов стаж- освен политик-по-вече от 20 години. Представи си как се е окопал.... във властта. Как може човек да разбие този октопод... изграден отпреди 20 години...Не е хубаво! Прикачвате някакви етикети и си бръщолевите глюпости... Не съм привърженичка на нито една партия.. просто следя изказванията на експерти и професионалисти .... и така човек трябва да прави, да си изгражда мнения и да формира становища..

Платена !

не знам каво ше кажеш след 12 маи

Тая жена не е добре изобщо, то бива манипулация , ама нейното направо няма граници. Всичкко ми прилича на това - не гледйте какво става а слушайте какво ви казва Мира Радева, интересно колко са й платила за тая кампания?

Не си заслужава коментари тази истеризирана махленка, която не можа достойно да докаже данните от псевдо изследването си. ГЕРБ няма нужда от нейната защита. Противно е да я слуша човек.

ОНЯ С ТЕМЕНУЖКИТЕ И НЕТУНИНГОВАНАТА ГАРАЖНАТА НАДКА 1.5 %

Е - АЗ СЪМ СЕ МАХНАЛ ВЕЧЕ- УСТРОИЛ СЪМ СЕ - ДОРИ И ЦЯЛОТО МИ СЕМЕЙСТВО Е ТУК И СМЕ СИ СУПЕР- НО ВСЕ ПАК МИ Е БОЛНО И ПОСТОЯННО СИ МИСЛЯ ЗАЩО ТРЯБВА ДА Е ТАКА С МОЯТА РОДИНА - ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЪМ ДАЛЕЧЕ И ОТ РОДНИНИ И ОТ ПРИЯТЕЛИ(ВЪПРЕКИ , ЧЕ ТУК ВЕЧЕ ИМАМ ТАКИВА ) , И ОТ РОДЕН КРАЙ ... ПРОСТО В БЪЛГАРИНА СИ Е ВРОДЕНА НОСТАЛГИЯТА .... ЖАЛ МИ Е ЗА РОДИНАТА И НАРОДА МИ ...- А ЗНАМ , ЧЕ НИТО СМЕ ТОЛКОЗ ПРОСТИ- НИТО ТОЛКОЗ МЪРЗЕЛИВИ ...- А ПРОСТО СИ ПАТИМ ОТ ОСТАРЯЛАТА ( ВЕЧЕ 69 ГОДИНИ) НЕПРОМЕНЯЕМА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА ..... СПОРЕД МЕНЕ В БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ДОСЕГА ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ -И ИМАМ ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТОВА - САМ СЪМ ВИДЯЛ КАКВО Е ДЕМОКРАЦИЯ И КАКВО Е В БЪЛГАРИЯ ....

таз е хваната на калъп с некой ,за да даде тези фантастични прогнози,ето ги истинските резултати: БСП 32% ГЕРП 18% АТАКА 8% ДПС 7% ПРЪМОВИЦА 4% ДВИЖЕНИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ БРУТО-11%

ДНЕС НЕ Е1 АПРИЛ , НАЛИ

Тези предвиждания са малко по-добре ,като преди както бяха и то малко от горе ще бъдат,39% за ГЕРБ И 14%за гепенсон партийка.

що не рече 51%, щеше двойно да заработиш

ИМА ВРЕМЕ - ДО САМАТА ДАТА НА ИЗБОРИТЕ - ТАЯ К.РВА ЩЕ ГИ ИЗКАРА НАД 55 -ПОМНИ МИ ДУМАТА ....

тОВА ЯВНО РАДВА ФУРНАДЖИЙСКАТА ЛОПАТА Радева , но мен ме плаши,че мазохизма, идиотизма и кретенизма са най характерните черти на българите, е защо се чудим ,че никъде не ни бръснат за слива .