ББЦ се кани да блокира границата с Турция за изборите

"България без цензура" ще блокира границата с Турция при "Капитан Андреево" от 1 октомври до 6 октомври, за да не допусне автобуси с избиратели за вота.

Обратно в новината

Коментари - ББЦ се кани да блокира границата с Турция за изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Влизането на Бареков в парламента ще отчете % на простите и наивни до глупост българи, а може би и на мързеливите, които разчитат някой да ги нахрани, облече и обуе(без трудово напъване от тяхна страна).

Да я блокират, но да не влизат мигранти! Майната Бареков дрънка, като шопа Борисов.

Българи, живеещи в друга държава, получили тамошно гражданство, не трябва да гласуват и да решават проблемите и бъдещето на живеещите в България българи.

Бареков то каненето не е като правенето. Кат имам запек и аз се каня да се изходя, ма си оставам само с каненето.

Ако Турция на бившия продавач на сусам Ердоган с неговата забулена ханъма не спре да настъпва в страната ни, трябва да се вдигнем против бездействието и зле разбраната демокрация на управниците ни от рода на Плевнелиев. Вече има цели области в сърцето на България като Пазарджишко, в които ИД демонстрира присъствие, цигани, мязащи на пакистански талибани, български турци, въвеждащи нова закони на наша територия. Полицията не само не реагира, но е редовно бита с кавъни и сопи от развилнели се престъпници, които гласуват без да имат право, тъй като са неграмотни. Гниенето на България е страшно, нас ни връщат в 13-ти век. Няма партия, няма защита, няма идеология, коато да спеси земята ни от напалатилите я кърлежи с мургав загар.

Само не разбрах защо виновен да е Плевнелиев. Ами предния президент-цели 8 години? Ами Доган-противокнституционното ДПС? Тези процеси не станаха изведнъж, нито за 1-2 год. Започнаха още от 90-те!Прекалено дълго гласувахте за едни и същи хора и продължавате!Жалко!

В една друга тема казах че наистина танковете трябваше да дойдат.....вариант Чаушеску. Пет години военен режим и сега щяхме да сме на друго ниво.

Капут, направи го! Но това ще бъде мечешка услуга, защото тая сган в Турция може да направят екскурзионен маршрут с всички турчуля по всички секции и да гласуват многократно в колкото секции успеят да обиколят. После изборните резултати задължително трябва да ги атакувате пред Конституционния съд за анулирането им!

А бе Барбарок то те тия дето искаш да ги спираш са вече тука на гости.

ДПС,АТАКА и ББЦ са ПРОЕКТИ на ДОГАН...Другото е бошлаф!

А е толкова просто - премахнете двойното гражданство. Както човек не може да има 2 майки, така не може да има и 2 родини.

Евтините капутски номера няма да излъжат никой.

така е,застото авторите на изборня кодекс са духовни наследници на иванцо хаджипенцовиц и процие отрепки,които предадоха левски и останалите национални герои на турските заптиета. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

интересно засто барбореков не обестае,че сте отмени двоиното гражданство?да не би застото е подлога на дпс или заради несто друго? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Той и волен на предните парламентарни избори се канеше да блокира границите ако си спомняте. Направи ли го? Не. Сега и Бареков няма да блокира границата. Ако го направи ще бъде трета политическа сила, но се чудя какво ли ще е оправданието му на 1-ви октомври. Но и да блокират границата, те като видят, че е блокирано автобусите ще се насочат към изборните секции в Турция тях няма как да ги блокира. Така,че ДПС пак ще управлява. Не можете да се отървете.

Pesh0

Барека може границата да затвори . Но устата си не . Ръси тъпотия , след тъпотия . Всички знаем , че доган го подготвя , за заместник на изстреляния патрон Сидеров . За къде е ДПС , ако няма националистическа партия . За това си я правят.

И накрая кво иска тоя? Всички да избягаме от България и последният да гласува за него ли? И кой ще го храни тогава?

Популист ! Лъжец ! Мекере ! Слуга на Дпс !

Съм в англия и ще гласувам тук. И в турция ще се гласува. За какви автобуси бълнува това момче?

образователен ценз за избирател. Не може човек, койте не знае да чете и пише да има избирателни права, най-малкото защото не може да прочете бюлетината.

Това не са местни избори, та да ги извозват с автобуси... ще си гласуват директно от там. Навремето Сидеров затваряше границата... Барека по-глупав и от Волен. (или гласуващи за ББЦ от Атака).

Oбещават и невъзможното за да се докопат до властта.Колко по лесно би било да се промени изборното законодателство така,че двойни граждани и особено такива които не си плащат данъците в тази държава да не гласуват.Демокрацията е доста неустойчив начин на управление,но е предпочитан "морков" за политиците,защото им дава възможност да безобразничат и да имат съответното оправдание "Вие ни избрахте". Масите винаги са склонни да избират най-лъжливите политици които обещават най- голямо благоденствие,а не тези които обещават нещо реално.Чудесно би било да се въведе и образователен и имуществен ценз за достъп до урните, но това би променило възможността политическите мафии да се домогват лесно до власт.По тази причина ще кретаме на ръба и бавно ще се превръщаме в турска провинция.Народа не желае да разбере това ,а малцината които го разбират са безгласни букви.Жалко за България.

po tvoya logika az kakvo da pravya dvoen grajdanin sam s tursko i balgarsko i godishno plashtam nad 10 000 leva danatsi v balgariya i 0 v turtsiya i ti mi vikash tuk dane sam glasuval za balgarskite parlamentarni izbori kak hste stane tova???? ya kaji ti kolko danatsi si platil za 2013 za balgarskata darjava az sam platil 17 000 lv a za 2012 ta 33 000 lv ..sega kak shte stane tazi rabota samo s drankane nestava..tryabva dase raboti a ne samo TURTSITE v bg da sa vi vinovni za neshtastieto....

Избираш си на кой да служиш.Слуга на двама господари не е човек достоен за доверие.Или си български или турски .гражданин. Една земя, един водач,един народ.!

само от тези,които си плащат данъците тук.

Замериса на Голем боклук!

Щял да затвори границата...ама тъп човек е Дудука.Ами като затвори границата ще затвори тираджиите..ха..ха Гласуващите ще гласуват в 160 секции в Турция.Защо да пътуват да гласуват другаде?Тия които ще дойда ще дойдат за Курбан Байрям а там е варварство някой да забрани роднини да се съберат на празника.

Иска хората да мислят че е против ДПС , но всъщност ДПС-Делян Пеевски - създадоха Бареков , финансираха го и му казаха "айде момче , Волен си отиде , ти си " ! И момчето действа ! А в Турция има хора родени там , незнаещи български , никога идвали в България , но с българско гражданство , защото майката и бащата са изселници и имат бг паспорти и могат да гласуват. И те ще гласуват както им кажат там в Турция а не както иска ДПС тук....Изобщо очертава се зловеща картинка за България през следващите 20-30 години !

Абе Барече, ми то заместник председателя на твоята партия каза, че с ДПС сте от един отбор!

Този нахал даже не познава закона,ще ми седи на границата ,че те гласуват в Турция ,в Германия,в Холандия и т.н. където са открити изборни секции.Тоя чий ще дири на границата ? Имитатор на действия и кой ли му се връзва.

Luna0102

Защо ти, който може да не даваш и половината от това което аз давам на България да имаш право да гласуваш, а аз да нямам? А къде ще живея аз си е личен мой избор. Хубаво е човек да има избор, лошото е че тези, които са против българите от чужбина да гласуват- те нямат избор, но за това българите от чужбина нямат вина.

Бг и после си гласувай на воля,хем ставката е само 10%

Не може да се гласува в чужбина. Може да гласуват само български граждани живеещи постоянно в България и гласуващи на територията на България. Никакви секции в чужбина. Никакви автобуси от турция. Ако трябва ще се бием на границата, но няма да допуснем турчулята да гласуват в България. Балгарски гражданин, който не знае перфектно български език да няма право да гласува.

Това е много добра идея,ама само че това е PR на Бареков преди изборите

Тоя приятел си мисли, че Близашки ще позволи да бъде намален вота на ДПС, че нали Чехльо с тази умисъл го тури в министурското кресло. Близашки ще изпрати спецчасти, които да осигурят безпрепятствено преминаване на т. нар. "турци", които сами не знаят какви са.

Luna0102

Аз да ти кажа за мен, плащам си данъците, които трябва да си платя (много българи живеещи в България не си ги плащат), плащам си здравно години наред, а не го ползвам (много българи не го плащат, а ползват). Съобразявам се с българските закони, когато съм в България (много българи живеещи в България не се съобразяват), когато не съм в БГ се съобразявам с тамошните. Що аз да имам по-малко право да гласувам, отколкото тарикатите които живеят в България?

И колко са кат теб, душицо?! Аз не познавам нито един такъв, а познавам много българи, които живеят и работят в чужбина!

Luna0102

Аз познавам българи, не живеещи също от години в България, но най-стриктно си плащат здравното и доста българи в България, които живеят доста нашироко, но не плащат нищо. За вторите съм балама. Така че то е до човека.

Да постави жената, която му роди син Александър на границата и тя сигурно ще ги спре. И той да свири на дудук...

Ако не е живял в България през последните 5 години, ако не плаща данъци в България, ако няма съответния образователен ценз (завършил средно образование и изкарал матурите, най-вече тази по български език) - ДА НЯМА ПРАВО да гласува!!!

това сте стане ако доиде на власт патротицнят фронт! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Той ще спечели и с реформаторския ще има мнозинство ,но не направели веднага промени в гласуването примерно. 1-во задължително 2-ро основно образование 3-то електронно гласуване Хич да не се бори Това иска народа на България.

С електронното гласуване ,всеки българин където и да се намира, ще гласува защото е излязал от БГ заради финансови причини и праща на родители и семейства пари,както турци и цигани. Но в щатите има 10 секции и ти били платил 300 долара за самолет за да гласуваш? А ако е електронно всеки има комр.Не е много трудно държавата да издаде везплатен електронен подпис на гражданите си с помоща на европа ,само да имат желание.За фирма е 160 лв.При нас ще е 60 лв Само желание трябва.

Мажоритарно гласуване, мажоритарно...о Така хората ще знаят кой лично ги преставлява

4-то лица с двоино гражданство нямат право да гласуват! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ибрик Сидероглу вече падна в канала, ибрик Бюреков гордо ще го отмени! Докато и той падна и потъне в лайната на забравата!

Bell

Да я блокира, поне едно донро нещо да свърши тоя шизофреник. Но що ли си мисля, че неговото са само празни приказки, а вечер делят парсата с Прасьо (Пеевски) и мама Праска.

Анадолските орди ще дойдат да гласуват съобразно споразумението между Боко и Местан. Датата 5 октомври не е избрана случайно?! Споразумението е одобрено лично от Ердоган, духовният баща на БОСТАНА! Бареков и хората му ще ги потупат с палките по главите и гърба, някои ще полежат и в ареста за ден-два. Цацаров няма да допусне да се развали хубавия БОСТАН! АБлизнашки ще пее, че по-честни избори не е имало в историятана българската демокрация! Който е луд нека му вярва!

абсолютен шут!

този защо прилича на надрусан вижте му очите, да не е проговорила съвестта му

Той отправи своеобразен ултиматум към президента Росен Плевнелиев и премиера Георги Близнашки "да спрат вноса на гласоподаватели от Турция, ако не искат граждански размирици". Г-н Цацаров????

Да се изясня - не може да заплашваш с размирици за това, че се спазва законът. Добър, лош, законът им позволява да гласуват и точка. Като иска да елиминира ДПС от властта, да призове за масово гласуване, но не му изнася, понеже тогава и той изпада зад борда.

Не става с призоваване. Трябва промяна в изборния кодекс. Наложително е. Задължително гласуване трябва да се въведе. Защо Мая Манолова не промени изборния кодекс както искаше българският народ? Поне задължително гласуване да бяха въвели....???

Гласуването за ББЦ е престъпление.

Какво ще блокираш,бе боклук?Кой си ти,че да блокираш държавна граница?Затвор за боклука или по-точно лудница!

Luna0102

А дано някой заспал шофьор мине през главата му, че да му оправи ушите и намести мозъка. П.С. Коментара ще е скрит, защото изразява скрита надежда.

Той да блокира границата, тираджиите ще свършат останалото. Пък и други шофьори може да помогнат...

Luna0102

Ако няма желаещ заспал шофьор, може поне да му приготвят торбички с пресни ....на.

Вие не разбрахте ли ,че няма български партии в България?

неможе хората които живеят във чужбина да решават съдбата на хората които живеят във България наи бедната държава във ЕС получаващта заплати до 400 лева а във запада тези пари ги получават за три дена а цените стоките са еднакви

Ти добре ли си?Приема се електронно гласуване и основно образование и ДПС е пътник

А защо не го направиха? Мая Манолова защо не промени изборния кодекс както искаше българският народ? Нали работят за народа и народа управлява? Тия козметични промени са нищо, пак всичко си е по старо му по изборния кодекс. Не го промениха така както искаше българският народ. На 1во място с най голямо желание от българите бе да се въведе задължително гласуване...

А, про по, кога ще стане това преди да е платил на дебилните си избиратели или след това ?

Палячо, там има 160 секции.

1-во празника им почва по рано и те ще са минали границата вече бе овчар. 2-ро просто няма а ти си блокирай.