Иво Прокопиев отговори на ДПС, готов е отново да проверят вилата му в Созопол

Членовете и симпатизантите на партията, както и всички останали български граждани са тежко пострадали от модела на "завладяната държава", заяви издателят

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато бяхме нещо,като деца 13-14 годишни, ни убеждаваха,че трябва да умираме в името на справедливостта! Сега съм старец-почти невменяем и толкова независим. Вие как сте? Ама, мъжката.... без ресто! Държи ли Ви!

Комунистите не харесват Иво Прокопиев, защо?

Много парадоксален коментар - кои комунисти не харесват комуниста Прокопиев?

Кои комунисти? Майка му или баща му ли не го харесват?

Прокопиев новия Божков! Какво е новото и различното? Дали Прокопиев, дали Божков все тая! Нови лица друг път!

Не е така. Единия работи за "бившия" СССР, другия за Америка. Все сам си избира кого да подкрепи.

Новият КОЙ!

Фактът е, че Прокопиев се прегърна с БСП/БКП, Божков И Радев. Всичко останало са алабалистики и прах в очите на наивниците и комплексарите.

По-скоро с Радлю....се прегърна, което е просто още по ужасно!

Фактът е че опг- то си отива. Заедно с ония от Банкя. А вие заработвайте, лошо няма.

За да съдиш другите трябва да си чист. ДПС не казват, че Доган сараите са законни, че самоуправството на тъста на Йордан Цонев заградил гора и събиращ такса достъп/ паркинг, за хотелите на пясъка в Слънчев бряг, Равда, Созопол, Обзор ... то реално има стотици противозаконни имота по автономията Българско Черноморие, ДПС мълчат ( а опозицията също) за кмета им Панайот Рейзи и делата срещу него, но ... вижте Иво Прокопиев е същия. А те съдействаха той да добие Каолин и той мълчи за имуществата на ДПС лидерите в чужбина.

Какво по завладяно от това методично през собствените ти медии 5 години да лансираш само и един човек и неговата партия? Прокопи....прокопи, вие 5 години завладяхте и отровихте ума на 350 хиляди и сега ми говориш за завладяване.....ето вече сте от другата страна и ВИЕ сте завладели и медии и държава!

Този много го е страх от Гешев, затова от ДБ повтарят, че Гешев им бил “позор”. Интересно защо

Стига сте се излагали! Гешев повдигна няколко обвинения срещу него! Подобни обвинения го дискредитираха!

Обвиненията на Гешев вероятно са дискредитирали Прокопиев, така е. :) Но това, което тотално дискредитира Прокопиев в моите очи бе как най-бескрупулно се гушна с БСП, Радев и Божков. В продължение на повече от 10 години 'Дневник' беше горе-долу единствената медия, която четях за новини от България. Но от юли миналата година, когато стана вече без съмнение ясно, че Прокопиев се е съюзил с комунистите и застава зад юмручето на Фигуранта, въобще, и един път даже, не съм го отварял този сайт! Това, което вече е съвсем ясно е, че комунистическата работническо-селска 'аристокрация' положи неимоверно големи усилия да си вземе властта от герберските новоизлюпени 'дребни буржоа', създадени от партията на Меркел. Жалко е това как някакви хора, претендиращи за интелигетност елементарно се връзват на празните приказки на номенклатурния галеник, с майчин език - руски, внук на офицер от съветската армия и брат на агент от Държавна сигурност. Христо Иванов. Абсолютна наивност и комплексарщина...

Не харесвам соросоиди и на НПО-та и прокопиеви. Но Гешев просто трябва да бъде съден за престъпления. С Цацаров пропуснаха дори убийство, пък било и по непредпазливост на собствен син от Московски. Но закона си е закон, а те умишлено не го спазиха. А други родители ги съдят при същото. Например бащата на загиналото бебе, при ПТП-то с Местан.

Да не забравяме, че Бойко си призна, че в първият му кабинет, 5-6 човека са му били предложени от Прокопиев. Единият 100% сигурно е Плевнелиев, дето има вила до неговата на морето и общи бизнеси.

Съвсем случайно пропусна да коментира лайната, които се изливат от имението му в морето! Дали това не са наченки на Алцхаймер, ама надали?

Защо коментирате без да мислите бе, хора! Ако няма пречиствателна станция, къде да се изливат, по улиците ли! А ако пък има, той ли трябва да върже канализацията с тази станция?

Казва се септична яма.Това е когато нямаш канализация ,а не близкото дере или морето където се къпят простосмъртните.

Така наречените хора, които пишат тука не ги интересуват фактите. Важно за тях е да покажат колко са тъпи и зависими от други за да "расъждават" така!

Като стигнат до Созопол и на единствения хипертоник в България Балтов да проверят двореца му.

На този ли баща му е бил доверен човек на Т. Живков? А сега се прави на големият демократ! Смешник! А неговият пудел Пинокио даже е роден в Москва. Гнус,

За самия Прокофиев е важно всичко за вилата му на Боджака да е на светло и да е редовно, за да няма възможности за спекулации. Мисля че имаше някакъв проблем с оградата. Ако има такъв проблем, той трябва да бъде решен. Ако е възможно, да се заплати съответаната глоба и да се върви към акт за узаконяване. Ако това не е възможно, да се бутне оградата в незаконната си част и да се изгради нова със строително разрешение и всички необходими проекти!

Да ни обясниш, как в защитена зона изведнъж изниква виличката на прокопиев?

Предполагам се шегуваш! Там вили имат стотици собственици! Само идиот може да допусне, че масово се строи в защитена зона?

Защо САЩ забравиха Магнитски за Прокопиев , син на Болшевики !

Този ни натресе Плевналиев и купи ЕРП -тата без пари от Трайчо ! Ненавиждам такива сиви кардинали !

Прокофиев ли е купил ЕРП-тата?

PIK = Капитал.. Не по съдържание, а по душа... Същата медийна бухалка.. избирателно и необосноване насосване на озбрани субекти -> Прокопчо = Пеевски

Яд те е , че триото ти министри си отива безславно и няма кой да ти пуска поръчки, какво си се надявал

Другия Пеевски