Ивайло Калфин: Левицата в България е в дълбока криза

На националната конференция на АБВ Ивайло Калфин определи истинския дебат между ляво и дясно като кой и как създава работни места, кой осигурява добри доходи.

Обратно в новината

Коментари - Ивайло Калфин: Левицата в България е в дълбока криза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Калфин, щото нито АБВ, нито БСП са леви. Лявото, Калфин, е смъртен враг на богаташите, на робството, експлоатацията и колониализма, на бедността, лихварството, войните и грабежите. Левицата е на страната на народа, а не на паразитите, дето го смучат. Целите на лявото, Калфин, са благоденствието на целия народ, а не дерибеите.

Калфин е безочлив! Когато беше външен министър даде площадки на американците, сега довършва пенсионерите! За коя левица говори той? Като се замисли човек - Румен Петков, Борислав Борисов!!!, Ивайло Калфин ....Все отбор юнаци.....

льохман май се смята за левица? Няма левица, няма десница, има продажни американски мекерета и българи. За съжаление ни управляват мекеретата като Калфин и докато ни управляват те, българите и България не ги чака нищо добро.

Естествено, че ще е в криза, щом партия определяща себе си като лява, прокарва десни решения. Пример плоския данък, невероятно ниския данък върху печалбата, тавана на осигурителните вноски върху заплатата. А Вия г-н Калфин провеждате политика на геноцид спрямо работещите в трета категория труд с вашите предложения за изравняване на пенсионната възраст с средната продължителност на живот. Ако искате да правите пенсионна реформа премахнете първа категория труд за магистрати, прокурори, военни и полиция. Направете всеки да има лична партида в НОИ и тя да се наследява.

имахте шанс. съгъвечене. Геноцисъ е пълен и ако мео да наберете еуекторат сред цигани и турци - ше ви бъде.....

Господин Калфин, няколко пъти коментирам Вашите велики изказвания. Като чета написаната статия за Вас сега имам усещането, че вие се изявявате като откривател на топлата Вода. Лек ден, уважаеми.

Какви леви, какви десни, какви центристки г-н Калфин ?! - Та то туй незнамквоси на 'наште' 'избранници' - Никой Никога Никога Ни е чувал Ни е виждал. И ! - вместо да гъгнете, г-н Министър на Република България - просто Изкажете : - България - Е в Тотален КОЛАПС.

Напълно съм съгласен с Калфин у нас реално сериозна лява партия няма. Донякъде това се запълва с пополистките изблеци на Герб. АБВ е все още недоказала се партия, а БСП е най дясната партия у нас с лява фразеология защитаваща интересите на олигархията

калфин, абе вие отдавна, отдавна забравихте да се вслушвате в това, което ви казва народа. не само това, вие дори направихте още една стъпка към пропастта, в която натикахте българия, като заменяте истината с тролски простотии и цензура. сега щели да дискутират на "форум", обаче не с опоненти, а с подставените си лица, като ония на маноловата - шамара и петното. не знам как се търпите сами, ама за пари какво ли не прави "човек", я.

ТОЗИ ОТВРАТИТЕЛЕН ЧОВЕК ЗАЩО НЕ СИ ГЛЕДА РАБОТАТА А СЕ МЕСИ ТАМ КЪДЕТО НЕ ТРЯБВА - ТИ СИ ЕДИН НЕБЛАГОДАРНИК ЗАБРАВИ ЧЕ ТАЗИ ЛЕВИЦА ТЕ НАПРАВИ ЕВРОДЕПУТАТ И КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ - ВСИЧКИТЕ МИ ПОЗНАТИ КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА АБВ СА СЕ ОТКАЗАЛИ ОТ ТЯХ И ПОВЕЧЕ НЕИСКАТ ДА ЧУЯТ ЗА АБВ

А ти нещастнико не си ли Цените скачат непекъснато нагоре а някой отчитат дефлация За циганите и мързеливите новогодишни великденски 3-4 години нямаше индексации пенсиите се сринаха макър и да си работил повече от 45 години и да имаш висок коефицент

Той затова напусна БСП.Ако им се покачат процентите на изборите,пак ще се присъедини към тях.

У нас за левица и десница все още не може да се говори. За да имаме такива неща първо трябва да има законност и справедливост. Чак след това идват идеите и предпочитанията. Всички ОТГОВОРНИ партии, които биха се появили трябва да имат едно общо в програмите си, без значение дали са леви или десни. То е - "преходът не се признава, извършителите му се преследват".В тази връзка икономическите натрупвания на прехода също подлежат на преразглеждане, при това с обратна презупция за виновност. Следва вращането на данъчната система в параметри, характерни за цивилизованите страни.

Калфин, Първанов с АБВ разцепиха БСП и предизвикаха кризата. И не са допуснаха пак Борисов да властва, а и му помагат. Но всяко зло за добро. Поне БСП се очисти от кариеристите и новобогаташите.

Гергов и Минджуков от "изхвърлените " от БКП ли са ? Защо не изхвърлите комунистите милионери ?.... Другари от БКП....

Калфин, ами оправете си левицата, бе! Разделете си червените бабички и платени путинисти между: Атака, БСП, Българската Сириза, АБВ и тогава обединено ходете да се мазните в Кремъл

Нека си припомним завета на Царя-Обединител Борис III - "Прочистете България от комунисти!"

А пък "десницата" е в един разцвет с тия мутри начело....

Искаме си Орешарски!

Само не разбрах, теб Чираков, ЛЯВ или ДЕСЕН трябва да те броим?

Това леви, десни са приказки от миналия век, бе Калфин! Вече всички сте от една класа - богати, продажни, нагли с лъжите безродници. Всички се натискате за стол сред глобалния елит, ама и там не ви бръснат за слива.

Левицата(БКП,АТАКА,ДЕДО ЕНЧО),не е в криза ,тя просто умира .

И преди и сега вия сте си били едни обикновени руски кавали.Там ви е фърлен пъпа на терористи руски слуги и помияри.Ко са въртите като дервиши .Московски слуги и национални предатели

Благодарение на такива като тебе отрепки.

Заради такива добре платени от ... като Калфин и Гоце левицата не само че е слаба ами хич я няма.

Това е целта, я ! Да я няма ! Докато в България има все още спомени за комунизма и неизтребени комунисти, добро няма да има.

Нали др.Калфа с др.Гоце целяхте това?Да има слаба левица и да прислугвате на вашият бивш съпартиец от БКП др.Бойко Борисов.Потуранковци в маркови костюми сте и нищо повече.

Нали др.Мики Маус и др.Мая Кюстендилска ,уцеляхте........Заради такива добре платени милионери ,като Луканов ,Павлов,Масларска, Гергов,Манджуков и мн.др. потурнаци в маркови костюми ,отблъснахте ваште симпатизанти .Стефан Данаилов Ви го каза : Хората не ни искат.

Ква криза, бе! То, в България няма лява партия за лек! Леви капиталисти звучи като суха вода.

Калфин,левицата има проблеми,на които търси решения.А вие от АБВ сте модул на ГЕРБ.Има ли сред вас поне един небогаташ?На следващите избори ви няма завинаги.

КАКВА ЛЕВИЦА МОЖЕ ДА БЪДЕ КАПИТАЛИСТА ГОЦЕ И НЕГОВИЯ КАЛФА .... ДА СЕ КАЧАТ В ЕДИН ФАЙТОН С ЕДНА МУТРА , ЕДВИН СУГАРЕВЦИ И ТУРСКИ НЦИОНАЛИСТ ?:)))

ЛЕВИ И ДЕСНИ - НАЙ ГОЛЯМАТА ЛЪЖА .... КАЛФИН ЗНАЕ ЧЕ ИМА САМО КАПИТАЛИСТИ И ПРОЛЕТАРИАТ .... А ТОЙ ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е ОТ ПРОЛЕТАРИИТЕ :))

ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ЛЕВИЯ ПРОЛЕТАРИИ КАЛФИН В РОЛЯТА НА СМИРНЕСКОТО "КАМЕНАРЧЕ" ИЛИ "МАЛКИЯ ГАВРОШ "????

Ако има криза , то тя е в резултат на действията на новите партии , които привличат левия избирател с лъжи , клевети , мръсни игри и то в името на личния си интерес !Вината е в АТАКА ,които продължават да лъжат но и поскитват по ВИП курорти , на ПФ на Валерката Симеонов - един безочлив националист , АБВ на безсрамния Първанов излъгал надеждите на стотици хиляди бесепари и пикаещия по фонтаните галеник на съдбата Р.Петков !А какво да кажем за вмирисания на свински фекалии Бареков ?Наивни ми леви изберателю , поради что се срамиш да се наречеш социалист?Погледни възхода на Китай и падението на САЩ и ЕС , не е ли достатъчно?

Германия ще се обединява с Русия във всичко, технологиите на Германия и ресурсите на Русия, и тогава къде сте левите и десните? Кажи бе Иванчо!

Левицата се нагърби с абсурдната задача да се легитимира в условия, които тотално е отричала пред хората. Нема как да плуваш като капиталист в обществото, което си водил за носа 45 години, че и още четвърт век.. Защото твоите наследници са заели местата на червения татко - директор..или партиен секретар. Изтъркани опити за възкресяване на старото стадно чувство.

кой ли в България не е в дълбока криза, кажи бе Иванчо!

dsco@

Вие левите сами си разгонвате електората. Разрешихте бази на НАТО, 10% плосък данък, станахте европейци, съюзихте се с монархисти и турска етниеска партия. Няма никаква ИДЕЯ в действията Ви. Никакви принципи, достойнство и чест. Политически проститутки сте вие!!!

има нещо акова, има!

Много сте смешни, когато започнете да се делите на партии, без да разбирате, че всички са от едно котило, колкото и да се опитвате да убеждавате себе си и останалите в противното.

Еми след като противни службогонци и предатели като тоя се имат за левица, естествено, че ще е в криза. Метла за всички боклуци от БСП и АБВ, ако искате да има нормална левица.

От тази криза няма излизане защото когато БСП беше на власт и беше необходимо за се вземат съдбоносни решения за България, тази партия избяга от отговорност, благодарение на което бяха провалени три мега проекти за българската икономика, а и чужди войски навлязоха в страната и я окупираха. Сега се оправдават с Стойнев. Не! Отивайте в забвение! Историята ви беше дала шанс.

Браво,др.Калфин-ти откри топлата вода,бе!

Абе имаше една другарка (госпожа) Масларова, дето щяха да и търсят сметка за едни 2 700 EUR/кв. м довършителни работи в социалния дом в Ст. Загора. И тя баш от левицата беше. И ми беше станало мн. трвожно за нея... Ама се успокоих, като разбрах, че вдига четвърти етаж на хотела си на Старозагорските бани...И цялата Марица изток ЕАД е абонирана за профилактика там.

P.S. Хвала такиви левичари...

Калфин, А помниш ли, като влязохме в ЕС и оня наглия Лавров каза, че България ще е троянския кон на Русия в ЕС, а ти беше външен министър? Реагира ли? Не, хилеше се като п...а в нови гащи. Ей само заради тая свинщина заслужавате да изчезнете от политическия пейзаж. Руски кавали.

Левица, която забогатя по метода "с лява ръка в десен джоб", като участва активно в разграбването на икономиката, която отстъпи суверенитета на държавата, стои безучастна към липсата на правов ред и от 25г. търка креслата в НС... няма нищо общо с лява партия и няма право да се нарича такава. Една лява партия е срещу социалното неравенство. У нас "левите" го създадоха.

да спрем турския геноцид над Българския народ който продължава 25 години

продадохте България на турците за жълти стотинки

като гледам всички парламентарно пронституски партии са в криза.като ги изрита народа и кризата ще секне.

защитници на Турските икономически интиреси какви комунисти какви Руснаци България е фронтова Държава и то воюва на два фронта икономически Турския и Руския

Абе на вас само войни и фронтове са ви у главите. Не можете ли да живеете спокойно?

да спрем турския геноцид над Българския народ който продължава 25 години

на турския фронт се е нагъзила, на риския ще видим дали ще съществува.

Винаги сте били съветска или руска пасмина потопила в реки от кръв Българския народ.СЪВЕТСКО -РУСКИ СЛУГИ ТОВО СТЕ БИЛИ ВИНАГИ И ПРЕДИ И СЕГА НЕ СТЕ МРЪДНАЛИ НА ЙОТА.

Ами така ще, то започна да ви се набира отдавна - като почнем от Виденов, минем през тройната коалиция и приключим с коалицията на момата, чалмата и сачмата. Луканов и Беров да не ги броим. Защо си мислите, че вечно ще ви се разминава, ще се снишавате, та хората да забравят и да прощават? Каквото сте си надробили, това ще изсърбате. Пък и да изчезне т.нар. левица в България, малко ще са тези, на които ще им е мъчно. Най-вече на вас.

а Турските фирми защо не се проверяват да спазват Българското законодателство или то за тях не важи

И преди и сега са руски агенти

КАЛФИН казва-Да си български патриот това означава да обичаш Русия.По голямо падение няма

нямат тези кариеристи ни с комунизъм, ни със социализъм!

Калфин ами теорията за конвергенция нещо да ти говори? Днес вече няма ляво или дясно, днес има можещи или неможещи политически или управленски фигури, лафовете за криза са оправдания за оутсайдери.

Не е в криза, то няма лвеица в БГ. Калфин е част правитество, което отхвърли подоходно облагане. Сега предлага ново увеличение на възраста за пенсийониране. Приема абсурдната МРЗ в БГ. Няма нищо ляво в неговата политика. ОСТАВКА!

Пич, какво е това ляво и дясно? БСП и АБВ са точно толкова леви, колкото и Герб и РБ са десни...а пък ония от "центъра", ДПС - те пък съвсем се разцентроваха...Атака пък съвсем не знае къде е в политическата география... Може би ти прави впечатление обаче, че когато стане въпрос за собствени пари и привилегии, всички без изключение партии дружно поемат в една посока...защо ли...

Ами лявото зщитава правата на наемните работници а дясното интересите на работодателите. За голчмо съжаление в БГ никой не се интересува от работниците.