Калфин и Каракачанов канят Цецка Цачева на дебат

Кандидатите за президент на АБВ и патриотите приканиха кандидата на ГЕРБ да участва в дебат по широк кръг обществено - значими проблеми.

Обратно в новината

Коментари - Калфин и Каракачанов канят Цецка Цачева на дебат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мила ми мале,Цецке,след като началникът ти положи много усилия и ни изпрати по английските ягодови и ябълкови ферми /само кака се уреди да ражда и продава деца в Гърция/ искам да ти сторя един подарък - огледало.Виж са мамо,поогледай са и си се прибери на село,да си почиваш

Мила ми мале,Цецке,след като началникът ти положи много усилия и ни изпрати по английските ягодови и ябълкови ферми /само кака се уреди да ражда и продава деца в Гърция/ искам да ти сторя един подарък - огледало.Виж са мамо,поогледай са и си се прибери на село,да си почиваш

Избораът поне за мен е ясен - Калфин. Хем е образован дипломат ,хем ще му отива да приема строя на военен парад . Каракачанов не е опция . Той не гелда по-далече от носа си. Представете си Цачева приема военния парад - смех!

как д го приема - че Цачева е достоен съперник или, че Радев е гола вода.

Няма"Ами ако",просто този път мафиотката Курка Нино, си намери майстора.Генерала със своя "военен" мозък ще се оплете като"коте в калчища"пред еродирания правист Цачева.

Неграмотник.

Бойко още не й е написал изказването.......

от най високата позиция в държавата и голямата решимост на конкурентите и за дебат ще срещнат широки познания по всички държавни въпроси. Не е без значение качеството и да изслушва и търпеливо да обясни аргументите си. Само тя е била два мандата председател на Народното събрание и знае да балансира.Тя е много силна кандидатура и проблем за ГЕРБ ще бъде да намери в редиците си компетентния човек, който да я замести.

България е на зор и не може да си позволи разединение. В момента само Герб могат да обединят нацията и разбира се никой не твърди, че са съвършенни, знаем им недостатъците, но "алагер ком алагер"! Чърчил е бил дебеличък и не съвършен политик ама е бил много полезен за Великобритания!

Ако има дебат по въпросите, които са в компетенциите на президентската институция, то ще си говорят само за новогодишното поздравление по телевизията! Не знам Калфин къде вижда изпълнена със съдържание институция. Аз виждам изпразнена от съдържание ненужна институция . . .

"още по-малко на г-жа Цачева няма да бъде подценена, "-Воеводата се е предал преди боя . Съветвам и другите да го направят да няма резил!

Тия двамата що не се съберат и да си дебатират , без да занимават хората...

Сега всеки кандидат-президент ще гледа да си направи кампанията, като спори с кандидата на ГЕРБ. Ще бъде хитро, ако Цачева коментира само със журналисти в медиите кандидатската си позиция... Другите мераклии ще са "в шах" и безсилие... Ще започнат да търсят под вола теле и ще се смотат окончателно.

Както и Роско, Цачева няма да се яви на дебат. То и аз не бих се явил. Те нашите дебати са едно безкрайно плюене. Радев от сега не може да скалъпи едно изречение без да каже ГЕРБ са виновни. Откриващата реч на Стефан Данаилов, представяйки Радев, започна с изречение с ББ в него. Така, че тези дебати сме ги гледали вече. Те са все от сорта на: - Що биете негрите - Що си без шапка

Калфин е умен, но зад него стоят Гоце и Румен Петков- все фигури, символизиращи корупцията. Каракачанов е по тъпичък, знае му балалайката- но и той имаше един етап когато се сдружи с олигарси като Ковачки. Когато човек се сдуши с такива хора вече не става за политик.

да дебатират:) Цецка се отрака и вече е Президент! Има ли смисъл от дискусии и т.н.?

никакви дебати и никакви президенти не ни трябват,една абсолютно безполезна и паразитираща институтиция....много по-важен е въпроса с нелегалните и легални емигранти,защото ако той не се реши след 3-4 г нито премиер ,,нито президент ще ни трябват.Предлагам парите за президенските избори да отидат за ограда с турция...

КОЙ ще е "Първата Дама" на новия "прецедент? На сегашната не и видяхме очите, ами сега?

да видим на фона на масово напускането на страната от работещи някой ще спомене ли за необлагаем доход както в останалите страни

Баба Цецка още не е отворила бардака,а червените сексманияци,Калфата и шопара Каракачанов едва одържат каламбаците си,та чак ще бутнат дувара!Моладци!

Това колхозно прасе Каракачанов е удобен само за пленум на българо-съветската дружба,където такива като него ги изяждат на банкета с повече водка!

Днес Велизар Енчев така натри мордата на Беновска , че ме изкефи.Антон Тодоров , Беновска новото попълнение на кучкарника на Бацето.

Нито Калфата,нито измисления фалшив патриот Каракачанов могат да отстояват европейската ни натовска принадлежност и русоФОБското ни чуство от отвратителното руско присъствие и диктат!И двамата са за червеното ДС бунище!Искат диспут сулю и пулю,за да ги забележат!

НАРОДЕ, Прасимир може с лекота да вкара България в междусъседска войничка. Акъл му не пречи! Калфин всяко нещо на сред път оставя. Нека ги чуем на дебата. ВЪЗМОЖНО е да налеят още вода в мелницата на ГЕРБ

Първите двама кавалери поканиха ''дамата''. Голяма опашка бе , дамата си заслужава.Остава да се насладим на тангото.

Цецка Цачева ще помете такива кариеристчета като Калфата...та той си е с името, става за калфа на титулярите!!!!

Старите политически акули надушиха лесна плячка.

Де да можехме да ви натоварим цялото мръсно комунистическо котило/БСП,СДС,ГЕРБ,ВМРО,АБВ,ДПС и други извращения/ на някой кораб реплика на Титаник и да ви засилим и един айсберг!

Ха ха, да де, но то кои ще останат само РъБъ и всички СДС-та с другарките -Хубавото Наде, и другарката дружинна Михайлова...ха ха ! ?А мислиш ли че те не са от същото котило...а пропуснах и Командира :)))

Ех, Гошо! Не става! Ще потъне корабът в наше, българска акватория и тези шамандури, гдето вече 25 години ни яхат и смучат като кърлежи, пак ще изплуват! Пяната и мръсотията, брат, винаги са отгоре, уви! А иначе идеята е много добра! Ама може просто да ги поотупаме, а?

Историята на политическия възход на Бойко Борисов е история на едно подценяване. Този възход щеше да бъде немислим, ако на него и неговите хора им се налагаше да участва в предизборни дебати. Обаче от 2006 г. в България не е имало дебати преди никакви избори на ниво от кмет нагоре. Не виждам как това ще стане сега, при положение, че от 5-6 години в България свободни медии практически няма, а всички ефирни телевизии всъщност са бойковизии.

Novae

Боковизии...не звучи добре.

Каракачанов ми изглежда най-подходящ от другите кандидати.

Ц.Ц. канят ме майко на тежка сватба каракачанска ..

Вместо при евреина Калферман и агента Ваньо, баба Цуца попадне в ръчичките на Корнелия Нинова, жална й майка...

Не си прав другарю Калфин!Плевнелиев не беше послушно руско мекере,а изразяваше и изразява и защитава позицията на България която е проевропейска и антипутиновска!А Путин съответно засили ограбването на България по проектите сключени с руски агенти от името на страната ни които са 100%губещи за нас и печеливши за Москва!

Щерев, стига БЕ, успокой се, разбрахме те !

Трябва да се учат отТръмп за дебатите: Днеска той каза че:" Не съм сигурен, че Хилари не изневерява на Бил. Даже съм сигурен в обратното." Подейства като артилерийски залп. Браво Хахаха! Давай все така. Един дебат на зададената от тръмп тема ще е много полезен за изясняване на семейни и извънсемейни подробности. Трябва да се съберат всички кандидати за презид и вице вкл. леля Цец,Йотова,Татяна, Жорж., Трайчо ... Ако не се разберат кой е по най, накрая могат да се сборят за крайно класиране.

наи вероятно каракачанов и този на рб ще са на балотаж

Тя и Бойко могат да водят само монолог по тв студията и то след предварително уточнени въпроси.

Те искат дебат, но дали ще иска и другарката Цачева, а Баце какво ще каже, дали ще и разреши, то така неможе ???!!!

Шъ питат дъртата комундела меркелица.

Цецка е яка, ще ги "опраска"!

Каракачанов може да не е идеален, но е единствен, който не говори глупости и за това ще гласувам за него

Неизбираемите кандидати да си дебатират сами! В ПП ГЕРБ не говорим празни приказки, а действаме!

С к'во действате бе сикаджийска мутро? Предния път с магаре, сега с крокодил. Тоя път Костинбродските чували няма да минат.

Кичо

Не обиждай крокодилите те на са завършили АОНСУ...

Novae

Калфин не заслужава да е президентт, тъй като му куца логическото мислене.Вижте само как ги ръси, сякаш не е претендент на някоя партия а независим: "Там не сяда партия и се надявам там да не седне още веднъж послушен президент. Там трябва да има личност, която да изпълни със съдържание институцията", смята кандидатът за президент, издигнат от АБВ. " Защо бе Ивайло с такава упорита антитеза, в която се вложил толкова ум, колкото има една кокошка.

събрали се другари,наяли се напили

Русенският македонец говори както се полага за един политик със солиден стаж, но истината е,че по избираема кандидатура би било Бойковото магаре ос колкото Цецка.

НАКРАЯ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА КАНДИДАТА НА МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА - СЕГА САМО СИ ЦДИГАТ ХОНОРАРИТЕ .... А ИНАЧЕ МОДЕЛА Е БЕЗГРЕШЕН - МАЛКИ МИШКИ ЯДАТ ВОТА И НАКРАЯ МУТРА АГА ПЕШЕЛИ :))))