Ивайло Пенчев разказа как му отнеха ламборгинито, което държи на 5-ия етаж в офиса си

Според експерти най-вероятно става въпрос за кола-двойник и застрахователна измама

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не му е отнел Ламбото. само вие и се прави на жертва. Просто са го стресирали, защото явно не си е платил рекета.

Последните новини, в които се появи този са: - искаше да дари апарати за интубиране на ВМА, но под условие ако се наложи на него или някой от служиталите му да лежи с КОВИД, те да са с предимство ?@%!$ - падна със самолет, но оцеля - крадат му скъпата кола, която е паркирал в собствения си кабинет...

Не ми звучи правдоподобно. Продажбата на кола изисква явяване на продавача с документите на колата пред нотариуса и купувач. След това с договора колата се регистрира наново по местоживеене на собстваника, ако е от същата област може да запази номерата, но във всички случаи се издават нови талони. Не виждам каква е далаверата за неосъществена продажбо и пререгистрация при кола, която има оригинални документи у собственика си и си е при него?

То и на Борисов сега ГЕРБ ще му се изниже под носа...с малкия талон !!

Що за идиот трябва да си да дадеш един куп пари за кола, която да държиш на петия етаж в офиса си!?! Какво точно демонстрираш? На мен поне това ми прилича на пълна селяния. Пълна! Ганьо с пари! Ганьо би си купил кола за украшение, но не би дал по 7-8 хил. лв. заплати на служители си, за да могат да водят нормален живот. Ганьо с пари!

Ламборгинито е произведение на изкуството...една картина примерно от Сезан струва два - три милиона, защо ламборгинито да струва по малко. Освен това с годините цената му се качва и си е една просто добра сделка. Да видим какво ще излезе от тая история, но ако беше на пътя, отдавна да е откраднато. Руската мафия много си пада по ламборгинита.

ти нали беше голям гербаджия. Нека ти сега. Мутренски истории. Да видиш кво му е на народа. Смърт за герб.

Този не добре в главата.

Тук кучето е заровено при нотариуса, а не в КАТ. Отиваш с нотариален договор, фалшиви малък и голям талон, казваш, че няма да сменяш номерата и КАТ са длъжни да те обслужват. Те затова искаха автомобила да присъства на всяко прехвърляне и да се прави сверка. Защото бай Ганьо е мошеник. Нотариуса е главния престъпник. А той е частник. Това е.

Сега испанецът ще плаща и наем!

Тука 99% от щатните коментатори са или на руска или на щатска хранилка (или поне ако ги слушаш и двете страни гарантират за другия, че е така! :) ). Ама иначе КАТ са им корумпирани. Държавата скапана. Метеоролозите са виновни за курса на еврото, а футболните коментатори - че нема направления за кардиолог... Смях. Трагикомедия. Или само трагедия. Ама те нещата си се случват, независимо от коментарите. Щото корупцията не е услуга, предлагана в КАТ или парламента, дори и да крещим, че там са абонирани. За домашно - да се сетим къде ли може да е тая пуста корупция...

Например "Апартаментгейт"?

""Трябва някой да е измамил нотариус, после има процедура в КАТ, трябва да измамиш и КАТ," Може нотариуса да си е измамник. Малко ли такива случаи имаше през годините. Всичко показва обаче каква държава е България, без значение кой управлява.

Сега МВР ще изземе автомонила като веществено доказателство. След което автомобилът потегля с "редовните" документи към Испания.

Ами нека Ивчо да почака, "новия собственик" да му се яви на вратата, за да си поиска Ламбото... А познайте, какво би се случило тогава ;-) И без това не си кара автомобила, който явно е само за украса на офиса му, така че може спокойно да чака... Абсурдна история, но пък показателна за това, какво може да ви изненада утре...

селянина, български бизнесмен

Измамниците не са предполагали , че може да има индивид, който си купува Ламборгини, което да стои в офиса му като мебел....

тоя можали внятно да обясни за какво му е гражданска отговорност за кола която е монтирана като мебел на петия етаж ???

Те и измамниците на това са разчитали

Документално всичко е било подготвено за отнемането, само са го чакали да я изкара навън, за да изчезне.

Много сте зле - човекът е купил колата с инвестиционна цел, а не, за да се пребие с нея по скапаните родни пътища. Цената на такъв автомобил, особено, ако не е използван само ще расте. Освен това не на всеки се отдава да кара такава кола. Аз съм пробвал и честно казано е повече напрежение и концентрация отколкото удоволствие. Ето, аз не мога да я карам и не се натискам да го правя. Иначе, ако питате откъде бих я взел, ще ви кажа - под наем има колкото искаш ламбо и ферари - плащаш си един ден и караш докато се изпотиш. Просто е. Ако някога купя таква кола и аз ще си я държа вкъщи, че знае ли се в тая държава, кога ще изчезне.

Къде бе колега има ферарита и ламборгината под наем "колкото си искаш"? И не, цената специално на този модел няма да расте.

tonk11

Има колкото искаш. Lamborghini Gallardo се предлага от Рентакаргрупс за 1000 EUR на ден.

Под наем ама със задължителен шофьор. Безмислена операция.

"Отдава" ти се жена (или мъжко дупе), умението ти се "удава"!

В България важат само законите на физиката!

Жив да го оплачеш, как ще живее занапред?

Въпросът е принципен - как държавата и институциите се грижат за имуществото на хората, било то банкови сметки, коли, фирми или имоти. Това е страхотен имидж за всеки бизнесмен, който иска да инвестира тук. Лошото е че има хора като теб , които не осъзнават това и затова винаги ще са бедни, не само финансово !

В Булгаристан се оказва, че дори талоните да са ти в касата, а колата паркирана в хола, отново може да бъде открадната..

Айде айде, пред моя блок се паркира всяка вечер Ламборгини. Никой още нр го е пипнал. Крадат се БМВта Такава кола никой не смее да открадне, да не го откраднат тях после за донори

Чакай, чакай...Ламборгинито не е руска кола..объркал си се нещо...

Ако блока ти е в Дубай, може. Аз ламборгини паркиарно пред блок не съм видял няма и да видя. Който кара кола за 300 000 в панелка не живее, пич.

Абе всякакви идиоти има...

Колко удобно...станала техническа грешка в КАТ...защо не стана с някоя Жигула такава грешка ? КАТ трябва да се закрие, всички уволнени и нов конкурс с 2 пъти по-малко назначени. Според мен са го чакали да си изкара Ламборгинито и просто да му го откраднат...след това нека се жалва за открадната кола, която не е негова...:)

Да д...ха супата тоя. Не спря да реве по медиите

ако утре дойдат на вратата ти и ти кажат да се изнасяш ,защото жилището ти не е твое? Как ще реагираш бе тъпак? Тоя поне има възможност да "реве". Ти ако почнеш да ревеш някой ще те чуе ли? Айде мислете с тия глави. Те не са само да набивате ракия и салата.

От МВР отказаха коментар. Как да коментират като и те са в "бизнеса". То май началника на КАТ е подал оставка.

КОЛКОТО И ДА СИ БОГАТ , СРЕЩУ СЕГАШНАТА МИЛИЦИЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ БОРИШ ЗАКОННО !!!

Изобщо не му вярвам на тоя. Да приемем че колата действително е дерегистрирана. Първо в КАТ не казват на случаен принцип коя кола чия е. После за да знаят в КАТ че тя е собственост на испанец, той трябва да я е регистрирал на ново с нови номера и талон, а това няма как да се случи ако колата не е била в КАТ с всички документи.

Ако не се сменят номерата изобщо не е нужно колата да е в КАТ! Наскоро купих кола, нямах мужда от смяна на табелите и си я прехвърлих само с документите - нотариален договор и двата талона. аникой не пожела да види колата в движение ли е или не.

системите за запалване с биометрични данни (пръстови отпечатъци, сканиране на ретината, лицево разпознаване), да видим колата дали ще може да запали изобщо, ако собственикът ѝ не е в нея (или някой друг оторизиран водач, въведен в бордовия компютър)! Куките това не могат да го подправят, ако ще и отзад да си бръкнат...

Па я си държим бентлито на 18-тиО етаж в сградата ми, дето я ползвам за склад на кюлчета и нема кой да ми го барне. Га сакам до го джиткам викам вЪртолет и ми го сваля долЕ. Жалко, колко проЗ е мат'ряла. Да си държиш ламборджинито на 5-ти етаж в офиса. Ами, сложи си го във WC-то по-добре. Снобарщината, новобогаташка, ганьовска край няма.

Да я паркира пред блока викаш? Ама много често ще му крадат чистачките... Майтапа настрана, по-редките автомобили са голям ангажимент за съхранение. Особено тези, за които няма резервни части на “Симеон”.

Къв блок, пич, този елемент щом си държи каляската на n-ти етаж в офиса, сигурно си е купил поне едно село, оградил го е с бодлива тел и има поне 20 гавази с автомати да го пазят от пилците. В блок сме язе и тизе, дето им работим на такива изедници, които на гърба на индианците трупат милионите.

Новият собственик да не е Мис Бикини

Доколкото знам Иваило Пенчев има бизнес със спортни съоръжения и бизнеса му е извън страната, най вече в щатите. Мутрите и чалгарите ги обичат тия коли, а зърнените крадци карат бентлита. Простия и беден народ кара опелчета и фордчета втора ръка, а средната класа - някоя японка на десетина години, най вече хонда.

не ме интересува конкретното Ламбургини и собственика му, а фактът, че институциите ни са нефелни и никакви ги няма, а може би и по-лошо - част от мафията....

От моя скромен опит - те са мафията.

по принцип са развъдник за некадърници и мързеливци, но понеже и заплащането им е съответно, стига да се намери кой да ги храни или откъде да краднат - стават масово корумпета!

тоя надут пуяк, бизнеса ли закъса, че изпълзя пак от дупката си?

Толкова се разтроих за проблема му,че като го премествах в другия крачол щях да си го прищипя.

Ако не е било на 5-тия етаж, да са го откраднали не само документално. В момента кражбите на коли в София са на макс, каквито й глупости да говори бившият министър на вътрешните работи. И по-страшното е че никой не търси колите. Защо ли?

при крадците и при джамбазите...

"Да имаш лаборгини и да го държиш но петя етаж в офиса е като да имаш деренце и да не правиш секс с него " Наталия Кобилкина

като заголена курова глава?

В Тиквенистан и пари да имаш не живееш като нормален човек. Това е положението. Затова 90% от нормалните хора се изнесохме от Територията на мафията.

И сега как живееш? Плюеш в Българските форуми между две измити чинии, а?

ти, защо плюваш?

Поредния комплексиран Ганьо! И кво дириш из българските форуми?

Проверява редовно дали има промяна в приматите.. Защото надеждата умира последна..

Aми каквото си иска.Ти ли ще казваш...

Изчакайте ме,моля ви, за си го преместя в другия крачол. Ааа.. ооо... еххх, изместих го

мести го, вместо да се замислиш къде живееш

Той не може да мисли , но може да си го мести - на това са го научили за времето на жалкото му съществувание!

На такива Тиквата им ги намества с двеста.

Колко дни поред ще се занимаваме с колата му?

Това е болен човек, нуждаещ се от психиатрична помощ, защото щ е си паркира и Титаник някъде наоколо и ще плаче чем бил потънал! Що за идиоти

Що? Обзалагам се че 90% от Ламборгини се карат 2 пъти годишно.

Бахти "техническата грешка" - що не се случи на някой 20-годишен таралясник, ами на ламбото

Прегледах коментарите набързо и се уверих за пореден път колко е прост българският народ. Амин...

Не си прав. Още по-прост е.

Проблемът е , че ще продължи да изпростява все повече и повече и това няма да има край.

епа верно да я продаде тая ламборгина на испанеца и готово, така и така не я кара ами се цънцарее да не плаща гражданска докато е на етажа да му я даде наистина поне някой да я кара таа таратайка тоа бастун явно само се хвали

Испанецът в случая дори може да не е разбрал, че притежава Ламборгини.

Варианта да са му продали крадена кола дали го има? От колко години я притежава и от коя я е купил?

Пич. И аз искам ламборгини на петия етаж. Хора като този са необходими въпреки че на пръв поглед са ексцентрични.

Колко пъти ще я пуснете новината за този жалък алчняр, да го ду*а и толкова

Тогава испанецът да плаща годишния данък. За офис мебел не се плаща данък.

Нито го знам нито ме интерсува личната му драма от 5-тия етаж. Само едно не разбирам - наистина ли няма нищо смислено, за което да се пише?

смислено е, за да видим реално къде живеем. не става въпрос само за лична драма.

Лоша реклама няма.

На лешпера, са му продали крадена кола, двойник ...

Що така мислиш?