Иван Кръстев: Големият въпрос е какво ще прави самият Доналд Тръмп

Анализаторът от Центъра за либерални стратегии очаква преди да предаде поста, сегашният президент да вземе важни политически решения по ключови въпроси, за да направи много трудно за Джо Байдън да ги промени

Обратно в новината

Коментари - Иван Кръстев: Големият въпрос е какво ще прави самият Доналд Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

интересно....

Тръмп е един разглезен от парите си мултимилионер, който е свикнал да купува всичко, имоти, бизнеси, жени, любов, президентство, освен това е и самоуверен глупак, грандоман, нарцисист и лъжец. Чудно, защо не го осъдят и затворят за опита за преврат.

ще си живей живото на милиардер-чукане,пиени и "ох живот ,здравея ,здравей"!!!

"Хората, които гласуваха за него, гласуваха заради него, но тези, които гласуваха за другия кандидат, гласуваха срещу него". Уцелил е дестката с това. Омразата към Тръмп изкара демократите да гласуват. Е и добрата организация да бюлетините да се изпращат по пощата помага много. Дори и да е спечелил Биден ще разочарова много бързо привържениците си. Ако следващите избори са нормални ще загуби и конгреса .

Големия въпрос е как се чувства продажен " журналист", когато неговия господар умре или отиде в затвора. Не е работа да живееш в страх,а.

Не се мотай, свий устенцата и вътре! Че е последно возене безплатно. С твоите думи по твоята глава - "Уволнен си!"

Тръмп е пич

Кой го боли фара кво ще прави Тръмп??

абе Тръмп , я си гледай кефа и живота , какво се занимаваш с тия американци, мацки, яхти, пари, егати.

Ще играе голф.

на въпроса, ами ще си гледа живота и кефа

но то е трудна за разбрине, още по-трудно за оценка - за или против Тръмп - смешно е,

Не може да се чака от сина на член на цк на бкп симпатия към америка,каквито и определения да си слага.В случая "анализатор"...хаха.

Стив Печеник: Това наистина е ужилваща операция, за разлика от всички останали. Тръмп знаеше, че това се случва, Ерик знаеше, че това се случва и предупреди обществеността. Знаех, че това се случва. Въпреки това не можех да кажа нищо за това. Това, което се случи, беше, че маркирахме всяка бюлетина с код за защифроване от QFS Blockchain. С други думи, ние знаем доста добре къде се намира всеки бюлетин, къде е отишъл и кой го има. Така че това не са крадени избори. Напротив, обърнахме цялата игра на война по подобие на Сун Цзу, „Изкуството на войната“. И Тръмп беше брилянтен и все още е брилянтен в това. Причината, поради която той не е бил виждан, Алекс правилно каза, „о, не съм го виждал от няколко дни“. Е, в изкуството на войната се отдръпвате, позволявате на врага си да направи всички грешки, които допускат, манипулирате ситуацията, излагате ги, след това идвате за окончателното му унищожение. И това се случва сега. Нищо от това не беше неочаквано. Всичко това се очакваше. Всичко това е част от … ужилващата операция, която провеждаме сега.

не е достатъчен гугъл транслатора, трябват и малко познания по английски, за да са преведе човешки, а не като словесен буламач.

Това е изказването на Steve Pieczenik: https://www.bitchute.com/video/RskMmfUq8Dot/ Това е по-подробната операция срещу измамите в изборите, след 1-2 седмици ше чуем първите резултати за арестуваните и за измамите: https://beforeitsnews.com/politics/2020/11/trump-win-validated-by-quantum-blockchain-system-recount-of-votes-3217468.html

" Ефекта от действията и риториката на риториката на Тръм върху расистите е показателен. Списъка с расистки намеци които прави непрекъснато е безкрайно дълъг. " Ефектът от расистката реторика на Тръмп , му донесе увелчиени на афроамериканците и латиносите , които гласуват за него и отлив от белите гласоподаватели ... как си обясняваш този феномен ? Бих се раздавал ако споделиш някое негово изказване като президент , което може да се окачестви като расистко според нормалните крирерии. " И пак те питам, след като не си расист и знаеш че много от поддръжниците на Тръмп са такива, как се чувстваш комфортно сред тях? " Сред привъжениците на Тръмп има бели расисити , сред привържениците на демократите има черни такива ... и какво да изберем между тези расиситки Сцила и Харибда ?! Да не говорим за цялата адженда с демонизирането на белите и вменяването на шибана колекитна вина ( и после били либерали) на цяла една раса стана идеология и истерия на всичко щое е ценътр - ляво. Борят белият раисзъм с черен такъв, това помага ли по някъкв начин ..сорим ама йок , Да споменем и остналите идотии , които се наместиха под крилото на модерните либерали , като феми нацитата и трансовете . Идиотията стига до там , че феминстки да маршируват в името на Пророка Мохамед защото имало ислямофобия , което броят за расизъм дебилите . Ето аз открито заяваявм , че Ислямът е тотален контрапункт на европейските представи за права , свобода и достойнстов на човека .. и ще бъда изкаран по черен от дявола, от същите тия, които се бият в гърдите ,че защитават демократичните принципи .

Ще трябва да продължим този разговор друг път, защото трябва да излизам след малко, но ще си запиша отговора ти за да мога да те цитирам.

Лека вечер или лек ден :)

тия мантра че "почти всички американски президенти са били по два пъти, а Тръмп само веднъж," -1.Единствения не преизбран заради измама. 2. Да ти напомня за последните 30г имаш обонго и клинтън - дрмократи, знаем как ги преизбират, другите 2-ма - бушовци баща и син са патерици на демократите и затова им се получи.да напомня че стария буш, който също не беше преизбран и оттогава фамилията клекна на демокрастите, той открито каза че не гласува за Тръмп,а сега младия дори организира "движение" срещу Тръмп с другите "станишевци" в републиканската партия. Така че по-добре кажи и се фокусирай как света разбра с какви машинации стоят демократите либерасти на власт.

Ако живееш в Щатите и пишеш такива глупости, значи имаш проблеми с възприятието. Иначе ти е простено.

МНОГО МУ ЗРАВЕ НА ИВАН КРЪСТЕВ, НО ТРЪМП ВЗЕ МНОГО ОТ ЧЕРНИТЕ И ИСПАНОГОВОРЯЩИТЕ, КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ХИЛАРИ КЛИНТЪН И ЗАТОВА ОТНЕСЕ ФЛОРИДА И УВЕЛИЧИ БРОЯ НА РЕПУБЛИКАНСКИТЕ КОГРЕСМЕНИ. ИВАН Е ЕДИН АБСОЛЮТНО ПОРЪЧКОВ ЛЕВИЧАР И СОРОСОИД И НЕГОВАТА ПРОПАГАНДА МИНАВА ПРЕД ХОРА, КОИТО НЕ ПОЗНАВАТ АМЕРИКА!!!

А кво ще прави Бойко ?

ще си продължи да ходи със свалени гащи

Това за "жертвите" ти го набиват в тъпата глава именно демократите, това им бяха опорките, а истината е че толкова малко жертви са именно заради Тръмп. Именно той организира здравеопазването - преустройство на болници, отделения, тестове, изкуи налични лекарства и ремдесевири и апаратурата за дишане и какво ли не по света, финансира всичко за ваксините и прочие, да напомня че води борба с демократите да затвори сащ за китай. И успя да балансира с икономиката хората да не измрат от глад затворени. Какво ми предлага байдън бе - задължителни маски и с това щял да оправи пандемията ти да видиш. На байдън големия въпрос е не да спре короната а да напълни джоба на гейтс за което му е нужно да задължи всички и да платиме ваксината и на "бедните" африкански държави и индия и други по света, само с няколко милиона американци Гейтс не го грее, и да се бият в гърдите че мислят за бедните. И учените казаха че ваксината е за 3 месеца. Толкова за короната на бадънтия мантра че "почти всички американски президенти са били по два пъти, а Тръмп само веднъж," -1.Единствения не преизбран заради измама. 2. Да ти напомня за последните 30г имаш обонго и клинтън - дрмократи, знаем как ги преизбират, другите 2-ма - бушовци баща и син са патерици на демократите и затова им се получи.да напомня че стария буш, който също не беше преизбран и оттогава фамилията клекна на демокрастите, той открито каза че не гласува за Тръмп,а сега младия дори организира "движение" срещу Тръмп с другите "станишевци" в републиканската партия. Така че по-добре кажи и се фокусирай как света разбра с какви машинации стоят демократите либерасти на власт.

Само с отпадането на Пенсилвания предварително избрания от медиите Слипи Джо ще отпадне като кандидат президент. В закона пише че се приемат за броене бюлетини по пощата до 20 часа. Край на спора. В 20 часа на изборния ден Тръмп имаше 500 000 бюлетини преднина. Отделно нещата в Джоджия и Аризона ще се изяснят.

Също в Невада, Уисконсин и Мичиган.

В 1 през нощта Тръмп имаше 800000 гласа преднина, до спирането, както и с много И във всички останали "спорни", а в другите интерсно е че някак си приключиха по това време, там нищо не се пристигаше след това.

Това за "жертвите" ти го набиват в тъпата глава именно демократите, това им бяха опорките, а истината е че толкова малко жертви са именно заради Тръмп. Именно той организира здравеопазването - преустройство на болници, отделения, тестове, изкуи налични лекарства и ремдесевири и апаратурата за дишане и какво ли не по света, финансира всичко за ваксините и прочие, да напомня че води борба с демократите да затвори сащ за китай. И успя да балансира с икономиката хората да не измрат от глад затворени. Какво ми предлага байдън бе - задължителни маски и с това щял да оправи пандемията ти да видиш. На байдън големия въпрос е не да спре короната а да напълни джоба на гейтс за което му е нужно да задължи всички и да платиме ваксината и на "бедните" африкански държави и индия и други по света, само с няколко милиона американци Гейтс не го грее, и да се бият в гърдите че мислят за бедните. И учените казаха че ваксината е за 3 месеца. Толкова за короната на бадън

Какво ще прави Тръмп? Много лесен въпрос. Отговорът е: ПАРИ! Това той умее. При него в Америка се случиха две основни неща. Ръст на икономиката и милиони открити работни места. Байдън не е в състояние да стори това. При него Америка няма да има нито икономически растеж, нито работни места. Второто важно нещо, което направи Тръмп е ОГРАДАТА! Оградата по границата с Мексико увеличи националната сигурност. Намали се значително трафикът на наркотици и нелегалните емигранти, които увеличават престъпността в САЩ. Просто Тръмп и Байдън са съвсем различни. УСИЛИЯТА И ДЕЙСТВИЯТА НА ТРЪМП СА НАСОЧЕНИ НАВЪТРЕ В САМИТЕ САЩ, ЗА ИКОНОМИЧЕСКИ РАСТЕЖ И БЛАГОДЕНСТВИЕ. УСИЛИЯТА НА БАЙДЪН И ДЕМОКРАТИТЕ СА НАСОЧЕНИ НАВЪН. КЪМ СВЕТА ,КЪДЕТО ТРЯБВА ДА ОСИГУРЯТ ХЕГЕМОНИЯ НА САЩ. ТОВА ОБАЧЕ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЯМА ДА НАПРАВИ САЩ ПО-СИЛНИ ИКОНОМИЧЕСКИ. НАПРОТИВ!

Тръмп ще го пенсионират от политката републиканцит , няма да е по негово желание зарди егото му но ще стане .

То стана в САЩ. И стана с участието на Тръмп.

Путинисчета още подгряват форумите с глупостта , че Трумпо не бил почнал нито една война. Ами клоунът даде за 10 месеца от ковид жертви, колкото през цялата Втора световна война четвърт милион жертви. . Представям си негодникът каква щета щеше да причини на Америка при война, щом при епидемия пази народа си по-лошо от Индия и Бангладеш и дава най-много жертви в света. Враговете на Америка нали затова го обичат , че е негодник. С четири фалита в частния сектор и превръщане на САЩ в световно посмешище и пред прага на гражданска война като президент..

На теб кой ти каза, че в Русия предпочитат Тръмп пред Байдън?Няма такова нещо! В икономически аспект САЩ при Байдън ще са по-слаби от САЩ при ТРъмп. Кое според теб е за предпочитане в Русия?!

Паво думаш за ковида , Тръмп и шведските фашисти подходиха по супер безотговорен начин !

Света се върна преди Тръмп, защото се върна дефакто обонго -лицето, с шайката милиардери зад него, и дълбоката държава който изпълняват "мокрите" поръчки. Ето с такава структура се трупат по 6млд на ден в джобчето и обедняване на масите, и разбира се медиите - 25000 демократски, срещу 500 и то малки републикански.Обонго щеше да се върне и чрез хилари, но бяха самонадеяни и не прецениха американския народ.Сега вкараха службите да подменят вота, следих ги минута по минута и с очите си видях огромната, гигантска фалшификация.При 95% преброени в 2 през нощта спряха да броят(което е 1-ия гигантски абсурд)и Тръмп водеше със 150000 napr uiskansin и следващите 5% които брояха 3 дена и 3нощи изведнъж се появиха гласове и то "случайно" всички за байдън и 0 за Тръмп(до тогава идваха и за Тръмп и Байдън) и дойдоха точно толкова колкото са нужни да мине Тръмп, как не дойдоха да речем с 1000 по-малко. В другите "спорни" същия номер. А Пенсилвания с 800000 преднина за Тръмп как се се"стопява"? И тия ченгесарски номера не се случиха в другите щати, там си приключиха в 2 часа и някак си нищо не дойде после да броят, само в щатите които Тръмп печелеше и то с много и ги взимаше всичките. И няма значение кой ще победи , но задължително трябва да е честно, ако искаме ние гласоподавателите да живеем добре.А сега ще ни управляват измамници а ние ще живеем само за да са те добре. А за байдън гласуваха джендъри, феминистки, а дори и черните и латиносите гласуваха за Тръмп.Сега 25000 "работническо дело" ще ми пълнят главата колко хората са щастливи че е бйдън, както ме облъчваха от 1-ия ден на Тръмп колко хората били нещастни че е той. Тоя филм сме го гледали.Въпроса е че ние обикновените сме пак жертвата.

Му изкарат кирливите ризи.

По-големият въпрос е кой щр пори Мелания? Рижака вече съвсем ще се спихне.

Че как кой? Митьо Пищова разбира се. Ще я пори кат риба.

Мисля , че Рижака се е е "напорил " и на количесво и на качество , за каквото можем само да мечтаем ;)

Лошо няма. Дай Боже всекиму.

наистина си ха ха, заради такива като тебе ни презират в Европа, жалък пишкоебльо

Те отдавна я обслужват разни младежи Бай Дончо само я лиже. И то когато му позволи. Когато е в добро настроение или и трябва голяма сума пари.

По-добре много пари за Мелания в леглото отколкото безплатна Мишел

Аз бих я порил Мелания ама Донъл ще излезе някак си малко ядосан.

Какво ще прави, ами ще остави Байдън да се спомине от старост:)

Пускам ти го това и най-отгоре защото днес форума бързо се движи и е личен отговор на: „Абе някой може ли да ми каже , барем едно действие на Тръмп , което е расистко ?“ Нали знаеш че в Щатите расизма се преследва от закона. За всеки дори и президента демонстративна проява на расизъм би била края – уволнение, социално отхвърляне и затвор. Въпреки това расизма е навсякъде и на всички нива в САЩ. Даже бих отишъл по-далече и бих казал че процента на расистите в САЩ е същия какъвто е бил преди 100г. Причината е че както е забранен, така и непрекъснато се подклажда защото е удобен мотиватор и разединител. И двете неща се правят от едни и същи хора и интереси. Тръмп не е един от тях, просто е расист и и леко тъп. Ако си имал някакви контакти с откровени расисти в САЩ (аз да) или следиш реакцията на форумните расисти ще знаеш че Тръмп им вдъхна надеждата че расизма може да стане отново легален. Четохме такива неща 4г. непрекъснато в този форум. Невъзможно е да не си забелязал. И в САЩ всички расисти масово подкрепят Тръмп. Как си го обясняваш? Ако чакаш да видиш откровено криминални действия от страна на Тръмп като това да линчува негри в двора на Белия Дом например, явно няма как да стане. Но намеците които прави непрекъснато и ефекта върху поддръжниците му е показателен. След като ти самия не се възприемаш като расист и си интелигентен човек, не мога да разбера как е възможно да си затваряш очите и да се чувстваш комфортно в тази група хора?

Аз ти отоговирх по-долу

„но той не е приоритет на бялта раса само“ Разбира се. „Нали си говорихме вчера за различните критрии за разсиъм“ Да, и съм напълно съгласен с теб за това. „Няма как окачествяваш някой , без да е направил и едно действие в подкрепа на твърдението ти !“ Не можеш да очакваш директни инкриминиращи расистки действия от политик в държава в която расизма се преследва от закона. Ефекта от действията и риториката на риториката на Тръм върху расистите е показателен. Списъка с расистки намеци които прави непрекъснато е безкрайно дълъг. Продължаваш да твърдиш че липсата на директно инкриминиращи действия от страна на Тръм е доказателство за това че не е расист. Интелигентен човек си, не може да не разбираш че тази позиция е несериозна. Особено за държава разкъсвана от расизъм като САЩ. И пак те питам, след като не си расист и знаеш че много от поддръжниците на Тръмп са такива, как се чувстваш комфортно сред тях?

Много точно изказване. И между другото, кирльото не е интелигентен.

И съм расит, сексист и тарансфоб

на теб изобщо ти се губи понятието "расисит". Ако ми говориш за либерасткото тълкуване - ами заври си го знаеш къде. Нали ще сменяте дори згалавието на "10 малки негърчета" на агата, а това са просто 10 статуетки и няма нищо свързано в цялата книга с "негърчета" ,а историците как ще говорят за тази епоха - живота на черните и прочие.така че не налагайте на хората вашите понятия.А като чуеш че демократите се крепят на "учените" също се обърни да видиш откъде изгрява слънцето, защото тия "учени" са финансирани от демократите и не искат да си изгубят работата, същото и за демократските медии, така че а не се изкарвайтте вие нормални а виждаш ли другите били ненормални.

За такива неща не може да хитруваш. Вярваш ли в превъзходството на бялата раса? Да или не? Питам те така защото предполагам си бял.

По-големият въпрос е, какво ще прави ББ след изборите...

Кво , ще управлява както до сега

Абе той чичо Дончо ще ги съди пъвро. След това ще броят гласове пак. Т.е. има време преди Байдън да обяви победа. Това дето ви го разправят медиите не е много истина.

E AOK вече започна с истериите и горми съюзниците демократи като врагове на прогресивизма

Както се казва, Дони не трябва да прави нищо! В Кравария на Байдънчо му викат Спящия байдън..Дони само трябва да изчака Байдънчо да заспи..перманентен сън! ХАхахахахахахахахха

Не е важно какво ще прави, има пари да не го мислим. Другото е по-важно, дали ще го преживее лесно, почти всички американски президенти са били по два пъти, а Тръмп само веднъж, е тука е големия ритник в слабините на Тръмп. Много, много ще го заболи, беше много, много самонадеян. На тази възраст трябва да се пази.

Мда, всеки си намира майстора някога.

Парите му идваха от Русия и сега ще секнат, ще се окаже длъжник на жужето, а това не е добре...

Джо БАЙДАН =''Враг номер 1 на ДОНЕЦКАТА селищна система''

Как какво, отива на борсата, ......... да се регистрира в бюрото по труда.

Байдън спечели поради липса на доказателства. А Тръмп ще се опита да извади на бял свят тези именно доказателства.

Дотук са открили близо 75 милиона доказателства и се увеличават

Кирльо, отговорих ти и ми изтриха мнението. Тръмп има история на расист. С баща му са съдени че не допускат чернокожи наематели. Наскоро в туитър беше постнал уайт пауър...

Имаш видения.

Не съм расист, но ти ще пуснеш ли цигани наркомани в къщата си да те крадат, чупят и мърсят?

Мухьло , аз мога да ти изкрам и на Байдън расистики изказвания от 70те :) Питам , Тръмп има ли поне едно действие като президет , което е с раситки уклон , едно !

И винаги ми е било странно що било за гордост Black power и Brown power а White power е ужасно зло хахахах

Как какво! Нови избори с надзор на изборните комисии в въпросните щати където са направени фалшификациите!

Щом 47 акита го казва така ще направят. Дрисльо

да де , знам че обичаш да ти серат в устата негрите, ама защо показваш и че се кефиш да те пънат в анала и арабите а?

И още нещо - специално, за Кръстев: Нито Тръмп е моят президент, нито Байдън, а след 1-2 години и Харис няма да са моите президенти. България ще види добро от тях точно толкова, колкото от Меркел, Путин и Ердоган.

Иван Кръстев, к'во го грее, че на всяка манджа мерудия е? Тръмп това Байдън онова... До края на зимата, Байдън ще натвори куп комунистичеки щуротии.

Греят го грантовете :)

Кръстев, що не си завреш главата там, дето обикновено я държиш - в подкръстието на Сорос?! Пенсилвания... Ами Тексас - социална работничка гласувала от името на подопечните й в лудницата, където работела - според прократурата на Тексас. Ами над 6-те милиона гласували мъртви? Ами заснетите измами - как се попълват и пускат бюлетини направо от комисиите в секциите? Ами "добавените" по заповед бюлетини след края на изборния ден? Ами компютърните гличове, после обявени за "човешки грешки" - отчели гласове дадени за Тръм като гласове за Байдън? Ами как така във всички щати на САЩ взети по отделно гласувалите надхвърлиха 100% от имащите право на глас? Аре отивай Кръстев в подкръстието! Не ми пука кой е спечелили изборите в САЩ - дали един идиот или друг идиот. Разликата между тях е само и единството в степента на деменцията и склерозата и в големината на егото.

Гласували са 60 и няколко процента от имащите право ... не лъжи ... тива да не ти е Столипиново

ми там му е

Абе някой може ли да ми каже , барем едно действие на Тръмп , което е расистко ?

Ма що питаш?! Бял, хетеросексуален, вярващ християнин, не започнал нито една война за разпространяване на демокрацията - ами той си е расист от всякъде бе!

Ами добри момчета , които не правят нищо лошо каза че са откровено едни такива неонаци групи ... Той не може да е открито расист защото ще го осъдят

Кои са тия нео-наци групи ? хахахахахахахах Е хем не може да е расист явно , хем нищо расистко не е направил , хем е расист ...заеби

Нали знаеш че в Щатите расизма се преследва от закона. За всеки дори и президента демонстративна проява на расизъм би била края – уволнение, социално отхвърляне и затвор. Въпреки това расизма е навсякъде и на всички нива в САЩ. Даже бих отишъл по-далече и бих казал че процента на расистите в САЩ е същия какъвто е бил преди 100г. Причината е че също както е забранен, така и непрекъснато се подклажда защото е удобен мотиватор и разединител. И двете неща се правят от едни и същи хора и интереси. Тръмп не е един от тях, просто е расист и леко тъп. Ако си имал някакви контакти с откровени расисти в САЩ (аз да) или следиш реакцията на форумните расисти ще знаеш че Тръмп им вдъхна надеждата че расизма може да стане отново легален. Четохме такива неща 4г. непрекъснато в този форум. Невъзможно е да не си забелязал. И в САЩ всички расисти масово подкрепят Тръмп. Как си го обясняваш? Ако чакаш да видиш откровено криминални действия от страна на Тръмп като това да линчува негри в двора на Белия Дом например, явно няма как да стане. Но намеците които прави непрекъснато и ефекта върху поддръжниците му е показателен. След като ти самия не се възприемаш като расист и си интелигентен човек, не мога да разбера как възможно да си затваряш очите за тези неща и да се чувстваш комфортно в тази група хора?

Така де преследва се от закона и след като законът не е те е осъдил за расизъм... Расизизмът го има навскъде това е вярно , но той не е приоритет на бялта раса само , китайците са страшни расити , афроамериканците и те , арабите в Северна африка пък да не говорим какво отношение имат към негрите . Вярно е , че расити припознаха Тръмп , като техен перзидент , както и мнго социалсти припознат Нинова като своя , гербаджии Бойко като антикомунист и т, Но това са глупости :) Нали си говорихме вчера за различните критрии за разсиъм. Това да се протиопостваиш на woke идиотиите и БЛМ не те прави расит ..най-малкото и много афроамериканци не го правят, Няма как окачествяваш някой , без да е направил и едно действие в подкрепа на твърдението ти !

Джо Байдън - на-големи враг на Тутраканската селищна система. Да живеят Путин и Тръмп

Глобалистите са лоши много лоши - задавам си въпроса на кой пречат ? И си отговарям - на тези които искат царствата им да са си техни , с техните закони , техните съдилища , техните хранилки - тоест на всичко Пеевски по света Не случайно най про Тръмп са медиите на Пеевски у нас. Интересно в коя такава държава се живее по добре от примерно Швеция или Швейцария Няма такава - следователно не пробутвайте на хората , че глобслизма е лош защото той изравнява стандарти и налага правила и пречи на автократите

Многословен си, но не си умен.

Ти си ерудит ... личи си трол от класа

Лесно се засягаш. late Middle English: from Latin eruditus, past participle of erudire ‘instruct, train’ (based on rudis ‘rude, untrained’).

Най-голямият брой американци са гласували за тоя президент, президент, който: - е дърт колкото динозаврите и страда от амнезия - е най-мащабния корупционер за стотици милиони или може би милиарди заедно със сина си Това е човека, който е идеал за американците. И да не се чудите с какви методи тия разбойници управляват света.

Гласуваха против този който е още по-корумпиран и е в по-напреднала фаза на деменция, затлъстял нарцисист

не знам защо плачете на чужди гробища ?Първо си погледнете вашия резидент що за стока е.

ТРЪМП - единственият амер.президент в последните 30 години, който не започна НИТО ЕДНА война. Напротив, - дори изтегли амер.войници от Бл.Изток. Носителят на Нобел за мир Обама не само че не изтегли армията си, както обеща, но водеше цели 4 войни - в Либия, Ирак, Афганистан и Сирия. Като две от тях започна той

И направи преврата в Украйна, който можеше да прерастне в Световна Война. Сведе се само до война в Донбас.

Ще чака помощи за безработни...

Утре се създава нова партия у нас - Демократи за България. :)

Шамара-един от платените тролове плюе по американския президент по най-долнопробния начин с епитети на уличница но в същото време като говори с кришната който му се води шеф прави мили очички и като писенце ми-ми-ми-ми.Ей хора достойнството е най-ценното нещо загубиш ли го ставаш ей такава жалка и гнусна гледка.

Тояй Шамарчето и по БСП приадаше от кеф хахаха

Поема от всякъде.Сигурно животът му е тежък-несретник в Америка който дори не знае езика кара такси и яде консерви но все пак да станеш трол от това по-тъпо няма и кришната да ти е шеф това е падението дъното на дъната.