СДС скъса с Костов, Мартин Димитров подаде оставка

Националният съвет на СДС реши да не участва в Синята коалиция с ДСБ за парламентарните избори догодина. Решението беше подкрепено от 49 от членовете на НС, 38 са били против, а 5 са били "въздържал се". Лидерът на партията Мартин Димитров подаде оставка. От ДСБ заявиха, че започват сами да се готвят за изборите.

Обратно в новината

Коментари - СДС скъса с Костов, Мартин Димитров подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ТОЯ НЯМА ДА СЪБЕРЕ 1% НА ИЗБОРИ. ТАЗИ ПАРТИЯ СИ ИЗПЯ ПЕСЕНТА, ПРОВАЛИХА СЕ С ГРОХОТ МНООГО ОТДАВНА. ЧАО-ЧАО!

Най-после ще мога да гласувам за СДС.

Какво заяждане на дребно- този черньо разруши цялата индустрия на България. Това дребно ли ти се струва???

ИК е изнесъл лекция през 1989 , в която констатира, че България е енерго наситена с 20 % повече от Англия в най-добрите и години.И като се качи на върха, реши да издигне жизненият стандарт на българина до ралота и магаренцето.Жорж му каза , че ако по негови сметки трябват 2 милиарда за справяне с кризата да иска 5 , че после няма кой да му даде.Но ИК сметна, че 60лв. пенсия и 80 лв. работна заплата са премного за българина и смъкна жизнения стандарт на народа, под границата на оцеляване.И 100 гог европа да търчи срещу нас няма да я стигнем.

Браво на Мартин и на СДС крайно време беше да бият шута на Костов.Сега Сдс ще спечели повече гласове отколкото в коалиция с Дсб.Разбира се върлите фенове на Костов с бетонните глави ще разберат това чак след изборите когато Дсб остане с 1% гласове,но дори и тогава няма да могат да "изтрезнеят" напълно.Жалко но факт!

Не СДС скъса с Костов, а Костов скъса със СДС(творение на БКП в периода още на перестройката, пълно с подставени лица и продажници). Костов скъса със СДС и създаде ДСБ- единствената алтернатива на червените грабители на България.

Бах мааму! И кво шъ праим ся? Кво шъ работим, като не влезем в следващия парламент? Кой ще ни вземе на работа, като сме такива некадърници? Барем да чистим кофите да ни вземат, ама то па не ни се и работи... Голема шитня...

1.Браво на Мартин Димитров. Има потенциал за държавник 2.Срам за Петър Стоянов- големият седесер предпочете интереса на брат си Емил Стоянов-собственик на ТФ Европа и евродепутат на Герб. Също така си отмъсти на Костов, защото Костов е ДЪРЖАВНИК 3.Браво на Костов-пак не оплю никого. И напомням- Новия Нац.съвет на СДС са хора от В и С група, недостатйчно реализира ли се.Готови са да сътрудничат със всички с ГЕРБ/ а ГЕРБ тайно си сътрудничи в бизнеса с ДПС/, Кунева и ...кой ли още не.Само за да удовлетворят самолюбието си на демократи. Те излъчиха Румен Христов за кандидат президент и отказаха всички нормални демократи с ПАМЕТ да гласуват за него.

"Времето е наше". Беше. "С малко но за винаги". Колкото третия райх. Свършиха парите на Сол Полански и на Конрад Аденауер и "ботевите" четници си утрепаха Командира, за да си поделят останалото в кесията му. Ха-ха. Големите "демократи" силно загрижени за съдбините на България вместо да искат съд за очевадния грабеж на Кобурга /когото докараха у нас/ и сваляне на новата "диктатура на милиционерския пролетариат", продължават като развален грамофон да грачат срещу червените. Хайде на бунището -сган от жалки безидейници и политически слепци, а мушмуроците /знаковите им фигури/ добре осребриха антисоц актива си.

Quo vadis? А сега, накъде отиваме? "Лесните пари" свършиха. Единствени "свежи" пари са тези на МВФ и СБ. Точно такива пари обаче са "зъмски кокал", на които вече веднъж им сърбахме попарата и си докарахме "по-малкото зло"- Симеон Дянков. Никой попътен вятър не може да помогне на кораб, който не знае в кое пристанище ще акостира. Мислете! Не за най-малкото зло да дойде, а ЗА НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО. За Сатаната най-голямото зло е "огненото езеро". А то (фотонният облак - ПССД) наскоро е локализирано от "Вояджър" на НАСА, някъде на границите на Слънчевата система.

Най накрая агонията свърши и седерастите отиват в историята. Дано повече никога не видждам мазните им мутри по телевизията и колкото по-бързо биват забравени, толкова по-добре. Некадърни мошенници излъгали цяло поколение, разградили и раздали държавата и създали мутренския модел на бизнеса. АНАТЕМА

Краят на СДС, за съжаление, ще дойде съвсем скоро, но това е естествен ефект от самоцелния стремеж да влезнат в парламента и да се хрантутят. Проблема им е, че точно по този начин те няма как да го постигнат. Не знам дали ДСБ ще успеят на следващите избори, но ако не - то това няма да бъде за сметка на гузна съвест, а от малкия ресурс, който имат за противодействие на цялата мафиотска пропаганда и немислещото ни население.

Отиват си последните измамници от синята мъгла, дето измамиха младите , пенсионерите и целия народ за достоен живот.Нахално Софиянски казва , че е десен-бесен, беше във власта, заграби от държавата каквото можа, той и тези като него, сега се държи за олигарсите.Нахалник !!!

ЗА ДА ТИ СТАНЕ ОЩЕ ПО СМЕШНО ДА ПРИПОМНИМ ЗА КОНЦЕСИЯТА В КРУМОВГРАД ДАДЕНА НА "Дънди прешъс метълс.

jizast

Отиват си и последните метастази на тумора Луканов. Като бивш слугинаж на агента на ГРУ Луканов и негово протеже докато мимикрираше в СДС другарят Костов натвори куп глупости. Всичко си дойде на мястото обаче когато прочетох статията му във в. "Работническо Дело". Синьо-червената мъгла се разсея и престава да задушава като отровен газ българското политическо пространство.

jizast

Отиват си и последните метастази на тумора Луканов. Като бивш слугинаж на агента на ГРУ Луканов и негово протеже докато мимикрираше в СДС другарят Костов натвори куп глупости. Всичко си дойде на мястото обаче когато прочетох статията му във в. "Работническо Дело". Синьо-червената мъгла се разсея и престава да задушава като отровен газ българското политическо пространство.

И по-добре така - ДСБ никога не трябваше да се коалира с тия идиоти!

МНОГО ТОЧНО

jizast

Отиват си и последните метастази на тумора Луканов. Като бивш слугинаж на агента на ГРУ Луканов и негово протеже докато мимикрираше в СДС другарят Костов натвори куп глупости. Всичко си дойде на мястото обаче когато прочетох статията му във в. "Работническо Дело". Синьо-червената мъгла се разсея и престава да задушава като отровен газ българското политическо пространство.

Иван Костов е държавник и мисли в голям мъщаб. Не като нашите кокошкари политици дето ни баламосват с общи приказки. Прости хора с прости управници само Костов им мъти водата. Толкова години не е на власт, а не минава и ден някой да не си хвърши помията върху него. Не се отказвай Иване...

Много критици на СДС има, обаче искам да видя решение на ГЕРБ, РЗС, Атака, ДПС, което да е прието с 38-за, 37-против, и 3-въздържали се. Това е демокрация. Представяте ли си оставка на ББ, ЯЯ, Волен или Доган? По това за съжаление дори и комунистите бият уж демократите.

asen

Серионо ли мислиш, че някога Кремиковци е бил на печалба? Ако е така обадисе на "белите престилки" и си вземи хапчетата!Бързо, ставаш опасен.

и учител каза-на тая държава инженери не й трябват -ти окраде всичко. Само икономисти. Всичко беше да се вземат едни пари и да се сложат по джобовете.

asen

Срамувай се не само от това, което си бил, а и от това в което си сепревърнал! Аз се гордея, че винаги съм бил в първите редици на антикомунизма, каквото и да ми е струвало това. И така ще си остане. Е и мен ме е срам от такива като теб, но се преживява.

Rosemary

+1. Подкрепям те.

Супер. ДСБ само напред! Сега спокойно ще мога да гласувам. Преди като бяха в коалиция, ми беяе бая неприятно...

Супер! Сега пак спокойно ще мога да гласувам. Преди ми беше неприятно да гласувам за синята коалиция. ДСБ напред !

нико

Защи ни занимават с мъртви политици и мътрви партии. Да им отдадем последна почит и да гледаме напред. Бог да ги прости !!

Докато има ДСБ и Костов,ще има надежда за добро бъдеще на България!Много съжалявам но другите до един са измекяри малко или много!

Само сградите на Балкан бяха много повече от тези дръгливи милиони оперативни задължения. Евреите ги купиха, за да не могат арабите да пътуват, последва масов бойкот а това бешЕ най-голямото перо на Балкан. Ама да сме живи, да помним, а не разни облъчватели да повтарят лъжи докато станат истини.

Последния пирон в ковчега на СДС! Използвано от червените, ченгетата и след това захвърлено! 12 години след управлението на Костов от ДС още не могат да му простят, че управляваше без тяхна благословия, и още насъскват разни мазници, този път от редиците на самите партии от СК.

Мистър с 10% червен мозък- личи от пръв прочит на измислиците и клеветите...

Честито на всички българчета ,от днес всичко е милиционерщина и герберизация/мутрочалгаджийница/ петър стоянов победи и уреди роднините си сега чакам той да стане посланик някъде си.

Не се харесва ДС (б) :))))

Рано или късно, но винаги всичко си отива на мястото. СДС се прибра в хангара като увехтяла износена машина. Там в тази партия, заместник конструкторите не можаха да е осавременят и непоклатимата дясна партия за истинските десни остана само ДСБ, което си е неизбежен процес на времето.

ИДИОТИ, ВСИЧКИ ПРЕДАДОХТЕ КОСТОВ, ПРЕДАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ, СЕГА ЩЕ БЪДЕТЕ ЗАБРАВЕНИ ЗАВИНАГИ! И ЩЕ ДОЙДЕ ДЕН В КОЙТО КОСТОВ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ПРАВ И ВИЕ ГОРЧИВО ЩЕ СЪЖАЛИТЕ ЗА РЕШЕНИЕТО СИ! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ, КУНЕВА РАЗСИПА ДЕСНИЦАТА!

Никой нищо не е разбил. Така Костов и ДСБ стават много по-силни, а на червените не им стига мозъка да го разберат!

Костофф ни предаде, още преди да стане боклук на сметището.

Кремиковци,беше продаден за 1 долар и над 600 000 000 дългове към държава,клиенти,доставчици,персонал:БГА "Балкан"-същият хал,РМД-тата са дело на Жан Виденов!Нещо много "забравяш"!Фондации в България колкото искаш-защо забравяш "червените фондации"!?И така-до тук факти никакви!

Факти ли - костооглу завари подкрепа от 58% за СДС . И само как успя за нула време да срине % за СДС до под 4? Какъв друг факт още искаш за тоя зенкьорин? А за Кремиковци (със 7 милиарда активи), Корабостроителния (със 120 милиона готови поръчки ), Нефтохима (подарен на руснаците), Балкан - малко му е и 1000 г пандиз....

Ами - последно сбогом и на двата вида гробари на синята идея...

Честито на всички българчета ,от днес всичко е милиционерщина и герберизация/мутрочалгаджийница/ петър стоянов победи и уреди роднините си сега чакам той да стане посланик някъде си.

След поредния неуспешен експеримент на "столетницата" с НДСВ, после Тройната коалиция и пр., при задавщите се избори, червената мафия си върши добре нещата, но си прави сметката без кръчмаря и само с лозунгите на платената червена спам тук. Костов е най-големият български политик и държавник!

Типично становище на заблуден...без коментар!

Скъсването на веригата не е доказателство ,че между сините муджахедини и сините талибани има голяма разлика!

еле вие, Дирници безчетни, изтрихте и Пушкин (без коментари ,без каквото и да е сложено повече върху стиховете му,само Русия е заменена с България) КОИ СТЕ ВИЕ, ДЕЧИЦА НА ЦЕНЗУРАТА? И колко дълго така ще я карате! Ако ви е от простотията - простено да ви е! Ако пък знаете какво правите - лоошо!

Сега и на децата стана ясно от кого се страхуват червената върхушка и мафията в България! Костов е велик!

Прав си-велик е! И за Георги Димитров така ни учеха...типично по комунистически я караш

Само с празни приказки и без аргументи- покзва че си платен червен спамер. Костов е велик- доказа го времето, твоята спам е жалка и безсилна!

Тоя костов, кой беше, той с какво се е занимавал и има ли почва у нас?

Той пое България, когато ние, смазани от народния гнява при Виденов, сдадохме доброволно властта. Той устоя на всички битки против него и остава най-великият, свършил нещо за България, без да ръси глупости като тебе.

Когато един прегърбен, политически труп, броди в парламента, нормално е децата да се страхуват. Никога нищо не е зависело от костов- а костов бе зависим от привилегии и власт. Приятен отдих другарю костов и дано България да ти прости.

Няма костов, няма лостов. От днес има една партия и тя е ГЕРБ. Ясно ли е.

милиардите на България се знае кой ги открадна-червената мафия!Едни от тях бяха убити в битката за пари-Андрей Карлович,Емил Кюлев,Илия Павловдруги умряха от алчност и преяждане-Р.Спасов,трети се крият в миша дупка-Веска Меджедиева,а има и такива чиито "дечица"щастливо харчат нашите пари в САЩ,Австрия,Швейцария ...А за Иван Костов не говори врели-некипели ,а говори с факти-ако е крал докажи го,а не пиши измислени лъжи!

костoff, беше най-лошото раково комунистическо образувание в дясно, евала на СДС, че скъса с него. По-добре късно отколкото никога

" И едните и другите са маскари" Само един нов Пиночет може да ни оправи нас "Буларите"

Струва ми се, че дори и за този вариант Изтече Времето .

Всяко време си има своите герой. СДС тогава свърши мръсната работа след "сабилното" управление на БСП. Костов беше премиер, Стоянов беше президент. От началната точка на онова управление до крайната, всеки живял тогава може да си направи изводи, за това какво е направено. Когато човек е гладен желае едно, когато е обран друго, когато е угнетен трето и др.. Всяко едно от тези неща е с различен приоритет на различните етапи. Сега не е нужна на хората идеята на СДС без значение от нейните носители.

Ако позволите -- нима не е Време просто да заживеем ясно-и-прецизно ?! ( Без големи идеища ... Но не и без(и)дейно де )

Много правилно. Точно за това е дошло време. Ама ние все сме на "време разделно"...

За да изхвърлят Иван Костов от руслото, изхвърлиха бебето, заедно с водата от легена. Ефектът от това ще е като при РЗС, Атака и др., които заслужиха целувката на смъртта Предстои да видим как мразещите Костов в СДС ще трябва да избират дали да обичат Борисов явно или тайно ще напускат и ще се присъединяват към новосъздаващата се партия на Кунева, а може би дори да потиснат скърцането на зъби и да се обърнат към ДСБ. Защото алтернативата е да бъдат изгербени на следващите избори. Сбъдна се старата мечта на Бойко Борисов да вземе марката СДС, но с дейци, като Борис Марков начело, да му е честито!

Индже, войводо мамина, що така бе.... майка ти ще пита? Този костов, кой беше бе, той с какво се е занимавал?

най-накрая ще гласувам с чисто сърце за СДС

А аз най-накрая ще гласувам без колебание за ДСБ.

Бе то ясно, че сложнически (Ни) товариш-тихте дотук . ( Д-о-т-у-к ! ) Шъ`ль ся вразумейтьесь занапред ?!

След НДСВ и Тройната коалиция, задава се времето да лъсне поредната измама. Затова подивяха, дакото не разрушат Синята коалиция. Но Костов остава, остава ДСБ - единствената алтернатива на червената олигархия и червените богаташи!