Иван Костов: Ако сделката на LIC33 мине, ще ни подслушват

Ако БТК остане в ръцете на LIC33, която купува и още 5 фирми се дава възможност на проруските кръгове да следят всеки гражданин, абонат на БТК.

Обратно в новината

Коментари - Иван Костов: Ако сделката на LIC33 мине, ще ни подслушват | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре че беше Костов 1997 г. Та да въведе валутният борд щото сега много щяха да работят в Коми

САМО НОВА КОНСТИТУЦИЯ! ОБЯВЯВЯНЕТО НА ПРЕСТЪПНИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА УПРАВЛЯВАЩИ БЪЛГАРИЯ БЕЗ ПРАВО НА ДАВНОСТ! ТОГАВА ИВАН КОСТОВ И ПРАВИТЕЛСТВОТО МУ ВЛИЗАТ В ЗАТВОРВА! ПРИВАТИЗАЦИЯТА И ДРУГИ ПРЕСТЪПНИ ДЕЙСТВИЯ ОТИВАТ НА СЪД - ВСИЧКИ ДЕЛА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ КЪМ ДЪРЖАВАТА ДА СЕ ВОДЯТ ОТ СПЕЦИАЛИЗИРАН СЪД ПУБЛИЧНО!

деер

Тотални глупости! Ами , елементарно, сменяш оператора.А, нали уж ще се осигури паневропейски пренос на номерата?! Не е ли по коректно към клиентите на мобилните оператори да се съобщи , че всички мобилни оператори използват софтуер за надписване на сметките?! Фирмите са едни и същи и в Русия, ЕС и САЩ........

Мнооого простотия, много нещо в този "форум"! Толкова ли не можете малко да помислите какво казва! Абстрахирайте се от името и ЧЕТЕТЕ, ЧЕТЕТЕ И МИСЛЕТЕ!!!!! Ако можете!

Костов, Костов, абе скрий се бе Костов. Ти ли ще даваш акъл, дето разграби всичко ли бе Костов. Как ще подслушват бе, аз съм абонат на Теленор и на М-Тел, как БТК ще ме подслушват?

Само се замислете, това не е държава! За 26 години един няма виновен, а България си отива!

Нямам и намерение да чета какво казал този предател на България. Язък за хубавото име, което носи.

Убиеца на Синята идея, не го притеснява кражбата за 1 евро, защото е по негов патент. Притеснява го, че може да ни подслушват други освен САЩ.

При сделката с БГА Балкан ти си взел подкуп!

Сделката е измислена от българи, завършили МИГМО .Използват финансови средства от ВТБ , логистика от 33о ниво, силоваци от ГРУ, които са влезли инкогнито от Сев.Кипър и Сърбия. НО ПАСАРАН !

tozi e predatel i izmenik kradec i moshenik .proklet da e roda my....

Ваньо, вместо да предложиш да се запорират акциите на цецо крадецо , ти и стария измамник хърсев, обикалхте медиите да лъжете , че банката не е флирала и прочие глупости, създавахте димна завеса около банката и атакувахте прокуратурата да не се занимава, за да може никой да не запорира акциите на цецо и през това време цецо да си намери купувач. Помниш ли това Ваньо,беше преди месеци. И сеага точни ти ,който помигна на цецо да си запази продаде акциите във виваком, да се жалваш от тяхната продажба и вредата за националните интереси, това е наглост на която само ти си способен. Наглост равна само на тази , докато подстрекаваш партията ти да протестира срещу цецо, ти да си договаряш лихви със същият този цецо. Това не очаквам да го помниш беше преди няма и две години , пък ти се правиш , че не помниш какво си правил преди месец,мръснико.

Мадам, КОЙ е казал, че банката е фалирала!

Не разбирам как едни синдици могат да правят геополитически избор!!!

Изненадан съм от мнението на Костов! Винаги съм го уважавал, дори с несправедливата приватизацията и клиентилизмът, които бяха допуснати при неговото упревление! Но това изречение кърти, това е бошевишко мислене. Да се очаква от синдиците да правят стратегически /политически/ избор, е очаквал и Чичко Сталин!

Да те подслушват п-ст крадлив! Този специално колко има да обяснява и пак нагло се изказва. Като чели не той а някой друг продаде Кремиковци за 1 лев и затри сумати народ.

На този национален предател-търговец не трябва да му се показва ромския образ.

Костов, ще те разбият! Ще ти вземат всичко което си откраднал! Те знаят и могат! Спасявай се Костов, бягай!

Костов,най-големият български политик и държавник,както винаги се опитва да предпази България от пагубното руско,прекрито нахлуване у нас,равносилно на агресия и накърняване на суверитета ни!

Аз съм десен, но те моля за разяснение: Думата "прекрито" всъщност е : прикрито, покрито, прекратено, закрито или нещо друго? За "суверенитет" - считам за печатна грешка от бързане. Напълно разбираема впрочем- За 30 сек. ще слезем м класациите надолууу, надоло....Жалко

не спряха да му показват гадната крадлива физиономия. Спокойно Иванчо никой няма да те подслушва знаем че си крадлива маймуна .

Накрая оставаха няколко дни до предаването на листите през май 1990 г. и аз му казах: "Иване, ще се явиш ли, или не?" Той ми отговори: "Дайте ми три дни да питам жена си." Ние се спогледахме с Любо в коридора на апартамента му на ул. "Струмица", и Софиянски беше с нас, но решихме да го изчакаме. Иван дойде след два дни и каза: "Добре, жена ми каза: Да." Погледнах го учудено, сигурно вече е бил получил отказ от другите. Включихме го на пето място в пропорционалната листа в Пловдив. Не казвам, че сме сбъркали тогава. Но сега разбирам, че с тези личностни качества той изобщо не е за политик. Иван Костов е затворен в себе си, не може да работи в тим, няма приятели. Много държи на жена си, която си е една партийна секретарка. И вместо да я скрие някъде отзад, я бута напред." Венцислав Димитров, в. "Труд ", 21 септември 2000 г.

Ченгета! Два дни са му необходими да получи разрешение и указания от ръководителя си в ДС, както и ти си имал такива!

Венци Димитров! Доказано.

"Още по времето на Кръглата маса убеждавах Костов да започне да работи за СДС. Тогава успях да събера 50-60 души икономисти, независимо какви са били преди това, на "Раковски" 134, но Костов не дойде. Каза ми: "Оставете ме на мира, не мога да се занимавам с политика, защото съм в една фирма към КНСБ. Искам да работя за пари, ако се занимавам с политика, ще остана гол." Тогава заедно с проф. Беров и Емил Хърсев готвеха икономически анализи на Кръстьо Петков и той им плащаше. Казах му: "Добре, Иване, СДС сега няма пари да ти дава, но не знам след време какво ще стане. " По същото време излязоха двете му статии в "Работническо дело". Наскоро на един коктейл видях Нора Ананиева със съпруга й - проф. Ананиев. Той си е комунист по убеждение, но допускам, че е по своему честен, има много такива хора. Той ми каза, че като е бил в щаба на Андрей Луканов по време на Кръглата маса, Иван Костов лично е идвал при тях и е искал от Луканов да му даде повече свобода да работи. Може би е очаквал да бъде издигнат за изборите за ВНС именно от тях. Но Луканов казал: "Засега такива асистенти не ни трябват. " Тогава не знаех за тези ходове на Костов и заедно с Любомир Павлов продължих да го убеждавам да се кандидатира от името на СДС. Костов все отказваше.

Мангалино,а сега не ни ли подслушват твоите сексуални господари от Америка?

Както винаги Иван Костов е точен и предупреждава какво ни чака. Нека червените болшевишки тролове плюят със злоба по него. Това значи ,че е прав !

тоя първи предаде Б-я на Запада, на САЩ,разори страната и я натика към нищото

Лаборант Костов каза!

Руските тролове, Костов пак ви ремонтира главния двигател през ауспуха. Абсолютно точен анализ, що се отнася до АБВ, БСП и Хатака.

Костов продаде половината България през собствената си сметка и източи КТБ... пък някой щял да го подслушва??? Хамериканците не му ли стигат? Но политическия труп си е политически труп - след като се размина със затвора почна да ги ръси едни...

а нещо по-сериозно му се размина до сега.

Срам и позор за тебе и цялата ти маймунска рода, гнусен клеветник!

Костов ,получи 30 милиона долара за подписа си с американските тецове в Мариците,относно гарантиране от България на високите цените на изкупуваната еленергия.Колко получи от Булбанк при продажбата и заедно с годишната и печалба тогава равна на 400милиона лева? За 1 долар продаде националният ни превозвач БГА,,Балкан " на евреите със всички самолети и недвижимо имущество.Следва ,,Кремиковци"за 1 долар,,,Лукойл"за малко повече и др.определящи промишлени комбинати и заводи.Затова днес си има лаболатория и си произвежда двукраки продукти от рода на Радан и компания.Всичко тези неизгодни за България сделки ще намерите в архивите на Държавната агенция за приватизация.Този човек плаче за прокурор,съд и затвор ,но парите му стопират всички разследвания.Такива ,като Костов не са един или двама . Те са банда от разбойници,които вчера и днес са в парламент ,правителство ,правораздавателна система и органите на сигурноста.Заграбените им пари ги пазят.

И ти продънения нещастник, вместо да занесеш "сведенията" си веднага в прокуратурата, се плюнчиш тука като последния цигански маймун!?

,,сат" те са в пррокурагурата и какво от това ? Отлежават.Интелегентен си и се досещаш защо е така.

Много хубаво,че ги продаде ! Сега ти щеше да плащаш всяка година милярди загуби на държавни предприятия на които никой не купува стоката. Ей така както плащаш 100 милиона всяка година за тъпото БДЖ. Жалко,че и него не продаде за 1 лв. Хрантутници.

Ти зашо не продадеш д..... си за 1 $ ????? а?

мангал, американците като подслушват цял свят,защо не протестираш?

Този мангал отдавна трябваше да се пресели в ЦЕНТРАЛНИЯ ЗАТВОР. Как ги разбира тези работи, Нали той затри БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА- КРЕМИКОВЦИ ЗА 1$ , Златните мини също за без пари. Сега си мисли, че след като отстреляха Луканов му се е разминало. ТРЯБВА ДА ЗНАЕ, ЧЕ НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО И НИКОМУ НЯМА ДА СЕ РАЗМИНЕ ПРОЧИТА НА РАЗДЪРЖАВЯВАНЕТО-ПЛЯЧКОСВАНЕТО. Колкото и да му миришат теменужките.

И какво щеше да прави сега кремиковци бе братче ? Чул си недучул някоя статия във вестник труд. Да ти кажа какво щеше да стане: Щяха да бачкат 5000 човека в Кремиковци, стоката им нямаше да купи никой /няма го спонсора Русия/. Нашата държава щеше да плаща всеки месец тези заплати /загуби/ вместо да прави примерно пътища или друго. Не мислиш с главата си ..... България след 1945 никога не е имала икономика ... всичко е едно спонсорство от Русия. Тя плащаше сметката. Колкото по скоро се оттървем и от БДЖ за 50 стотинки още по добре.

Говоря и пиша ти за цената.!!!!!!!!!!!!! Само метала от някой заводи на комбината струват милиарди долари, които взе Костов в джоба си, а не БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. НЕ СЕ ПРАВИ НА НАИВЕН!!!!

България след 1945г. към 1975г. има такъв износ на продукция само износ ти говоря че сега дори неможем да си мечтаем за това производство което имаше. Само виж справката за военната продукция която се изнасяше. Само да те светна Кремиковци към то 2000г. изнасяше за САЩ ламарина.

занимава аудиторията с мнения на политически трупове. Оставете го да си вегетира в Драгалевци на воля. То трябва да нямаш и капка морал та да се изтъпаниш и да говориш глупости след като си съсипал цяла държава.

и точно трупове не са. И няма нужда да стават/умишлено/, както казват преди теб. Тях ще ги убият парите /както не казват преди теб/ Господ здраве да им даваНали е много кофти да имаш много милиони, но да не харчиш, защото папараците дебнат......От това следват инфаркти, инсулти, язви и др. Ако си продал 10-30 самолета с паркоместата им в Лондон за 10 цента, а не можеш да купиш и 1 бр. гараж в София за 10000 долара си е кофти самочувствие. Можеш ли да си купиш къща в Ню Йорк?- Не, ще те изядат журналистите. А, на остров Бали? Не- я акули, я на невзрачни прокурори си им за закуска....... Та така, "лошите" пари , водят до "лоши" последици. Поне не по много крадете бе хора! Язвата и гастрита са кофти неща, ако мен питате

Ей, много тъпаци и злобари в коментарите с липса на мисъл, историческо неразбиране съчетано с чоплене на носа!

Ама те хамириканците и без да купуват телекомуникации подслушват целия свят! Не помните ли скандала с подслушванията в Германия и Европа? Или за браво Ваньо, браво Костов, това е едно така, правилно, демократично подслушване!

Аз откога обяснявам, че Боко и Сергейчо са свързани чрез БМФ ... Свързани са и чрез КТБ , където ударно наливаха държавни пари, които после КОЙ най - нагло си открадна ... Боко и Сегейчо чрез трети лица са ортаци и с Цветан Василев - това обяснява факта за наливаните от тях пари в КТБ. Знае се, че Сергейчо е заклет путлерист . Какъв тогава е Боко ? Колко станаха вече руснаците в БГ ? 500.000 ? В БМФ държавата има 24 % собственост, а в 'Кремиковци' собствеността й е съответно 22 % . 'Кремиковци' беше източен през 2005 - 2009 г. от Сергейчо чрез Трактора и Дамбовците , които Цветанов беше вкарал в ареста . За съжаление, НЕ чух нито веднъж Боко и Сергейчо да се похвалят колко милиарда или милиона лв годишно печели държавата от дейността на БМФ ! Защо Боко и Сергейчо мълчат по този въпрос ? Защо тази тема е табу ? Иначе все си мерят магистралите , книжките , мишките и какво или още не ...

Каза човекът, който разпродаде половината държавни предприятия на сульо и пульо!!! Тоя е за разстрел Вие ми го навирате в лицето.

Спомням си аз как Костов излезе и каза, че ако КТБ фалира и леля Елена остане без пенсия, ще каже кой е виновен за далаверата КТБ. Ама не излезе и не каза. Пак големите приказки на Костов, а под масата много различни действия. Казва колко е лошо да се продадат активите и в същото време на тези които са му наели лабораторията обяснява какви са вратички в закона за да могат да ги купят. Връзката Костов - Василев си я има и в момента.

Костов е най-достойният българин управлявал България.Късмет е че го имаше.

Костов постави България на правилни релси, в онзи момент. Тогава това бяха правилните решения. Обаче се провали в голяма част от практиката. Като започнем, че раздаде предприятия на некадърните си съпартийци, издигна откровени крадци, като Данчо Ментата и Ристю Бисеров и не направи достатъчно, че демокрацията в България да бъде наистина демокрация, а не мръсна дума. Обективно погледнато, тогава бе проигран единственият шанс, който сме имали, България да се нареди до другите развити демократични държави. А Костов преразпредели на неговите партизани това, което не бяха разпределили комунягите между техните си партизани. Сиреч грабежът на държавата продължи!

Абе този одавна трябваше да клиент на баи Ставри южното крило ЦСЗ.

Ако Костов беше управлявал 3 мандата България сега щеше да е напред.

Moжеше и да я няма, защото щеше да я продаде за 1 лев или да я включи във семейната си фондация "Бъдеще за Костови (Б-рия)

КОСТОВ ВИНАГИ Е БИЛ ПРАВ СЕГА СЪЩО.ТАКИВА ХОРА НИ ТРЯБВАТ.

Ортодоксални крадци

Лаборантът Костов, като е толкова силен в анализите и прогнозите, как се остави Цветан Василев да му прибере паричките?

Никой от тези хора,които са държали кинти в КТБ не е вярвал, че собствените му ментори ще го прецакат. КТБ е враждебна икономическа структура на българския народ. Всъщност всяка структура,която е регистрирана като офшорна фирма е враждебна, защото не плаща данъци , изтегля пари от оборота и работи против обществената система на заплащане, граждански оборот и осигуряване. Именно това трябва да се промени.

Кой вярва на драгалевския мавър? Маврите, кадрите на бившата БКП/маврите/, коалиционните патрньори/ маврите/ и всякакви останали активисти...

Кучешки, разпран клеветник!Да те "нагумят" в някое по тъмно кюше твоите депесарско-анадолски приятели, та дано си начешеш най-накрая игривия з....к!

Докато боклуци като този на снимката са на свобода и дават акъл кое е правилно и кое не е, няма да се оправим!

А тука има дискриминация.На Украйна доставят оръжие за да се бие против руския агресор , а на нас не ни се доставя? ЗАЩО? Да не мислят че не можем да ритаме блядове?И ДА ПРОГОНИМ РУСКИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ.

Явно виждаш неща, които не са видими за хората. Време е да ходиш на психиатър, за психолог ти е късно.:)))

Крадлив мангал,потапяй се в бронкс!

така е, ще подслушват. Няма само Меркел да подслушват я. Опс, обърках се. Там не бяха замесени руснаците. "Българите били настроени срещу Путин". Тези наши бивши и настоящи политици да не живеят в някаква паралелна България?

Сетил се Костов най сетне да стане национално -отговорен политик и се уплаши да не бъде подслушван ! Бай Костоф, къде беше по твоето управление, като продаде Нефтохим на руснаците за 1 лев? Това национално отговорна политика на пръв държавник ли е ? НЕ, това е НАЦИОНАЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! Така отвори вратите на България за руската олигархия и на Путин да произвежда у нас олигарси. Руската олигархия-известна в Европа като най -голямата икономическа мафия и нашата са родени от едни и същи комунистически корени и преплетени като свинските черва. Тя владее цялата икономика на България, независимо, че имената на олигарсите са български. Сред тях има пряко назначени от Путин като Валентин Златев на Лукойл, но зад всеки български олигарх се крие най-малко един руски олигарх. Руската олигархия е по-силната като представител на икономика с големи природни ресурси и отнася парите на България не в руски, а в американски банки, по простата причина, че рублата не е конвертируема валута, а долара продължава да бъде единствената разменна валута. Най-фрапиращ пример у нас е продадения 1999 г. от правителството на Иван Костов -Нефтохим на руския енергиен гигант Лукойл. Гигантът само проформа е държавен, де факто той се владее от руските олигарси под диригентската палка на първия олигарх на Русия -Путин. По стари комунистически връзки Горбачов-Луканов, Путин назначи 1999 г.правешкия селянин Златев, чийто баща е бил близък с Луканов и Горбачов, за изпълнителен директор на Лукойл и го държи там неизменно до сега. Така Путин направи Златев частен монополист в стратегически сектор на икономиката ни, неформален собственик и олигарх, направил за 1 петилетка лично богатство от 500 милиона. Българският Лукойл е единственото предприятие за горива в България и стратегическо предприятие, което влияе и определя насоките на развитие за цялата българска икономика. Олигархът Златев под диригентската палка на Путин определя еднолично цените на горивата на българския пазар, които постоянно растат и съзнателно се държат най-високи в света, смъкващи кожите на най-бедните потребители- българските. Монополистът плаща 10% корпоративен данък, а 90% слага в джоба и с помощта на глобалния пазар ги отнася в руски и от там в американски банки. Такива държавници като Костов извършили подобно мащабно престъпление с продажба на национални интереси, ще завършат живота си в затвора във всяка европейска право държава, но не и за Костов и цялата плеада политици управляващи от 1989 г насам и окичели се с подобни държавнически престъпления! Ба Костов продължава да се мъдри в Парламента, да взима голямата депутатска заплата- най-голямата в Европа давана от най бедния народ, , медиите да му дават охотно изява, просто защото България няма и помен от правова държава да завре политическата ни паплач на топло, както им се полага.

д н е с от много приказки , фаида няма!!!на всички стана ясно, че българските политици са обикновени мошенници ,без никакви скруполи и трябва да им платим със същата монета !!!

Не бях идвал дълго в този форум и забелязах веднага, че много са ви увиснали ченетата на вас костовистите тук. И съвсем потънахте в старческа деменция и затъмнение, не знаели как да се справят с навлеците политици като Костов. Като говорите само кухи приказки си мислите ,че и другите така правят?! За разлика от теб, аз се трудих 10 години и намерих начините, ще ги видиш скоро реализирани от ДВИЖЕНИЕ 1 МИЛИОН-ПОБЕДА- българската СИРИЗА.

Г-н Костов, мен няма да ме подслушва нито Цветанов, нито АНС, нито ФСБ. Уви, мен никой за нищо не ме пита и за нищо не ме слуша.

от мене нищо не зависи

В момента, когато в България охранените приятели на долара от щатските НПО-та с пяна на уста скачат срещу сделката за 1 евро между Ц.Василев и ЛИК33 и в същото време спускат опорни точки на своите мулета да тръбят по форумите как Барак Обама със своите санкции е сринал руската икономика и точно в това време , разни типове от най-голямата инвестиционна банка на САЩ Goldman Sachs направо им забиха нож в гърба. Въпросната банкова институция препоръча закупуването на руски ценни книжа, като супер сигурна инвестиция)))) Мбу-ха ха хааааааааа.

б.К. ти си откачалка, френд! При два пъти девалвирана рула, 40% свита икономика, два пъти по малки заплати, 75% от БВП само от източници, да ни говориш за някакви руски ценни книжа? Това е Господ няма да си го позволи. Позволяват си го само откачали като теб, до лудо влюбени в Бащицата и неговата олигархия. Или стоиш и ручиш на тяхната олигархична трапеза. Ейй, много луди в тази наша клета държавица, не е трудно да се отгатне до кога и е живота с този човешки матрЯл.;)

При два пъти девалвирана руБла, 40% свита икономика, два пъти по малки заплати, 75% от БВП само от източници, да ни говориш за някакви руски ценни книжа?