”Атака” ще заведе съдебен иск срещу Симеон Дянков

"Атака" обяви, че ще заведе съдебен иск срещу вицепремиера и министър на финансите Симеон Дянков. Причината за делото срещу Дянков е заради "неправомерно отнетите субсидии в полза на "Коалиция за България" и ГЕРБ", предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - ”Атака” ще заведе съдебен иск срещу Симеон Дянков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Атака ще заведе съдебен иск срешу Дянков, а на снимката Костов.

Винаги съм казвал,че всички съвременни български депутати са боклуци,независимо от коя партия са!Ако не бяха такива,досега трябваше да измислят закон,който да забранява преминаването на даден депутат от една парламентарна група в друга като"ЦВЕТАРКА"!Щом като е влязъл от името на една партия ще си седи в нея до края.Дадени гласоподаватели са гласували за дадена партия като цяло,а не за някакъв неизвестен толуп в нея,който е"авторитет"само за баща си и майка си,даже за жена си не е!Ако вече не му харесва партията която го е вкарала в парламента-аут!Събира си партакешите и си заминава в къщи!Влиза следващия от листата на тази партия...

"...Декларациите за принадлежност на независимите народни представители съдържат лични данни, по смисъла на Закона за достъп до обществена информация и не са налице условия те да бъдат предоставени..." Хей, да не би някой от мнозинството, да е "обърнал резбата ( партията )", че данните кой ни управлява, станаха секретни?

Нямало пари за здравеопазване, за пенсий и т.н., а за крадене от партийте има, а . 50 ХИЛЯДИ НА ДЕПУТАТ КРАДАТ ОТ НАРОДА, ОТ БЮДЖЕТА.

Абе язека ти говорим Симеоне, че я караш много ... отвъдатлантическата ! ( Дървосекачи ли няма, що ли ?! )

Волен може ли да смята та седнал да иска 50 000 от БСП а на ГЕРБ подарява????

Хайде бе, Волене, хайде бе патриотино! Хайде кажи си накрая за какво е целият този патриотизъм! Всичко е за пари, нали така пишман войводо? За 50-то хиляди е цялата битка! Такова пискане, такова тръшкане... нямаш равен, когато е за кокала. Язък, че такъв мошеник, като теб, застана зад такава красива идея, каквато е патриотизма.

Харесва ми!

Жалък опти на семейната корпорация Сидеров пак да се изкарат нещастни и онеправдани. Тоя техния отцепник къде точно става ясно, че е преминал към БСП. То тогава тяхната парламентарна група ще се увеличи с още един, това ще се отрази документално и чак тогава червените ще получават пари за него. Такова нещо засега не се е, нито чуло, нито видяло.

Няма начин да си вземеш 50-те бона, Волене! Никой от БСП няма толкова... дребни в него ;)

Предполагам, че целта не са 50-те бона, а шумотевицата за това, което се случва в парламента.

Не му трябват на Волен 50 бона - Доган му дава редовно.

Ако не беше лудия Сидеров, хората нямаше да знаят за пазарлъците в НС. Да каже Костов, който е там от 20г., защо чак сега поставя въпроса за комисия? Обяснение дължат всички провителства за ЗАКОННИТЕ гешефти на депутатите!

Още малко им трябва на партия Атака и ще запознат на безценица да разпродават България. Само да се задържа във властта:)

Волене, Волене, ЯЗЪК. Какъв трибун беше, какъв помияр стана? Не случайно Господ те наказа с аборт, но ти си дипломиран религиозен АТЕИСТ. "Приказка за стълбата" всякаш за герой като тебе е написана. Жалко! Една тъжна и умъртвена от алчност идея, вдъхновявала преди 100 години българите.

Приказка за стълбата е посветена на всеки който каже "Това не се отнася за мен..."