Скандал за антимонополната комисия

Управляващите преназначиха състава на Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) по скандален начин, заявиха Иван Костов и Мартин Димитров.

Обратно в новината

Коментари - Скандал за антимонополната комисия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Костов продължава с кадруването.Едно от последните е- бившата депутатка Мариана Даракчиева в надзорния съвет на EON и в Комисията по финансов надзор. Боже пази България!

вАЖНОТО Е ВСИЧКИ КОИТО СА ОГРАБИЛИ НАРОДА ДЪРЖАВАТА НА ТОПЛО,НЕ КОСТОВ КАКВО КАЭВА

Тази комисия цьлата е за смяна. Не е разбила нито един картел, а картелите мародерстват народа. Има една приказка, че само едно нещо е по-сладко от секса - монопола при пазарната икономика. Банзините са вече на цени в Германия. Да не говорим за хранителни продукни като олио, захар, брашно и пр.

Не комисята е за смяна, а ЗАКОНИТЕ СА ЗА СМЯНА И ГЕНЕРАЛЕН РЕМОНТ! но сините не подлагат закони , а смяна?!Идея за България- алтернатива на статуквото

Ха ха ха , СДС и ДСБ са поискали КЗК да спре сделките за БТК и концесията за магистрала "Тракия"? А защо не спряха стотиците извъшени от тях подобни сделки- Балкан, Кремиковци Нефтохим и списъкът е безкраен. Сега плъховете се чудят как да напуснат по-безболезнено без сваляне на кожата потъващия кораб на ГЕРБ и как те да останат в следващия парламент( за имунитет)

Скандалното е че Костов и Димитров са все още в парламента,а не където им е мястото.

Г-н Костов какъвто и да е , каквото и да е сторил е ЕДИНСТВЕНИЯ политик и министър председател стоял на пътя на червените унищожители на БГ реално!!!Единствен смазал главата на Мултаците които сега в лицето на Рашидов и Б.Димитров отнова са реабилитирани и при който имаше ИСТИНСКА , РЕАЛНА ДЪРЖАВНА ВЛАСТ!!! И ДЪРЖАВА!!! От тогава насам всичко СВЪРШИ!!! Има само КОМУНИСТИ!!!

А какъв е Костов и лилипута до него, не са ли бивши и новоизлюпени комунисти? Единият чел политикономия а жена му партийна секретарка, другият- лилипута бил член на БКП. Абе вие СДСаристите сте пълни първосигнални дебили с къса памет?! Кого ще мамиш и ще лъжеш бе, лумпен?!

Костов отстъпи второто место на АТАКА и за това сега си позволява да мрънка и се прави на критикар на ГЕРБ. Щото знае, че АТАКА здраво се е свързала с бизнеса на ГЕРБ и няма скоро да го предаде да падне. Костов най- много го е страх от преждевременното падане на ГЕРБ, щото знае че бере душа с тези 2 % взети на предишните избори и едва ли ще му се удаде възможност да влезе в следващия парламент. Па и парите в черните каси за купуване на гласове са пред привършване. Костов знае добре, че да влезе в следващия парламент трябва да направи съглашение с идващата да управлява обратно БКП, или с ГЕРБ като управляваща партия, която ще владее избирателната система , както повелява фалшивия ни закон. Той знае добре, че ГЕРБ поради некадърност ще паднат, но преди това ще развеят сами белия флаг на капитулацията и ще се уговорят с БКП за взаимно предаване на властта, с гаранция да бъде защитена олигархията от всички партийни цветове и косъм да не падне от главата и . Та мрънка сега Костов, друго не му остана. Дрънканици на неизлечимо болния и обречения . Д-р Г. Чакъров, Идея за България- алтернатива на статуквото

Жалко,че политик,като Костов е роден в тая мръсна държава,която не може да го оцени и да му благодари!Жалко,много жалко.Други такива,от ранга на Костов просто няма!Другите са от ранга на Бойко Борисов.Най-хубавото,което може да стане е долният пожарникар да се махне и на негово място да седне Костов!Но качествените хора нямат шанс в държавата на чалгата!

До Жалко! Прав си, показа истинските стремежи на Костов и компания с тези си мрънканициииии. Власт искат , властта- тази не им стига, пък и усещат скорошния си край и гледат като удавника да са хванат за сламката..А иначе с ГЕРБ дори и по сурЯта не се различават, камо ли в мозъчното съдържание

Хаха, да, кисело е гроздето. Гадно е, когато не те пускат на масата, пък вие така хубаво се навеждахте и си затваряхте очите. Защото въпреки, че знаете, че без подкрепата на Сините ГЕРБ не могат да управляват, въпреки това, вие продължавате да пляскате "с неудовлетворение". Защо ли? Защото ако ГЕРБ не могат да управляват трябва да се ходи на избори. А на нови избори едва ли ще влезете отново в Народното Събрание. Ето затова седите, мусите се и недоволно се надате някой да даде от баницата и на вас. Но засега - само сухи трохички и блажна хартия. Мухльовци.

Не е ли време да се посочи всичко това на ЕНП, които не знам защо приеха ГЕРБ за дясна партия. Те вярно, че парите са в олигархията, а ГЕРБ е тяхен изразител-разбирай на БСП, но ЕНП е крайно време да спре с тези изпълнения, очевидно договорени преди 1989 г.

ГЕРБ са на власт и ще заиграват с когото си искат.А ти обясни защо изигра цяла България.На кой народ си представител?

До сега не съм забелязал тази комисия да върши нещо. Моноплистите и картелите си правят всичко, кавото им е угодно. А то е главно в налагане на монополни цени. Имам предвид ЧЕЗ, ЕОН, ИВН, Топлофикация и браншовите картели.

ами стига само тези да говорят и пишат дайте нещо ново по така от нс няма ли други циркаджии или артисти освен тях

Ванка, усещам че не искате да влизате в следващия парламент, то не бяха интриги , мрънкане и простотия от вас

Прочетено между редовете, това означава: "Господин Борисов, защо така ни обидихте? А ние така приклякахме, така се навеждахме, така целувахме и ръка, и по-долу! Гласувахме всичко, което искахте, подкрепяхме всичко, което правехте, а Вие така да постъпите с нас! Не ни пускате на хранилката, не ни давате някоя кравичка за доене, много ни обиждате. Ще Ви се разсърдим, да знаете! И няма да Ви ръкопляскаме както преди, ще пляскаме по-слабо и с вътрешно неудовлетворение. С почит: Костов-Димитров-Сините (съкратено: КДС)"

Много късно го разбрахте другарю Костов, много късно! А народът го е казал: "Вълкът козината си мени, но нрава не!"

Те понякога се завръщат...за още. Тези сини пъпки се опитаха да се завърнат и пак да крадат. Но герберчетата ги ритат немилостиво и не ги пускат да си топнат сините лакоми човки. От това ги боли така, затова така тънко вият. Човещинка е, разбираме. Но разберете и ББ - на него още му е вкусно сам да е на власт, всеки ден да го дават по телевизора и да дава съвети за всичко. Сладко е! Защо да дели хубавото с някакви политически трупове, коите днес-утре ще паднат отново и окончателно ще престанат да мърдат?

Господин Костов, за политик от вашия ранг много късно направихте това прозрение! Ако бяхте чели форумите, отдавна щяхте да знаете, че гербаджиите са трансформирани комунисти, което е още по-лошо! Пожарникаря-член на БКП, запазил партийната си книжка за спомен, Цецка Цачева-дългогодишен партиен секретар, Ш..... БД- комунист, бесепар и офицер от ДС, Веждито-комуняга, мултак и радетел на възродителния процес, Цветанов-бивш член на БКП, всички генерали от ДАНС-бивши членове на БКП!!!!Ето това е ГЕРБ!!!

По добре с тях, отколкото с Костов. И те и Костов крадат, но те поне гледат да направят нещо за хората, докато Костов само унищожава и разпродава.

ИВАН КОСТОВ И ПОКРАЙ НЕГО МАРТИН ДИМИТРОВ, ЛЕКА - ПОЛЕКА ИЗБЛЕДНЯВАТ В ОЧИТЕ НА ТТЕХНИТЕ ИЗБРАННИЦИ. ПЛЮЯТ ПЪШКАЙКИ И ЧАКАТ РАИРАНИТЕ СИ ПИЖАМИ.

...да си играят с теб, оти ти им взе навремето кукличиките и им остави сал парцалките, затуй!!!

Политическите зомбита, които иначе усложливо се бяха прикачили към комунистическо-милиционерският режим се опитвата да се преродят под формата на опозиция. Къде бяхте до сега мизерници?!!!!

Преди време някакъв се беше изказал, че когато сините почнат да напускат кораба ситуацията ще стане ясна. Дали ще го напуснат - не знам, но ми се струва, че по-добрата идея е да останат и да образоват капитана.

Вече около година са на кораба и така и научиха капитана да чете карти ... а и той вместо да научи нещо от тях направи малкото смешно човече Сидеров боцман на кораба ...

Ама тези политически трупове с размера на умиращ лилипут още мърдат бре...че и протистират,я да си умирати тихо и да не цвърчите като настъпан скакалец!

Цецки и фидоски се 'произнесоха": Няма други юристи в България, освен тези от ДС-БКП- сродната ни партия и..ние двете, разбира се ..:)))))

От КЗК досега не се е видяла никаква полза. Монополистите си вилнеят свободно в Б-ия. Е, отблагодаряват се за това, затова и "Синята коалиция" плаче, че не я държи. Не че нещо би се променило.

ГЕРБ се оказаха много куц кон. Хем некомпетентни, хем играят с комунягите и Доган. Бойко иска да остане в историята като велик политик, но засега провала му е пълен. Дано се постегне, ама мисля че му е изпята песента. - Циганора краде и убива, МВР снимат филми. - Хиляди измами и далавери лъснаха на Тройната коалиция - нито едно обвинение. - Кадрите на ГЕРБ са Желева, Лъчо Мозъка, Фидосова, Цецка, Брад Пит (Дянков)... все умни, честни и скромни хора.

браво, Ваньо, браво, Костов! ...