Коментари - Костов пред Дир: ”Борисов 3” има опит, но му трябва смелост | Днес.dir.bg

Костов пред Дир: ”Борисов 3” има опит, но му трябва смелост

Кабинетът "Борисов 3" има голям опит и подкрепа от ЕК, но шансовете му са неясни - зависи ще има ли смелост да поема рискове, заяви пред Дир.бг Иван Костов.

Обратно в новината

Коментари - Костов пред Дир: ”Борисов 3” има опит, но му трябва смелост | Днес.dir.bg

Коментари

има ли някой,който да каже този "Център за анализи и управление на рисковете" с какви средства разполага и кой му ги налива.

Прав си командире трябва Борисов да ви вкара в затвора , всички вие които окрадохте България и разбихте СДС. Ти Софиянски и всияки олигарси в момент ,както и олигархичната клика от БСП. Трябва крайно време да ОТГОВАРЯТЕ защото ние ВСИЧКИ ХОДЕХМЕ ПО МИТИНГИ ,а вие внедрените комунистически изчадия ни съсипахте животите.

Политиците са обиграни и много трудно може да ги хванеш в издънка. Същото се отнася и за ДРУГАРЯ Иван Костов, ИГРАЧ от класа. Същият, по време на своето управление, с процедурни хватки, обезсмисли статута на държавен служител, който имаха учителите според закона за народната просвета. По негово време, учителите единствени бяха такива, по закона за държавния служител. След това, пък НДСВ направо премахна този текст от закона за народната просвета. Цялата тази гадост бе извършена, не без подлата роля на профсъюза на учителите, защото увисваха като прани гащи, без недоволната членска маса на учителите. Как е възможно, учител преподаващ в държавно/общинско училище, над което се вее държавното знаме, преподаващ по утвърдени от държавните органи учебни планове, да не е държавен служител. Разбира се, по-важно е да не се решава проблема, а да се създава периодично напрежение.

Костовските свине са се размечтали под тази чудовна глупост на командира си. Костов е политически труп, не ме интересува мнението му, нищо лично, просто не ме интересува.

Здравейте червени гугутки, КОСТов ви е заседнал като кост в гърлото и все него дъвчете.Е,как няма да ви е яд,като Костов предпочете България пред Русия и Турция.Останалото е камуфлаж.Знаете за какво иде реч. Много ви здраве!

Костов предпочете партийката "Дай България!", но нещо зацикли. Не сме 1989 г., баламите измряха. Но давещият се хваща и за змия. В случая за Борисов.

Безплатен съвет към фамозния "Център за анализи и управление на рискове" - стягайте се за нов Народен съд. Никакъв риск, сигурация. Анализът ми е прост - "преходът"/реставрацията на капитализма/ унищожи икономиката на България, съответно глад и мизерия за народа и милиарди за елита/лумпен-върхушката/, после социални сътресения и върхушката в Белене.

От гнили тикви съвети не ща.

Не си ме разбрал друже, това не е съвет, а анализ. А съветът ми е прост - вади от фризера червената книжка, прави погачи и чакай на гарата братушките. може и да ти се размине, с много късмет.

Ей, ма.го сам си плюл в лицето."борисов имал опит,трябва му смелост"Каква ще да е тази смелост,като няма толкова затвори,трябва всичко да зареже и да започне да строи,че сте толкова много,побиране нямате.Срам нямате и съвест.

Борисов 3 има опит - в какво? Булката беглец има опит най-вече в бягане от службата. Щом Костов е изпълзял от дупката си, значи неговата шайка е закъсала яко. Преглед на пресата дава инфо - хората му са ги подгонили, явно ще ги изръсят и изгонят от държавната хранилка. Сега циганинът се мазни на Борисов, но време е да се готви за срещи с правосъдието. А кинтите свършват.

"Други" въпросчета май трябваше да му зададете. Тези въпроси ми звучат като "Добър ден г-н Костоооов" "Как стееее?" "Добре ли стееее?"

Кой е Иван Костов и какво ме интересува какво мисли някой си ръководител на някаква лаборатория в Нов анти-Български Университет на Сорос, който трябва да бъде забранен по примера на Унгария!

Навремето Костов подкрепя Борисов докато подаде оставка, а на изборите загуби субсидията, след това протести повече от година, бял роял, "свободата" на барикадата, за нови избори и да си върне субсидията, след като унищожи СДС, опорочи и протестите и вече никой не протестира, едни и същи плакати по всеки повод, едни и същи лица, омръзнаха ни до втръсване, да оставим че след изборите влязоха и в правителството.

ИСТИНАТА ЗА НАШЕТО ПРАВОСЪДИЕ СА ТОЧНО ТЕЗИ ПРИМЕРИ - ИВАН КОСТОВ СТЕФАН СОФИЯНКИ БАКЪРДЖИЕВ / БОМБАДЖИЯТА / , ХРИСТО БИСЕРОВ...... А ЧАК ДО ЦВЕТАНОВ И КРАДЛИВИТЕ ДО СЕГА

Пведи да дава акъл, да се извини за кражбите на партизаните по негово време... Поне да поиска прошка... Дотогава не искам ни да го гледам, ни да го слушам. От крадци акъл не искам...

Айдук.

А ти защо не пое рискът след 89-та да забраниш комунистическата партия със закон ? Сега нещата щяха да са къде по-лесни и ясни ,нали ? Ти си един предател просто,излъга доста хора дето ти вярваха,сега нямаш право да се обаждаш

"ТВОЙТА ДЕМОКРАЦИЯ" СЪСИПА ИКОНОМИКАТА И СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО НА РОДИНАТА НИ!!!

Кой ще споре ордите на Мавъра са плячкосват България, а?

Един от политиците, които разпродадаха и унищожиха България, за народен съд ,предателите никой не ги обича:) регенерат и изменник, преподавал политикономика , стана милионер:)

Точен, лаконичен и обективен!

Кой Стефан ? Софиянски ?!

в българия имаше и има само един политик - костов. останалите са лаикучки и путиняри.

Аз съм Костовист, но.... След 2009-та нещата се така се обърнаха, че ме е гнус от политически и културни изяви. А напоследък уверих вече, дори себе си, че (България) сме в аквариума на 27 годишни политически експерименти. Абе едно време, никой не ни плащаше да излизаме по протести, там беше романтиката - всеки с убежденията си. Последните 3 гогодини се нагледахме на какво ли не - педерстка Европа, бежанци, ислямизация, слаба вътрешна политика на България, топим се като снежен човек през март месец.

Костов, повръща ми се от теб, по-добре са бях пил нещо истинско, а не да чета излиянията ти! Как можах да ти повярвам '89 година, как... Мда, аз съм глупакът, само като си помисля колко синя лъжа се изля тогава...

Лъжеш, че си вярвал на Костов 89 година. Не си го слушал какво говори и не те е интересувало - искал си само да имаш повече, да правиш каквото ти харесва и да не си променяш мисленето, да си караш като при социализма - малко работа и много празни приказки.

прочетох това лабораторно упражнение по "управление на рисковете" и съжалявам, че си изгубих времето. в същност, как се управляват рисковете ли? първо създаваш неизбежими рискове. после нещастието, дълговете и униженията ги пробутваш на народа, а за себе си задържаш печалбата. просто е, но не е за всеки, а е само за бивши аонсувци, които тогава скандираха кпсс-бкп, вечна дружба, а днес са най-първите "демократи" и антирашисти, превърнали се в такива за една нощ. прилича на партизанското движение. и там за една нощ милони станаха абпфк.... после казват, че нямало било чудеса.

Доста неграмотно писание.Напомня милиционерска докладна записка.

точно това и аз казвам за интервюто, госпожо sybil..

смело да ти едари един 7.62. неколко пъти. ей тва е смелос............

шорошоидите, да е по-решителен в унищожаването на България

ако беше читав да е парламата - парламент

е супер нагло да стои БЪЛГАРСКОТО знаме зад гърба на този човек!!!СРАМ и ПОЗОР!!!Аз ако съм на неговото място никога не бих се появил пред хора пък камо ли да ги погледа.Този не заслужава абсолютно нищо и ако съм на мястото пред тези които се изправя ще се обърна и изляза все едно никой не стои пред мен.Не заслужава нито уважение нито съжаление.Каквото почукало такова се обадило.

Е,ако беше руското знаме,щеше да го харесаш,нали?

като финансов министър при Попов направи девалвация на лева, а няколко години по-късно като премиер направи ревалоризация, на практика под външен натиск на два пъти еа м*ата на народа

ФЕОДАЛА Е ХИТЪР,ПО АНДРЕШКОВСКИ И ДОБРЕ СХВАЩА,ЧЕ РЕЗКИТЕ ДВИЖЕНИЯ НАРОДА СЕРИОЗНО ГИ НАКАЗВА!!!"СМЕЛИЯ"КОСТОВ,КАТО УНИЩОЖИ ЧРЕЗ ДИВАШКАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ,НАРОДА ГО НАВРЯ В ПОЛИТИЧЕСКОТО НЕБИТИЕ!!!СЕГА МУ ОСТАНА САМО ДА ДЪРДОРИ!!!

никой никъде не го е наврял... Той хитро се включи в политиката за да маскира преподавателската си кариера по политикономия осигури си добри доходи в новото време и се прави на велик учен.... е на думи може да го докарва, но вижте делата му докъде доведоха - разрушена икономика, българите с най-ниските заплати в Европа, пенсионерите, изградили пътищата, енергетиката и т.н. с най-ниски пенсии (направи у нас най-тъпата приватизация в сравнение с всички бивши социалистически страни ). Сега се опитва да говори за смелост относно Борисов , но ми се струва че този човек не прави разлика между истинската смелост и наглостта в управлението.

Костов е виновен

НЕ СМЕ НАРОД ,А МЪРША.НЕ АЗ СЪМ ГО КАЗАЛ.ТОЗИ НАРОД НЕ ОБИЧА МОЖЕЩИТЕ ХОРА,ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ И УМНИ.ТЕ ЛАЯТ В ХОР ЕДНА И СЪЩА ПЕСЕН,НО ИЗСТЪРКАНА.ТЕ ИМАТ ПРОМИТИ МОЗЪЦИ НЕ ЧЕТАТ ЗАДЪЛБОЧЕНО ТОВА,КОЕТО Е ПИСАЛ.ТЕ ЗНАЯТ ОТ КОМУНИСТИТЕ ЕДНО И СЪЩО ТОЙ Е СЪСИПАЛ БЪЛГАРИЯ.Е ПРАВИТЕ ГО ВЕЛИК ЧОВЕК ТОВА НЕ Е ЛЕСНА РАБОТА.ТОЙ Е БИЛ ПРИМИЕР И Е ИМАЛ МИНИСТРИ,КОИТО ИЗВЪРШВАТ ДАДЕНА СДЕЛКА.РАЗБЕРЕТЕ ГО НАЙ-СЕТНЕ.СЛЕД НЕГО ИМА КОНТРОЛ НЕПОДЧИНЕН НА ПРИМИЕРА,ЗАЩО НЕ СА СПИРАЛИ ДАДЕНА ПРИВАТИЗАЦИЯ .ЗА ВАС НЯМА ЛУКАНОВ,ЦАРЯ СТАНИШЕВ ОРЕШАРСКИ ИМА САМО КОСТОВ.МИСЛЕТЕ ВЕЧЕ И С СВОЯ МОЗЪК А НЕ С ЧИПА,КОЙТО СА ВИ СЛОЖИЛИ ВАШИТЕ ЛЮБИМЦИ.Е УМЕН Е ЧОВЕКА, ПЛЮЙТЕ ГО ЩЕ ВИ ВЪРВИ ЖИВОТА ВСЕ НАГОРЕ.

го защитаваш значи нищо не знаеш или знаеш защо го правиш???

Навремето и аз бях от СДС, но като си помисля сега какви хора имаше вътре. Костов, Костов, стига с тоя Костов. ГОлям капацитет няма що, що не отиде в някой престижен университет - Дянков примерно замина за ЛСЕ. КОстов щял да ме оправи, че аз съм няколко нива над него бе, да не говорим колко интелигентни млади българи има.

Лаборатория за управление на риск. Дрън-дрън, ала-бала портокала, че и в НБУ. Извинявам се, но такива общи приказки и таксиджиите ги говорят...Ако знаеха хората на улицата какви прости хора бяха и са на власт в България, ще хванат тоягите. За нищо не ставате тъпаци. Що не отиде Костов в Бокони да преподава? Няма какво да се приватизира обаче.

И тази мутра пак се появи. Прав е Гергов, че трябва да се изровят всички скелети от приватизацията.

Учудва ме, че такъв умен човек като Костов се изказва така топло и радушно за нашия бай Ганю.

Костов иска да каже "Баце би се справил, ако не беше толкова страхлив и ако не беше толкова глупав". Баце е страхливец с вида на мъжкар, а напоследък с вид на голема каца. Жалко, че е оплешивял не от наличие на акъл в кратуната си.

Даа, жалко че ББ не е толкова умен и патриот, колкото плешив и дебел.

Сапио...

Ееех, щом като Костов хвали Баце ни! Знак трябва да е това. Ама за какво?

Костов - свтовнопризнат специалист по всичко! Иска още да приватизира, ама вече не остана нищо.

Този пишман командир, който направи богатите още по-богати, а бедните изравни с земята е достатъчно точно оценен от обикновенните хора. И за него, пък и за нас, е по-добре да не се показва изобщо пред хората.

Всички знаят , че Бойко Борисов е лъв със заешко сърце , но ....и за Ваньо Костов знаят , че е нахална мутра с бяла якичка!Напоследък май еднокнижковия премиер е решил да следва пътя на батя си Ваньо и да краде чрез специално подправени закони !Дали ще успее ?Дали , дали , надали !Задава се червената ездачка , а тя не си поплюва! Ще хвърчат глави и перушина!Някой ден.....

Боже, г-н Костов, с какви неща сте се захванали ! Защо не се замислите за още по един мезонет в Слънчев бряг на двете Ви дъщери ? Или пък на Женевското езеро, та да са си съседки с благосклонния към тях Цветан Василев ?

Този най-сетне се изп_рдя от коневръза !

Костов има опит, но му трябва един 7.62мм...

Костов е в НБУ.Чакайте фалит на НБУ или препродажбата му за 1 долар

Има да си чакаш цял живот - Костов спасява от фалити.

Коментари - Костов пред Дир: ”Борисов 3” има опит, но му трябва смелост | Днес.dir.bg

Костов пред Дир: ”Борисов 3” има опит, но му трябва смелост

Кабинетът "Борисов 3" има голям опит и подкрепа от ЕК, но шансовете му са неясни - зависи ще има ли смелост да поема рискове, заяви пред Дир.бг Иван Костов.

Обратно в новината

Коментари - Костов пред Дир: ”Борисов 3” има опит, но му трябва смелост | Днес.dir.bg

Коментари

има ли някой,който да каже този "Център за анализи и управление на рисковете" с какви средства разполага и кой му ги налива.

Прав си командире трябва Борисов да ви вкара в затвора , всички вие които окрадохте България и разбихте СДС. Ти Софиянски и всияки олигарси в момент ,както и олигархичната клика от БСП. Трябва крайно време да ОТГОВАРЯТЕ защото ние ВСИЧКИ ХОДЕХМЕ ПО МИТИНГИ ,а вие внедрените комунистически изчадия ни съсипахте животите.

Политиците са обиграни и много трудно може да ги хванеш в издънка. Същото се отнася и за ДРУГАРЯ Иван Костов, ИГРАЧ от класа. Същият, по време на своето управление, с процедурни хватки, обезсмисли статута на държавен служител, който имаха учителите според закона за народната просвета. По негово време, учителите единствени бяха такива, по закона за държавния служител. След това, пък НДСВ направо премахна този текст от закона за народната просвета. Цялата тази гадост бе извършена, не без подлата роля на профсъюза на учителите, защото увисваха като прани гащи, без недоволната членска маса на учителите. Как е възможно, учител преподаващ в държавно/общинско училище, над което се вее държавното знаме, преподаващ по утвърдени от държавните органи учебни планове, да не е държавен служител. Разбира се, по-важно е да не се решава проблема, а да се създава периодично напрежение.

Костовските свине са се размечтали под тази чудовна глупост на командира си. Костов е политически труп, не ме интересува мнението му, нищо лично, просто не ме интересува.

Здравейте червени гугутки, КОСТов ви е заседнал като кост в гърлото и все него дъвчете.Е,как няма да ви е яд,като Костов предпочете България пред Русия и Турция.Останалото е камуфлаж.Знаете за какво иде реч. Много ви здраве!

Костов предпочете партийката "Дай България!", но нещо зацикли. Не сме 1989 г., баламите измряха. Но давещият се хваща и за змия. В случая за Борисов.

Безплатен съвет към фамозния "Център за анализи и управление на рискове" - стягайте се за нов Народен съд. Никакъв риск, сигурация. Анализът ми е прост - "преходът"/реставрацията на капитализма/ унищожи икономиката на България, съответно глад и мизерия за народа и милиарди за елита/лумпен-върхушката/, после социални сътресения и върхушката в Белене.

От гнили тикви съвети не ща.

Не си ме разбрал друже, това не е съвет, а анализ. А съветът ми е прост - вади от фризера червената книжка, прави погачи и чакай на гарата братушките. може и да ти се размине, с много късмет.

Ей, ма.го сам си плюл в лицето."борисов имал опит,трябва му смелост"Каква ще да е тази смелост,като няма толкова затвори,трябва всичко да зареже и да започне да строи,че сте толкова много,побиране нямате.Срам нямате и съвест.

Борисов 3 има опит - в какво? Булката беглец има опит най-вече в бягане от службата. Щом Костов е изпълзял от дупката си, значи неговата шайка е закъсала яко. Преглед на пресата дава инфо - хората му са ги подгонили, явно ще ги изръсят и изгонят от държавната хранилка. Сега циганинът се мазни на Борисов, но време е да се готви за срещи с правосъдието. А кинтите свършват.

"Други" въпросчета май трябваше да му зададете. Тези въпроси ми звучат като "Добър ден г-н Костоооов" "Как стееее?" "Добре ли стееее?"

Кой е Иван Костов и какво ме интересува какво мисли някой си ръководител на някаква лаборатория в Нов анти-Български Университет на Сорос, който трябва да бъде забранен по примера на Унгария!

Навремето Костов подкрепя Борисов докато подаде оставка, а на изборите загуби субсидията, след това протести повече от година, бял роял, "свободата" на барикадата, за нови избори и да си върне субсидията, след като унищожи СДС, опорочи и протестите и вече никой не протестира, едни и същи плакати по всеки повод, едни и същи лица, омръзнаха ни до втръсване, да оставим че след изборите влязоха и в правителството.

ИСТИНАТА ЗА НАШЕТО ПРАВОСЪДИЕ СА ТОЧНО ТЕЗИ ПРИМЕРИ - ИВАН КОСТОВ СТЕФАН СОФИЯНКИ БАКЪРДЖИЕВ / БОМБАДЖИЯТА / , ХРИСТО БИСЕРОВ...... А ЧАК ДО ЦВЕТАНОВ И КРАДЛИВИТЕ ДО СЕГА

Пведи да дава акъл, да се извини за кражбите на партизаните по негово време... Поне да поиска прошка... Дотогава не искам ни да го гледам, ни да го слушам. От крадци акъл не искам...

Айдук.

А ти защо не пое рискът след 89-та да забраниш комунистическата партия със закон ? Сега нещата щяха да са къде по-лесни и ясни ,нали ? Ти си един предател просто,излъга доста хора дето ти вярваха,сега нямаш право да се обаждаш

"ТВОЙТА ДЕМОКРАЦИЯ" СЪСИПА ИКОНОМИКАТА И СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО НА РОДИНАТА НИ!!!

Кой ще споре ордите на Мавъра са плячкосват България, а?

Един от политиците, които разпродадаха и унищожиха България, за народен съд ,предателите никой не ги обича:) регенерат и изменник, преподавал политикономика , стана милионер:)

Точен, лаконичен и обективен!

Кой Стефан ? Софиянски ?!

в българия имаше и има само един политик - костов. останалите са лаикучки и путиняри.

Аз съм Костовист, но.... След 2009-та нещата се така се обърнаха, че ме е гнус от политически и културни изяви. А напоследък уверих вече, дори себе си, че (България) сме в аквариума на 27 годишни политически експерименти. Абе едно време, никой не ни плащаше да излизаме по протести, там беше романтиката - всеки с убежденията си. Последните 3 гогодини се нагледахме на какво ли не - педерстка Европа, бежанци, ислямизация, слаба вътрешна политика на България, топим се като снежен човек през март месец.

Костов, повръща ми се от теб, по-добре са бях пил нещо истинско, а не да чета излиянията ти! Как можах да ти повярвам '89 година, как... Мда, аз съм глупакът, само като си помисля колко синя лъжа се изля тогава...

Лъжеш, че си вярвал на Костов 89 година. Не си го слушал какво говори и не те е интересувало - искал си само да имаш повече, да правиш каквото ти харесва и да не си променяш мисленето, да си караш като при социализма - малко работа и много празни приказки.

прочетох това лабораторно упражнение по "управление на рисковете" и съжалявам, че си изгубих времето. в същност, как се управляват рисковете ли? първо създаваш неизбежими рискове. после нещастието, дълговете и униженията ги пробутваш на народа, а за себе си задържаш печалбата. просто е, но не е за всеки, а е само за бивши аонсувци, които тогава скандираха кпсс-бкп, вечна дружба, а днес са най-първите "демократи" и антирашисти, превърнали се в такива за една нощ. прилича на партизанското движение. и там за една нощ милони станаха абпфк.... после казват, че нямало било чудеса.

Доста неграмотно писание.Напомня милиционерска докладна записка.

точно това и аз казвам за интервюто, госпожо sybil..

смело да ти едари един 7.62. неколко пъти. ей тва е смелос............

шорошоидите, да е по-решителен в унищожаването на България

ако беше читав да е парламата - парламент

е супер нагло да стои БЪЛГАРСКОТО знаме зад гърба на този човек!!!СРАМ и ПОЗОР!!!Аз ако съм на неговото място никога не бих се появил пред хора пък камо ли да ги погледа.Този не заслужава абсолютно нищо и ако съм на мястото пред тези които се изправя ще се обърна и изляза все едно никой не стои пред мен.Не заслужава нито уважение нито съжаление.Каквото почукало такова се обадило.

Е,ако беше руското знаме,щеше да го харесаш,нали?

като финансов министър при Попов направи девалвация на лева, а няколко години по-късно като премиер направи ревалоризация, на практика под външен натиск на два пъти еа м*ата на народа

ФЕОДАЛА Е ХИТЪР,ПО АНДРЕШКОВСКИ И ДОБРЕ СХВАЩА,ЧЕ РЕЗКИТЕ ДВИЖЕНИЯ НАРОДА СЕРИОЗНО ГИ НАКАЗВА!!!"СМЕЛИЯ"КОСТОВ,КАТО УНИЩОЖИ ЧРЕЗ ДИВАШКАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ,НАРОДА ГО НАВРЯ В ПОЛИТИЧЕСКОТО НЕБИТИЕ!!!СЕГА МУ ОСТАНА САМО ДА ДЪРДОРИ!!!

никой никъде не го е наврял... Той хитро се включи в политиката за да маскира преподавателската си кариера по политикономия осигури си добри доходи в новото време и се прави на велик учен.... е на думи може да го докарва, но вижте делата му докъде доведоха - разрушена икономика, българите с най-ниските заплати в Европа, пенсионерите, изградили пътищата, енергетиката и т.н. с най-ниски пенсии (направи у нас най-тъпата приватизация в сравнение с всички бивши социалистически страни ). Сега се опитва да говори за смелост относно Борисов , но ми се струва че този човек не прави разлика между истинската смелост и наглостта в управлението.

Костов е виновен

НЕ СМЕ НАРОД ,А МЪРША.НЕ АЗ СЪМ ГО КАЗАЛ.ТОЗИ НАРОД НЕ ОБИЧА МОЖЕЩИТЕ ХОРА,ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ И УМНИ.ТЕ ЛАЯТ В ХОР ЕДНА И СЪЩА ПЕСЕН,НО ИЗСТЪРКАНА.ТЕ ИМАТ ПРОМИТИ МОЗЪЦИ НЕ ЧЕТАТ ЗАДЪЛБОЧЕНО ТОВА,КОЕТО Е ПИСАЛ.ТЕ ЗНАЯТ ОТ КОМУНИСТИТЕ ЕДНО И СЪЩО ТОЙ Е СЪСИПАЛ БЪЛГАРИЯ.Е ПРАВИТЕ ГО ВЕЛИК ЧОВЕК ТОВА НЕ Е ЛЕСНА РАБОТА.ТОЙ Е БИЛ ПРИМИЕР И Е ИМАЛ МИНИСТРИ,КОИТО ИЗВЪРШВАТ ДАДЕНА СДЕЛКА.РАЗБЕРЕТЕ ГО НАЙ-СЕТНЕ.СЛЕД НЕГО ИМА КОНТРОЛ НЕПОДЧИНЕН НА ПРИМИЕРА,ЗАЩО НЕ СА СПИРАЛИ ДАДЕНА ПРИВАТИЗАЦИЯ .ЗА ВАС НЯМА ЛУКАНОВ,ЦАРЯ СТАНИШЕВ ОРЕШАРСКИ ИМА САМО КОСТОВ.МИСЛЕТЕ ВЕЧЕ И С СВОЯ МОЗЪК А НЕ С ЧИПА,КОЙТО СА ВИ СЛОЖИЛИ ВАШИТЕ ЛЮБИМЦИ.Е УМЕН Е ЧОВЕКА, ПЛЮЙТЕ ГО ЩЕ ВИ ВЪРВИ ЖИВОТА ВСЕ НАГОРЕ.

го защитаваш значи нищо не знаеш или знаеш защо го правиш???

Навремето и аз бях от СДС, но като си помисля сега какви хора имаше вътре. Костов, Костов, стига с тоя Костов. ГОлям капацитет няма що, що не отиде в някой престижен университет - Дянков примерно замина за ЛСЕ. КОстов щял да ме оправи, че аз съм няколко нива над него бе, да не говорим колко интелигентни млади българи има.

Лаборатория за управление на риск. Дрън-дрън, ала-бала портокала, че и в НБУ. Извинявам се, но такива общи приказки и таксиджиите ги говорят...Ако знаеха хората на улицата какви прости хора бяха и са на власт в България, ще хванат тоягите. За нищо не ставате тъпаци. Що не отиде Костов в Бокони да преподава? Няма какво да се приватизира обаче.

И тази мутра пак се появи. Прав е Гергов, че трябва да се изровят всички скелети от приватизацията.

Учудва ме, че такъв умен човек като Костов се изказва така топло и радушно за нашия бай Ганю.

Костов иска да каже "Баце би се справил, ако не беше толкова страхлив и ако не беше толкова глупав". Баце е страхливец с вида на мъжкар, а напоследък с вид на голема каца. Жалко, че е оплешивял не от наличие на акъл в кратуната си.

Даа, жалко че ББ не е толкова умен и патриот, колкото плешив и дебел.

Сапио...

Ееех, щом като Костов хвали Баце ни! Знак трябва да е това. Ама за какво?

Костов - свтовнопризнат специалист по всичко! Иска още да приватизира, ама вече не остана нищо.

Този пишман командир, който направи богатите още по-богати, а бедните изравни с земята е достатъчно точно оценен от обикновенните хора. И за него, пък и за нас, е по-добре да не се показва изобщо пред хората.

Всички знаят , че Бойко Борисов е лъв със заешко сърце , но ....и за Ваньо Костов знаят , че е нахална мутра с бяла якичка!Напоследък май еднокнижковия премиер е решил да следва пътя на батя си Ваньо и да краде чрез специално подправени закони !Дали ще успее ?Дали , дали , надали !Задава се червената ездачка , а тя не си поплюва! Ще хвърчат глави и перушина!Някой ден.....

Боже, г-н Костов, с какви неща сте се захванали ! Защо не се замислите за още по един мезонет в Слънчев бряг на двете Ви дъщери ? Или пък на Женевското езеро, та да са си съседки с благосклонния към тях Цветан Василев ?

Този най-сетне се изп_рдя от коневръза !

Костов има опит, но му трябва един 7.62мм...

Костов е в НБУ.Чакайте фалит на НБУ или препродажбата му за 1 долар

Има да си чакаш цял живот - Костов спасява от фалити.