Костов: Бюджетът да се актуализира, но това ще е шок

Държавата не е пред фалит, но е с бюджет, който трябва да бъде актуализиран, а това е шоково за всички, защото това води до намаляване на разходите.

Обратно в новината

Коментари - Костов: Бюджетът да се актуализира, но това ще е шок | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Почти 80% от народа е неук.Тази огромна маса неграмотни индивиди не можа да проумее за 62.5 години когато ни управляваха Б.К.П./Б.С.П. и ГЕРБ 3.5години другите комунисти! За тези години живеем в постоянна непреодолима бедност! Най бедния народ в Европа! Как не ни е срам,как не ни е обидно да бъдем най бедни и винаги последни в Европа!Безумно голяма грешка правим да избираме постоянно тези неудачници! Само Иван Костов можеше да оправи рухналата ни икономика!

Антикостовистите са болни като от спин и си късат косите от дивашки бяс и злоба,безпомощни и незабелязвани,пък и незаслужаващи внимание,заради осакатените им ,червени мозъци!

Този като наближат избори все се показва! Прокурора на Републиката ,защо не се самосезира да направи проверка на тази Тъмна личност откъде има толква пари та дъщеря му банка отворила в италия?????!!!!!!????

абе тоя още ли е на свобода...защо продаде бг балкан...т.е. подари бг балкан и има наглостта да говори

КОСТОВ ПОДАРИ БЪЛГАРИЯ НА САЩ С НАЙ-ДОВОЛНАТА И ХИТРА УСМИВЧИЦА НА СВЕТА ЗАРАДИ НЕГО МИЛИОНИ МЛАДИ ОБРАЗОВАНИ БЪЛГАРИ НАПУСНАХА РОДИНАТА СИ ПОРАДИ ЛИПСА НА РАЗВИТИЕ И РАБОТА КОСТОВ Е ДЪРТОФЕЛНИК ИЗКУФЯЛ И Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ ПРЕДАТЕЛ ПРЕДАТЕЛ

Иван Костов е най добрия министър председател на България от Стамболов до сега...

мен ме исгониха комунистите. детето ми суответно расте в чужбина. това направиха !стига с теси питания!!червените ни водиха ч5 години ... ис лед това в илюсия *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Nенадминат в управлението на икономиката и финансите в цял свят е Kостов!Kогато в 1997год.управляващите изоставиха народа на Bългария,тои трябваше да възправи "поваления"трибагреник от тези,които го смъкнаха.Tози подвиг го направи един човек-Kоств.

такива като теб само с лопатата по болните кратуни комунистически крадливи по главата и дръжките в гъза

Крадлив Ваньо отново на линия. Явно отново идва време за крадене. От къде изпълзя бе псевдоспециалист крадлив. Дори за Сапио още не са те осъдили, а това ти беше първата далавера на наш гръб.

червени боклуци пак изпълзяхте по форума, като по команда. партията ви умира, за нея мислете

Той с бе , този който продаде България на цена 1 към 67,5% или по-точно навлезе чужд капитал на пенсионните фондове на няколко страни. Парите на ''комунетата'' се завъртяха през чужди банки докато простотията проспа своето време. Нашите майки и бащи ОНЕМЯХА. Вашите също , а ЦИГАНЕТОот кандидат комуне стана КАПИТАЛИСТ и боржуа.Е, кой е крив и прав съдете сами господа/другари. Сер/гей да прави кавали. А Иван да пее на братята с каруците/чистачи и разпределители на суровини.На кметицата ще й е трудно сама да ги гони. Ще я разчекнат.Белким се откаже или кукяса. Жалка майка България. За маймунския свят сме ,но зоологическата градина е с пари... и струва скъпо за терминала...2/1. ,който щете.Чао рагаци . Ва бене?...Скузи сеньорес е сеньоритас.. Коместа ?.... Ко/стана...? Как е ? По горещо ли е ?...Кинти, долари и какво още ? Нищо-децата избегаха и Патагония е далеко....!

Този ''динозавър'' на икономиката,от къде го изкопаха.

Той е най-добрият!Преподавал ми е полит икономия!

ТОЗИ НАРОД,НЕ РАЗБРА,ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА КОСТОВ УПРАВЛЯВА ТОЧНО 4 ЧЕТРИ ГОДИНИ ЗАПОМНЕТЕ ГО ТОВА МИЛИ ХОРА.КАК МОЖЕ ОТ 25 ГОДИНИ САМО ТЕЗИ 4 СА ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО В ТАЗИ ДЪРЖАВА,АМА МИСЛЕТЕ И ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ.ТАЗИ СИСТЕМА,КОЯТО УПРАВЛЯВА ТАЗИ СТРАНА ТЯ НЕ ТЪРПИ СПОСОБНИТЕ ХОРА.СТИГА СЕ ПОДАВАЙТЕ НА ТАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКА АГИТАЦИЯ ПРОТИВ КОСТОВ.ЗАЩО ТОЛКОЗ КОМИНИСТИЧЕСКИ-СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ПРАВИТЕЛСТВА НЕ СМЕНИХА ЗАКОНИ,КОИТО СА ПРИЕТИ ОТ СДС,ЗАЩО НЯМАШЕ КОНТРОЛ НА СЛЕД ПРИВАТИЗАЦИЯТА МОЖЕШЕ НО НЕ ИСКАХА.КОСТОВ Е СПЕЦИАЛИСТ-ИКОНОМИСТ-МАТЕМАТИК,А НЕ ДА ЗАВЪРШИЛ ОБРАЗОВАНИЕТО НА СТАНИШЕВ,БОРИСОВ,СИМЕОН,ДОГАН И ДРУГИ.АКО СЕ ДАДЕ ШАНС РЕФОРМАТОРИТЕ С ОЩЕ НЯКОЯ ПАРТИЯ С ИДЕИ МОЖЕ ДА ЖИВНЕМ МАЛКО.МИСЛЕТЕ,МИСЛЕТЕ И ПАК МИСЛЕТЕ.

Този стартира разсипията в държавата.Един от първите хора интегрирани от американското посолство,прокарващи техните интереси,не нашите.Това е един посредствен икономист,който се смята за недооценен от предишния строй и не иска да признае,че е посредствен

Говориш глупости. Разсипията стартира луканов, джуров, младенов, лилов, дойнов /във виена/. След това при жан доовършхаа каквото можаха, него направиха на глупак и го захвърлиха. А при Костов мафиотите бяха извън страната. Тях ги доведе крадлив дедо и отново започнаха, та до днес. Това е.

Правителството верно е 4 г. обаче крадлив Вньо е във властта от 1990, финансов министър, до края нам мандата на правителството му. Колко открадна и колко съсипа и той едва ли знае. Където и да идеш в БГ все разкази колко е разпродал за нищожни пари. А колко комисионни е взел - !0% на Божков са мит(мистър 10%). Реалните са много повече и се носеха в куфарчета. Бакърджиев (бъки бомбата) помните ли го кой е? И той взимаше рекет в полза на същия този ваньо и СДС. Първоначално шофьора му, а след това и лично той.

Kostov izgoni Bakardjiev,koito sega slovoslaGERB

Съгласен съм с теб, но я виж за 4години неграмотният мазен мутромилиционер с бандата си съсипа държавата и никой вече не може да ни спаси.

ами хората са го запомнили зашото никои не е успял да открадне за такав кратак срок толкова много..разбра ли сега защо...

ситуацията е тежка, защото не слушате какво ви казват "експертите" на серж и местан. на бузлуджа всичко е ведро, весело, спокойно и празнично настроено... нема се пуашите... вода има за сички, та нали "првият, капитанът на "вечните "победители"" вече отплува с една от спасителните лодки, а те, хич-тамам и въобще не са толкова много...

Ако имаше достатъчно мислещи хора през 2001 г. и този човек спечелеше изборите сега щяхме да сме даже и преди Полша. Това се признаваше от всички чуждестранни наблюдатели, че сме сполучили с невероятен специалист. Уви ,вместо това нападките и хулите върху него неоправдани с нищо и най вече от тогавашния вестник Труд дадоха резултат и сега си берем плодовете от това безумие. Да дадеш властта на монарх, непознаващ страната,даже не толкова образован и с това приключи доброто за страната. Представете си какъв старт е направил И.Костов за страната, та толкова години се движихме нагоре. Да вземем здравеопазването, той въведе здравната каса, натрупа резерв за нея, реформира доболничната помощ и остана единствено болничната помощ и това вече 15 г. няма компетентен премиер да го реформира.

Раздвам се, че има поне още един мислещ като мен.

EЙЧ

А бе какъв специалист може да е Костов?...преподавател по политикономика, и изведнааж финансов министър. Лошот е че изведнъж се взе за Българския Балсерович.

нормално за българия , престъпник да дава акъл

И защо не си го осъдил до сега "престъпника бе, кратункьо!?

Абе тоя мангал няма ли да се скрие перманентно някъде.

А ти до кога си ? Този "мангал " поне е направил нещо добро за страната ни ,докато ти си откровен кръгъл простак.

Може ли да ми припомниш какво точно добро е направил,че нещо ми убягва.

Хак ви е и тройната, и Кобурга и Мутрата ,а сега и Атака ,хак му е на този наивен народ гадната бедност и олигархията ,която го смуче и ще го смуче.Като не може да оцени и избере по-достойния и кадърен.

taly

Докато има такива катили като теб, страната ще е зле!

Нали знаеш какво се случва с такива пожелания. Впрочем ако кажем ,че си цървул ще слезем на твоето ниво и ще се оцапаме и ние,нали така цървул.

Има една народна поговорка-"Който гроб копае другиму....!"Сигурно Съдбата няма да закъснее да ти го даде това, което сега копаеш!

Костов е може би един от най-кадърните управници ,които сме имали.Измъкна страната от жестоката банкова и икономическа криза ,след виденовата зима ,сегашния банков стрес беше бледо копие на 1996 г.Пенсиите 3 щд и т.н.и т.н Последва ченгесарската атака с/у него ,кадърните не се харсват на мутрите и олигарси те.В РБ що е кадърно го дърпаме на дъното на казана.Е така е ,щяхме да постигнеме много неща сега гледаме некадърници които откровенно крадат , но имат мускули.

EЙЧ

Явно си младок и не помниш и не си преживял събитията, но да ти ги припомня. когато държавата се плъзна по надолнището Виденов каза че е нужен Валутен Борд, но костов НЕ ние ще я оправим. спомням си че още преди безредиците Той летя до Вашингтон да пита наистина ли е необходим ВБ, върна се и замълча. Когато взе власта първата му работа беше да въведе ВБ.Е това ли му е приноса за стабилизиране на ВБ или разпродажбата на предприятия?

Лъжеш по ченгесарски,всичко помня и го преживях, Костов няма как да е казал каквото и да е щото управляващите бяха БСП и те имаха мнозинство в НС, от него нищо не е зависело при у-ние на Виденов.

Банковата криза и тогава,както сега беше изкуствено предизвикана от нашите нови братя,американците.Не беше в плана им комунистите тогава да спечелят изборите и министър-председател да бъде толкова интелигентен,компетентен и радетел на българските интереси,в лицето на Жан Виденов.С неговото сваляне ,именно ,загубихме България, мисля, завинаги и сега си сърбаме попарата на Костов и всички след него до сега все американски продукти.

До dedoto, бабата, ЕЙЧ, ОКТОМВРИЙЧЕТА, СЕПТЕМВРИЙЧЕТА, ZIM-чета и други знайни и незнайни макро и микро икономисти, разбиращи от политика, икономика, здравеопазване, национална и регионална сигурност: 1 - Важно е какво е наследството от предходното управление... 2 - Важно е какво остава след последното управление... 3 - Важно е какво ще кажат поколенията за него... Истината, че след Управлението на Костов, всяко следващо правителство работеше в по-голям комфорт от предходното. Заслужено или незаслужено но БЪЛГАРИЯ е приета в ЕС, НАТО, с две думи в клубът на богатите и това стана след Костов и въпреки управлението на някой от следващите. Анадънму?

EЙЧ

За наследството и твоите деца ще плащат скъп ток, от двата американски ТЕЦа. А за НАТО и ЕС би требвало да се пита народа какво мисли, за политиците е добре евродепутатчета разходки до Брюксел и еврофондове които така или иначе пак ние плащаме. сметката показва че до сега сме внесли повече отколкото сме взели.

Въпросните 2 договора сключени 2001 имат срокове на всеки 3 и 5 години изрично да се актуализират. А кажи защо не са актуализирани от следващитете управници , или е лесно да хвърлиш вина ,ама да не четеш до края.За тогава са били изгодни а след това незная щом не са ги променили да си кажат.

Към твоята характеристика пък може да се добави едно:гнусен, разпран клеветник, създаден и възпитаван от също такива разпрани клеветници!

Големият проблем се състои в това, че ЕС каза, че рискът не е в банките, а системен. Значи тази система е била нападната отвън. Държавата, институциите, специалните служби не са защитили системата. Това е тежък пробив в сигурността на страната. Това е банка в обсада, а такова банково дело в света няма. Това се дължи на незащитеност, заяви Костов. А кои даде на външните нападатели петролната рафинерия. Шарлатанин такъв.

А-а, значи!?Банката е ударена през рафинерията!?За пръв път чувам в световната история за такова нападение!?Теб, акъл вмирисан, трябва веднага след нобеловата награда да те замразят и пратят в изложбата на изсушените трупове, изрязани и пластифицирани, таман да гледат всички откъде е текъл акъла ти, нагоре-надолу!?

Мавъра пак се опитва да политиканства! Ваньо кажи си! Такива като теб не трябва да се показват, те затова десните не могат да се обединят, защото си вредител и част от опостошителния грабителски преход! Мавъра и сараите му в Драгалевци! Разби дясното, ей мушморок! Като ти замирише на власт и гледай какво става! МВФ било изказване на неграмотност, а при теб какво беше, като нещата в цялата икономика са отчайващи!

Абе, в тая маймунска и толкова презряна рабфаковска пасмина, тъй не ви и научиха да пишете, поне като за първо отделение!?

Никога този лъжльо ! До сега нито едно правителство не разследва управлението на Костов! Защо го наричаха Ваньо 5%? Мръсната крадлива приватезация през неговото управление ,закри печеливши предприятия! Продажбата на МАРИЦИТЕ забравихте , сега купуваме най -скъпия ток, договор на Костов!

Като искаш по евтин ток се нареди на опашка, или си купи от Германия, когато ходиш там.:)

Dimi

Скъпия ток го копуваш заради едни други политици сключили дългосрочни договори с мариците за скъп ток...

В пълна грешка си, Костов и жена му 5 години го разкарваха по съдилища за каквото някой се сети ,всички ченгета се бяха надигнали неможеха да му простят смяната на посоката от васал на Русия към ЕС и НАТО.Едно зърно съмнение да имаше щяха да го опандизат, ама нямаше и само такива баламурняци като тебе си повтарят глупостите.

Вместо да защищават, ченгилите и агентите им мислят само как да грабят...

За трите мандата е прав... за актуализацията на бюджета, за бюджет 2015 и за споразумението с ЕС 2014-2020. Ама има друи две неща: Първо От една страна зоававо :Държавата не е пред фалит От друга страна казва: 5 сектора са в криза Когато в повече от 3 сектора показателите светнат в червено, кризата става обща Следователно държавата не била пред фалит ами в супер всеобща криза!! Изглежда уж точен, но и леко объркан и уплашен...

Второ Големият проблем се състои в това, че ЕС каза, че рискът не е в банките, а системен. Значи тази система е била нападната отвън. Държавата, институциите, специалните служби не са защитили системата. Това е тежък пробив в сигурността на страната. Това е банка в обсада, а такова банково дело в света няма. Това се дължи на незащитенос Противоречи си като казва,че рискът е системен значи вътрешен, а от друга страна системата била нападната отвън.... Не става дума за пробив отвън и незащитеност а за пообив от вътре от петата колона. Действително рискът е системен и низащитеност на системата от вътрешната пета колона....

iqoosh07@gmail.com

добър анализ

винаги с насмешка посрещам мнението ,че Костов е добър икономист и/или политик.Опитен- да ,но на наш гръб и за наша сметка.Беше просто изпълнител на чужда воля за провеждане на неолиберален подход за трансформация на нашата икономика и общество,който по същество си беше един експеримент завършил с крах .Икономическата основа на нашето общество бе разрушена,вместо оздравена и модернизирана,собствеността бе харизана на най калпавата част от комунистическата върхушка и охраняващия криминален контингент....Зад антикомунистическа фразеология народа се дереше на живо. ..На негово място просто бих си мълчал . и разчитал на благодушието и примиримостта на народа .На друго място...

Освен неолиберална, друга икономика в демократична система няма. А проблема на България е, че това, което се нарича демокрация и неолиберална икономика не беше приложена.

EЙЧ

Когато Костов каже нещо, треба се прави точно обратното. Това да е правило за всички политици и икономисти, сгашни и бъдещи.

тоя май лавров го събуди ... трябва пак да вземе властта в бг и да признае крим както призна косово и македония .... не можш да откажеш на бате лавров

Я-я-я-я! Иван Костов изпълзял на припек...

Абе пич майка ми 97-ма се събуди една сутрин и с заплатата си можеше да купи 1,5 кг кашкавал. ЗА ЕДИН ДЕН!!! Костов каза: "Ако ме изберете заплатите ви ще станат 200 марки за 4 години.", за това хората гласуваха за него. Никой друг не е успявал да увеличи средната заплата на хората 67пъти за 4-ри години и да остави след себе си стабилно растяща икономика. Така, че да склонен съм да се съглася с хората които говорят добре за него. За сравнение ББ трябваше да ни изкара от много по-малка криза с много повече помощ и инструменти. Вместо това само се провали ами и остави бизнесът в България на доизживяване и в агония. А колкото до сегашните управляващи да позволиш на 2-3 души да управляват държавата и банковата система на една страна е чисто кощунство и безхаберие!

майките на 2,5 милиона бг като се събудиха в 2000 и видяха че децата им напуснали бг

До 89г почти никой не напускаше страната, а границите бяха затворени, за да не нахлуят тук милиони емигранти от западна Европа, САЩ и Канада.:))))))))

по малката криза бе наи голямата в световен мащаб - за тебе по-малка за света наи-голяма.

Аз също смятам Костов за най-успешния политик на Прехода и като цяло в най-новата ни история. И за хиперинфлацията и за мутрите, и за стабилизацията като цяло. За мен лично, неговото управление е и така, и така... Той нямаше друг избор - за да остане устойчиво по време на мандата си му трябваше спокойна политическа обстановка, а хората през 1997г. бяха на предела си. Когато това се постигна - къде с вътрешна, къде с външна намеса, къде със заеми, започнаха едни интересни приватизационни сделки, фондации, г-новци 10% (Мир на праха му на човека), и.т.н. Ако Костов не беше начело на правителството в подобна обстановка, а в по-спокойна и устоичива, не смятам, че би направил нещо по-различно от всички останали политици. Фактът си е факт - нямаше хиперинфлация, подобрение се усещаше определено, мутрите се покриха и се живееше по спокойно. Независимо от мотивите му (по мое мнение).

EЙЧ

Хайде сега него хвалете чак толкова Костов. Да пое държавата в хипер инфлация, и вкара валутния борд, всичко останало го свърши МВФ. При тези условищ който и да беше щеше да усмири инфлацията....Но Костов направи и доста поразии. 1. Раздаде предприятията без пари и срина Българското и без това оскъдно пройзводство. 2. Докара Американците в ТЕЦовете и сега и още дълго ще имсърбаме попарата. 3. Малко известен факт. Руснаците предложиха да направят завод в Пловдив за ремонт и модернизация на МИГове като обхванем близкия изток и Източна европа( а това са пари и работни места), но с неговата хронична Русофобия отказа. Изобщо той треба да се скрие някъде и да си трае като Жан Виденов.

КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ МЪРДИ РАЗСИПАХА БЪЛГАРИЯ.

Да дойде Костов.

БРАВО КОСТОВ!!! ВЕЛИК СИ!!!

Да бе да ? Велик бил и т.н. Като беше толкова велик защо стана така , че синята линия в нашата политика не продължи . Как стана така , че след най-големи Седесарки мититг, Сината партия на България беше затрита , разтурена . Велик. Каде е това велико нещо сега . Няма велик политик който е позволил да остане сам без партия без последователи. Защото видяхме после как българската политика влезе в обрачите на корупцията и безхаберното харчене на държавни срества от къде ли не и т.н. Само ,че Командира го нямаше или просто други го смениха.

СЛУШАЙТЕ,БЪЛГАРИ какв казва г-н Костов! Да ,грешен е,но сега го слушайте!

.....всяка една ваша актуализация води до увеличаване на нашите разходи, това е истината. Ше спасите едно или друго министерство; един ресор, но нас няма кой да ни спаси и на никой не му дреме. След 3 месеца дупката в бюджета ще е още о-голяма; в НЗОК отново няма да има пари и т.н.......Принципа на доминото е в сила.........

Всеки път, когато гледам Костов по телевизията, като се сетя какво е направил за държавата, колко е умен, ерудиран държавник,като се сетя и за Баце, колко много е прост и какви поразии е направил на държавата,като се сетя колко много е мразен Костов, и колко много хора се възхищават на простащината на Баце, всеки път се убеждавам, че явно болшинството от българите са страшно прости и ограничени хора. Колкото и да го плюеха и очерняха , въпреки че има някои недостатъци, именно Иван Костов извади България от тежката икономическа и финансова криза след унищожителното управление на БСП. Така че трябва да се слуша внимателно, когато говори и дава съвети, защото не може да му се отрекът знанията и професионализма които притежава.

Добре си написал коментара, но защо се учудваш, че българите харесват Баце, след като голяма част от висшистите пишат с граматични грешни и естествено за тях по-близък е мутренско-милиционерския изказ на полуграмотния доцент Баце.

Приблизително 90% от хората предпочитат да слушат безсмислиците на Бея, Гея и Злодея, а умните слушат Костов.

Ако искаме да я има България и нас, трябва час по-скоро да направим Иван Костов Премиер. Малко вероятно е да се съгласи, но ако много му се помолим, може и да склони. Това е единствения човек, който разбира от управление на държава и финанси, Експерт. Всички небивалици, които се пишат по негов адрес, са плод на малка, но много влиятелна и несметно богата група от хора, разпореждащи се с нашата и на държавата ни съдба.

А, така! Дай малко смях! За разведряване на атмосферата. Браво!

Абе тролове, щом е толкова велик вашият дрегар лостофф и толкова "недооценен" от нас "тъпите" избиратели в България, защо още не е потърсен за работа в някоя международна престижна компания или университет например, а е оклюмал у Драгалевци и се оглежда с крадливи очички за нова далавера... И не си мислете, че като тролите и създавате впечатление, че сте много ще минете 4% на изборите! Народът отдавна му би дузпата на вашия шеф...

Spirit

Когато Костов си отвори устата и каже А, много е трудно някой след него да каже Б. Самият факт, че въпреки огромното му изкуствено демонизиране всяка негово изказване предизвиква дебат говори за значимостта на личността му.Има точна, ясна и последователна мисъл. Това е най-добрият и подготвен български политик за годините на прехода. И съм напълно съгласен с посочените от него две имена за служебен премиер.Дано Плевнелиев се слуша в него. Само, че аз искам да добавя още едно трето име- и това е самият Иван Костов. Нищо не се знае, може и това да стане някой ден..

ТОЗ КРАДЕЦ, НЕ СЕ ЛИ СЕЩАТЕ КАКВА ПРИВАТИЗАЦИЯ НАПРАВИ... и КАКВИ МАРИЦИ - ИЗТОК 1 и 3 ни НАБУТА с ЕВРЕЙСКИТЕ ЗАРОБВАЩИ ДОГОВОРИ ???? и то В 12 без 5 ?????? ПОМНИТЕ ЛИ ????

Като ви чета помията, за пореден път се убеждавам, че "всяка нация си заслужава управниците", а вие с пълна сила си заслужавате Гея, Бея и Злодея и всички останали лай-а, които са в парламента в момента, халал да са ви. "Прост народ - слаба държава", а нашата е много слаба, защото, тези, като вас са много!

като Жожо или тъпи комуняги, от които няма отърване.По-долу един каза колко ни беша скапана икономиката. З0 милиарда - Сън в лятна нощ. Ние сме си крадливи и мързеливи.Не може да имаме добра икономика при този матрял или чип - както ви се хареса.Даже и 3 милиарда не струвахме.

КРАДЕЦА и ГЛАВНИЯ ПРИВАТИЗАТОР НА ДЪРЖАВАТА да МЪЛЧИ

Абе пич майка ми 97-ма се събуди една сутрин и с заплатата си можеше да купи 1,5 кг кашкавал. ЗА ЕДИН ДЕН!!! Костов каза: "Ако ме изберете заплатите ви ще станат 200лв за 4 години.", за това хората гласуваха за него. Кой друг е успявал да увеличи средната заплата на хората 67пъти за 4-ри години и да остави след себе си стабилно растяща икономика бе МЪРЛЯЧ?

на Костов с калинките от кабинета на Борисов?

Не зная дали е най-добър, по-добър или обратното - най-гаден и пр. За мен по-важното е, че българинът помни точно като маймуна - 5 мин. и после с радостев вопъл налита на същото. Ми то кучетата на Павлов се обучавали за нула време, на нас всеки 4 години ни се самоизтрива тотално чипът. Забравихте ли Виденовата зима, че гласувахте за БСП? Забравихте ли приватизацията и БГА, продадено на световно неизвестен Гад, че сега ми славословите за Костов? Ами утре царят ще рече да оближе кацата за последно и за него ли ще намерите добри думи? За мен всички са виновни, невинни няма. И въртят и сучат да остане статуквото, че да не би да останат гладни нещо. За пасти, не за хляб. И вие още се карайте кой е по-по-най!

булгаристанците са отявлени мазохисти! на тях им е кеф да ги ограбват, лъжат, изнасилват, убиват и т.н., и затова се кефят до полуда на всеки боклук, пръкнал се от червената престъпна маймунарница!

мисля като Росен.Продал на безценица предприятия! Ами какви бяха тези предприятия. Скоро след 10 ноември излезе икономически доклад от един висш комунист, дали не беше този,който пожелаваше танковете, та той обрисува нашите фалирали предпрятия.Лошото е,че след привитазиционния контрол не направи нищо да събере старите дългове от тях.Те за това бяха на безценица, щото имаха много дълтгове.Не забравяюте от какъв батак Костов ни извади.

и нефтохима ли?и тец 1 ли?а тец 3?малеее...колко са били нерентабилни....аиде стига глупости -знаев ли колко мъчно да се фалират!и следващият въпрос -защо ако са зле то виновните не са отидоха в панделата???истината за 10% на божков е...че 10 процента от всички приватизационни сделки отиваше в буджета!и ката продадохме всичко -просто увиснахме!

Бих повярвал на Костов ако беше потърсил отговорност от виновните за фалита на държавата и не беше превърнал пулетическата им власт в ИКОНОМИЧЕСКА .

Е, че Кктов е големия политик, който щеше да спаси България, но платените агенти на КГБ го охулиха, за да чалгализират държавата и да крадат!Не вярвайте на БСП и ДПС-ченгетата, това са селекционирани зомбита, мафиоти пар.ех.

Българина е интересно животинче!Много бързо забравя някои важни неща!По времето когато Костов беще премиер се извърши най-гнусната приватизация!Заедно с Александър Божков наричан 10% Костов се нахрани доживот!От 30 милиарда които трябваше да влязат в държавния бюджет влязоха 3 милиарда!Сами си правете сметката!

Някои ги изчисляват на 100млрд.

Милярди заеми имаше да връща България още от Т.Живков! Кражби от задгранични дружества и пр. Масовата приватизация е по времето на Жан Виденов!! През 89 г. България нямаше пенсионни фондове!

Иване, държават не е пред фалит, но положението е много тежко. От 5 неща от които зависи националната сигурност 3 не работят, да не идва МВФ. Последно добре ли сме, зле ли сме? Сутринта питаш Виктор по НОВА " Вие знатете ли..." и докато Воктор ти отговори му казваш " Никой не знае". Цялото ти говорене е едно голямо противоречие! Затова и избирателите не те искат.

Избирателите са тъпи, затова не го искат, на тях трябва да им се говори простовато, като Б.Б. и тогава са щастливи. Умен човек избирателите не искат, защото не го разбират.

млъкни тъпанар

Е, добре ве. Какво толкова съм казал!?

Чудя се напоследък, кои са по-зле, сините зомбита или червените.

че най -зле са "чалгаджиите",но ми се струва че броят им постепенно намалява.

Герберово жълтите.

Хвани едните, удари другите, третите сами ще паднат и Доган пак ще играе кючек.

интелигентни хора с които може да се води диалог.

мечтая да СЛУЖАТ на народа ПОЧТЕНИ хора, на първо място.

да бе пак старите сдс маимуни на клюпачката

то нали тия от ГЕРБ,БСП,ДПС,АТАКА са все нови и най-нови маймуни...

си мечтая да ме управляват ПОЧТЕНИ хора, на първо място.