Антикорупционната комисия се захваща с Доган

Синята коалиция внася сигнал в парламентарната Комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси срещу Ахмед Доган за огромен хонорар за работа, която не е извършил.

Обратно в новината

Коментари - Антикорупционната комисия се захваща с Доган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Луд умора няма. Тия нацепиха дърва май за цял ледников период.

Хора, четете внимателно, проучете въпроса и тогава коментирайте. От ДПС казаха, че договора го има парите са платени и върху тях са платени всички дължими данъци и такси. Мислите ли, че другаря Костов може да се похвали със същото. Като приватизира за жълти стотинки десетки работещи и печаливши български предприятия да не би да е платил данъците. На Доспат до скоро си му викаха Костовград. Костов купи бившия завод Катя Ванчева и дърводобивното предприятие там за стотинки - сега струват десетки милиони. Но разбира се там няма нито конфликт на интереси, нито търговия с влияние. Кога най-после българският народ ще проумее, че не страдаме от турците, колкото от самите бг политици и че по крадливи и некадърни от тях няма. Сто пъти съм по-съгласен да ни управляват турци отколкото българи - идете в Турция и се убедете. Лошото е, че бг турците са прихванали простотията от българите и се опитват да крадат като тях. Ако си бяха като турските турци сега щяхме да имаме работеща икономика, сигурност, правосъдие, социална политика - абе въобще щяхме да сме нормална държава.

А с Цветелина, Бойко и Си Банка кога ще се захване? Щото Димо Гяуров е човек на Костоф, а пък Си Банка е рожба на Костофото правителство- свинските черва са общи и дълги ?

Bay Todor iskha da go sadyat sa smeshen honorar koito e vsel za kniga koyato ne e bil napisal !! Sega stava duma za MILLIONI i na nikoi ne mu puka 1

Гоце вече трябва да му даде орден Стара планина. За особенни заслуги към хидромелиорацията в България.

kva konsultazia toia mangal ne moze da govori na bulgarski....

Плановете за прехвърляне водите на река Струма към Тракийската низина бяха изготвени от Водпроект още през 1968/70 година. Доган няма за какво да бъде консултант, тъй като в приложенията към тях са разработени всички детайли.

Прокурори няма ли или него не го лови тази институция, та се занимава комисия. Създаване на комисия е куманоиден подход с цел да не свърши каквото е нужно.

и този път ако не го осъдят,да ставаме и да им покажеме ,ако искат да се сърдят съдиите,време е за края на под игото,,застото то си продължава, доган в зандан

Dogan e bulgarskoto kopie na amerikanskiya moshennik Bernie Madoff. Bernie Madoff e osuden na 150 godini zatvor. Gospoda bulgarski sqdii vzemete primer!

Не само философ а и многоСтранна развита личност!Така беше по соц-времето-от всичко трябва да разбираш.И феса го доказа.Сега дойде видов ден.И за нас,ако не възразявате!

Най-после и Доганчо! Ура!Какви 5-10 за този башибозук!Доживотен! с избирателите си.Безплатен труд за родината ,която оглозгаха до кости!

Само милион и половина ли? Мисля че са повече нулите и по-големи цифрите пред нулите.Този ален фес не трябва да излиза от затвора,барабар с цялата си свита.

Ашкусун Паша Ефенди Доганов!Берекет върсън тежки парици за черни дни прибра.

БРАВО! Това е рекорд по брой оксиморони в едно изречение: добър ПОЛИТИК, достоен ПОЛИТИК, милеещ за народа ПОЛИТИК и Доган - БЪЛГАРСКИ политик!

Хахахаха - и с Доган се захванаха... така както и с Мургина, Стойков-Николов, Батко и Братко 1,2,3 ..n; Топлото, Масларова и още знайни и незнайни държавни мъже и жени, работили с ум и сърце за милата ни Родина;о) Щеше да е смешно, но е много тъжно ...

аз искам да публикуват материалите по консултанството му, нали би трябвало за толкова пари да пише нещо интересно вътре, а щом е консултирана държавна фирма, то той е консултирал нас, собствениците... и ние имаме право да знаем какво ние консултирал.

Дано най-накрая да му дръпнат летящото килимче изпод з......ка. Почва да ми светва защо беше толкова уплашен в изборната вечер, когато тройната ламя изгуби мнозинството.

Страната ни е сравнително малка и с експоненциално-намал население . Като добавим отколешния феодално-латифундиен модел за управление и невероятно-краткия срок за окопаване (на някои) и за закопаване (от същите някои) на авоарите й и самата нея -- официални публикации през 2010та за задължителната (и виждана от всички) взаимосвързаност между антагонистични (фасадно) структури е най-малкото ненужна . Хайде бате Боби - нали беше в Чикаго и видя задгранично-командир с торбите наши пари (било то Минстрой, т.е. М Групата ... било то сараи, уж предлагащи дюнероподобни изделия ..и т.н.) -- ха авторизирай добре-познаващия Америка твой ВП -- и много бързо ще да бъдат прибрани където си трябва (парите ни де ... онез командированите, казват отдавна били почнали да ги прибират къде за плиткоумни опити за имотни измами, къде за продаване на необяснимо-как появили се возила, къде за опити за спекулации по странно-появили се борсови акции/тикери ....) А пък другаря Соколовски ли беше, Ястребовски ли ... той денят му отдавна изтече -- дай му едно афиф смъртно актче - и по живо, по здраво .

А дали ги е декларирал и платил данъците? Забележете, от ДПС НЕ отричат получаването на парите,а само източника им. Тоест, философът, понеже е дървен и разбира от всичко, е компетентен и по хидро-историите и всичко, свързано с води, каскади, мелиорации и пр. Интересно, кога и къде е специализирал ? Ех, къде е сега триглавата ламя да хвърля ли хвърля прах ...

Значи Доган вместо да ходи в НС се е занимавал с иновационни разработки,които сега представляват интелектуална собственост !! Браво ! И за обръщането на река Места му е броен милион иполовина ! Браво ! Следващата разработка сигурно ще обърне течението на Дунав. Какъв ли ще е хонорара ? Хубава работа,но от това ние не се оправяме, а само Догана.

Хайде, до кога ще го дъвкате този Доган??? Нема ли най-после да го приберете на топло и за дълго!?!?

Сега отново ще сезират прокуратурата и за какво?Какво иляза от предишните проверки? НИЩО. Тия мерзавци имат най-добрите консултанти и адвокати и си слагат ламаринката на задниците да не забравяме на чия школа са възпитаници. Костов да не плямпа а да мисли как да напълни хазната защото мерките които измислят не са на добре потърпевши ще сме ние крайните потребители ДДС 22% къде се е чуло и видяло по време на криза да се вдига данъка, лихви и т.н. Да се спрат заплатите и възнагражденията на всички депутати, министри и други канцеларски мишки на тях не им трябват пари те си имат достатъчно щом са там горе те да дават стига са цоцкали държавата и народа беден. Колкото до доганчо ако ще го вкарват в затвора давайте да видим. НЕЩЕМ ДУМИ ИСКАМЕ ДЕЛА. ВСИЧКИТЕ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ 240 ЧОВЕКА ТРЯБВА ДА СА В БЕЛЕНЕ ЗАТВОРА

Доган, ама заедно с целия Висш съвет на ДПС, а може и на БСП

Този път май няма да се измъкне хитрият философ ! на мен това ми изглежда като от 5 до 10 години затвор !

Пак ще му докарате киселини на човека,ей !

пак ли ще му бутат барбекюто, пряко по ТВ

Преместването на фокуса на Народната любов от БКП/БСП - КДС крадците, върху етническият мир, цели СВАЛЯНЕ НА СОЦИАЛНОТО НАПРЕЖЕНИЕ. Не трябва да няма пречки за усвояване на европейските пари, защото пенсионерска България вече е обран бостан. Ето защо една величествена антикризисна мярка е облагането с 10% данък на пенсиите надвишаващи официалният / правителствен праг на бедност от 217 лева. Та затова тези пари на млЯдите милиардери Първанов, Доган, Цветелина Бориславова, сакън, НЕ ГИ ПИПАЙТЕ!!! Ще строим с тях яхтени пристанища, пътища и магистрали за Бентлита, Ферарита, Поршета...а по-нататък и космодруми за летящи чинии.

хаха г-н Доган е един от наи добрите и достоини български политици, винаги милеещ за народа . Тез костовци да се скрият някъде и в Варна да не идват!!!!!!

PARITE DA SE VARNAT V DARJAVATA!

Поредна шмекерия... Всички- леви и десни/съвсем условно и по същество невярно разделение.../ двадесет години го привличаха за партньор, за да печелят избори и продаваха/а може би -по-точни-продадоха/ България.

ЕЙ, ХАИРСЪЗИ, СУС БРЕ. БАКТЪН ОТ ТАЗ РАЯ. АЗ СЪМ ЧОК ЧЕШМА КОНСУЛТАНТ И ПАРАТА МИ Е БИР ТАМАН. ЙОК ПАТАКЛАМА ИНТЕРЕС. ЙОК АЛЪШ ВЕРИШ ИШИРЕТ.

Айде, дано да влезе в затвора тоя мошеник, а и цялата шайка от шапката на ДПС с него!!

DOGAN ZAEDNO SAS Ivan KOSTOV & CO.

Пандела?!

краино време е този мафиот да го видим зад решетките. рано или късно всеки први грешки. този път се е издънил не е използвал подставени лица.

А дано, ама надали.

Брато Костов! Браво Борисов! Нали за това всички пищяхте досега, айде сега почвайте нови кусури да търсите. Другия вариант за вечно мрънкащите е да си опичате акъла и да се хващате здраво за работа.

ЧЕ НАЙ МНОГО ще се опита да сезира главния прокурор Борис Велчев относно търговия с влияние, за да може евентуално да се стартира наказателно производство. ДРУГО НЯМА ДА НАПРАВЯТ. И ПО-ДОБРЕ ДА СПРАТ ЦИРКОВЕТЕ. ИЛИ ГО СЪДЯТ И ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА ИЛИ КРАЙ НА ПУШИЛКИТЕ.

Доган е отврат ,мвстото му е в пандиза.

Доган и Божидар/ развяват си байряка/ и цицат хонорар/ без никой да ги цака.

BG ciganin za6titava pravata na BG turcite/qvno e po-golqm za6titnik i ot evrosauza,koito ot godini kazvat 4e v BG nqma naru6avane na prava!!/ i sa6tiq tozi filosof e nai -golemiq hidroinjener - sled tova za6to ne6tata ne varveli vseki e specialist v tazi darjava :D KOSTOF 6te razsledva DOGAN ,4e te i dvamata sa zatvora:)

машаала султан Доган - всичките гяури те плюят а ти мъдро мълчиш .....ама скоро време ще смениш Боянские сарай с пандела......ако е рекъл всевишния алаах

сетила се мара,защо бляхте до сега.следите са заметени.

Ще му пръдне на оная работа Костов! Минала една сделка без Костов да лапа? Доганчо е на светлинни години пред тебе байо, само дигаш пушилката.Плашиш гаргите, нищо няма да излезе от тоя трън! Твоите 4 години във властта, срещу неговите 20 ? Може на следващите избори да гласувам за него, поне ще има и за нас консултантски.

За кой ли пореден път се захваща? Стига пушилки! Димо Гяуров да не забрави СДСарското гнездо! ideyazabulgaria.org

Koga nai-posle tozi selski hitrez chte vleze v zatvora?! Aman ot nego! Ne se napliuska! Anatema!