Иван Гешев: Българи мразят българи и това ескалира

След този форум откривам в себе си предубеждения, които отпаднаха, заяви главният прокурор след закриването на международната конференция "STOP HATE SPEECH"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям мъжкар е и това дразни мижитурките

античните римляни не са били глупави. Тази стратегия на поляризация на обществените настроеншя е умишлена, когато хората са разделени на лесно се манипулират. Няма бунтове, няма демонстрации, няма стачки и, управляващите спокойно сш правят интереси. Може да сме прости обаче, малко здрава логика имаме, така че, да не вярваме на добрите ви намерения и фалшивата загриженост за обществото.

такива форуми са инструментариум за преследване на неудобните и естествени лидери, които биха създали ред и порядки и себевъзприятия неудобни на тези които запалиха войните, форума една завеса която прикрива империалистични похвати за социален инженеринг на подготовка на войни и нестабилност

след такива форуми в Украйна Украйнците започнаха да избиват украйнци и след още такива форуми вече са във война

Българи мразим и теб и това ескалира дори още повече.

Измет чифутска

Не ви мразя, презирам ви, защоти сте лицемерни и двулични!

Иска им се да мразим, да има конфликти, а те уж се жертват заради народа, ха ха ха......не вярвайте на тази евтина пропаганда!

крадците и убийците българи ли са? Ами не, те са интернационални чудовища. Който му стиска, да си ги обича.

Когато шефа ти спре да ползва този език тогава ще има за какво да си говорим !

И в този контекст: Гешев, ти защо мразиш Иванчева и Дюлгеров и ги натика в затвора, а тези с пладнешката приватизация и бетонизация остави на свобода???

Какво става с престъпността,с корупцията,остави моралните категории на философите. Човешко е да се мрази,но е брутално да тънем в беззаконие.

Гешев ни казва че трябва да обичаме гейове, лезбийки, травестити, негри, евреи, цигани и емигранти на издръжка от държавата и да мразим патриоти-националисти, хетеросексуални, работещи и осигуряващи се и българи-пенсионери.

Много хлъзгава тема сте подхванали... Сега всеки, когото критикуваш, изведнъж започва да се жали, че го оскърбяваш с реч на омразата! Ми оставете тъпака да умре в тъпотия и не му казвайте нищо, щото наранявате чувствата му.

Не Гешев, Българи мразят тебе и твоите господари! Не си разбрал нещо!

Иде от Радев омразата и путин

"Българи мразят българи" - ами типичен пример е когато остатъчното население у нас се самонарича едно друго "комунисти". След този етикет следват кретви у псувни и всякаква зла участ на набедения за "комунист" е приемлива. Ако добавим факта, че у нас всеки моиже да бъде наречен "комунист" заради някого в рода си, то картинката е ясна. .... Думата ми е, че Гепев е напраивл правилното заявление, но не е схванал май мсисъла му.

Гешев мрази българите но обича украинците.

Е,нормално е,както за демокрация без лустрация и без наказани бивши БКП ,функционери,милционери,активисти,русофили ,ето Българската демокрация икономика,култура се различава силно от тази на Румъния,Чехия,Полша,да не говорим за Австрия,Германия,Холандия,със стари рециклирани БКП кадри така е!

Е кво? Да ги обичам само щото са българи?

Да чедо мое обичаиги и ще бъдеш възнаграден.

И най много теб!

Когато властта целенасочено защитава определени прослойки от българското население за сметка на други, тогава е напълно нормално българи да мразят българи. Когато медии и политици обгрижват едни прослойки а наричат другите "ганьовци" , не можете друго освен разделение. Остава въпроса, тези процеси са или не са били напълно целенасочени? Ест отговори няма да получим.

Aко си българин не може да мразиш българи, проблема идва, от превзетата държава, от чужди сили. Гешев за да говори така очевидно се счита, за българин и очевидно се счита, за мразен. Он знае защо.

Мутрите на въжето!

Българин съм. Дайте ми една основателна причина да спра да мразя българските политици....

За другите си се объркал нещо

не можем да те траем

Такива послушковци като тебе настроиха българи с/ у българи! Правораздаването е на страната на този, който коленичи в/ у пачки и членува в ГЕРБ! Затова е всеки с/ у всеки и несправедливостта ще се раздава по улиците! Тия които си събрал са плява

Има граждани на Република България от български произход и от друг произход. Това, че е граждананин на България, не го прави българин :). Това естествено няма значение, ако гражданина от друг произход спазва законите за държавата и се държи добронамерено с другите около него. Гешев в момента нагнетява омраза на етническа основа.

Аууу, ами с речта на омразата срещу хетеросексуалните какво правим? Речта на омразата на различните видове лесби и феминистки срещу мъжете, какво правим? Ами с речта на омразата с Истанбулската конвенция и НПО на Сорос срещу мъжете, какво правим? Ще ги съдим ли? Или да ни обявят кои ще седят над закона и кои ще са под закона. Поредната гавра с населението.

Пич, ако в някаква компания, това минава за остроумно... Смени компанията. Не става. Ако наистина го вярваш. Смени лекаря си. На сегашния не му пука за тебе.

А когато САМО на теб не ти е остроумно, май ти трябва да сменяш компанията. Няма сега ВСИКИ да се махаме заради един гей. Направете си сайт и се величайте там. Между другото, трябва да си доста тъп за да броиш това за остроумие. Да не говорим, че и нюансите в емоцията не можеш да усетиш.

Е само Гешев го мразят и българите, арменците, турците, ромите и всички етнически групи в България... Там е шампион... Не знам какво се бута и той в отбора на някакво мразено малцинство, той е от мнозинството на алчните и крадливи топ неккадърници, дето водят тава подобие на държава към небитието... Що не си направи едно статистическо проучване колко процента от българите одобряват работата на полицията и прокуратурата?

Мразели го, милинкия...

Ние, БЪЛГАРИТЕ сме ХРИСТИЯНИ... Другите- араби ислямсити и евреи са чужди ШПИОНИ... Тия може даса дали ПОДКУП на някой чиновник, да не ги убият, но на другите българи НЕ са дали пари и НЯМА да им стигнат парите !! Да бягат обратно към Саудитса Арабия, Израел и Африка даси търсят Правата... В България ние, българите- християни ИМАМЕ права- Иван, Петко, Христо, Драган, Мария, Ваня !!

И за да НЯМА "" Hate speech"", тия чужди ШПИОНИ да отидат обратно в Африка,, Саудитска Арабия и Израел и да кажат им кажат на тия, които живеят там, да ИЗПРАТЯТ на БЪлгария всякакви Пари, стоки и леки коли, като ПОДАРЪК... Реджеб Ердоган от Турция, да ни изпрати като ПОДАРЪК, всичките си пари, ценности, коли !!! И да осигурява , БЕЗПЛАТНА къща, храна и кола на на БЪЛГАРИ, решили да отидат в Турция. А Реджеб Ердоган може да спи ПРЕД къщата си като куче.. Ние, българите ще спим на леглото и в къщата му !!

Тоя продължава да защитава ромите в България,пред които нон стоп говори,когато трябва да лъже,че се бори с престъпността... Явно само братята роми му вярват на тоя,а той и това цели,простолюдието да му вярва,защото знае,че нормалните хора,няма как да му повярват...

Чудя се дали това е език на омразата: "Гешев, каквото и да правиш, има силен натиск от чужбина и скоро ще се приемат закони, които да позволят да те разследват. А май се сещаме какво ще стане след това."

Тия повечето вземат хонорорари да плещят безсмислици,а и така корупцията процъфтява,иди после доказвай че хонорар от лекция е всъщност плащане за корупционна сделка

Ганьо никой не го обича.

но за това пък вас, евреите силно ви обичат. и така повече от 2000 години обич

Разбрах: Путин - лош, Владимир - добър.

То като гледам снимката на българите на фотографията... Съседа ми е мюсюлманин, няма проблеми с никого, но му е писнало от навлеци, та скоро ще почне да мрази всички, включително и този с бялата униформа. Много съжалявам че Кирчо и Кокорчо, които никак не обичам не успяха да махнат този прокурор на ББ.

Е нали такава беше целта на всички изредили се във властта? Да разделят българите за да могат по лесно да ги настройват един срещу друг, а тези които не се поддават и биха попречили да прогонят в чужбина. Сега разпространяват фалшивата информация за уж масово завръщащи се, но не посочват възрастта им или колко от поколението им е останало завинаги в други страни. Да не говорим, че вече и роденте зад граница имат свое поколение, което цял живот ще работи за благото на друг народ.

Така обича да угодничи, че няма равен.

Г-н Главен прокурор, честито!!!!! Открихте топлата вода! Та нали този език на омразата се налага в обществото вече повече от 30 години от различни хора и с различни цели. И ако имахте искрен интерес да се справите с това можехте да се поинтересувате кой плаща на шепа келешчета да плюят и ругаят по форумите, а не да ви дреме на каскета...

Цялата тая сбирщина е нужна за да се легализират евреите. За да се вкарат закони на европейско ниво: а си казал, че не е имало холокост, това значи е език на омразата. А си барнал евреин да краде и го обвиниш, и го наречеш крадец, то това е реч на омразата и е антисемитизъм. Сега искат да вкарат закони за това, за да могат да си вършат престъпленията безнаказано. Това са постигнали в САЩ. Искат да го набутат на цяла Европа. За това е целият цирк. Останалите са за камуфлаж на измамата. Искат закони. С които като минимум да наложат легална и вече законова цензура. Всичко неудобно на управляващите режими и евродиктатурата ще се минава като "език на омразата" и бърз съд.

И ако на някой наистина му пукаше за "езика на омразата", до сега да бяха поставили не знам колко предупреждения на Македония и да я заплашат от спиране приемането. Някой да е видял това да се случва? Нямаааа. А си направете, дали наистина ги интересува реално език на омразата. Прави се с определена цел за определена еврейска група. Всичко е твърде прозрачно и нагло.

ХАХАХА ама сериозно ? Само у нас българи мразят българи? Аре по кротко ! Къде се обичат всички ,а? Затова ли се избиват в Говедария направо по 15,20 трупа оставят наведнъж ,или в Германия, еле на Албиона. Навсякъде една братска обич и във само в България омраза .

Нормалните българи мразят мафиотските боклуци като теб!