Коментари - Италианската премиерка поиска да се обръщат към нея в мъжки род - "синьор министър-председател" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новият министър-председател на Италия Джорджа Мелони, да не би да е обратно полово ориентирана, щом е помоли медиите да се обръщат към нея в новата ѝ длъжност в мъжки род - "синьор министър-председател". Това нещо никога не е било искано в другите държави където начело на власта са стояли жени.

Вероятно се страхува да не би някое от официалните лица да прояви мерак да я опъне.

много се пени преди изборите ама нищо няма да се промени- просто статуквото в момента се е хванало със зъби и нокти за яластта и ме сдава. Ще прави както до сега. Ще си пуска маймуните от африка, ще си прави гей паради, ще квичи украйна, украйна и т.н Истинските промени ще дойда само с Мари льо пен в Европа. Само Възраждне!

Страхотна мацка! Успех на италиянците.

Мацка?!? Това.... нещо е господин, или мацарок.

Майко мила, горката Европа!

Тази да не е скрита лесбийка с фашистки възгледи? Тези са най-опасни. В главата им се върти една психопатогенна идеологическа каша от феминизъм, пролетарски фашизъм, националсоциализъм и фобия от мъже. Както се усмихва, може да избухне.

Погрешно я сравняваш с грозната министър-председателка на Сърбия Бърнабич,която е лесбийка. Това не означава че италианската й колежка е като нея.

Абе става за......................гледане

Какво гледане? Става да й го натреса стабилно и да ми направи една жестока свирка.

А ти ставаш ли да те надупя? За всеки случай сложи си вазелин,за да не охкаш.

Браво Малони, мачкай Феминистката Измет!

Сениор, синиор или нещо друго е поискала да и казват? Щото едното е господин а другото старши. Много ми се ще някой с 3 клетки да превежда. А аз отивам да намеря оригинала на тази статия.

Направо си чудя как си събрал толкова плюсове. Смесваш езиците. Едното е на английски другото е на италиански! За senior, старши, на италиански думата е много различна по звучене. За господин, signor е на италиански, а на английски е mister...

Изисканата и капризна премиерка е с много претенции,но основното й искане е за един голям,корав и четвъртит.

Мале, тази се оказа комплексирана че няма пишка.

Е, щом е така, аз искам от днес да се обръщате само с - Ваше кралско величество! Щом циганите станаха ромове, щом негрите станаха афро-американци, щом педерастите станаха гейове, аз ставам крал на планетата! От днес, към мен ще се обръщате само с - Ваше кралско величество!

Разбира се, Ваше величество.

Да ти го нацепи кой те хване! А след това ако искаш да те нарича и Принц Ганьовски.

Ха така - кАжи им, моме - ням’те подценяват я ;-).

Не разбирам. Борби за правата на жените, феминизъм, право на гласуване, ми ту, равен достъп до работа и заплати и върхът на сладоледа ... наследничката на Мусолини иска да и казват синьо. Зо? Смята, че мъжкият род е по висш, че мъжете са нещо повече, че жените не са хора, както е в някии ислямски страни. Жалко . Това са новите ръководители на света

Няма такова нещо като министърка ! Всичко е министър !

Откога няма? Откакто вие гейовете решихте да превземете света и да го накарате да живее по извратената ви същност. Просто сте отвратителни отрепки, гнус.

Не е точно така.Без жени,няма да има и мъже.Това нещо като Ин и Ян,като жените са по-хубавата половинка от човешкият род. В института ,в който бях научен сътрудник повечето колежки бяха такива:умни,високо образовани,културни,възпитани ,тактични ,грижовни,когато трябва манипулативни. Секцията ,на която бях ръководител имаше 6 колежки ,та затова бях свикнал с женско внимание. Съпругата ми , както и дъщеря ни са също такива. И двете са завършили елитни столични гимназии с пълно отличие ,като и тримата сме инженери в областта на електрониката .При съпругата при кандидатствуването балът И е 36 от 36 възможни.Технически директор е в голяма компания, дъщеря ни работи в чуждестранна фирма ,докторат във Франция и т.н. Но най-топло възприеман и радващ се на внимание и грижи на жени съм бил ,когато съм бил в командировки в Съветският съюз и съм запазил най-мили спомени

Тоест мамашите са ти смукали топките, а жена ти не може да падне толкова ниско! Това ли са милите спомени от Раша?

Па, я като го гледам, тоа, оно си е маж!

В такъв случай мистър,синьор ОТЗАД ще ви е по добре.

Един призрак броди из европа - призракът на глупостта

министър председател е в мъжки род. врата в женски род, прозорец в среден. всеки народ си е определил рода на съществителните, по критерии, които ние никога няма да узнаем. циганин не е негър, но и негър не е циганин... отчасти. пренасилено е да се каже, че "сеньор де президенте" е подходящо за жена от итали. по-скоро е испанско-португалското наследство на "конкистадорите. май никон не разбра "иронията въ изказванията. толкоз дебелокожа е станала "демокрацията" на ес ес фюрерите на юдеите! Бог с нас Природата с нас Победата с нас

Прэзорец не е в среден род бе тъпак. ЕДИН ПРОЗОРЕЦ.

,,май никой не разбра,,....Да , трудно ти се разбира. Когато има думи в насипно състояние, няма мисъл, противоречиви думи. Когато глупост, неграмотност, необразованост, природна тъпотия, неинтелигентност се съберат с ъс неоправдано самлчувствие и наглост... и си ти

го хапе кучето!

Sm3hurk0

ами.. взаимно се апат :)))

И тая не в ред!

придирчива овца ще изкара една месечина на тоя пост като нашия олигофрен Киро тъпия и никой няма да се сеща за нея пак като нашия пишман цар :)))

това е най-красивата, сексапилна, сладка, и балансирана жена, която съм виждал, и която Италия има късмет да и е премиер. Само успех и пожелавам. Единствено нещо с усраната иска да праща оръщия, но се надявам да и мине.

На Дедо Клаус Шваб и Билдебъргските фараони. Изиграха ги италиянците. Предвидимо.

министърка , премиерка

Само да не опитва да пикае права.

След като има пенис - много ясно - прав е министър председателя на Италия

Да се връщат нормалните семейни ценности в Европа , че тия фалшиви неща като зелена сделка, гей общество, фалшивия плач за расизма от държави поробили стотици народи вече излиза извън контрол

Напротив, именно този геноцид против европейците е новият контрол. Затова направиха и Ковида и войната. Повратния момент беше подписването на парижкото споразумение. Единственият начин да се изпълни е да се изтребват европейци. Русия не иска - направиха и война.

Бъркаш руския империализъм с борба за семейните ценности в Европа, нищо общо

По тази логика мъжката муха - мухоеб ли се казва или мух?

На 30 януари 2016 г. Мелони участва в Деня на семейството, демонстрация срещу правата на ЛГБТ хората, обявявайки се против осиновяването на деца от страна на ЛГБТ двойки. В същия ден Мелони обявява, че е бременна и дъщеря ѝ Джиневра се ражда на 16 септември.

Джендърка! Само Русия! Срещу всички сатанисти! Мъж = той. Женка тъпа = тя. Така е в патриархална консервативна православна ИСИНСКА Русия!!!!!

Да ти еба майката сибирска.

Нормално обръщение. Италианските родове в граматиката са подобни на българските. Ние също казваме "кметът на София Фандъкова", а не "кметицата на София". Някога, на първата жена МП се казваше "министър-председателят Ренета Инджова", а не "министър-преседателката"; или, "премиерът Инджова", а не "премиерката".

И какакво му е нормалното. Като обявиха посланикът Херо Мистафа вобше не допусках, че става, дума за жена.Осеен това е съм чул да казват мистър премиер Инджова.

Херо е женски име от древногръцката митология. Това, че Вие не го знаете си у Ваш проблем.

Да, но госпожа мин....... Не господин

Аферим, жабката си знае гьола...а как ли ще е гола, хм? :)

Фалшиви/силно подвеждащи новини от Дойче Веле. Още не могат да преглътнат избора на десен анти-джендър кандидат в Италия и пишат какви ли не глупости. Както когато писаха че Орбан бил гей или нещо такова. Незнам кой олигофрен им вярва.

Точно, проверих. Става дума не за сеньор а за множественото число, а учтива форма. Нещо като учтивата форма Вие на български. Дойче Веле нафта пикае че избраха една нормална за министър председател. Иска да се казва "госпожа Мелони, министър председател на Република Италия" . Повече от нормално. В латинските езици "министърка председателка" означава съпругата на министър председателя. Както и други такива например съдийката е съпругата на съдията.

Moderni vremena

Чудя се пиците като са гласували дали са го знаели това. И ако да говорим за поредния пропаднал народ

И тая ли е обърната? Не знаех, но не се учудвам вече на нищо. Къде сте джендъри български, защо не аплодирате М-р председателя на Жабарите. Утре за среща за набиване на ...................

първо ще отиде в брюксел при мис 4 и половина билиона дози , както викат на Лайнен в ЕС?

Е нали в ЕС всеки сам определя какъв е, тая си е чист мъж според нея, другите нямат думата. Да му мисли жената на този мъж.

Тази требва да се чука яко, да не говори глупости. Ако и се затисне устата с оная работа, нема да дрънка глупости. Аз съм кандидат за обладаването и.

кат та обърна да ти го запълня дето го нямаш там поне да има за какво

И тази ли е джендърка като Митрофанова и Мустафа?

Йес сър!

Новогивор. Затова е можеш да разбереш мъж ли е или жена по името. Сега и да пикае права, па каквото сабя покаже

Тази съга ще ги оправи, на голо.

Тези италианци много секси примиерка имат

Джендърка, значи ще се слага на либерастите

ОТКАЧАЛКИ, мила моя майно ле...

A хуй не ще ли.

след месец най-късно ще се изнесе в свински тръс като англичалнатата Тръс.