Италия се готви за рекорден студ, десетки жертви в Украйна

Сибирският студ, обхванал Източна Европа от Украйна до България и Румъния, се пренася в Италия и страната се готви за рекордно ниски от 27 години температури, пише в. "Стампа". В Украйна и Полша обаче студът вече отне живота на над 40 души.

Обратно в новината

Коментари - Италия се готви за рекорден студ, десетки жертви в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, както да се въртим и сучем руснаците все ще намерят как да ни го сложат.

Това глобално "затопляне" ще ни разгони фамилията!

Тия дето организираха цирка в Киото, сега да връщат милиардите от търговията с въглеродни емисии! Никакво затопляне няма....

Е защо все Кнежа?

А глобалното затопляне? Тъкмо си продадох всички печки и с парите насадих палми, портокали и маслини на вилата в Бели Искър, Самоковско. Или е глобално мошеничество?

От + 123C до - 153C (до - 233C на полюсите) варират температурите на Луната. Очакванията и за тук са подобни. Това ще стане след като бъдат затворени устите на "затоплистите", унищожени жизнените органи на биосферата и се ликвидира атмосферата.

Засега прогнозите са, че в Рим, където за последно е паднал сняг преди две години, няма да вали, но за всеки случай са задействани процедурите за действие при снеговалеж, раздадени са тонове сол и са привлечени доброволци за почистване на улиците от евентуален сняг. За да не се усложни обстановката по магистралите, главно в северните части на страната, са мобилизирани 2000 снегопочистващи машини и 5000 служители на фирмите за чистота. --- Мисля, че това е достатъчно.

Даам "привлечени са доброволци", чудно колко ли българи ще се явят доброволно за да чистят улиците?!

Ами този материал за Италия да го прочете някой отправителството и от Столична община, как хората вземат мерки преди да дойде студа и снега. При нас е обратното !!!

Ами този материал за Италия да го прочете някой отправителството и от Столична община, как хората вземат мерки преди да дойде студа и снега. При нас е обратното !!!

В централна гара е по студено от навън... И това е Европейска Гара хаха..!!?

Нещо пишеше в статията за гари, където можеш да се стоплиш, ако си бездомен. А на Централна гара какво се случва?

Ура-а-а-а! Няма да има глобално затопляне! Няма да плащаме за емисии парникови газове и тока няма да поскъпва от юли! И без това тези емисии за парникови газове се плащат само в Европейския съюз и нито в САЩ, нито в Русия, нито в Индия, нито в Африка са чували за тях. Все едно в Индия или Африка не ги грее глобалното затопляне! А аз трябва да умирам от студ, защото не мога да си платя сметката за парно и ток! В края на краищата аз нямам нищо против температурата в България да се повиши с 2-3 градуса. Защо не направим референдум по въпроса - искаме ли да плащаме за емисии парникови газове или не?

и НА НАШАТА УЛИЦА ЩЕ ИЗГРЕЕ СЛЪНЦЕ!

Туко що мина един самолет и от него падаха ледени висулки.

Този "мяукащ" министър може да дава обяснения само на децата до 7 годишна възраст! Там може и да бъдат приети! Но на зрелите българи - САМО АКО СА "ФИРКАНИ"! КОЛЕДА - е факт, а добрата работа трябва да се докаже. По-добре да беше измислил друг повод - Например "Борбата с ниските температури!" СМЕШНИК!