Австрия издига бариера по част от границата си с Италия

Австрия започна работата по изграждане на бариера на участък от границата с Италия, която при нужда ще ограничава достъпа на мигранти.

Обратно в новината

Коментари - Австрия издига бариера по част от границата си с Италия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баба Меркел ева мамата на ЕС, Шенген и свободното движение в Европа! Трябва да си плати за това възможно най-скоро! Шут за нея от постовете, които заема!

А къде са правозащитниците да кажат че се нарушават правата на ''бежанците'' както нашите подлоги заявяват че неправомерното минаване на граниза не е престъпление????Хората си пазят родината защото не ги управляват БЕЗродници като нашите

Много отдавна е късно за бариери, В Швеция и Дания арабският език е втори по популярност, във Франция и Холандия е трети по популярност, според лингвиста от Стокхолмския университ Михаел Паркуал. Иранските, арменските, сирийските и кюрдските мигранти се опитват да се интегрират в Европа, те не променят националния ландшафт, но са запазили своята идентичност. Но останалите, в Германия и Франция са си направили паралелни градове. Във Франция говорят на френски, но арабите, родени във Франция са си измислили език, жаргона "верлан" и си говорят на него. Европа "остарява", демографичната крива пълзи надолу. В Германия има 5 милиона младежи до 25 години. От тях 2,5 млн. са юноши. От тези 2,5 млн. юноши, половин милион още не са определили от кой пол са, и каква им е сексуалната ориентация, имайки предвид пропагандата и системата на възпитание (относно толерантноста и колко е хубаво да имаш две майки или двама татковци). През последните месеци в Германия са пристигнали 700 000 хиляди младежи-бежанци, които са държали оръжие в ръце и са напълно наясно със сексуалната си ориентация и какъв им е пола. Това е картинката, културен натиск, след което следва културна експанзия. Европа вече е променена и няма връщане назад с бариери и без бариери. Закъсняха с няколко десетки години.

Буууууу! Измислени числа! От къде ги взе бе, колега!?

Чети неграмотнико - от Михаел Паркуал, лингвист от Стокхолмския университет!!! И още...1 ноември 2013 года в Германия влиза в сила закона за 3-ия пол, според който, в свидетелството за раждане не е задължително да се пише какъв е пола на детето. Като порастне то да си реши - Deutsche Welle, господинчо :)

Първо бариера, после фурна.

Стига с тези мигранти. Преди бяха бежанци. Те са си нашественици. Всеки който влезе в държава нелегално, без да е поканен и без разрешение е нашественик. И към него трябва да се подхожда по закона. Колко от тези нашественици са вкарани в затвора за 4 години да чукат камъни? А не да им се дава повече от колкото на местните хора.

Едно време там спряха османското нашествие , другите останаха под феса

Борисов чак патриот се изкара. Хехе гадина е голяма той. Залепи се до тия момчета като пиявица. Същия тоя Борисов казваше че каквото ни кажат това ще прави и ще приемаме мигранти. Сега нарочно казва ловете ги ама нежно и веднага ПАТРИОТ. Борисов е същия патриот като Патриотичния фронт!

А пискаха за нашата ограда! Какво стана с мама Меркел и нейното елате ще ви приемем всички! Заради нея се налага българите да се спасяваме сами с граждански арести, като този на Динко! Един предател от Хелзинският комитет иска да спре хората с патриотична и гражданска позиция, естествено е за плужеци, като него!

Явно в Австрия има хора, които виждат много добре положението и не чакат последния момент, когато вече е много късно. Искахте евтини и нискоинтелигентни работници в Европа - получихте ги. Сигурно са много добри в моленето и яденето на халал. По 1-2 атентата през месец и нещата ще си дойдат по местата. Важното е да излиза по-евтино на големите компании, защото усвояването на фондове на дребно не си е работа.

Да изпращат пари, средства и войска до България, Гърция, Италия и Испания. От където идват орките. Да се стопират още на входа. Те не може да се телепортират до централна Европа.

Ти си "велик" българин! Ти не сакаш на българите да е добре, ти искаш на западноевропейците да не им е зле!

"Сакам" да няма бежанци, а това може да стане с качествена охрана на ДГ на България. Недопускането на такива.

Австрийците се оказаха повече мъже от германците.

браво АВСТРИА! ПОМНИТЕ, ЧЕ ОСМАНЛИИТЕ СА СТИГНАЛИ ДО ВИЕНА И СИ ДЕЙСТВАТЕ ДА СТЕ СИ ДЪРЖАВНОС, ОБЩНОСТ И БЕЛИ ТРАДИЦИЕС. ТУКА ТВА НЕ ГО ПРАВИМ... Е, нищо, териториата ше се поосманчи и чак тогава ше побият главите на управляващите на кол.

Няма нищо ново, уточни обаче говорителят на ЕК пред журналисти. Тя е отговорила така на въпрос дали не е погрешно да се иска от САЩ отпадане на визите за двете страни, а те да имат ограничения в рамките на ЕС, след като не са в Шенген. Първото отлагане на членството ни в свободната зона, след като сме изпълнили техническите критерии, беше преди пет години. Първоначално Германия и Франция се обявиха против, последва отказ и от Холандия. Впоследствие се появи идеята за поетапно присъединяване. В настоящия момент част от страните в Шенген върнаха контрола по границата заради кризата с бежанците. Заговори се и за разпадане на Шенген, като вече дори се изчисляват загубите, ако това се случи.

колко е далеч австрия от турция и вече издига пета ограда , ами ако бяха на наше място ???сигурно щяха да наемат руската авиация ...

Учудваш Света с тъпотията си.

ти , с целия свят ли си говориш !?

Не знам какви ги пишете,ама ако не ви харесва Борисов,веднага го вземаме в Гърция и ви изпращаме Ципрас да ви управлява......

ко? ципрас! СТАНИШЕВ НИ СТИГА..... ТОЗИ Е ЗА ВАС!

Ципрас е един балон, който стои изправен, защото Ес го държи, за да плаща дългове и да продава Гърция. ББ е нещо подобно. Какво си мислиш, като узнаваш как всяка година взимаме по 500 млн евро и задлъжняваме, за да не задлъжняваме с валутния си борд? Ами ББ и Ципрас са един дол дренки бе пич. Просто наливането на милиарди в Гърция, за да махне гръцкия комунизъм и поддържането на изкуствена бедност в България са страници от една и съща книга. Инфлацията служи на богатите, също толкова, колкото и задлъжняването на държавата и ограбването от богатите, които не плащат данъци и държат парите си в офшорни дружества.

Само нашият хуй заспал нищо не правим. Боко събуди се най-сетне бе плужеко. Стига си позирал в геройски снимки на натовски гемии в Черно море.

Австрийците явно са технологично много напред, че строят бариери по 250 км. Как се вдига и спуска тая бариерата, умът ми не го побира...

Цитат "Структурата ще е дълга 250 метра и ще включва магистралата и първокласен път." Само 250 метра , не километри !

МЕРКЕЛ РАЗРУШАВА ТОВА,КОЕТО ОЩЕ НЕ Е СЪЗДАЛА КАТО ДЕЙСТВАЩ СЪЮЗ!!!

сащ чрез меркел (малка подробност).

ТАКА ТРЯБВА. А ПОСЛЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКА ОГРАДКА, НЕМСКИ ОВЧАРКИ ЗА ЛОВ НА НАГЛИ ПРЕСТЪПНИ МИГРИРАЩИ ТАРИКАТИ.

Kаракачанки си требва.

Когато няма работещи вътрешни закони и докато меркел не е в затвора, навлеците ще продължават да прииждат, а границите ще са игра на котка и мишка.

И Мексико ще плати за бариерата!

Вчера нашият се похвали как хващаме нелегалните мигранти на изход към Сърбия. Ами хвани ги по-добре на вход от Турция и ги върни през браздата!!!!

Изобщо не е малоумие,просто това е целия му мозък.