Много загинали в атентат срещу Италия в Кабул

Самоубийствен атентат срещу италиански военен конвой разтърси днес афганистанската столица Кабул. Загинали са шестима италиански военни и десет цивилни афганистанци, съобщиха афганистански служители, цитирани от ДПА, на която се позова БТА.

Обратно в новината

Коментари - Много загинали в атентат срещу Италия в Кабул | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да Ви кажа ли чий го дирят американците в Ирак и Афганистан?В първия случай овладяват нефтени месторождения , а във втория -трасето на бъдещи петролопроводи от Средна Азия през Афганистан,Пакистан и Бангладеш.В свят в ,който евтиният петрол ще свърши след 30-40 години ,а природният газ след 60-100 години ,САЩ са длъжни да запазят своите интереси като най-развита икономически и военно държава.В противен случай вместо тях ще го направи Китай.И няма да са 150 000 американци,а армия от 1000000 надъхани китайци примерно.Справка за китайските нефтени интереси - Дарфур.А пък като протестирате толкова срещу тези операций,що не спрете просто да зареждате колите си.Така най-лесно ще клатите гадната империалистическа машина.И..английския няма да Ви трябва. Учете китайски!

айде да прочетете коментарите си!!!!какво общо имат със смърта на 6-мата италианци!!!!Каква е сметката на Италия води война в Афганистан???....Тез млади войници имаха семейства...имате уважение към жертвите злобни изроди български!!!...за Ого....

Няма да повярвате, ако ви кажа кой тук е казал истината? Дон Корлеоне е схванал цялата игра. Впрочем, на запитване от Русия, САЩ отговориха, че ще унищожават макови насаждения и готов хероин САМО НА ЛОШИТЕ ТАЛИБАНИ. Да се смееш ли, да плачеш ли от смях....

До: Do otkachalkata Ogo (17.09.2009 г. 17:15ч.) Да, пуснаха ме, ограмотиха ме и ми дадоха клавиатура с родната азбука. Ти да видиш!

Който сее бури , жъне гръмотевици. За какъв ... им е на италианците Афганистан ? Ако цялата НАТО-вска банда се изтегли от Афганистан ще се създадат условия за нормални контакти с талибаните, които се радват на огромна подкрепа от населението, и може би ще се заговори за мир в тази съсипана страна.

Къде е яйцеглавия да нахвали великата американска демокрация която избива наред.

ми чиии го дирят там??

Pak sa te pusnali v domashen otpusk ot 4-ti kilometur........

леле ,какви аванти ни дойдоха на всички от ЕС от безумието на световния жандарм,световната банка на Дянката и САЩ.Аферим и да ни е честито.Най искрени съболезнования на близките на жертвите.Само че питам чий търсим в този ад,спасяваме чичо Сам ли.Някой ни повика ли както Дубчек 68год. в Прага.Някой да вижда разлика между онова време и сега.Световната банка в ролята на Политбюро на ЦК на КПСС.

Еми, че се охарчиме, ама глей начи според цитата на ВЕСТИ, как ни помагат янките и световната банка: Като отговорен партньор Световната банка е решена да продължи да подпомага страната, като предоставя знания за най-добрите международни и Европейски практики, за се превърне България в силно развита, СРАНА членка на Европейския съюз. Пропуснали са да пишат, че сме ощастливени и от НАТО, ама нейсе, важен е резултата. Нема значение, че вони на лайна отсекъде.

... usa na indiancite...

по решение на правителството на пожарникарския ГЕНЕРАЛ от 1 октомври тази година така нареченият. български контенгент излиза извън защитената територия на летището и започва охрана на подстъпите му, където ще го дебне талибанската смърт. Ха, да ви е честито, патриоти!

ЯКо, партизанската война си върви! Ще се бием до последния хамерикански негър, хаха!

Нали бяха шепа кирливи талибани - терористи, какво стана!?!?!... Както и да ги смятаме, най-много цивилни избиха натовците или по-точно главатарите им от САЩ - баш терористите. А на тези, които отиват в Афганистан да убиват за пари или за тръпка - да им пожелаем скорошна среща с Аллах - той умее да прощава!!!

какво е това НАТО - Наивни Атлантически Тъпанари Отлитат, а наште какви ги дървят там, нали сми черноморски тъпанари?

поредната сводка за повторението на виетнамската война, за поредната американска загуба, пардоннн, международна щото сега и италианци и .... и българи помагат.

Ей! От комунист по-просто и нагло нещо няма!!Ти забрави ли как талибаните мачкаха наред собствения си народ. Колко жени бяха разтреляни, като животни по стадионите.

Да си бяха останали в Италия, сега щяха да са живи и здрави. Жалко за младите хора! Безсмислени жертви.

Къде е хането ТУРКУ БУЛГАРИСТАНСКИ да защити великите американски воини, представени от елитни негри? Къде е ТОЙ да ни светне, че всичко в Афганистан се върши за благото на афганския народ? Къде е новият ни МЕСИЯ да ни обясни колко демократични са янките когато убиват?... Няма го. Да не би пък американските му господари да са му спряли парите?

Свобода на словото, добре, пишем си по форумите, даваме коментарии и кучето си лае, керванът си върви. Преди години руснаците окупираха Афганистан. Имаше един техен агент Бабрак Кармал. Какво стана с него, жив ли е? Тогава, наред с болшинството хора, бях против руската окупация. Но това не смеехме да го кажем публично, в коментарии -абсурд. Добре, защо западняците ,които се бият в гърдите, че са демократи ,защо окупираха тази страна, както руснаците навремето, и отново се води партизанска война. Само че тогава партизаните бяха добри за западняците, сега талибаните-лоши. Сп мен, но кой ме слуша, а и кой слуша или чете тези коментарии, или кой ги взима под внимание - Вън чуждите сили от Афганистан. Афганистан - на афганистанците, Пакистан-на пакистанците, САЩ-на американците!

Окупирана страна. Не може навсякъде да се налага американския начин на живот. Руснаците, със своя многогодишен горчив опит, предупреждаваха какво може да се очаква там. Коментариите са излишни! Жалко за младите хора!

До Ого: То хубаво да оставим тая страна, ама откъде да зареждаме хероин бе джанъм. Нали и ние семейства имаме да храним, а и сметките за тока и парното трябва да си плащаме. ;)

Ей, изроди западняшки, няма ли да оставите на мира тази държава, холан? Какви работи правели руснаците в миналото, виждаш ли. А вие какво правите, ако смея да попитам?

На този свят докато има мюсюлмани и евреи ще има и трагедии.

Как ги измисляте тези заглавия?...Италия в Кабул?Италия си е в Италия,бе хора!В Кабул е италианският военен контингент .Който,к колегите си от другите страни изобщо няма какво да търси там.И троши парите на данъкоплатците по чукарите.Специално за 666-помисли защо при талибаните производството на хероин на практика беше спряло.За разлика от сега.

лека им пръст.