Истинско чудо за 7 месеца - как Италия изведнъж се изправи на крака

Марио Драги успя да постигне нещо, което доскоро бе немислимо - икономиката на страната нараства най-бързо в Европа, имунизацията напредва, в политиката цари стабилност

Обратно в новината

Коментари - Истинско чудо за 7 месеца - как Италия изведнъж се изправи на крака | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"как Италия изведнъж се изправи на крака" Сигурно е заради габърчего на стола :)

Браво на човека. Дано и у нас така. Имунизация и паспорти отвориха икономиката и сега италианците никой не може да ги стигне, а ние с нашето дебелоглавие и невежество има да броим труповете и да седим на опашката

Глупости пишеш.

Това изказване е гнусна долна лъжа! Ходя по работа всеки месец за по една седмица в северна Италия и контактувам с хора, които имат свой бизнес. Всички са в паника, администрацията ги души, бизнесът е в хаос, защото административните центрове на данъчни и др. са затворени- всички работят от в къщи, и хората чакат по 4-5 месеца за една справка! Таксите за биснеса са увеличени, бензинът стигна до 1,80-2 евро, а емигрантите просто превземат Италия! Вече навсякъде се слагат решетки и все повече зверства се извършват срещу местните, За какъв подем се говори, това е вече гавра! Едно време тази информация при затворени граници можеше да мине за достоверна, но в днешните условия, когато го видаш с очите си е повече от безочие

Дойче Зеле лъже като разпрано. Има голяма стачка на шофьорите в Италия, какъв просперитет - пълни глупости.

DW и обективна информация = оксиморон

Ваксинация му е майката, без значение дали помага или предпазва въобще. Добре е да има и мноооого дългове. Може и да се разчита на мигрантите, поне да се усвояват помощи, пък и повечето работят без осигуровки, ако въобще работят. И е хубаво да бъдат управляващи жени, по възможност лгбт. И който не е убеден в тези неща трябва да бъде задължен.....демократично.

Факт е, че управлението на белите хетеро мъже ни е докарало до настоящото положение, така че какво мрънкаш?

Това за хетеро доказано ли е? Щото болшинството - като се почне от Макрон са малко под въпрос.

Какво се опитва да постигне Драги? Чудо ако човек гледа името му, а иначе туй чудо се нарича принудителна ваксинация. Сега за сега, единствено изправи цяла Италия на крака, в буквалния смисъл по площадите.

Каква жалка преднамерена пропаганда!!! АЗ ЗА ТАЗИ ИКОНОМИКА ЧУВАМ И ЧЕТА СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ НЕЩА - КОЙТО ИМА ПОЗНАТИ В ИТАЛИЯ ЗНАЕ. ТА ДИРНИЦИ - ПОСМАЛИ МАНГО!

И радеф така направи

и стават чудеса!

Глобалистите от Давос държат на страни като Италия, Испания, Португалия. Макар и затънали в дългове от над 130% от БВП, те все пак са бивши метрополии на империи, пък без тях ЕСът остава само с Германия и Франция

Правилно, но по всичко изглежда, че Германия ще я отпишем, ако зелените се докопат до властта.

Имам роднини в Италия и не виждат никакви чудеса да са станали последните 7 месеца, хммм...

Е от кенеф да очакваш някакво чудо да се случи... Тук става въпрос за нормалните хора.

Имат икономически растеж колкото нашата инфлация е 3%

Пропагандата копае ли копае дъното….

Италия, Гърция, Испания...абе много са зле ви казвам. Бях на почивка в Италия, мизерия ти казвам, хората имат по 2 коли (ама нови ако ще и Фиат), имат си пари за почивка, кафенета, дрехи и всичко останало. В Гърция като бях гъркът плюеше еврото и вика че ги съсипало, обаче нямаше нищо против да вземе 30 евро сметка от мен, ресторанта му беше доста добре и в гаража си имаще (без майтап) Ферари. А като бях в Испания навсякъде ме обслужваха българи - в ресторанта ми сервираха, в хотела чистачките ги чувах на БГ да говорят и даже таксиджията, който ме закара на летището беше нашенец. Нещо в БГ не съм чул да ме вози испанец или да ми сервира испанец или да ми чисти испанец.... Та така драги ми смехурковци. Ние сме толкова добре че единствено ни остава да ни е жал за бедните италианци, гърци и испанци... Те и без друго всичките ще умрат, защото нали се ваксинираха. Пък ние ще живеем вечно, защото нас не ни убива някакво си грипче. Да някакви хорица умират според данните, ама то явно си им е дошъл реда и са били лош материал. Проблема не ни е в чипа на ваксината, а че "чипа" ни трябва да се препрограмира и в тези думи говоря за начин на мислене, а не някой да ти бърка в мозъка и да ти налива акъл.

Абе Теле, какво общо това дето си го писал с ваксината?????

" Бях на почивка в Италия, мизерия ти казвам, хората имат по 2 коли " Таз твоя "почивка" като разузнавателна мисия ли беше? Вървеше по улиците и гледаше как хората карат две коли едновремено?

Пешо, колко получи за платена статия? Скоро се върнах от Италия, ама такива "чудеса", дето описваш, не видях! По телевизията също не ги показваха, а и не забравяй интернета - чичко Гугъл е велик! Така че имай малко срам!

Нали за туй иде реч - тях бълха ги охапала, нас ни рита катъра. Пък и за туй ни имат в ЕСът, покрайнините са им нужни за пазари и евтина работна ръка., т.е в тях и хляба и ножа.

Събуди се Пешо. Пак бълнуваш.

И като си тръгнат гастарбайтерите, ще стане като във Великобритания. Да, на фона на нашата мизерия, все още някои в чужбина се справят по-добре финансово. Но няма да е още задълго. Първо те ще останат безработни.

Пропаганда!!! Всички са на улицата, протестират!!! А вие лъжете ли... лъжете!!!

Дойче Веле се е превърнала в истинска пропагандна машина. Истината е че, в Италия правителството е наредило задължителна инжекция и работодатели да не плащат заплати на хората ако отказват. Населението в цяла Италия излиза да протестира по площади и улици. https://channel411news.com/2021/09/26/italy-orders-companies-not-to-pay-unvaccinated-workers/ https://www.bitchute.com/video/UYqKmSA02DO2/

Най-хубавото нещо е да откажа да се ваксинирам и правителството да ми плаща социалните като не работя. Икономиката на Италия направо ще процъфти!

Гладни са, гладни са горките. И на всичко са готови за мижавото си хонорарче.

Драги е част от елита, заедно с макрон вършат работата на едно известно семейство с връзки към световният икономически форум. Дълговете им са вече 171% от БВП. Като цяло държавата е на доизживяване.

А бе той може да се казва Драги, ама дали наистина е драг за сънародниците си, и дали не им навява нелицеприятни спомени за миналото.

Изправя се на ушите си Италия. Вземаш заем по 2000 на месец, залагайки къщата и земята като гаранция, харчиш 1800 и казваш че си спестяваш 200. Абе 10% ръст. Само че когато бирник от Германия и Швеция, които не са взели, ами са дали заема, се оказва че нямаш нищо и си на улицата. Даже и да отсрочат главницата, при дълг над 200% всичкият растеж отива за да плащаш лихвата и колкото повече работиш, толкоз по-зле ставаш. А туй че 0,5% умрели и то пенсионери, пречели на икономиката, ми го разправяйте на дедовия.

абе смешко... Германия взе над 12 мрд заем. Я иди да станеш един писател фантаст... в това те бива. Германия дала заема... ха ха ха :)

Колко е БВПто на Германия?

Драги, колко казваш е инфлацията там?

Искате да кажете, че когато огромната част от населението се ваксинира и върне спокойно на работа... бизнесът започва да върви... а икономиката започва да работи?! Кой би си го помислил!? Неее, по-добре да вярваме на всякакви мангъровци и да врещим по площадите, че искаме работа без реално да правим нещо, което да подобри положението!

Ти чувал ли си за италианци русофили ?? Италианците продадоха фиат руснаците да му сложат име лада че им го шитнаха със завода че и струговете не могат да си направят руснаците . А у нас руснаците затриха и автомобило строенете и самолето строенето ама случика на полезни идиоти у нас

И още как, но благодарение на кретени като теб още не мога да я получа. :)

Не ти ли е вече време за трета игла, госпожице?

И още как, но благодарение на кретени като теб още не мога да я получа. :)

Поредният балон.. Въздух под налягане. Гърция и Италия си ги знаем. Много надуване, и после - "Пук", балонът се спуква и се оказва че дължат по 400-500 милиарда на ЕС. Както великият Шекспир е казал - много шум за нищо..

Нали беше шеф на ЕЦБ. Лесно му е да печати евра.

Кадърен човек и необходимите мерки А плоскоземци и любители на конспиративни теории да си налупват капи от станиол и да фащат гората

Хайде някой плоскоглавец да ми обясни кое е конспиративното във факта, че ваксините не са излезли по приетия ред, не са тествани и затова производителя не знае какво могат да причинят, не се знае доколко са ефективни и аз трябва да поема отговорността!

"приетият ред" Я го опиши или проблема е че, лично ти не си ги одобрил, пък си най-великият медицински авторитет

Ти, като описваш как се прави иди да се ваксинираш, без да попълниш формуляра, че е на твоя отговорност. После не желаещите да се ваксинират били дебили! Държавата гони процента ваксинирани, ама някой друг да носи отговорност, защото отговорните хора още на са се върнали от екскурзии в Италия!

Не е никакво чудо, просто всяка държава която се ваксинира на макс и се наливат пари, както и и се позволява въпреки заболяванията да остави набоденото стадо да работи без мерки. За нормалните и неваксинираните няма пари и свобода... засега, за в бъдеще не се знае кой ще е свободен и кой закрепостен...

Всяка държава, която се подложи на макс, може да получи до 100% БВП заем с политически условия. Всъщност условието е едно: всеки закон продиктуван от даващите заема да се приеме. При само 6% лихва. Започва да се плаща с отлагане 5 години. Е тогава ще видим. Това е точно като "спасителния" заем на Гърция. Само дето на Гърция налагани те закони бяха ограничени до икономическата сфера, данъчната политика и социалните разходи.

Аааа няма как да се сравнява с нашия баш Т..улуп..нашия е по-добър

Не е чудо. Италянците винаги са склонни на подем при фашистки режими в началото, после се сриват.

Да. ние понеже сме по хитри, винаги прескачаме подема и бягаме директно към дъното.

Вие не сте, но ние сме. Не живеем вече в кочината....

Ами щом не жиевете в кочината, защо пишете по нашите форуми? Родоотстъпници педа.ли!