Броят на жертвите на тройния атентат в Истанбул расте

Валията на Истанбул Васип Шахин обяви, че 41 души са загинали, а 239 са били ранени при тройния атентат на летище "Ататюрк" снощи.

Обратно в новината

Коментари - Броят на жертвите на тройния атентат в Истанбул расте | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нощ е . и утре закон ша съди имотни права. и тогаз кой ша чева зица сеф бедни и без рюбов.. ви дават и да пукнеш без дан. уав превод имати.

Днес е добър ден за всички християни

Тиквата да мисли дето ги дрънка, че са умрели невинни, че не сте видели смърт за да се напикате.

А сигурно ли е, че между невинните жертви няма и християни?Тероризмът няма вяра и религия!В името на някаква кауза - химера, такива са готови да избиват без оглед на пол, етнос, религия.Щеше да е донякъде разбираемо, ако бяха направили атентат по военни или висши държавни учреждения.В случая обаче те биха могли да убият дори невинни деца!Няма оправдание за подобна постъпка, нито една нормална религия не допуска това!

"Християни" ли? Че ти да не би да си такъв/такава? Аз съм мюсюлманска и от всичко до тук ми стана ясно, че знам повече за християнството от болшинството от българите. Държавата ни щеше да е на съвсем друго ниво ако бяхте истински християни. Принципите и на двете религии са много сходни. На някой не му ли стана ясно, че тероризмът няма нищо общо с никоя религия, ни най-малко пък с исляма! Ако беше така - то тогава защо ударът беше насочен срещу мюсюлмани?

Това е чистата истина!Никой вярващ не би посегнал на невинен човешки живот за някаква си кауза.

Ислямът е сатанинска религия. Явно никога няма да узреете за този факт!

На всеки мислещ човек е ясно, че религиите се използват за пропаганда и подстрекателство и само глупак може да вярва на обвинения срещу нормални вярващи. В случая с терористите ще е вярно и правилно да ги наричат доларовски, а не ислямски или мюсюлмански. Дори и в публикацията за Ал-Багдади, че e бил "агент на еврейския Мосад", думичката "еврейски" ще да е излишно вмъкната, макар и да е истина (виж: "ISIS Leader Al-Baghdadi Is A Jewish Mossad Agent French Report", December 27, 2015, The Truthseeker).

Нищо не знаеш ти за християнството. Християнството е веротърпимо затуй вие сте клали християни, а не обратното. Ислямът е религия измислена от евреите с цел да воюва с християнството, а вие сте само оръдие в ръцете на световното чифутство и масонство. Като им свършите черната работа т.е. като съсипете християнска Европа ще ви избият и вас и ще ви свият в границите ви. За чифутите е супер да воюват християни и мюсюлмани щото така ще продават оръжие и на едните и на другите. Ама де у вас толкова мозък да го разберете това.

"Ако средата, която посещавате и обществото, в което влизате, не е устроена по изискванията на исляма, НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАЙТЕ с тях. Пренесете вашата среда там, където отивате. Ако вие не оформите средата според вашите ценности, веднага някои от ваше име ще създадат обкръжение според ценности, които ще бъдат много различни от вашите и противоположни." Из "Мюсюлмански календар" от 2012 година. Тази отрова се издава на български език и се налива в главите на нашите мюсюлмани тук, в джамиите в България, и сега, в 21 век, т.е. това е т. нар "традиционен", "умерен" и не знам си какъв още ислям. Нещо да имаш да кажеш?

я кажи ка му е по добре от нва да си беудала..младите не вервт ви..а вий плавчита за пенсийки. младите знам некога са били у 4 клас. ако можех и и аз кат даскал да дам бил. парвия де го фана..ша му скъсам ушето! учителка Мелиха скъса уше на Белгин..първа двойка..за бунт. днес същия де не живел е в България ми с подиграва.. че бил ммонтьор некаде. аз 120 монттар произвел. не сам.. факт е зя разлека отцензерло.. мен ша ма примат. акак без ни плаши . аз ща плаши са. щоо ние можем дето и да е. да пазим хармония.. гадно е са смучеш домат...и ваобкщи немам нищо об.. тва е мой избор. общо зето..тва са изборите. моя избор е за сайг с времеви таблици забизвикц.

Тепърва ще му припари под дирника! Тоз човек, който така и няма да влезне в час с неговия османски ислямизъм, ще се окаже по-бита карта от един негов предшественик: Тургут Йозал (как само звучи!).

Турчолята може да пуснат рекламни листовки с текст: При нас можете да получите възможност за дълготрайна почивка в отвъдното! И накрая да има благодарности към боковия гуру Ердоганчо.

Как не им писна? Какво печелят с тези атентати? Какво целят точно, да разрушат цялата планета ли?

А какво целяха цру и моссад с атентатите на двете кули в краварника, а?!

некои де ги мислите за сакати..дя ги знаете като хора де ви пазят живота. управих ли си грешките? мвого са тсарях от туй. ко да права утре? дори ни знам де е съда.. а уж требе са защитавам. некой да казва де да права сайт. за мене си.. и аз сам човек.

Какво ви е чудно при хората е така . Създали ги , яли балга и 180 градуса на обратно . САЩ създадоха ИЛИЛ , Турците въртяха Келепир и сега ИЛИЛ ги думкат . Все едно Плевнята гледам и слушвам и не само Плевнята ...

ко направихте да нема тероризъм? дадохте ли лев на векой сакат човек да чува ви през камери.. ко чекате от държаната кога имате неправедна заплата и хора кои поне виждат..поне чуват.. вий сте идиоти! а не тез кои правят са на идиоти.. пална никадърност.. некви ролеви изпражнения.. ни щада ги снимам и показвам. платени лайна..на служби. обидно е. те за тва май некои са убиват ..от срам.

Вече е известно името на единия от атентаторите - Муслим Сарийяр, гражданин на Турция.

Единият от атентаторите се е взривил на входа и по този начин е дал възможност на другите двама да проникнат при пътниците. На това се дължи големия брой убити и ранени.

Добре са ги обучели в турските лагери американските инструктори. Евала!!!

А вия от къде очаквате да са терористите? Няма да са от Монголия:)

Украинската армия е атакувала Дебалцево - ДНР. Но са претърпели загуби - три бронирани машини и жива сила. След това са отстъпили.

Това са изроди! Бащата на турците ще се обърне обратно ако види. Или са кюрди, или е опозицията или е самопостановка. Да излитат от "Инджирлик" бе. К.во чакат и то ще си покаже

разчитам да подкупя съдия съ сапун де и плува и са пени.. кой можи откажи веществено доказателство..оферта за адвокати е отворена...патенти права..

стамбул.. ставам прикя на садебната ни система. те един от кипър казваха преди година.айди де!!! давай ма на макименюто..за два три декара да платя си за зъба и на вас операции. ни ща да сам меню ..но май нема как. яжте поне ко ми е здраво. обич. съ гордост. и вяра. у хора. нищо не треба ми от тоз съд. сичко живо ми е у вас. освен да ги видя очи в очи..еничари. немам избор..рушат ми дом с три кенефа ..и синджир е верно.. просто ни знам кое ша е първо с внучката ми..по феодалски на сватба. той или тя.. па има ли значение? за вас.

адвокат. пазя си думата с таквиз. неква конкуренция? предложения? щото ша ми требе и некъв по патентите ли беши по пациентите ли..беши. айди обаждайте са.. се ша артиса и за магазин у нета. магазин с коментари.. мечтии..или не? вапример ся ма интерусува некой кой може да произвежда у китай или на майтата му.. частите!!!! оти частите? щото требе да произвеждаме качество като религия за секи. вапреки на марули под прикритие..

Кой има полза от атентатите??? И какво следва, след тях?--ЩЕ видим.

Каквото почукало, такова се обадило. Който сее ветрове жъне бури. Заем брашно тъпкано се връща.

"Премиерът Йълдъръм потвърди изводите, че ИДИЛ са извършителите на снощния троен терористичен акт в турската столица..." А...турция не бяха ли дружки с ИДИЛ...не търгуваха ли пеетрол по едно време???

Те могат да хвърлят вината на всеки, а отговорността и аз мога да я поема.

Но те сами си я предизвикаха. Сигурно като знаят кой го е направил, ще обявят пак кюрдите за инициатори! Този акт показва колко са крехки нещата и че няма недосегаеми. Някога удариха в Ню Йорк, та едни турчуля ли ще са по-ербап? Напомниха на Еър Сокола, че докато се заиграва и гледа навън към Германия и останала западна Европаи се съюзява с кого ли не на изток, в двора му може да стане напечено и много да не шава,а да си гледа къщата. Жалко, че за този урок плащат както винаги невинни хора. Вече хаосът е пълен. Няма страна или област, където да няма претенции, конфликти и сблъсък на интереси. А в това време Туск заяви, че щели да се събират да умуват през септември какво да правят.....Може да е малко късно, не мислят ли там? И да няма къде да се съберат. А другата откачалка тръгнала да разполага нови войници на запад, вместо да си пази задника от изток и юг! Абе пълна лудница.

В страни от бившия съветски блок има лагери, където терористи биват обучавани да атакуват Запада. Това са казали пред АП служители, включително ненаименувани европейски и иракски разузнавачи, и френска сенаторка, която изследва джихадистките мрежи. Ами,къде другаде освен в Рассия ?

Неграмотната от партията на "риформаторите", да не би пак да разполагате със сателитни снимки?

Извън земни са ти атакували кухата тиква на тебе.

*

M7 - а случйно да ти хрумва, че са ударили сърцето на Европейската част на Турция и то точно там, където западния свят най-много ще го боли? На мен ми преддстои да летя пред точно това летище и косата ми настръхва какво можеше да стане.

А случайно да ти е хрумвало, че има и други авиокомпании. Но не, трябва да спестим 50-100 долара. Пътувай с влака, ще ти излезе още по-евтино!

Как ДОПУСКАШ коментара на М7 ???

Аман от хомосексуалисти в БГ! Да , на теб говоря! (:

След дългото заиграване с Ислямска държава и след като си мислеха, че държат под контрол отношенията си с тях, сега турците/ е виновни са управляващите ги!!!/ трябва да разберат, че от хора с извратено мислене/ каквито искат да направят собственото си население/ няма как да донесат нещо хубаво, а само смърт- това е!!!

Умният човек се учи от чуждите проблеми. Глупавият не се учи и от собствените. Смисленото обсъждане, освен човешкото съчувствие, е как да използваме видяното, за да го предотвратим у нас.

По стара вековна българска традиция всеки българин си носи вазелин в джоба - няма страшно!

ОБЯВА ЗА РАБОТА Търсят се спешно сомалийски пирати, които да щурмуват Народното събрание и да вземат за заложници българските депутати. Естествено няма да платим откуп.

Хитро...най -после !

Чува се, че въпросното летище било силно защитено срещу евентуални атентати. Явно са му слаби спецслужбичките на Ердо, освен ако...?!

Жалко. Подло, нечовешко и безумно. Някои от жертвите сигурно са изгубили родители, а други може би са щели да стават родители, но пък атентаторите си имат двойни родители. Виновните не са ли скрити отново и сред тези, които първи изпращат "съболезнования", чрез медиите (си)?

много си прос бе ганьо и наквасен с парцуца, кви родители спрягаш тука с алкохолизираният ти мозък и се изживяш като поет, я земи ходи си легни

Неграмотната, с вас не споря. Чистете мненията, които не ви допадат на радан-куневската цензура и си налаегай парцалите, като не разбираш написаното. капиш бе неграмотната. сто пъти ти поцтарям да си вземеш начален учител и тогава да дирижираш форумите!!! мат!

очевидно никой не поема оговорността за атентата, при който бяха изпозвани калашници и взривове. нали не очаквате путин да поеме отговорността си за атентата?

Те там , в сащ едни писанчовци ... Пуцат се само с фунийки .

западняци! връщайте се във вашата страна! на нас ни писна от демокрацията ви!,

Бумеранг знаете ли какво е?

Дълбоките ми съболезнования към семействата на загиналите и ще се моля за оздравяването на ранените! Срам ме е да чета някои от коментарите. Това се случи и в Бургас не толкова далеч назад във времето.

Странни коментари, унизително злорадство, а някои си въобразяваха, че България е цивилизована страна, а на свръхинтелигентните редакттори на ДИР много им харесват коментари от тоя род...

такива като тебе се гърмът по гарите

Ти българин ли си, в българския няма такъв глагол ГЪРМЪТ, научи граматиката преди да пишеш ...

Не ти ли стига, че си УЖАСЯВАЩО НЕГРАМОТЕН, ами бълваш и словесна плява! Пълна отврат! И то по такъв НЕЩАСТЕН повод. Ама Ларошфуко / нищо, че не знаеш кой е той/ е казал : САМО ГЛУПАЦИТЕ МИСЛЯТ, ЧЕ НЕЩАСТИЯТА СЕ СЛУЧВАТ НА ДРУГИТЕ!!!

Но случаят е друг. Искрени съболезнования за жертвите... Значи коментарът ти ще бъде уместен, ако се отнасяше за държави като Гърция/Сърбия и България. Но с тази агресивна политика на Турция спрямо съседите й (и в частност България): турски ежедневници, публикуващи карти, на които бълг. територии (бургаско, кърджалийско...) са посочвани като част от Турция, турски граждани, правещи изявления, че където се говори турски език, са изконни турски територии (вместо да е обратното, като се има предвид историята) , е меко казано неприемливо! С този манталитет на турската държава и нейните политици, просто няма място за коментар. Самата Турция си отрязва всички пътища за присъединяване към нормалното човечество. А като с вземе предвид и исляма, няма какво повече да се добави. Казвам всичко това с добри чувства и се надявам да бъда правилно разбран. (Кемал Ататюрк когото Ердоган публично нарече пияница, в своя завет казва, че Турция никога не трябва да се изправя с/у България! A и трябва да разберете, че който е вдигнал ръка с/у България, нищо добро не го очаква.)

Но случаят е друг. Искрени съболезнования за жертвите... Значи коментарът ти ще бъде уместен, ако се отнасяше за държави като Гърция/Сърбия и България. Но с тази агресивна политика на Турция спрямо съседите й (и в частност България): турски ежедневници, публикуващи карти, на които бълг. територии (бургаско, кърджалийско...) са посочвани като част от Турция, турски граждани, правещи изявления, че където се говори турски език, са изконни турски територии (вместо да е обратното, като се има предвид историята) , е меко казано неприемливо! С този манталитет на турската държава и нейните политици, просто няма място за коментар. Самата Турция си отрязва всички пътища за присъединяване към нормалното човечество. А като с вземе предвид и исляма, няма какво повече да се добави. Казвам всичко това с добри чувства и се надявам да бъда правилно разбран. (Кемал Ататюрк когото Ердоган публично нарече пияница, в своя завет казва, че Турция никога не трябва да се изправя с/у България! A и трябва да разберете, че който е вдигнал ръка с/у България, нищо добро не го очаква.)

Само индивиди със социопатични отклонения могат да се радват на смъртта на невинни човешки същества.

Както и да си чешем езиците тук, истината е една. Загиват невинни хора ежедневно. На Ердоган най-сетне трябва да му стане ясно, че не може и вълкът да е сит и агнето цяло. Твърде много се заигра с ИДИЛ и накрая те ще му видят сметката.

БОГ ДА ПРОСТИ ВСИЧКИ ЗАГИНАЛИ ХРИСТИЯНИ ! ...

потпис Болен Джигеров

*

SMACHKAH VI PRED STEINE NA VIENA SHTE VI MACHKAM I SEGA.

MAIKA TI SHI YA PORYA

Ердоги преигра, изживявайки се като неосмански султан! Ако ниско интелигентното турче познаваше истинската история на Туркеята (и имаше по-читави съветници) нямаше да прави такива фундаментални грешки като: сваляне на самолетите на най-силния държавник в момента, опити за мангалски шантаж на ЕС, подкрепа на ислямистите в Сирия , агресивна (и с нищо оправдана политика) спрямо съседите си и в частност България и т. н.

Дир.бг скрийте го този, употребява нецензурни изрази на етническа основа!

веднъж пък няма да е на вашто

Аплодираш гей парада, и всичко си идва на мястото! Що сте толкова евтини и прозрачни?!