”Пуси Райът” заведоха иск срещу Русия, ще ги защитава българин

Трите млади жени от руската пънк група "Пуси райът", осъдени за хулиганство в московския храм "Христос Спасител", са подали до Европейския съд по правата на човека (ЕСПЧ) жалба от 55 страници с приложение от още 300.

Обратно в новината

Коментари - ”Пуси Райът” заведоха иск срещу Русия, ще ги защитава българин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Vertolation to my girls:)))))

Пънкарките получават възможност да направят музикален перформънс и в Европейския съд. Как ли ще реагират евросъдиите ??? Аз се досещам - с удвояване на руската присъда. Но най - добре го е казал Н.Михалков - нека пънкарките направят подобно изпълнение в някоя джамия, вместо да ги съди руски съд....

Много интерсна комбинация: Един еничар ( който е част от схема за източване на пари от Булгаристан - "мутренско следствие-заспала прокураДура-ментраджии съдии") ще защитава едни откровени хулиганки, нареклисе на жаргон "бунтуващи се п_чки" (представете си гейове и лесбийки да направят нещо подобно в Парижката света Богородица, или в Саграда Фамиля . За мафиотския протекторат булгаристан тези номера може и да минават, но в Русия все още има доста повече ДЪРЖАВНОСТ, независимо дали това се харасва на този или онзи. Миналата година (в годината на изборите в Русия) в Евро Съда се бяха наточили да борят Путин най-мастите руски-олигарси, които бяха попиляни заради мега-далавери. Съдът ги отсвири най-позорно, въпреки че си бяха наели най-печените международни адвокати. Показателно е друго - каква маргинална (по нашенски измекярска) паплач се е натъпкала в ппартийката на номенклатурната комунистическа снаха - др. Кунева-Пръмова. Всъщност това са глано измекяри псевдо-комунисти, които минаха през СДС-НДСВ-ГЕРБ и сега е мъчат да ограда още гласове от истинската десница.

шъ видят те в колонията тез шутки "възмутени" кон боб яде ли...хубуу шъ ги въмутят там...и много правилно...тва да нее Булгаристан с мутрозакона зер

Путин ще си го премести, еле па кат разбере за тоз еничар...голем смех

преди да го премести?

Долнопробни пънкарки и сексуални маниачки със световна известност ... Всъщност на руснаците им е все тая. А адвокат Грозев гледа доста тъпо ...

до всички православни малоумници, които пишат тук. Ако не сте разбрали, сега е 21 век и се намираме в Европа. Така че тъпите попове нека си скимтят за църквите си, а ако не им харесва отношението да ходят Иран. Там ходжите са на техния акъл. Само в малоумна православно-болшевишка държава като Русия може да се случи такъв процес. Болшевиките и православните са си лика-прилика - малоумни говеда.

Не си европеец, а смотаняк.Интересно ми къде в Европа рокаджии свирят в катедрала????!!!В Германия?или в Италия?В коя Европа???

Извинявам се на всички рокаджии, защото тези тричките не са никакви музиканти,камо ли да са рокаджийки,олигофренки - да

пак ще пиша,че на йонко много ще му тича тая тройка извратенячки. едната роди дни след като публично прави секс в занк на "протест".другото го знаете.

Колко жалки са защитниците на тези меко казано " изпуснати" девойки. А тоя анонимник на снимката - още повече! След като провокираха на няколко пъти обществеността в Русия със секс с мъжете им в музей, пред посетителите (при това Толоконникова беше в напреднала бременност) и с вкарване на замразено пиле във вагината на едната "артистка" в супермаркет, се стигна до "перформънса" на хубавиците в църквата на пъпа на Москва. Е, как да не ги осъдят? Вие бихте ли искали да виждате на обществени места нещо подобно, особено ако сте с децата си, например? Аз лично - не! А и търпението на руснаците има граници също. Макар, че имаше и друго мнение като това на Никита Михалков - да не ги съдят, а да ги накарат да направят същото "представление" в джамия. И да ги оставят на справедливата милост на "братята мусулмани". А като видяха накрая, че няма мърдане, решиха че са правили политически протест. Глупости на търкалета! Само че оная работа на Путин не е като потенцията на мъжете им олигофрени или като замразено пиле в п..ката. В колонията ще им омекнат характерите, защото ще усетят твърдия много здраво.

Оставете църквата,вижте друго,че ни предстои поредната излагация на бивши комунисти..опс..бивши няма..ще се опитат на Кунева да направят евалла,евалла...само ,че аз виждам поредната българска излагация

popov

Интересна работа, когато стане въпрос за българската църква се проливат реки от плюнки, слуз, и какви ли не повръщания, но видите ли това е руската църква...сакън!!!

Става дума за Православната църква по принцип. А булгаристанският им защитник е от измекярската сган на католичката др. Кунева-Пръмова, която е върхът на маргиналиАМА - стана католичка докато беше номенклатурна комунистическа снаха за се довръндиса до царските дивани на НДСВ. СЕГА Е КОМБИНА С ВЛАСТА (Избори за Президент, Референдум за АЕЦ) ЗА КРАДЕ ГЛАСОВЕТЕ НА ИСТИНСКАТА ДЕСНИЦА! Само се прави, че критикува ББ - за я пускат по всички медии като алтернатива на БСП и СДС. Целта е утре тя да направи "експертно правителство" спонсорирано от ГЕРБ, НДС, ДПС. В сравнение с нея Надка Нейска е 100 пъти по-интелигентна и красива - истинска жена, а не пачавра или измекярка.

абе не знам , но след като гледах клип как правят групов сеks , едната беше бременна маи, не си спомням дали имаше някоя от другите, щях да поварна . доста свободомислещ човек сам , но тези са кучки !

popov

Ха ха ха, възмутения гледал порно, Не се възмутил от това, че гледа порно, а от качеството на "артистките"!!!

За малко да повАрнеш, ама не можа да си отлепиш вАзмутените зъркели от хубавото, нали?! Де и християнското му лицемерие, де... Че и квалификации раздава...

popov

Плачете за Москва, столицата на разврата! Всичко си беше мирно и спокойно. Хората се разхождаха по парковете и проспектите на Москва река и бяха щастливи. Тия които бяха в църква богобоязливо се молеха за здраве(собственото и на децата си), за нова пералня машина и да скапе прасето на комшията. В този мистичен момент, така характерен за руската столица на сцената излязох три крехки момичета(явно пратени от сатаната) и взривиха покоя сътворяван повече от 10 г. от Светейшия патр. Кирил и негово превъзходителство др. Путин. Съвсем справедливо беше върху рушителите на идиличната дрямка да се изсипе сталинския(стоманен, не Сталински) юмрук на църква и държава.

Дядо, като си Дядо, спомни си как ти минаха 2-те години казарма. Ех, минало... А бяхме млади.

Девойките явно са се молели и това е било молитва против премахването на злото Путин от любимата им Русия...Ще да им се е получила молитвата много мощна, че оттекна в цял свят, явно всички християни трябва да се подучат малко как да се молят вместо да мрънкат....

А онова,което искаха да си заврат някъде бяха жената и тъщата

Гледал съм и друга кампания против Путин, дето един опипа гърдите на 1000 жени и после се ръкува с него, явно младите там търсят някав начин да покажат нехаресването си на лидерите...ти и в България младите не ги кефи Борисов, ама ако не намерят някав луд откачен начин да го покажат ония на запад няма и да разберат...

При "злото Путин" : До края на 2013 година средната работна заплата в столицата на Русия Москва ще достигне $2000, в Санкт Петербург- $1600, а в градове като Екатеринбург, Владивосток и Красноярск- $1200. Средната месечна работна заплата е $640 в началото на 2008 година, а е била $80 през 2000 година. Ти сам смети колко ПЪТИ е скочила от 2000 г. до сега. А в БГ даже в проценти не е мръднала. Равнището на регистрираната безработица за цяла Русия е 1,3% Средната класа се е увеличила от 8 млн. души през 2000 г., до 55 млн. души през 2006 г. Сравни безработицата с тази при нас. И кажи има ли въобще срдна класа в БГ? Цифрите показват, че "злото Путин" здраво е поработил за стандарта в Русия .

Ало чичо Скрудж ? Не всичко е долари...

popov

Няма такова нещо. До края на 2013 година средната работна заплата в столицата на Русия Москва ще достигне $5000, в Санкт Петербург- $4600, а в градове като Екатеринбург, Владивосток и Красноярск- $4200. В Русия американски пари ли се използват?!

Ти тези цифри май малко или по-точно много си пообъркал. Надявам се не вярващ, че е са верни? Ако все пак си убеден в тях те съветвам да потърсиш медицинска помощ. Утре ще почнеш да си говориш с кучета и котка, а скоро след това може като Брайвик да си повярваш в някой неща/

Този пък правозащитник се чуди къде да се прикачи, заради пустото му его.

Руиз

Църквата е място за религиозна служба. Не може някой си да влезе и да крещи. Защо тези моми не влезнат да протестират в сградата на ООН в Ню Йорк? Как ще се отнесат към това американските власти? Ще ги потупат по рамото.... Ами ако тези моми влезнат в мюсюлмански храм за да си покажат изкуството и да направят протест? Най-малкото прилично ли е ?

Е все пак две години затвор не е ли малко в повече за вдигане на шум?

Se taia

Ако бяха влезли в джамия, нямаше да са 2 години а 2 метра под земята ;)

Kalin

Художествен пърформънс да си го правят на сцената в къщи или на улицата.църквата не е място за такива неща и това важи за цяла Европа.Така че тоя наш адвокат само се излага или търси ефтина реклама.

Първо да се научиш да пишеш без правописни грешки, а?

Вече не сме в Средновековието и църквите са обществено място като всяко друго. Християните са също толкова тъпи като малоумните резаци!

Защо ни занимавате с утрепки, кой е казал че тия откачалки са нещо? Някакви си уличници се мъчат да се наврат в очите на световните медии. Ама стига ми ги навирайте в очите.

Може да са Утрепки, може да са Отрепки, а може и да не са. Но това тебе не те прави грамотен. И извън темата за правописа, положителното в техния случай е, че вдигнаха достатъчно шум в световните медии срещу диктаторския режим в Русия.

На малък се наденаха тези палавници...искат по-голям май

ако този ги зашгтитава сас сигурност ще загубят делото... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да се жалват и до Франция,току виж им пратят специални части да ги спасяват,и без тва потренираха "носене на бой" от български селяни хахахаха

Много малко са им дали! Трябвало е да ги осъдят поне на 10 колония с трудов режим! Църквите не са места за малоумни изпълнения на всякакви кретени! Църквите са дом на Бога! Всеки патриарх може да има собствено мнение кого да подкрепя и кого не, но това не означава, че всеки идиот може да скверни храма! По принцип свещениците е трябвало веднага да ги извлекът за косите от там, а навън да им хвърлят хубав бой! Те и нагли!

Църквите са точно места за кретенски малоумщини, както се вижда при всяко влизане в тях, така че по странен начин си прав, че мястото на момичетата не е било в някаква си там кочина.

Това си е поведение на раглезени глупачки. Другия път - ей им Мека, да ходят там да се гаврят.

Ще идат в МЕКА! ама след такова изпълнение няма да се върнат,там разни европейски съдилища с малоумни решения за защита на наркомани и ексцентрични сексманиачки не вървят!!!!!!!!!!

Kalin

В мека ама там с камъни ги...заличават такива.

стига сте наричали пънкарки тия мърли недоклецани, постановявам наказание - всички защитници на "бунтовните пунди", да слушат една седмица единствено и само техните песни, и волумето на max...

Този иск трябва да бъде заведен и в Съда в Северна Корея, Апелативният Съд в Гуантанамо и Кюстендилският Окръжен Съд у нас.

Като толкова много уважават религията и паметта на починалите, да отидат на гробищата и да си изпълняват колкото си искат художествен пърформанс на гробовете на бабите си, на дядовците си а защо не и на родителите си? Така ще зарадват много останалите си роднинил