”Пари мач”: Ирина Бокова се мобилизира в защита на Палмира

Генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова се мобилизира в защита на античния град Палмира в Сирия, превзет от терористичната групировка "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - ”Пари мач”: Ирина Бокова се мобилизира в защита на Палмира | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Закономерност- колкото си по-тъп, толкова по-грозно и злобно лаеш.

За вас, троловете, няма ли работно време??? Много сте подранили!! Бокова я оценява друг матр'ял. Явно качествата й са достатъчни. Не е случайно, че при българския казан в ада няма пазачи. Българите сами се теглят надолу и се топят. За това сме и натози хал. Пфу!

А вие се опитвате да ме убедите, че комунизмът си отивал! ООН щяла да избира между Сталинка и Иринка. Не бих се изненадал, ако следващият главен секретар на НАТО стане Ким Чен Ун :)

аййй стига с тези динозаври от мезозойската ера ..... боковица, куневица, сталинка , поптодоровица , йотовица и т.н и т.н ..... от десетилетия ни ги награпвате да им слушаме глупостите и да им гледаме противните физиономии....докато се пенсионират ли ще ни ги натрапвате .... не разбрахте ли че това са омразни за българския народ персони ....както фамилията чаушеску за румънците.....стига вече.... живее ни се в нормална държава с правила ....това че тези окрадоха парите на народа и купуват медии за да ги отразяват не ги прави умни и уважавани

Да те направи ,,някой,, умен е невъзмохно.

Като чета ,,изявлениятя,, , които ,,модератора,, публикува ми става ясно защо България е на това положение!

Нека помолим много любезно мюсюлманите, завзели Палмира, да се изтеглят, че и да напуснат Сирия и Ирак ;-) Само да не обявяваме кръстоносен поход срещу тях.

Добро утро Дир.бг, време е да махнете тази червена гнида от първа страница! Не ни разваляйте настроението още от сутринта.

Да не я продават? Като рекламен клип. Нали я знаем що за пиле е.

Червената хиена служи само и единствено на хазарската международна мафия!!!

баба Цола нещо такова бе! нито е БеБре, дето му викат: Боко Тиквата, още че е Боеко, и проектант -строител, но най вече си пръв партиен и държавен олигофрен. И да не забраем също : ДолуБГЗ: - Бея - Гея - Злодея

ей неразумний иуроде поради що се срамиш да се неречеш българин

Питай това Бокова.

ЮНЕСКО е пред затваряне поради финансови проблеми но няма проблем .... бокови крадат коли и пак ще оцелеят

Да излезе и покаже диплома от Харвард. Ходила на курс и го писала в автобиографията. Ох боже...

Като си толкова вещ , защо пишеш тук , а не показваш вещината си в някоя международна организация ?

Оня ден гледам на летището в СОфия с полет от Брюксел се прибира Пирински. Крачи борд и наперен. Нямах време да го спра и питам кви ги дири в Европата...Тоя от Кръглата маса все на първа линия. Всичко знае и разбира...сега отиде и Европа да оправя. Това са червените. Стига бе колко години минаха, дайте и на нас възможност да се изявим. Имаше един Папаризов, синът му дето с приятели бандюги наръга едно момче до НДК. Оня ден го гледам и той дава мнение. Простаци, за нищо не ставате. Та и тая Бокова. Спомням си я от Парламента. Шматка...Аз лично ще пиша писмо до ООН да я знаят каква е. Мачкаха и мачкат хората, а пред света ще ми се правят на демократи.

Как господ допуска съществуването на такива твари като тази ,,веща по всички въпроси,, , че отгоре на това и българска ТВАр. Други думи нямам.

Хазарите от всичко разбират, но най-вече изпълняват заповедите на кабалата от психопати-дегенерати, които ги ръководят!

Червената гнида Бокова -гордостта на българските ченгета от ДС!

С т.н. "избор" на Бокова, ЮНЕСКО прави най-голямата грешка от основаването си. Тази комунистическа кариеристка, разкърти из основи икономическите устои на и без това съмнителната й достоверност. Бокова компромитира с всяко свое действие или по-скоро бездействие идеята на ЮНЕСКО.

срича едни срички на някакви езици по-скоро като турски емигрант, само българския й е поносим, но пък няма дар слово и е мъка да й слушаш глупотевините. Отвратителна вещица.

Другарката Бокова да покани своя началник Путин да освободи Сирия от лошите ИД. Щото не може едни да се бият, други "да призовават".

Тази номенклатурна бабичка колоне одъртяла...не е симпатична

Пази боже от от ПРОСТ.. и адски ПРОСТ НАРОД:-(( До къде стигнахме като нация, вече сме под тинята като самосъзнание , патриотизъм и родолюбие. Все още в "априлски градчета" като Клисура, Панагюрище и още малко други се е запазило нещо като самосъзнание БЪЛГАРИН. ДРУГО ВСИЧКО сме ... ТЪПАНАРИ! Хора, една българка след много години труд е на път да стане ПЪРВИЯ ЧОВЕК НА ПЛАНЕТАТА НИ!!! КОй от вас тук се смята и може да покаже повече направено от тази една жена? Хайде бе драскачи, напишете какво сте постигнали и какво сте направили за България, за да имате право да се изявявате САМО ЗАД КОМПА!!! Болно е че ставаме народ от необразовани и нещастни НЕКАДЪРНИЦИ!

Стига си лизал дупиту бе!

Омръзнало ми е от неграмотни, прости и слабоумни българи като теб, виждащи на 1 метър пред себе си и забравили историята на собствената си държава и нейните душмани!

светът е пълен с образовани и интелигентни хора. Просто не всички са на подходящото място в подходящото време. Но това не отменя въпроса как г-жата се мобилизира срещу ИД?

ти прочети каква е била , какво е правила и ще разбереш каква е сега !

Е ние седим и чакаме тези дето "градят" да се наградят - щях да напиша нахранят - и тогава ще дойдем ние да правим. Понякога е по-хубаво нищо да не си правил...Щото още като сляза на летище СОфия и видя какво сте направили лошо ми става...Разбира се, че мога да направя повече от Бокова...и по хубав съм и по-умен - в Харвард не съм ходил на курс, ама ще се запиша - и не съм крадлив. Ако искаш да ти оставя контакти и да ме издигате за шеф на ООН.

А в " априлските градчета" е пълно с цигани , изборите традиционно се печелят от БСП и ДПС - явно това е признак на българщина

комунистическа мумя!

...нисък поклон пред тази достойна Българка и политик от световен ранг!

не знам за Палмира, но от Европа си отива един древен народ и неговата култура и то с бързи темпове. По някаква случайност, това е вашият народ, за когото едва ли си спомняте от високата трибуна. За Якоруда пък съвсем. Това, че знаете шест езика, дали ще е достатъчно да се преборите с ИД? Останете си в Юнеско със здраве и успешна борба с ИД.

Даа, на ония там им трябват консенсусни индивиди. Мога само да предполагам, колко много "консенсусна" е била до преди 30тина години, за да стигне сега до това ниво. Сигурно е ходила и без бельо.

Това някакъв черен хумор ли е? То вече няма какво да се защити там.

Сигурно е грабнала калашника и търчи да се бие с ИС!

че такава жена е Българка

или туркиня

В смисъл, как ще защитава града - ще развее знамето на ООН и на бял кон ще поведе в атака обединените армии. Или ще громи джихадистите с убийствени изказвания от високата трибуна.

си доста прост

закъса го Палмира, няма да я бъде.

Проклета бабичка от една проклета каста в една проклета държава

Бокова не е читав човек.

Бокова - приказна, в мутрата точно като вещицата от Хензел и Гретел

туркиня ли е ?

Браво на тази жена! Успяла, умна, цивилизована и миролюбива! Пример за подражаване за всеки българин!

Слуз ще ви потече вече от лиготене!

Ако знаеше поне половината неща, които тя знае, може би нямаше да си губиш времето по форуми!

Е, от Посрано му плащат - как да не му тече слуз!

Ако тази не се беше обадила за Палмира може би нямаше и да я нападнат от ИД

От статията разбирам, че Ирина Бокова се готви за нов пост, а не да защити Палмира.

А , БЕ ТИ СИ БИЛ МНОГО ПРОЗД, БЕЕЕЕЕ!

Морска свинка, махни си "caps lock" и тогава пиши, ако има какво да пишеш естествено!

и защо не се мобилизира за българия, българите са на ръба

бокови са супер пекани крадци ...тука крадяха коли а оонето направо го фалираха .

Летял орелът над върховете, и по едно време, не щеш ли- съзрял на самия връх - пълзи охлюв.... - Как стигна до тук, попитал го орелът... - Спуснаха ме отгоре, отговорила Ирина Бокова.

не отгоре ...Спуснаха ме евреите

Ирина Бокова имаше бизнес с племенник си ...тои крадеше коли а тя ги изнасяше и го покриваше

ТОВА БЕШЕ СИНА И ! ТЪПАНАР ТАКЪВ .