Бокова: България изпадна в нелепо положение

Аз не съм обидена, но България попадна в едно доста нелепо положение при избора на генерален директор на ООН, каза генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова.

Обратно в новината

Коментари - Бокова: България изпадна в нелепо положение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами г-жо Бокова, Мат,риала е такъв за съжаление. Сега матриала е в оставка, ама поразиите са направени

другарката бокова е достоина даже за председател на междугалактическото пространство.

Потомствен! От тия дето тръгнаха да дават власт на народа пък в последствие си я запазиха за фамилно ползване.

мандата на другарката Бокова ЮНЕСКО може да остане без членове и да няма кой да плаща членския внос.

Фири

Как да ви го разясня бе лайнари, че ако бокова беше мъж на место като бокаса номинира сталинка трееше да се откаже! Защото Бокаса макар и пълно лайно изпълнява и функцията български премиер! Тя не се отказа щото я боли путката, че българия се излага! ако се беше отказала щеше да спечели двойно! Пак немаше да я изберат но можеше да твърди, че зарад България се е отказала! А ся ем се не отказа ем не я избраха дъртата мастия!

Много добър анализ! +100 от мен.

Добре е да има лесно впечатляеми балъци иначе тия потомствените комунистически аристократи няма да има кого да управляват.

Наистина гениален дипломат - успя да изкара сума ти държави от ЮНЕСКО, вкл. и най-големият донор САЩ. Хвала на такъв дипломат.

Фири

Къто съм написал един блестящ коментар който изчерпва темата за чий дедов требе да пишете и вие тъпаци с тъпаци? Четете, възхищавайте се и мълчете!

Бойко Борисов може да е всякакъв, но ще си остане най-добрия премиер до сега ! Скоро пак ще го търсим. Борисов си е прав, загубата на президентските избори, голяма вина имат и кметовете ! Тези кметове се обвързаха с такива хора, че ги намразиха..Който живее по южното черноморие, най-добре знае за какво иде реч. Тези, така наречени зам. кметове, съветници и др., изкупиха и последното което остана в родния ми край.

Ха-ха-ха. Най-добрия по какво ????? Нито икономическите му показатели, нито социалната му политика бяха на-добрите. На два пъти не може да си изкара мандатите. Некадърник.

Виж фактите подлец : - незнаеш, а виж ЕС най-висок ръст на БВП за 3 трим - фиск резерв сега е 14милр от 5 - дефицит сега е 1% от 4% - безработица сега е 7,2% от 12,6% - незнаеш, а се возиш на метро най-хубаво в ЕС виж Барозо, а Мост на Дунав мечта 100г., а Магистрала до морето за 600милн., а Сергей за 3000милн с португарци и такса, а Окоровръстни дъги Сф, а магистра- ла Люлин бе спряна, а Спортни зали много Пречиствателни чисто море... Бум в археологията световно знач. Променени градове с прощади и ул. Какво създаде Ти подлец и БСП.ДПС

то ти , че си червен боклук ми е ясно! ама що сереш с думи? ааа, да ти друго не можеш - комуниста си е ла.но по природа!

Фири

Тя можеше да се откаже когато бокаса издигна кристалина! Можеше ако барем малко мислеше за българия! Тогава пак немаше да изберат Кристалина и бокаса щеше да се насере тоталка, а бокова да си дигне още рейтинга! Ама не шафрантията не се отказа! Така, че да не ми реве дъртата мастия от един дол дренки са и със сталинка и с бокаса! Тъпаци!

Ти ли си бе, бащице? Чета и ми секваш дъха - каква мисъл, какъв изиск, каква мъдрост! А езикът?! Езикът!...Музика на небесните сфери! Не спирай, моля те, коментирай, коментирай, коментирай...пак и пак и пак!!!

България не е изпаднала в нелепо положение! България беше сложена в нелепо положение от Бойко, Кристалина и техните господари зад океана за да провалят избора на Бокова!

И Бокова и Сталинка са един дол дренки- издънки на висшия ешалон на БКП. Бокова има цигански произход по бащина линия. Баща й е циганин катранжия и убиец. Лично е убил карикатуриста Райко Алексиев. Племенника на Бокова е крадец на коли и замесен в търговия на наркотици. Да са Ви честити Боковица и Сталинка!

Карикатурист е фатална професия - ето и Шаблито си пострада

само си вижте коментарите .. вижте си акъла .... дребни жалки мижитурки плюещи по всичко

Не ни занимавайте с това изчадие на престъпници и убийци. Повръща ми се като я видя.

Дай доказателства, МОЛЯ!

комунист=престъпник! друго ?

Спрете да я показвате тази, бе !! Тя е дъщеря на убиец !! В природата има наследственост - от хищник се ражда хищник, не зайче ! Ние се изложихме тежко в света с кандидатурата на тази жена ! Не я споменавайте повече, че продължаваме да се излагаме.

Дай доказателства, МОЛЯ!

комунист=престъпник! друго?

Бокова, не се ли насити на пари и власт?! Време е да си останеш вкъщи и да се радваш на богатството си като пенсионерка! Ти нямаше никакви шансове да оглавиш ООН!

Докато видим в нета снимки как те е вързала гол на кревата с дупето нагоре и те налага с камшика, докато вибратора ти стърчи отзад - тогава може и да се кротнеш. Капиш?

Циганка комунистка. Дъщеря на Боко цигането, убивал човеци със сопа след 09.09.44 г. Гьонсурат.

боко цигането кой е - сегашния министър председател в доброволна оставка ли? Уточни се моля те.

Или си педал, или курва !

хм комуниста е средно същество... хем педал хем ку.ва

Защо не благодарите че

В БГ не са ви предложили вие сте пенсионерка дайте път на младите справка уикипедия Биография[редактиране редактиране на кода] Ирина Георгиева Бокова е родена на 12 юли 1952 г. в София, България. Бокова е дъщеря на Георги Боков и сестра на Филип Боков.[1] Завършва Гимназията с преподаване на английски език, София (1971) и Международни отношения в МГИМО, Москва през 1976 г.[2]

Заради себе си унижаваш цяла БЪЛГАРИЯ това ли заслужаваме г-жо даже не трябваше да пиша г-жо защото вие предавате така България която е над всичко аз съм роден в БЪЛГАРИЯ с потекло турско но се срамувам от такива хора които заради своето его ни унижават пред света Нали вече сте пенсионерка защо не давате път на другите хора Заради такива като вас ни унижават в чужбина а вие бяхте на такава длъжност за да не делите хората а да ги сплотите и да обичате

Моля? Тя беше официално подкрепеният кандидат на България - добре позната, с история и успехи. Да, ама някакви финансови лобита успяха да убедят половината глупаци, че имало по-добра кандидатура, и това е текущият български еврокомисар. И какво? Сега нямаме нито шеф на ООН, нито еврокомисар, нито достойнство. А за биографиите - и двете са партийни щерки, и двете са партийна номенклатура, и двете са с тежко соц минало. Едната поне я уважаваха на запад, а другата никъде, и цяло чудо е, че ще си я приберат корпорациите след има-няма месец.

Ми що да не се излагаме при управлението на БХ ? Той прост, и ние прости, че го избираме !

Вижте само този псевдоним! Недопустимо обръщение към Председатяля на ЮНЕСКО. Да не говорим за вулгарния език.

ЗА ТОЗИ: Мършо червена, путко миризлива 23.11.2016 17:53 ( нерегистриран )

България не е ББ и ОПГ Герб и РБ. Могат с мажоритарния вот и 120 депутати да имат,еднолично да управялват,но докато политиците не започнат да изразяват реалното мнение на мнозинството от народа,и да действат съоразявайки се с него не са БГ,и няма да бъдат. БКП и Живков са били повече подкерпяни от сегашните политици уж демократи.

Плана на Боко е 2 месеца да ги дава тия стари мутри по медиите да си припомнят хората, за какво падение става въпрос и после да се наплашат и да гласуват за абсолютно мнозинство. Още Станишев не се е появил да отпразнува победата и да издаде пощенска марка за членството на БСП в ПЕС, а Цветан Василев скоро ще влезе в ролята на прокурор в сянка. Само чакам Пеевски да се върне на работа в ДАНС и Сидеров да направи една пица сбирка на лумпените.

Комунистка или не - изложихме се кат' кифладжии. А оная наглата лелка, която звучи като учила английски в някое сръбско училище - по-добре да не я коментирам.

Хаха .. от всички шефове на световната банка тя да е с най-лошия английски пак важи. Ти току що я коментира между другото. А това, което си формулирал като отворено изказване е 100% прозрачна демагогия. Айде .. дано поне английския ти е добър!

Фири

Тя можеше да се откаже когато бокаса издигна кристалина! Можеше ако барем малко мислеше за българия! Тогава пак немаше да изберат Кристалина и бокаса щеше да се насере тоталка, а бокова да си дигне още рейтинга! Ама не шафрантията не се отказа! Така, че да не ми реве дъртата мастия от един дол дренки са и със сталинка и с бокаса! Тъпаци!

Тук си прав, алчността за власт не прощава. Можеше да оцени ситуацията трезво и да извлече дивиденти, вместо това се превърна в част от циганията. Не беше виновна в началото, но можеше да отреагира както трябва на независеща от нея ситуация, а не да се излага и тя.

Фири

Бе само ако мислеше барем малко за страната можеше да се жертва! А от това дивидентите щяха да дойдат сами! а ся боко и натяква, че не се отказала и така провали;ла Кристалина!

lu4ka

Абе то, оная коза, КГ можеше въобще да не се кандидатира и Бокова щеше да спечели, ама на - пуста наглост.

Руснаците имаха трима кандидата и изобщо не пищяха като ощипани че даже не ги номинираха.Кристалина не е причината а измъкването на Бокова .Никога комунист няма да е начело на ООН..това не е в БГ...другари

За Гроб е по-важно да е гробар, отколкото да е българин. Затова се загробиха и дори нямаме еврокомисар.

Колко да е важно да е българин? Нали смисъла е този човек да свърши нещо полезно за света не да отиде там и да препикае да се знае, че е българин! Бокова какво да допринесе 60 години номенклатура цялата рода са се закрепили като кърлежи и смучат народа. Партийно котило изградено на сервилност към големия брат. Това ли да набием на ООН!

lu4ka

Е я виж Кристалина, Плевнелиев, Бойко (да се свети името му), Цачка, Цецо. Кой не е от БКП, до десето коляно?

Нека всеки прецени сам адекватността според говора и съдържанието на двете изказания. И не е нужно да знаеш английски, за да разбереш, че някой срича. Речта на Кристалина: Bulgarian, Kristalina Georgieva in bid to replace Ban Ki Moon Речта на Ирина: Irina Bokova, UN chief candidate highlights the role of UNSG in achieving SDGs

Фири

Не знам английски бе тъпак как да преценя?

уточнение

Ей, голям си чукундурец. И не е нужно да знаеш английски, пак повтарям: разбира се и от тона.

Сталинка звучи като дърт комунист с написани на кирилица английски слова.

Боковица вади руски акцент :)

уточнение

Манхатънски руски ли?

Моля те недей, слушах го вече преди около месец. Направо ме беше срам от кристалната - може ли за 30 години на ръководни постове в англоговорящи страни да имаш акцент на селянин каруцар от късния соц?

Тази комунистическа баба Яга имала претенции, ма виж се в огледалото ма отрепко червена, мислите че сте богоизбрани да ръководите.. Боко е глупака, който се подведе по трипер агента гоце да номинира тази руска шпионка за българския кандидат за генерален секретар на ООН.

Фири

Аре ма ако мислеше толко за България можеше и ти да се откажеш и тогава ептен да лъсне тъпотията на Бокаса!

Застанали трима европейци пред колоната на Нелсон и започнали коментар. Англичанинът с гордост казал, че само велик народ може да сътвори такова грандиозно нещо. Немецът похвалил постижението, но казал, че немският гений е още по-велик и може да сътвори още по-грандиозни неща. Бай Ганьо погледал малко и отсякъл: "Голяма работа! Две кила тротил и стигат и нищо няма да остане от нея!" Това е положението, драги сънародници!

Това не е виц за Бай Ганьо, англичанина и германеца, а разказ от Чудомир. Действието се развива в Лайпциг, а взривното вещество е пироксилин. Без коментар докъде ни е образованието:(

Относно образованието! Това е много стар виц, който ми разказа баща ми преди години. Той беше от Казанлък и познаваше Чудомир. Вероятно писателят е преразказал същия виц. Имам трите тома на Чудомир и съм чел разказите му. Учи се от по-възрастните - може да знаят нещо повече от теб.

Тя, че червена наследница ? Така е, ама те всички са от един дол. "Всички сме комунистически копелета". Адам Михник.

И още една мисъл: "Днешните комунисти са като червените репички - отвън са червени, но отвътре са чисто бели!" Лех Валенса

КОстов е виновен за лустрацията и забрана на комунистите...Сега незнам кой ще го направи...Тогава имаше възможност...

Докато има другарки в червени палтенца, България ще е в нелепо положение!

Лустрация и забрана за комунистите и техните наследници.Само така има надежда за тая клета страна

Докато има българи, които изказват подобни мнения, България ще си остане клета страна. Така и не разбрахте историческата истина, че деленето на два враждуващи лагера винаги ни е носило само беди.

И сега какво - ромите на ход ? Те не са били комунисти в миналото - може би?

Само нелепо. За кашмер.

Ако беше спечелила Путин щеше да и прати АДМИРАЛ КУЗНЕЦОВ да я докара на морска гара РУСЕ Щеше да има тържествено посрещане от Курнелия и Бриго. Бе богата работа щеше да е. Радев щеше да направи едно кръгче с летящата чиния на Бузлуджа. Найсе, размина ни се на един пичи косъм.

Бокова действително е една нахалница, българската държава похарчи стотици хиляди евро за нея, за да й осигури конфорт в задоволяване на нейните амбиции без покритие, а тя неблагодарница........Българие какво е виновна, че САЩ И вЕЛИКОБРИТАНИЯ не подкрепят комуноидни представители за ООН??? Борисов допусна грещка, че още в началото не я отсвири.....

се пише с "М", неграмотно същество!