Сноудън: Официални лица в САЩ искат смъртта ми

Бившият сътрудник на ЦРУ и АНС Едуард Сноудън в интервю за германска телевизия изрази опасенията, че представители на правителството в САЩ желаят смъртта му.

Обратно в новината

Коментари - Сноудън: Официални лица в САЩ искат смъртта ми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тука можете, да коментирате колкото си искате,дали това което направи този всъщност служител на американското правителство е морално, или не.факт е обаче, че според закона в съединените щати, е извършено престъпление.друг е въпроса какво трябва да бъде наказанието, и дали коршум в главата е най-правилното...в крайна сметка това го решава съда.

В съвременния свят май шпионажът не е въпрос на право и морал,а на възможности-имаш средството и начина-правиш го.САЩ са нещо като световната клюкарка,то и бабичките пред блока,ако имаха технологията щяха да слухтят по компютрите и телефоните на комшиите,ей така за спорта ,липса на личен живот

Случват се такива неща.... Вижте примерно с Литвиненко какво стана.

Евала на момчето, че отвори очите на хората за вмешателството на американците в личния живот на хората. Какво обяснение ще дадат американците на своите европейски партньори за приятелското им шпиониране. Това ли е демокрацията - шпиониране и контролиране на хората. Всяко нещо си има граници и морал. Това показва, че някои хора искат да властват над целия свят и за тях няма ваши и наши всичките ги шпионират.

Много ми е забавно как разни българи се правят на по-големи патриоти от американците и го наричат предател. При положение, че огромната маса от американци го считат за герой, защото за тях личната свобода е по-важна от желанията на някаква си държава. :)

Ако агент на КГБ направи такова нещо какво би му се случило - на него и фамилията му ? Ще ги почерпят с по едно плутониево кафенце .

Какво се случи на Горбачо..овчо , стана преподавател в УСА и продължава да дава акъл , а той е най големият предател в света.

Странна птица. Предаде страната си! Какво друго да очаква! Бонбони и уиски на корем да му пратят подарък от Щатите!

А ТИ КАК МИСЛИШ ПРЕДАТЕЛЮ? ЧЕ ТАМ В САЩ, ЩЕ ТЕ ПОСРЕЩНАТ С ЦВЕТЯ И ПОЧЕСТИ ?.....

Сноудън явно има силно основание да се притеснява. Бандитите не обичат да им изкарват на светло мръсните деяния. Но си мисля и друго. Възможно е това да е едно театро, разкриващо някой истини , за да скрие цялата истина и да отвлича вниманието от нея. Защото само на наивен човек не би му хрумнало , че американското правителство няма да прави опити да държи представители на държавните правителства по света с компромати, събирани чрез подслушване. И да следи техните интереси и ходове , за да може да им противодейства ефективно, ако не са в интерес в негов интерес и на тези, които стоят зад него.

А пък неофициалните лица, които искат смъртта на този гей и предател, не можеш да ги изброиш! Тоя надмина по лъжи и Бюрека! Няма да се учудя, ако поиска два мандата Президенство!

ето това е живота - прасета от изток, прасета от запад. появи се някоя бяла лястовица и гледат да я изядът. кога прасетата ще бъдат изядени, защото ми се струва, че най добре е всичките прасета - на мезета. каква е разликата между капитализма и социализъма всъщност като и от двете страни прасетата са начело

Немската телевизия излъчва интервю със Сноудън.

Дамян Груев е супер тъп нездравеняк.

+404 - какво ли значи - четвърти април - may be +359 и т.н.

ДОКОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМ ТОЯ БОЙКО...ОСТАВКААА

Искаме си Тодор Славков - той е агент на МИ 5. През 1989г. Тошето Славков в Англииската гимназия тъкмо ставаше вменяем и беше опасно да му се даде властт. Свалиша го като Симеончо.

Щял Сноуден да бъде презрян и самотен ... е далеч ще е по - добре от:"Редникът ..Брадли Манинг беше осъден на 35 години затвор по обвинения, че е предоставил конфиденциални правителствени документи на "Уикилийкс"." Като не успя да избяга в Русия сега нека облажва чернилките в панделата.. пък на Сноуден нека му е лошо при рускинчетата!

"Ти драги ще си умреш самотен, презрян и изоставен в СССР, пардон Русия, като Ким Филби!" По скоро прелъстен ... че нали Чапман му беше предложила да се ожени за него.. и все пак Сноуден ще е доста по - добре от неуспелия да избяга от САЩ ... забравих му името който ще лежи поне 20 години в панделата и даже вече сменил пола..!

То бяха приказки за Георги Марков.. оказа се и че "демократите" си трепят дисидентите.. наричайки ги предатели.. ама точно като при комунизма...!

Едно време уж имаше дисиденти, бягащи от комунизма, сега има дисиденти, бягащи от САЩ, меката на капитализма и демокрацията. Нека българските подлоги да обяснят разликите.

това е професя, сас това си искарва прехранта .ако не му е била по разум тази работа да не си е давал газа под наме.

ЛОГИКАТА НА КОЛЕГИТЕ МИ АМЕРИКАНСКИ ПАТРИОТИ Е МАЛКО ОБЪРКАНА : ГЕОРГИ МАРКОВ Е ГЕРОЙ ДЕМОКРАТ ЗАЩОТО СЛУЖБИТЕ ГО УБИЛИ А ЕДУАРД СНОУДЕН Е ПРЕДАТЕЛ КОЙТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ УБИТ :))) ?????

Да. Интересно е какво мислят и "антипредателите" в България, които си тачат българските предатели, а и в повчето случаи те самите са предатели.

Като чете човек коментарите нищо чудно да му мине мисълта че цялата фашизоидна паплач се е струпала тук за да пожелава смъртта на това момче ...Сноудън че разсипа финансирането на едни слухари с дълги уши е ясно...разбираемо е и защо го мразят ушатковците ,но вие жалки кратуни нещастни от панелните хралупи защо го мразите и желаете смъртта му...нима той е виновен за скапаният ви лакейски и дупедавски животец ...нима той е виновен за това че висите пред на НПОтата като бити кучета само и само да изкярите по някое кафенце ...нима той е виновен че сте готови и майка си и баща си да продадете за дребни парици...

Ние с тебе сме от една партия - по-образно и по-точно и аз немога да го напиша. Жив и здрав и успех, а те злобарите сами ше се удавят в собствената си злъч.

никои не обича предателите. путин им сервира плутониев чаи, а рано или по късно и горния предател ще си получи, каквото е заслужил.няма къде да се скриe

Кръстил си се емигрант. Личи си къде си емигрирал. Екзистирай си там с промития си мозък, ако изобщо имаш такъв.

Голяма работа! Един предател по-малко.

До луцифер..НЕуважаеми НЕприятелю, след като желаеш смъртта на това момче и го декларираш в публичното пространство , значи си ортак на този чието име си си избрал да носиш...каквото човек пожелава на ближният си рано или късно същото това нещо му се и случва и на него самият...

Това е някакъв стратегически ход, макар и почти рутинен и стандартен. Казваш, че твой враг иска да те убие и сега врагът ще се въздържи, защото ако го направи всички първо за него ще се сетят. И Борисов често опяваше как щели да го затрият и т.н.

И не само те!Никъде по света не обичат предателите на собствената си държава! Ти драги ще си умреш самотен, презрян и изоставен в СССР, пардон Русия, като Ким Филби!

Принципно е въпрос на разглеждане. То и тук има скандали с подслушвания и не съм чул някой да е обявен за предател. Така че могат да го изкарат и борец за демокрация.

Принципно е все неизгодно за САЩ. Ако го гръмнат, ще покажат лицето си и трудно вече ще минават за някаква демокрация. А че искат, съм сигурен. Но от друга страна, той с приказките си нанася щети. Най-доброто за тях, би било да замълчи. Например да го заловят и пратят в Гуантанамо Бей. Или както си го водат, лагер за политически затворници. Така и ще покажат, в бъдеще някой да не си помисли същото. Едно време уж имаше дисиденти, бягащи от комунизма, сега има дисиденти, бягащи от САЩ. ;)

Zaslujavash go!

Не си позволявай подобно поведение дължиш ми извинение

ави, много те моля, знаеш, че те обичам гола

и те съветвам за да стигнеш до съзнанието ми да не си позволвяш селяндурско поведение :)

Да та зафащам па или да са огащвам ?

Моля се медиите да спрат да ни занимават с "личности" като този и Соломон Паси (неговия еквивалент тук). Писна ми от сладникави сериали "Батман, спасява света" , като казва на хората , че Слънцето изгрява от изток. Вместо статия за това как бе "приватизирана " печатницата на БНБ ..... :) статия в стил "stubid bitch outfit" Не на идиотизЪма. :)

Ако ме гръмнат, само ще покажат безсилието си. Още по-зле за тях. Нали говорят за човешки права.

ЕДИ, УЖ СИ ОТ АМЕРИКА, ПЪК СЕГА Я ОТКРИ. В МНОЖЕСТВО ФИЛМИ И ФАКТИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ СЕ РАЗКРИВА, ЧЕ ЕДНА МАЛКА ГРУПА, РАЗПРЕПРЕДЕЛЯ ЦЯЛЯТА СВЕТОВНА ТОРТА

РАЗПРЕДЕЛЯ????? ТАЗИ ГРУПА СИ ОТНАСЯ ТОРТАТА САМО ЗА НЕЯ В КЪЩИ СИ

+++

Абе дрънкала, докога да чакаме мнения за "руските Сноудън" - Литвиненко, Суворов, хора направили същото като Сноудън? Няма ли мислещи измежду вас???

Какво е станало с лъжеца-шизофреник Суворов? А за Литвиненко, никой не е обвинил или осъдил руските власти. Като съдя по Березовски, не е много невероятно и други, не руснаците да са го убили.

+++

От чугунени куфалници друго освен клишета не очакваме. Лично мнение на мислещи хора?

Сноудън свърши добра работа

Нали отпадат едни милиарди за ненужно подслушване и сега как да не искат да го гръмнат? Много ясно, че искат и предател ще му викат и на военен съд ще го дадат, въпреки че е борец за свобода и демокрация. Едуард Сноудън е героят на нашето време! Той носи истинския дух на Америка, който иска да вижда целият свят. Той е символ, който може достойно да стои до имената на Джим Морисън и Джон Ленън.

За Сноудън няма страшно. Ще го уморят руснаците, не американците. Просто ще се оттърват от него, защото предателите само ги използват, а после ги убиват!

Тайните на хамериканците вече са явни. Обамата направо ще откачи ...

+++

Абе, за лошия Виктор Суворов, няква инструкция за правилно гласуване по въпроса дойде ли от .RU, a? Пак пият отговорните другари, а вие тука чакате ли, чакате...

Кинти - милиарди кинти за подслушване и следене няма да се дават занапред, това е болката- той им спря кинтите, защото показа, че това са разходи, които не носят полза, а само оправдават бюджет.

Сноудъне, брат! Ти хубаво реши да кажеш на света, обаче американците няма да спрат да подслушват. Самият вездесъщ Барак го заяви на всеослушание.

това е ясно, но дано поне повече хора да са разбрали, че не е теория на конспирацията, а жива практика и не са луди, които вярват, а които не вярват

Хамериканците изпаднаха в паника. Секретите им са разкрити и са на разположение на руснаците. Случи се най-лошото за хамериканците

Путин 2013г. ги РАЗКАТА УСА-рите!!! То не щеш ли Сноудън, то не щеш ли Сирия..............................на края им измъкна Украйна от под носа, та сега полагат неимоверни усилия, даже са навити и да я унищожат и да я подпалят ..................от яд!!!

+++

Сирия заминава, Украйна заминава, Сноудън мечтае да се върне в рая... Кви рашки-флашки-какалашки?

+++

То добре че е американецът Сноудън........

Omerta....

деер

A, добро утро!! Мафията винаги си отмъщава със смърт, независимо дали е под прожекторите или не.......

+++

Леле че е лош тоя Виктор Суворов, нямате инструкция по въпроса от .RU, a?

ни отварят очите за престъпленията, които вършат елитите зад гърба ни и от наше име, без да са ни питали дали го искаме и без да имаме никаква полза от това, а само да ставаме съучастници с тях, са герои. И започнете вече да виждате какво се случва, без да се налага някой да умира от инфаркт, плутоний или чадър. Всичко се случва пред очите ни - не е никаква теория на конспирацията.

+++

За това вдигам палец, КАКТО И ЗА ТОВА, ХОРАТА ДА МИСЛЯТ С ГЛАВИТЕ СИ. А НЕ С ДИРЕКТИВИ!!!!!

Голяма новина, няма що. Естествено че империята в залязващата империя - САЩ, ще отвръща на удара !!! Те па рашките нали същото направиха, че и доста жестоко убиваха - с плутоний, къде е КУРШУМ в главата, къде е ПЛУТОНИЙ !!!!

Делото на Сноудън е световно и велико. Разголи подлата хамериканска същност пред целия свят.

+++

А дано вие не сте в ТЪПИК...

Naistina li nqkoj si misli che vyprosniqt Snoudyn shte go napravi tova na svoq glava...? Naivnici!

+++

Я кажете какъв е Виктор Суворов, че да те видим какви сте принципни - той извади на ГРУ, КГБ и ФСБ методиките. Ами Литвиненко - тюх че предател, а .RU cмешници?