50% от българите научават новините в интернет

Около 50 процента от българите през миналата година са научавали новините през интернет, докато средният дял за ЕС е 40%. Българите са 16 часа седмично в интернет при средна стойност от 14,5 часа за ЕС, показват данни от изследване за медиа потреблението Mediascope Европа за 2012 г.

Обратно в новината

Коментари - 50% от българите научават новините в интернет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ ГЛЕДАМ ТЕЛЕВИЗИЯ ЗАЩОТО; - ЕДНА ТИКВА РЕЖЕ ЛЕНТИЧКИ - СЕМКИТЕ НА ТИКВАТА СА ЛИГАВИ - ОТ ПОМАКА МИ СЕ ГАДИ

аз не гледам, заради интернет, бате Кокал:)

Прибави и рекламите, които задръстват паметта и са абсолютно безполезни за теб, а обслужват само нечии интереси! Още преди 15 год. престанах да гледам тв, което си беше (и още е!) акт на самозащита срещу агресията на тези, които промиват мозъците ни.

чета само заглавието и коментарите под новините. Ако няма коментари, изобщо не си правя труда да чета.

и аз съм така, но тази новина ме заинтригува, защото не чета вестници и не гледам тв, заради интернет:)))

и най-голямата смешка е, когато си прочел всички заглавия и коментари и изведнъж ани салич започне на дълго и широко да ги обяснява:))))

В интернет има някакви свободни мнения все пак. Има място и за моето мнение също. По телевизиите едни и същи муцуни ми дават акъл. Най-вече артисти със спорен морал ми се натрапват редовно да ме поучават. Всичко готви братя - ще се оядем от рецепти. Рекламите думтят и отнемат много от времето. Журналистите слаби, телевизиите като плужеци се гънат според властта - особено големите и водещите. Лошото е , че нямат пари хората, а това удря по вестниците и списанията. То пък и едни вестници. Купувам 1-2 за програмата и за разпалки на камината.

Свободни мнения?! Тук е бъкано с платени. Сериозно! Не може при очевидни факти да се повтаря едно и също и то да е като казаната от партийната централа лъжа. Ако такива коментари покажеш на един швейцарец, той мълчаливо ще гелда от неудобство да сподели за каква пошлост става дума (те са деликатни хора).

Телевизията у нас....т.е. няма телевизия, не мисля, че има медия която да дава някаква информация по различна от това кой кой убил и кой уволнил

Подкрепям те за рекламите. Доколкото изобщо гледам ТВ (до една купени и манипулативни!) - веднага изключвам като започнат оглушителните и при това синхронизирани по време реклами (каква наглост, да те принудят да ги гледаш на всяка цена, не се ли сещат, че резултатът е обратен?!) или сменям с някой чужд канал. Вестниците са същите боклуци, по 1-2 в годината стигат. Нека напомним на нашите медийни босове, че все повече хора знаем и чужди езици и много неща за България научаваме от чуждите медии, така че истината трудно може да се скрие!

Интернет дава възможност освен да научиш новините, също и да споделиш мнението си и дори да се ориентираш в обстановката, въпреки "мотивираните" участници във форумите. След като се научих да ги игнорирам, открих, че има много интелигентни хора, чиито мнения си заслужава да се прочетат. Мисля, че все повече общественото мнение ще се проучва чрез интернет-форумите. Сигурна съм, че от големите партийни централи и сега ги следят и на тази база си изграждат стратегиите как да ни манипулират - справка: последната новина за новия курс на БСП (Умрех от смях!)

СЪГЛАСНА СЪМ С" БТВ",ЧЕ ТЯ РАБОТИ ИЗЦЯЛО ЗА СКАПАНАТА СТОЛИЦА.БЪЛГАРИЯ НЕ Е СОФИЯ САМО.КАТО ВИДЯ МРАЧНИТЕ ФИЗИОНОМИИ НА ВОДЕЩИТЕ МИ СЕ ДРАЙФА.АЗ ЛИЧНО СЛУШАМ РАДИО.

ТЕЛЕВИЗИЯТА ВЕЧЕ СТАНА БЕЗСМИСЛЕНА.ОСВЕН ГНУСНИ РЕКЛАМИ И ПОШЛИ СЕРИАЛИ ЗА ДРУГО НЕ СЕ СЕЩАМ.ВРЕМЕ Е ЗА ЧИСТКА.НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ХИЛЯДА И...ТЕЛЕВИЗИИ.

Да, така е - интернет служи не само да ме информира, а и да ме посъветва, да ми помогне, да ме ориентира, да ме свърже с близки, познати и даже непознати. Чудя се докога ще се секат горите, за да се печатат вестници, които ми дават информация от вчера. Или и там има лобисти? А и повечето от тях са чисто и просто перачници! Да не говорим, че тиражите, които бълват печатниците абсолютно никога не могат да се продадат! По-голямата част отива за скраб. Изобщо кипи един безсмислен труд от хиляди хора, които се вземат много насериозно, а всъщност са най-обикновени вредители!

НА ВНИМАНИЕТО НА Г-НА ДЯНКОВА! Така и така сте внесли ЗИД на НК, в който натоварвате данъчни инспектори с разследващи функции, ха вменете им и функцията да проверяват всеки бг. форум за "мотивирани" писачи, после искайте айпито им, после засечете дали подават ГДД като физически лица и дали в тази ГДД са вписани хонорарите им, получени за платените коментари:) При установяване на липса на подадени данъчнби декларации за тези приходи- да им се търси отговорност за необявяване на приходи и невписването им в ГДД за физически лица:) Нали искате да напълните държавният бюджет - ето едно атрактивно перо за попълването му:) СМЕЕЕТЕ ЛИ, Г-Н ДЯНКОВ ИЛИ МЯРКАТА Е ТВЪРДЕ РАДИКАЛНА И ЗАСЯГА И ВАШИ "ФИНАНСОВО МОТИВИРАНИ "СИМПАТИЗАНТИ;)

хахаха! Супер предложение! Щом висят във форумите и срещу заплащане мътят главите на хората, дезинформират и пречат да се оцени истинското "дередже", то "мотивираните" е редно да плащат данъци!!!

Приходът от хонорар си е приход и трябва да бъде вписан и като такъв и върху него да се плаща данък!

Наскоро такъв "мотивиран участник" забрави да изтрие партийните указания в коментар под новини в два сайта. В "нарежданията" пишеше, че текстът трябва да се публикува под коментар номер 15 и настроението да бъде разстроено. НЯМА И СЪМНЕНИЕ ВСИЧКО СЕ СЛЕДИ.

"...Ползването на "мотивирани" участници във форумите от партии или други организации за прокарване или отхвърляне на определена теза беше прието за нормално от повечето участници в дискусията...":) Дир. бг- забравили сте думичката "финансово" към думичката "мотивиран':):):) Не считам, че е редно "финансово мотивирани' участници да провеждат предизборна партийна пропаганда, но от друга страна законът не го забранява- така, че не може да се каже, че е незаконно- за мое съжаление...

как не разбирате, че има скучаещи:), немотивирани.......