Уволниха ръководителя на Инспектората на МФ

Ръководителят на Инспектората на Министерството на финансите Диана Иванова е освободена от длъжност, съобщиха БНР и OffNews.

Обратно в новината

Коментари - Уволниха ръководителя на Инспектората на МФ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Под ръководството на "Инспектората" от госпожата, няма наказан нито един директор или началник. Така, че само мога да гадая кого е "настъпила". Спасяваше и тези в митниците и в НАП и на АДФИ "помага". Много сговорна дружина. Така, че съм склонен много скоро да прочета, че е възстановена на длъжността.

Пише си горе - че не за действия, а за бездействия.

До тази кака ли допряхте, бе управляващите? А парите? Къде са парите, бе?

Днес в link има публикация, че бивши и настоящи правителствени служители от Румъния и България са получили забрана за пътуване в САЩ заради корупция". Това е заявил заместник-помощник държавният секретар на САЩ за Европа и Евразия Хойт Ий на изслушване в американския Конгрес, цитиран oт "Ромъния либера", предаде БТА. Това е може би най-обективната оценка какво се случва в BG и защо нашите деца намират изход на Терминал 1 и 2.

"Рени", не вярвай на глупави простотии. В Американските Щати отива всеки, който си поиска и даже да не иска го искат. Те, Щатите Американски използват това "оръжие" с визите само за пред такива като теб. И ако е необходимо (за тях), не кулите, ами държавата ще си срутят и ще обвинят пак нас, лошите.

Щом е дългогодишен служител за Превенция на Корупцията, нема кво да коментираме грам

Че там се подвизават гавазите на ген. Ван Тан, солташак на бацето...

Ама при Ваньо Танов доходите от митниците се увеличиха. Що така? Нали уж бил корумпиран?

вервай си

Що само уволнена?Цацаров пак спи.

Сигурно е осигурявала ЧАДЪР за всички корумпирани Шефове в Митница, а и Данъчното. Да ги уволняват наред !!! Всичките са корумпирани, и те си го знаят. Освен че са корумпирани, тия Шефове в Митница и Данъчно, доакрват НОВИ корумпирани служители, след като са уволнили някой за корупция. И затова постоянно има хванати с Подкупи на едно и също място.

как така уволнена ? защо ? на този пост или трябва да се пенсионира , или да я вкарат в затвора !

Хей, уволняващите, да не вземете в суматохата да пропуснете Миро Къдравия. Там се крие истината за рекета и корупцията в това звено наречено с гръмкото име Инспекторат.

злоупотреби в митницата Свиленград?!?!? А-а-а-а, няма такова нещо... В нито една митница няма злоупотреби. Сакън! .. това да го видя с очите си, няма да го повярвам

вие сигурно сега ще кажете, че има и контрабанда на цигари, акцизни стоки, дрога и емигранти!? НЕМА ТАКИВА НЕЩА У НАС!

Да не би да е тръгнала да бори корупцията? Тя корупцията, само комунизъма може да я побори. Ама той е вече кауза пердута.

ами нали те са създателите на корупцията в BG !

знае се,че голямата корупция е във горните етажи на властта,те дават пример на средните богаташи да крадат безнаказано,правителствата се правят все на слепи....

Прокуратурата не може да си свърши работата защото е окупирана от шайката бандити пили кафенце в Руското посолство през 1990та!

кафенце пият в турското посолство

прав си ! ония пият квас и самагон !

Юруш! На лов за "комунисти"! Изборите чукат на вратата! Всички удобни до сега, са вече неудобни!

Като се почне с лов на комунисти, същите плашат с номерца, ибори, метеж и съвещание с Путин....Да ама не! Сега Путкин е санкциониран!

Какво откритие че контрабандата през митниците и корупцията има протекция на ниво министерски съвет! Браво! А сега да видим с кого госпожата си е делила подкупите?!

Нали се сещаш, че, щом я уволняват, значи е дребна риба!

Ако след като си натрупал милиони от престъпления или прикриване на престъпления на държавна служба и само те отстраняват от длъжност, то България никога няма да се оправи. За такова престъпление трябва пълна конфискация на имущество и огромни глоби, които да се плащат доживотно, защото често имуществата са добре прикривани. Наказанията за корупция следва да са жестоки и обременяващи години напред. Иначе борба с корупцията няма.

Сега е капитализъм. Конкуренция, батака! КОйто корумпира -"пичели", Който не корумпира, не "пичели". Това е. А които пичели, после диктува условията, преборва конкуренцията и т.н. Капитализъм е. Има богати и по богати. Бедните ДГД!

Когато правителството иска от нас да работим, като германци и да се пенсионираме, като при тях е добре да наказва корумпираните си служители, както биха ги наказали в Германия. Иначе е популизъм и демагогия - лицемерието лъсва.

ами , уволнили я ! ще я пратят на заслужена почивка на хавайските островчета, поне за 4-5 годинки, докато се хване с някоя фирмичка оттам...варианти много ! между другото най- умната жена( с 192 IQ)не е тая г-ж а , а даниела симидчиева от благоевград(сега живуща в столицата)

пропуснах: най- умната в света е българка и безработна,благодарение на нашите ммммму.ри..

Явно не ще да е толко акълийка - щом е на борсата тая с големото IQ

нали някой и е нареждал какво да прави.хвани този не закачай еди кой си.в момента тиквата коли и беси в бг,но скоро няма да има бг ,а ще има 2-3 милиона млади цигани,който ще ни поматат заедно с тиквата и неговите смърфове.

Най-добре е да се уволянят всички министерства! Това е единственият начин да се излезе от тази криза-мизерия! *

Да това е правилно , но ето нещо още по правилно: "След ордена от църквата и БАН удостои Сакскобургготски с отличие" !Монарха ни е на почит навсякъде из престижните институции , за разлика от разни корумпирани и не чак до там висши държавни служители , някой от който са за затвора с бездействията си!

Я преди да плюете по жената, кажете какво мислите за един Премиер министър - Супермен, дето по джиесема си хокаше шефа на митниците да не закача хората "на които съм обещал, че няма да ги закачам..." ТА КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА НЕГО, СМЕЛЧАЦИ???

Директно при Бай Ставри...!!! Но този същият СИКаджия СИ "ХВАНА" ЦАЦА И СИ Я ОТГЛЕЖДА И СЪХРАНЯВА В ПРОКУРАТУРАТА...!!! :::))) ТАКА ЧЕ НАДЕЖДАТА НИ Е САМО В "НАЧАЛНИКА" МУ...!!! БОЖЕ, РАЗПЛАТИ СЕ СПОРЕД ЗАСЛУГИТЕ ИМ С УНИЩОЖИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ И ДЪРЖАВАТА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ...!!!

Амин!!!

А вътрешния одит в общините какво прави за контрол при обществените поръчки? Държавата ги е назначила за да извършват вътрешен контрол на общините.Как ще успее държавата да разкъса феодалната връзка между кметовете и бизнеса при обществените поръчки , ако вътрешния одит в общините си

Как ще успее държавата да разкъса феодалната връзка между кметовете и бизнеса при обществените поръчки,ако вътрешния одит си затваря очите пред нарушенията, които видяхме по TV тези дни? Нали тези одитори са държавни служители и получават държавна заплата.

Дългогодишен ръководител? Абе тия държавни предприятия са си ебли майката! Изградили са си комунизма на гърба на народа...

Ебати, държавен служител с далавери за милиони та даже и милиарди на гърба на народа и само уволнение??? Щом е виновно, тогава със сигурност трябва да има и обвинение от прокуратурата...

От коя прокуратура...те нали са в същите лна

Ма погледни абсурда!!! Има някой уволнен не защото е допуснал неволна грешка или е некадърен, а защото съзнатаелно е прикривал престъпления и това е причината!!! Кой, нали някой трябва да му поътрси сметка от наше име?

Да почват по всички етажи! Корпуцията е цар в министерствата! Пълно е с корумпирани и криминални агенти на комунистическото ДС!

Още едно топло местенце за някоя Калинка от ГЕРБ+РБ ! И за да прикрива Продължаващото Ограбване на България !!

А кога ще я последват и ВСС

Когато се съберем пред НС..., но не се събираме...:-(