Евростат: 320 000 българи са били без работа през юни

Безработицата в ЕС и в еврозоната е останала стабилна през юни спрямо май, съответно 9,6 на сто и 11,1 на сто. В България има спад до 9.6% от 9.7%.

Обратно в новината

Коментари - Евростат: 320 000 българи са били без работа през юни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затуй пък Африка ударно нахлува в Европа - ще има работа за всички като се хванем за гушите!

и те една "работа"-аа...тури му пепел. Кво се праят на улави, не знаят ли, че всеки в момента си стои в къщи да не харчи за нещо, и го кара на маруля и стара отворена кофичка кисело мляко? Ами другото, другото-о е важно - как мислят да се справят с другата новина - "демографската стратегия"? Или не им пука България с какви на цвят ще се напълни бързо, сяамо да има балъци и гласоподаватели?

Цифрите са доста занижени, но по-важното е стакмистиката да внушава позитивизъм.

Ееееми не може да има за всички. Такъв е живота :)))

Pesh0

Ама да са им платили тока ? Цялата държава трябва да се разстреля .

Плашилото взело властта на нивата, родили се тикви, мнооооого, цъфнали и вързали - после се спукали и сега само мазало.

Всъщност - допреди малко 'наште' у парла-ментата витиевизираха Именно по тази Ужасия... - на витиевизирането - има Един-и-СамоЕдин Отговор-Решение !!! И ! - Знам че Го Знаем Всички.

проблема не е в безработицата а в бедността на работещите

...което Адресира Задължително Ударът-Ни ---> Върху 'плеядата' 'наши' 'избранници'/'елит' !

Всичките ! , от А до Я .

На много от софийските момичета и момчета не им се работи. Защото са глезени и са на издръжка на мама и на тати. Успоредно с това, на много момичета и момчета от провинцията им се работи и те виждат шанса си в София. Именно тези, от провинцията, са носителите на прогреса. Останалите са търтеи.

Преди да се Опитвате да Ни делите на София-Провинция и Млади-НесъвсемМлади - Признайте ---> че Абсолютно-Всичките 'наши' 'избранници'/'елит' - СА за Таковане !!!

признавам

zeddd

То в тази цифра почти всички са цигани.

Евростат: 320 000 българи са били без работа през юни, дащото не им се бачка.

320 хиляди не са съгласни да работят за 300лв чиста заплата.

Вие - от гаулайтерята на 'наште' ли Сте ?! --> Нов Нюрнбергски за Абсолютно-Всички от Вашето котило !!!

Да СМЕ Тотално-Откровени - 320 хиляди --> СА 1/2 до 1/4 от Реално-Живеещото у Нас население в Работоспособна възраст !!! ... и Йощ ли Бихме допуснали 'наште' да Ни таковат, Хора ?!

Дано Господ накаже всички, които доведоха България и българите до това падение - опростачване, закриване на работни места, неграмотност, агресия.....

И още толкова, нерегистрирани в Агенцията по заетостта - БТ.

Евростат: 320 000 българи са били без работа през юни И още 320000 хил. на работа , "живи" да ги оплачеш по заплащане.

320 000 цигани,а не българи!!!! Те и не търсят работа,защото си получават помощи на готово,за сметки не са и чували,за учене,защо да учат след,като може да лежат,крадат и да си живеят живота...

има 3 вида лъжа. обикновена лъжа, нагла лъжа и статистика...

Това са неверни цифри, изчислени по непрофесионален начин. Какъв процент може да се изчисли, след като ние не знаем точният брой на останалите в България хора? В България само едно не пожелавам на нашите младежи. Да са родени и да живеят в провинцията. Ние сме една загиваща държава. Всяко младо семейство мечтае за деца. Но как младите жени да станат майки, когато самата държава е мащеха за тях. И спасение, разбира се няма и няма и да има.

На никой не му пука. Таки, маки, Брендо и разни братя си изнесоха мръсните пари и семействата в чужбина. Със сигурност всеки, който се е занимавал дори и за кратко с политика ,е заделил нещичко в чужда банка.....Не ги интересува България.

Да. НО ! - Прибирането на Окраденото --> Е въпрос на две-три Седмици, Колега ! (, при Съответно Глобално Процедиране)

Ако позволите на Вашия въпрос, Колега : - Реално Живеещи ГрандТотал Българ(к)и у Нас - докъм 4-4.5 милиона. Преко-Сили !

Хубави лъжи, г-да от Евростат. Първо 320 000 са били само регистрираните безработни в АЗ в България. Второ дори тия 320 000 само дават много по-голям % на безработицата, от този, който вие давате. Защото според НСИ РС е 3.3 млн души, но спред СБ и ЦРУ са между 2.4 и 2.5 млн. И какво излиза? Излиза, че безработицата е около 30%, без да броим работещите бедни, които имат нужда от допълване на доходите, а вие замазвате, за да не вземе някой от България да поиска помощ като Гърция.

+++...+++...+ !

това са само регистрираните в бюрата по труда. Трайно безработните въобще ги няма. А безработните мангусти - поне 400 000 в коя графа са - графа социални помощи, но не са безработни - така излиза.

Ако сложим трайно безработните и социалните - процента ще доближи 50. Ако сложим и работещите бедни - 80%. Там някъде. Лъжат, мажат и викат "добре сте". Като няма кой от власта да каже каква е истината, никой от вън няма да се трогне

Много е важно, хората и най-вече журналистите да правят разлика м/у безработните, които се отчитат в бюрата по труда и неработещите. Разликата е ГОЛЯМА. Както в числово изражение, така и принципно! Премиерно: Регистрираните безработни в бюрата по труда са 11%, а неработещите са 45%

Така е. В Щатите например отчитат намаляване на безработицата, а в същото време процентът на участващите в работната сила е най-нисък от 70-те години насам. Което поставя под съмнение т.нар. възстановяване от кризата;)