Свлачище затрупа цяло село в Индия

Около 150 жители на село в западна Индия са затрупани от свлачище, предизвикано от проливните дъждове в страната, съобщиха местните медии.

Обратно в новината

Коментари - Свлачище затрупа цяло село в Индия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И в родината си и у нас живеят по един и същи начин като унищожават и замърсяват средата която обитават а обезлесяването което е съществена последица от бита им при подходящи климатични условия не закъснява да вземе жертви.Изводи обаче не се правят и всичко приключва до поредните празници .Трудно и дори невъзможно е да опозиш някой от собственото му невежество и безотговорност (хайде стига толкова ,че ще ме обевят за расист)

Продължение -Признавам си ,че тези хора са ми интересни и дори симпатични но ако са възможно по не ,,интегрирани "запазили своята автентичност а не развратени и настървени от всевъзможни уж техни,добре платени , покровители и медии.Все пак когато нарастнат силно по брой и започват да изпълват пространството, ми е трудно да се чувствам съвсем удобно сред тях.Това не е просто агорафобия а елементарна съпротива против отнемането на минимално необходимото лично пространство.

За разлика от онези в самолета, като холандците, тези бързо ще бъдат забравени по западните медии. Максимум такива неща се споменават до втория ден. Вчера вечерта имаше за десетки жертви в Китай, при стрелба с някакви тамошини ислямисти. Да видим дали днес ще се появи друго нещо за тях и за тези индийци.

И кое му е чудното на това? Новините за нещастия, които се случват на хора с които можеш да се идентифицираш предизвикват по-голям отзвук. Ако за тебе е по вероятно да си в село построенео на свлачище, за европейците е по вероятно да са в самолет. п.п. Като кажат Путкин подскачаш, като кажат Обонго си ок... Защо така с тоя двоен стандарт? :)

Никога не съм ползвал нито едно от двете названия. А Путин, вероятно идва от руската дума "пут", което трябва да значи път, макар да съм забравил и малкото което знаех на руски. То ест Путин, трябва да е Пътеводител или нещо като лидер. Името му е идеално за позицията му.

...Хайде да не ги мислим... ..няма да се затрият тия...