Делян Добрев сам си дава имунитета, ще има още обвинени

Депутатът Делян Добрев сам ще даде съгласие за сваляне на имунитета му след искането на прокуратурата. Ще има още обвинени за АЕЦ "Белене", съобщиха оттам.

Обратно в новината

Коментари - Делян Добрев сам си дава имунитета, ще има още обвинени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦИРКА Е ПЪЛЕН, ЦИРКА Е ПРЕДИЗБОРЕН И ОБВИНЕНИЕТО ЧРЕЗ ДЕЛЯН ДОБРЕВ Е ДА СТИГНЕ ДО ДРАГОМИР СТОЙНЕВ, ТОВА КАЗВАТ ХОРАТА! ИСКАТ ДА СПЛАШАТ БСП, НО ЩЕ Е ДЕН ДО ПЛАДНЕ!

Затвор мама ви мръсна И за това се махнах от държавата моите деца няма да плащат крадните ви боклуци крадливи Господ ще ви съди и не забравяйте в Библията е написано че за греховете на родителите ще плащат децата а сега спете спокойно всички крадци

Асковския каунь първо да отговаря за фалшива диплома.

Тъкмо да го питат как така в края на мандата му случайно разхождайки се из министерските коридори се спъна в един кашон пълен с документи за Белене.

Я си подсладете новината с някоя и друга ракийка, уважаеми сънародници! Утре ще сте още по-бедни, но пак ще има радостни новини, пък и винаги имате алкохол под ръка. 13 вековен народ ...

Още един смешен ход на цацаратурата, уйдисала на РъБестите протестъри. За шаренИя се привлича и Делянчо. Демек не само "комуняги", а и от "нашите".

Е, какво се оказва, че не само комунягите т бсп са се "блажили", ами и тоя цървул от снимката също, но сигурно е, че той е бушонът, а тези над него ги знаем, но те са покрити !

Дир-човци(или...Дир-ници би било по-правилно за обръщение),какво точно постигате като..."скриете"нечии коментари:)))??? Да не си мислите,че раята в тази кочина все още яде доматите с колците???

Къде са Р.Овчаров,Станишев....знайни и незнайни герои по този казус.До кога така.

Ха сега де ха да видим ще стане ли нещо с Добрев аз доколкото зная той е от мусоните, а мусон на мусон око не вади /гарга на гарга / ха да видим какво ще стане.

Мусон те вее на бял кон със страшна сила, придружен от проливен дъжд.

Е как да се комуникира с тъпаци, значи на едни ще пускате коментари на други не но ОЗКО ти ли пиле шарено работиш тук ха ха или са от твоите тук М ха ха ???!!!

Озко, баце бях ти писал много добър коментар но не ми го/ми пусна/ха иначе ти си го прочете де...ха ха !

Озко, как е оная точка за която ми изтриха коментара, разтриваш ли я редовно, а :-)))))) ?????!!!

Ало неподкупната българска прокуратура...къде са Р.Овч. Петър Димитров, Корнелия Нинова. Защо прехвърляте проблема от болната на здравата глава. Само като видите Дилян Добрев как е, като престъпник ли ви изглежда....къде са му милионите. Ало съдебната система пак накриво гледате. Явно че съдебната система все още се управлява от ДС т.е. БСП, ДПС и ДСБ...Вън всички измекяри от Съдебната система...въм всички до един...Там управлява МАФИЯТА на ДС....

Господи,знам,че ще умра ! Спести ни агонията и срама ! Амин !

Всички гербаджии са крадци! Дори и тези с педалски физиономии и говор!

Хайде сега, Делян Добрев ще е виновен за комунистическото престъпление АЕЦ Белене. Комунизмът свърза Белене с две от най-големите си престъпления - концлагера Белене и грабежа АЕЦ Белене. Две седмици преди изборите, тази новина от прокуратурата не е убедителна и безпристрастна за мен. Помним и пресконференциите на прокуратурата около Костинброд! Костинброд 2? Хора, бдете и помнете, да не позволяваме да ни правят на луди! БСП и ДПС искат пак да управляват заедно! Ще им позволим ли? Гласувайте за патриотите и Какакачанов! Социологическите агенции обслужват партийни интереси!

За Какакачанов задължително!

Искаш пак да ни управляват ДС чрез агента си.Не може да откаже на този който до вчера го е покровитствал и плащал.

Всяка круша си има опашка,българска поговорка.За АЕЦ Белене за архитект от началото на 2005 год.бил избран "Парсънс Е$С/Parsons Limited/за препроектиране на 1000 мегаватов реактор на чешката "Шкода"доставен през 90 год.на миналият век и на още един 1000 мегаватов реактор.НЕК трябвало да плаща на инженера до избор на инвеститор.Участва и някаква испанска компания.Парсънс съди НЕК -2 дела за 120 милиона лева и за 831 милиона лева,причина за делата еднопосочно прекратяване на договора.За неизплатени суми на Парсънс от 2012 год.НЕК ,парите ги взема от потребителите.Токът расте непрекъснато.Всички са потърпевши,от неправилни решения и действия.В Румъния в раирано са облечени от всички партии и правителства.

МАФИЯ, МАФИЯ И САМО МАФИЯ, НО ВИНОВНИ СА ОТ "ДРУГИТЕ ГАЛАКТИКИ"

еднопосеч билет за самолет /без връщане / за канада за следващата година, не беше с компанията "вицов еир" много са вицави

гузен,негонен бяга се отнася и за родоотстъпниците ,нали ?

България е богата страна. Разхождат се милиони евро напред, назад, без надзор и контрол. Колко ли още милиони са платили, ей така за сметка народа ? Дянков, къде си с постната пица ?

Брей, мамин Делянчо, изкупителна жертва ли е в случая или просто пълнеж! Или всичко това е камуфлаж по Гьобелски!?

Последното! Иначе ще отвори уста и на баце ще му стане тесен света. Цялата постановка с персонална отговорност по тоя проект е режисирана! Нали ти е ясно, че това е политически проект и не го решават някакви си заемащи някакви постове по стълбичката. С'а вярно чопнали кой от където може и даже и може да изтрескат някоя условна присъда, ама т'ва нас въобще не ние грее. Истинското престъплението е извършено на най-високите етажи на властта и отговорността е политическа. Лошото е че лошия материал трудно загрява, а за тези които стоплят по-бързо има драматична постановка с неочакван край, че да им замацат очите и да си продължават с блеенето!

Като ми пееш,Пенке ле,кой,ми те слуша? В България не се сещам да има осъден държавник.Сега ще бъде отстранен като кака Искра от Монтана и бат Андро от Етрополе.Утре Главатара ще се изтепка и ще съобщи тържестнено-виждате ли,отстранявам го,щом не става за тази работа.Гласувайте за Мамицата!:)

Този е ясен ще му се размине като на Бисеров , Трайчо има много вина за всичко , мислех че от Трайчо щяха да почнат те от джуката и от там не е грешно , но ТРАЙЧО да не емигрира някъде в Южна Африка !

Така както ударно е започнала Прокуратурата до изборите Депутатите могат да останат и само 120 - ххаххха

ЕИШЩ

На Дилянчо бушона гръмна като на сватба.

И този с големите джуки бакалавар по изкуствата бивш министър на енергетиката , баща му беше фатмак в казармата на асково и той ще бъде оправдан като повечето крадливи и лъжливи политици ! Наскоро гледах Руски филм в Ютуба Бялата Стрела , там унищожаваха такива крадливи или коромпирани от тайна наказателна военна група ! Така че и в България трябва такава група да изпълнява смъртни присъди към крадци , наркотарговци и корумпирани политици !

Той носи основната вина за Костинброд, защото на пресконференцията размахваше бюлетината и викаше: " Може ли да се гласува с тази бюлетина?" Не можеше г-н Цацаров. И какво стана? Орешарски, КТБ, Делян Пеевски и т.н.

Делянчо е пич. Ще бъде най-оборотната съпруга в панделата.

млада булка

и ся ко стана с ктб, а?! цацавата ратура пак се изходи май!

на него кой ще му поиска сметка за Аферата Костинброд и то в деня на размисъл. Ако толкова беше всичко незаконно - камиони с двойни дъна, напечатани бюлетини, но в базата - да беше сложил охрана на същите или да беше отменил изборите, а не да дава аванта на комунягите.

че липсата на законност и справедливост е причина за положението у нас. Да почнем отначало - имаше един Петко Симеонов - партиен секретар шев на Агенцията за чуждестранни помощи - краде, краде ама излезе, че и стотинка не взел, ами Софиянски - и той невинен, Топлото и той и всички заподозрени - невинни. Батко и братко - невинни, Христо Бисеров - невинен, абе за който се сетиш - невинен.

прав си ,но запитай се ,дали народа желае законност и справедливост !

Бушон Токът е опасно нещо. Пипнеш ли е тъй горещо, друса силно и пламти, прошка няма ще трещи! Улици, площади ток. За правителства-урок! Вожда здраво взе да пипа и народът го нарита. Да се пази, хваща клон, изгори дори бушон. Друг бушон за удар стяга арт- министърче-бродяга. Кашата е пълна, щом след поредния бушон, на площада друсат рок. В Банкя ще удари ток!

С тоя требваше да почнат. Винаги се почва от най-пресните за да се разплете по-нататък!

Добрев беше министър в правителството на Бойко Борисов. каква е логиката да има дело срещу Добрев, но и срещу неговия "началник"? Ако Добрев е проявил безстопанственост, Борисов е още по-виновен, защото не е осъществил контрол върху своя подчинен. Кога ще има дело срещу Свещената крава Борисов?

"НЕК е информирала Добрев и дори му е предлагала варианти за прекратяване на въпросния договор" - така договорът Добрев ли го е сключил? Като е отпаднало основанието за плащанията по този договор защо НЕК като страна по договора не спира плащанията? Като НЕК е дъщерна фирма на БЕХ ЕАД, защо въпросната фирма "майка" също не е имала дупе да натрие ряпата на дъщерята НЕК да престане да плаща? Май цацаратурата пак ще търси под вола теле и като винаги вина ще има, ама виновни пак няма да има, защото не се търсят там, където трябва.

Изляха се много пари в Белене, после дойде Делян и започна да говори,няма полза. Едва ли не няма да има полза от централата, започнаха да се дават пари за анализи, изчисляваха се печалби, загуби, дадоха се още пари. В крайна сметка май щеше да има малка полза, но нямало да може да се избие инвестицията за кратко време..... И проекта се стопира. Русия ни осъди, още набъбна сметката. Европа не ни разреши да строим.и накрая милиарди похарчени, а няма нищо насреща, СЕГА ЕФЕКТИВНА ЛИ Е ЦЯЛАТА ТАЗИ ИНВЕСТИЦИЯ? И КАТО ЕВРОПА СТОПИРА ПРОЕКТА КАК НИ КОМПЕНСИРА ЗА ЗАГУБИТЕ? Хаха, незнам, а журналистите ни занимават само с глупости.

Да, 4.5 милиона не са малко, но ща се заеме ли ПРОВОКАтурата с 4.5 - те милиарда ?

А главният енергиен бандит, лицето Р Овч кога ще го арестуват?

Никога! В последните дни на управлението на Орешарски гласуваха закон, който не позволява да се търси наказателна отговорност на министри и висши стопански управленци за щети причинени от тях преди 2008 година. Пито- платено! Когато възникна опасност да се търси съдебна отговорност за финансовите и стопански, ако си спомняте и трите ЕРП-та едновременно отчетоха тока за 45 дни, възнникна "спонтанно" гражданско недоволство и посредством Костинбродската афера на Манолова и Бареков ГЕРБ бяха лишени от възможност зае нов мандат и дойде Орешарски.

не ми пука за Д.Добрев - поначало не обичам ниските хора - мисля, че Бог ги е посочил да се пазим от тях. Но защо трябва да има комисия за Беляне, щом прокурорът решава нещата. Няма да престана да благодаря на всевишния за това, че не съм в тази скапана държава и то благодарение на правосъдната ни система.

С искането на имунитета на Делян Добрев кръгът на лицата, които ще бъдат обвинени по случая с АЕЦ "Белене", не се затваря, заяви междувременно на брифинг Румяна Арнаудова - говорител на главния прокурор, предаде БТА. Не знам за Белене , но когато от БТВ изнесоха фактите около кражбата на имоти в Панчарево и Бистрица, където се оказа , че има и замесен районен прокурор, говорителката на Цацаров, другарката "Каракудова" започна да тепка и да обяснява как прокуратурата се самосезирала. Ама това , че хората писмено преди година -две са уведомили прокурор и той не взел никакви мерки- няма никакво значение. Трябваше медията БТВ да излезе с конкретните факти за да се чуди цацаров как да замаже поредната издънка на прокуратурата.

На масончето - джудже мястото му е в панделата!

Делян Добрев е много свестен и честен човек, както и всеки от ГЕРБ !

Цецооууу, тоя Сотир затва ли го домъкна от Пловдив, да мачка хората на Козяк-16?

Добрев е междинна спирка, целта е Трайчо Трайков.

Трайчо съвсем не е чист. За Белене вина няма , но той издаде стотици разрешителни за фотоволтаици. Беше някакава вакханалия. Трайчо бе министър на Борисов. Няма начин да е чист!

А Р.Овч. кога?

НЕ Е САМО ТОЯ , МНОГО СА , НЕ ЗНАМ САМО КОГА ЩЕ СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО.???

Пак цирк.Докога?

Костинброд 2

Костинброд не беше ли там където показаха как се печатат бюлетини в повече? Там където нагледно стана ясно как се правят, манипулират и печелят избори?

Явно няКОЙ чрез Цацаров удря по масата , за да напомни, че без него няма как да се управлява България! Менторът на Пеевски не само следи зорко политическия живот, но и действа решително!

момента да се разкарат от висшите държавни постове комундетата . от съда,прокуратурата,министерствата,агенцийте,армията ,МВР-то и общините.Защото от Цацаратурата все заобикалят главните виновници и търсят по на ниски нива,да имитират дейност.

Е, то ще опустее МС и Парламента. Мисли като пишеш. Ще останем и без министър-председател.

Sm3hurk0

аха... тия ще го ползват за стръв на големите акули. Щом толкова лесно си я подава, значи има измислена схема.

Прилично обезщетение за причинени "морални щети"