Щурм на бежанци на граничен пункт ”Капъкуле”

Щурм на нелегални имигранти на граничен пункт "Капъкуле" затвори за повече от 2 часа снощи границата с Турция.

Обратно в новината

Коментари - Щурм на бежанци на граничен пункт ”Капъкуле” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

никакви БЕЖАНЦИ не са това, а НЕЛЕГАЛНИ имигранти, които разни юдеве искат да заселят в обезлюдените Български територии. Не ставайте съучастници на откровени национални предатели!!!

Всеки, който се чувства свободен трябва да има оръжие поне в дома си! Няма значение как е набавено. Не ми говорете, че "не било решение". Тази велика глупост, че на свободния човек не му трябва оръжие я натрапват именно тези, които искат да ви държат роби с наведени глави. Още сме много далеч от епохата, когато оръжията са ненужни. Точно обратното- живеем във време когато никой няма полза да ти мисли доброто и саморазправата е необходимост. А ще става още много, много по-зле. Аз лично имам 0% доверие, че ако стане нещо с мен или семейството ми държавата ще ми бъде в помощ по какъвто и да е било начин. И тъй като тя е неспособна да върши най-основната си функция, а тя е се грижи да сигурността на собствените си граждани, аз, воден от естествения си инстинкт за самосъхранение, съм принуден да се въоръжа. Призовавам, всеки, който не иска да е роб, да направи същото.

точно така е на нашите глупаци им даи пищов без пари, веднага ще го продадат, от овцата не можеш направи ни куче, ни влк

арбалет върши ли работа?

До кога ще ни лъжат, че нямаме проблем и че няма от какво да се тревожим?! Днес нападат границата, утре някой град, вдругиден цялата държава? Кога ще се стреснем, като падне Велико Търново ли? Или като падне Видин? Вече не сме ли живяли този проблем преди няколко стотици години?! А от ЕС си барат "шапката", за външната им граница помощ никаква! Ще ни помогнат братски колкото ни приеха в Шенген и колкото САЩ махнаха визите иначе са царе да дават акъл!

външна европейска граница? То тоалетни няма, хората пикаят покрай дървета и по треволяците от години, ти за Европа споменаваш. Само стотина метра към турско, попадаш наистина на европейско ниво.

Не веднъж сме спасявали Европа от нашествие от Арабите.

ТЕ НЕ СА ИСКАЛИ ДА ПРЕМИНАВАТ АКО ИСКАХА МОЖЕХА ДА МИНАТ НА ГРАНИЦАТА НИ НЯМА ТОЛКОВА ГРАНИЧАРИ ДА ГИ СПРАТ ТЕ АКО ИСКАХА МОЖЕХА ДА КАЖАТ ЧЕ СА ОТ СИРИЯ И СПОКОЙНО КОЛОНА ПО ЕДИН ДА СИ МИНАТ ТУКА ИМА НЕЩО ПОЛИТИЧЕСКО А ИЗАЩО ИМ Е ДА МИНАВАТ В ЕВРОПА ДА СИ СЕДЯТ В ТУРЦИЯ

Само да кажа на списващите по-долу,че това са иракските ХРИСТИЯНИ,които бягат от геноцода който ислямистите им налаг.За мен тези хора са добре дошли.Това са истински християни,които четат Библията,молят се и спазват всички традиции и обичаи.А не като БЪЛГАРИТЕ ХРИСТИЯНИ,които само вият,че са такива,а не правят нищо от написаното по-горе.

Ти това от къде го знаеш? Ти ли ги доведе?

Тук не позна! Това са джихадисти, които се инфилтрират в ЕС като бежанци, за започване на повсеместен джихад срещу неправоверните, т.е. православните и всички немюсюлмани...Християните ИДИЛ отдавна ги изби за съжаление...

И след като турската жандармерия ги е арестувала, какво следва? Да ни ги пращат един по един ли? Едва ли ще ги депортират там, откъдето са тръгнали.

А къде е войската на тая скапана държава???Какво правят там полицаи?Маймуните ще нахълтат в държавата ни ,а войската Е ВЕЛИКА И яде чорба...

Коя войска,тази на бай Добри ли?? Тя умря заедно с него:((

крият се като мишоци не им стискат гащите да се покажaт.

Ъъъъ... за генералския кетъринг ли питаш - Кухня, Курви, Кеш?! Ти сериозно ли питаш или за бъзик?

САЩ 1989 година ни почнаха с лъжи за демокрация, които се оказаха колонизация и ислямизация.

Света и демокрацията не започват от 1989! Римското право и покръсването на българите са част от демокрацията... Християнството е било част от това да се впишем в Европа...историята показа,че това не е достатъчно!

"Християнството е било част от това да се впишем в Европа" - почети повечко по въпроса, какво е било в Европа, когато у нас е имало вече християнство!

Наскоро гледах филма за нам кой си път.Изглежда това ще ни се случи.....поостаряхме но "На бой отиват само старците".

НЕ СЕ ПРЕМИНАЛИ ГРАНИЦА , НО ВСИЧКИ СА АРЕСТУВАНИ !? КЪДЕ В ТУРЦИЯ ИЛИ БЪЛГАРИЯ ?

турция

Ее, вече дразните. Това са нелегални имигранти, престъпници според нашето и европейско законодателство. Толкова ли е сложно да научите разликата между бежанец и имигрант??

Меркел ,ако иска реално да помага ,да командирова 1000 германски полицаи,това е граница и на ЕС

Щом 120 са заловили, значи поне 1200 са пуснали :)))). Сега чакаме да им се даде по 1 автомат и да им се каже "Аллах е велик.", и ни спретнат една гражданска войница или нещо от сорта :)))).

Като не искате руснаци, получавате резняци. А честито

ами резняците е..т добре,за разлика от вас и руснаците,на вас не ви стават патлаците от глад,а на руснаците от алкхол,ето зашо жените ви се нуждят от резняците

Е.ат те, дръжки, пе.али скапани сте, не еб.чи, дупедавци!...Ходите да ш.бате кози и овце само...мизерници такива...

е готов на всичко

европейски държави, отидоха да се бият за ислямска държава - няма интеграция тук!!!!!!!!!!!!!!!!

Разсипаха им държавите от бомбене, превзеха им петрола, разрушиха им градовете, избиха им роднините, обучиха и въоръжиха Ислямисти, които ползват жените като законни проститутки, децата също, продават ги като роби, колят и режат главите на мъжете им. Бягат-нормално е , но защо в ЕС? Защо не в Саудитска Арабия, Катар, Йордания, ОАЕ, Кувейт, Израел, Пакистан? Кой превзе петрола на Ирак, Сирия, Либия и кой го изкупува после? Според анализи го изкупува Турция на минимални цени, прекарва го до пристанищата в Израел и после с фалшиви разрешителни тръгва към Европа. Е , познайте кога ще свърши сагата ИД, и защо Израел и Турция си правят пас толкова време

да си ги прибира турция.

по татово време служих на границата.20 дена отпуск даваха за застрелян нарушител.три пъти съм излизал в отпуск като награда.сега нямаме армия, а имаме лапачи и лежчи.на границата трябва да се стреля на месо има ли нарушител.да видим дали ще им стискада преминават нелегално.

Дришльо,догава са бягали българи и поляци,чехи в Гърция и Турция по политически причини!

армията лапа заплати, полицията пази границата - ми за какво ни е тогава

Българската армия къде е?

то има ли армия.

Армия...?! Кога го имаше това последно по бай Тошово време !?

Коя армия бе?Тази която пазихме границата преди години ли вее?Няма я вечеее по къщите сме си.А тогава ти пазих задника някой да не те опне а?

Дори християнски имена и покръстването няма да промени нищо, те са с различен манталитет, от различна цивилизация и ще имаме сблъсъци. Това е и целта.

В една друга подобна тема казах. МНО да отваря погребите и раздава оръжие и муниции на всички желаещи служили в бойни поделения мъже....друго спасение не виждам.

Даите ми един АК-47 и ме остаевете там.Да видим дали някои ще мине.Чист идиотизъм.Щурмвали границата?Масова ваксинация по руски.Няма бежанци няма проблем.

дай и теб да те ваксинираме, че си бясно куче.

ела ми го кажи на мен в очите.така ще те ваксинирам,че ще те и бушонирам.

Пий си лекарствата и се успокой това не ти е американски екшън !

ако нее ще стане.и трябва да стане.както беше по татово време.

Никои не говори за екшън. Става вапрос за опазване на националната ни граница.Никои няма право да влиза или излиза ей така както си му е кеф.

Това че не сте разбрали съвсем не означава че не са минали ... разните му навлеци - джихаадисти.

абе да заминават за русия. нали там а най-хубаво на света. като гледам как русофилите бленуват за московия...

В Бг харесва ли ти, соросид?! Харесват ли ти орките и черните за твои съграждани и да ги храниш, и лекуваш?

по-лесно е да се разбереш с циганин отколкото с русофилистик. втория е болен и заразен. първия е просто човек.

да бе повервах ви че нито един не е успял... те хората цели тирове с хероин прекарват без да разберете...

От пресцентъра на Гранична полиция би трябвало да уточнят, че нито един не е преминал границата, но само на базата на техни наблюдения.

Добре де, кой ще ми каже защо иракчаните не остават в богата, благоденстваща Турция, а влизат с щурм в бедна, фалирала България?

защото българия е пътната врата към европа, където има помощи на корем, а можеш и безнаказано да газиш хора с бойни викове. може да не е морално и самоубийствено, но е законно. нали така. при всичките си добри намерения европа не може да поеме населенията на цяла африка и бл изток, защото ще потъне. проблемите трябва да се решават в огнищата, там, където са били предизвикани от силите на злото.

Е те прекрасно знаят законите на ЕС за това, че бежанец се водиш на територията на първата държава от ЕС, в която си влязъл и факта, че влизайки в България си остават бежанци в България, а в ЕС не ги приемат после! Освен това в Турция би трябвало да са в своя ареал - мюсюлманство, произход, генотип! Турция е богата държава, освен това е огромна и има работеща икономика, може да осигури работа и препитание на много бежанци. Дори по черни канали да отидат в Германия или Франция, оттам ги депортират обратно в България, а тука житейски път пред тях няма! И въпреки това щурмуват

Изобщо не трябва да имаме гранични пунктове с тая мърлява ислямска кочина.

Браво на турските власти,че спряха ордата! Дова е пример,че може да работим добре с съседите си,когато е във взаимен интерес!

интересно е да се запитате и защо на тази страна на границата ги спряха, а не на другата?

Защото на "другата" е невъзможно!!! Виж картата и ще разбереш защо!!!

Те са ги спрели, понеже вероятно "бежанците" не са платили на турските каналджии да ги прекарат през границата както е установения ред, а каналджиите най вероятно плащат на турските власти да не ги закачат! Все пак и турските власти трябва да печелят от тези "бежанци"!

Да идва Волен, иначе е свършено с България!

За да ускори процеса ли? Не е за вярване, че има още хора да му слугуват на идиотщината на Болен!

той волен дойде, позлати си пръста и замина в съвецката канафка

Днес иракчани утре представители на ИД!

Те и тези може да са били от ИД и сега само да опипват почвата ( на зузнавателен поход - без оръжие ).

Такааа,сега всички тъпи тикви,които бяха против оградата на границата,убедиха ли се ,че има защо да се строи това съоръжение?! Ако не беше то,чалмите щяха да си минават като протестъри по жълти павета!

От БХК щяхме да ги посрещнем с хляб и сол по български обичай !!!

да. крайно време е да ги настаните и по собствените си легла. ;-)

Там,където има НАТО и американци, има война и бежанци.А ако има и американско посолство,значи ще има преврати в името на демокрацията,цветни и шарени революции,майдани и т.в.Американците ,без съмнение,са най-силната и най-развитата в техническо ,технологично и военно отношение държава,но вече има силно съмнение в това как са го постигнали и за чия сметка.Без съмнение е това ,че са безогледни,когато трябва да извлекат полза от нещо,което ми изглежда грешно.Те понякога ,необяснимо защо/за мен/,правят опит да се поправят.Може би Чърчил е прав -"Американците винаги намират верния изход от положението,но преди него опитват всички погрешни"

щото са млада нация.. и още не са препатили, те нямат общ дух.

Тираджите на 100% някой са скрили.

за 5 лева и майка си ще продадем!

Това ще промени етническия състав непоправимо и завинаги в БГ. Исляма ще стане водеща религия, а малцинствата мнозинство. Крайно време е вече властта в БГ да се вземе от БЪЛГАРИ. За престъпленията на тези в бъдеще не ми се мисли. Такава антибг власт като в последните 25 години не сме имали в историята си, дори османската власт е гледала да има живот в провинциите си.

Не ги пускайте ,не ги пускайте момчета,ако ви е мила България.Защо сме българи ако за втори път ни щурмуват друговерците най-жестоки фанатици.Който ги е разбунил той да мисли за тях,Да ходят през океана или пред бъкингам.Ние сме невинни.Директно.

Нашествениците трябва да се убиват защото извършват престъпление срещу БГ и нашата социална система.

ЛЕЛЕЕЕ УЖАС! КАКВО ЛИ НИ ЧАКА...КОЙ ЗНАЕ КОЛКО ВЛИЗАТ НЕЛЕГАЛНО, ПОСЛЕ В БГ ИМАЛО МАЛКО БЕЖАНЦИ, ДА БЕ!!!

Към 21 ч. снощи "Капъкуле" е започнал работа и трафикът на бежанци е бил възстановен.

Трябва да има един влак с конски вагони, готов да ги натовари и директно в Брюксел , по-евтино ще ни излезнат .

снайпере вторичното ти образование натрупано от алфа и подобни източници изобщо не може да прикрие липсата на интелигентност и реално образование :) типичен атакист на 60 тръгнал да се образова от теоритици на конспирацията :)))) и самите те не добре образовани :))))

Това си е абсолютна част от пъзела - Световна конспирация България да бъде затрита. И то не че толкова срещу БГ колкото срещу цяла Европа. Турция не може да спре тази дивотия. Тя също се пълни с чалми. Има много обширни граници. Ние поне имаме малка граница и може да се огради , а после да се стреля на месо. Както в Израел. ОБАЧЕ тук сипрачката се слага. Защото да се действа правилно и разумно светвоните конспиратори оставят само божествената страна. А нейните фенове по света иначе първи критикарстват силната ръка на другите държави.

ПЛАТЕНИТЕ ОТ ЦРУ И СОРОС АГЕНТИ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ,ОТ ОТВОРЕНОТ ОБЩЕСТВО,ЦЕНТЪРА ЗА ДЕМОКРАЦИЯ И ДР.-ДА ОТИДАТ НА ТУРСКАТА ГРАНИЦА И ДА ПОСРЕЩНАТ МУСУЛМАНСИКТЕ ЛРАДАТИ И ШАЛВАРОСАНИ ПОДЧОВЕЦИ С ХЛЯБ И СОЛ И ДА ГИ НАСТАНЯТ У ДОМОВЕТЕ СИ....

са чужди шпиони, чиято цел е да насаждат чужди ценности и да контролират нашите политици, за да сервилничат и угодничат на Господарите си!

До редакторите на Dir. bg: заменете грешно написаната дума "неуспЯли" с правилната НЕУСПЕЛИ!!! Така е в множествено число уважаема Редакция. С пожелания към Редакцията на Dir. bg да разпространява правилния правопис през 2015 година. Бъдете здрави!

А нещо мнение по статията имате ли, или сте безплатен bot - spell check в пространството?

Айде бе, ти па си много чувствителна и дребнава... я се загледай в чуждата преса колко грешки допускат. Важно е съдържанието и бързината, а не на 100% правописа. Грешки в оперативната работа винаги се получават, а такива като теб търсят запетайката само и само да унижат. Жалка си.

абе я се скрии даскалице

Една картечница трябва да има на границата и да стреля, тогава никой няма да припари.

На границата не картечница трябва да има, а символ на ДРОН СЪС СНАЙПЕР И СЕНЗОРИ, ЗА ИДЕНТИФИЦИРАНЕ И ПОРАЗЯВАНЕ НА МОБИЛНИТЕ ЦЕЛИ. Тази "превенция" ще намали заболяванията сред животинските ни стада и дефицитът в социалната ни система. Не може Израел да използва срещу арабите такава система, САЩ срещу мексиканците, а ние да сме със свалени гащи. Да се питаме, "Къде е тоалетната, на гладните?".

Не съм съгласен тези хора да бъдат наричнаи "бежанци" - те са си икономически емигранти, чиято цел не е България, а Западна Европа. Нелегалното преминаване на която и да е гранция в света е държавно престъпление и подлежи на съд, екстрадиране или затвор, в случая деянието е още по-опасно, защото по всички личи, че е добре организирано мероприятие

Напълно съм съгласна с вас, но Дир.бг е подразделение на БХК, затова предпочита да манипулира читателите си с термина "бежанци" за всички лица от ислямския свят, които пристигат НЕЛЕГАЛНО тук. В началото само сирийците бяха "бежанци", сега - всички. Хубавата новина е, че българите бързо осъзнаха кой какво им мисли и само след няколко месеца започнаха да реагират адекватно на манипулациите. Сега остава най-важното - да се вземат съответните мерки на държавно и европейско ниво, за да се спре това чудовищно нахлуване.

ето, че има някой който иска бежанци, иначе как да определя минуса, който ми е сложил.

delly

Дир.бг НЕ Е "подразделение на БХК". Останалото си е Ваше мнение, но това твърдение си е Ваша интерпретация и то невярна.

Ако искаш да видиш активисти на БХК онлайн, отиди в дневник да видиш как трият мнение само за думата "циганин"!

Bell

България хаби ресурси, оставя вътрешността си незащитена, по-уязвима на битова престъпност, за да браним границата с Турция. След като сме външна граница на съюза, да ни помогнат в борбата с набезите. Няма ли един нормален политик, който да настоява за това пред Брюксел? Там ако не си нахален, нищо не правиш! ДО ЖУРНАЛИСТИТЕ: спрете да наричате тези хора БЕЖАНЦИ! Ние не граничим с нито една държава, в която се води война, поне до колкото на мен ми е известно! Нито пък имаме подписвани споразумения за приемане на бежанци от която и да е държава, на територията на която се води война! Тези хора са бежанци до Турската граница. След това са НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ, научете се. ПП: браво на българкста жандармерия!

Ей мента, ти нали беше защитник на НАТО бе умник? Турция е втората по големина армия в НАТО след САЩ. знаеш ли, двуличници като теб най-мразя. Поне като си за НАТО, си дръж на принципа. Ей за това никой никъде вече не ни харесва и сме изолирани като СК.

Bell

Какво общо има НАТО с нелегалните емигранти. Съвсем си се овъртолил.

За какво браво. Щеше да е браво ако ги бяга изтикали обратно ва турска териториа, а така нищо не са направили.

Добре, че не са навлезли на българска територия. Имаме 1200 момчета командировани полицай, който на коледа няма да са с жените си, децата си, родителите си. Тези момчета търпят огромни унижения. Най-големите унижения бяха тази година, когато банда лумпени ежедневно ги дърпаха, плюеха и замеряха пред НС, а на тях им беше наредено да стоят мирно като проститутки. Дано следващия път пробият "нелегалните" та нашите момчета да си изкарат яда на тях.

Сори, но нелегалните са пробили.

тази година една атака, на година повече!

Добре че турските служители са ги спрели, че нашата граница ни ограда има, ни граничари има, направо е като разграден хан. Кой влиза и излиза никой не знае, може и по 120 наведнъж да минат и ние няма и да разберем.

Те наште вече 1 месец се чудят Петко Сертов минал ли е границата с Гърция или не я е минал. И още не знаят отговора.

Абе те много добре знаят че е преминал границата с Гърция,но не знаят след това с каква самоличност,националност на къде е отпътувал. То братя Галеви "изтърваха" сега Сертов ще търсят.

Нали точно "големите" забъркаха тази гостбица! Те не се интересуват колко е ужасно за човечетата, важно е да се доберат до природните залежи и да експлоатират, защото не им ги предодставят драговолно, както ние сторихме с българското злато.