Коментари - Имам: Мюсюлманите ще завладеят европейските държави | Днес.dir.bg

Имам: Мюсюлманите ще завладеят европейските държави

Високопоставеният имам шейх Мухамад Айед изнесъл реч, в която заявил, че мюсюлманите трябва да използват бежанската криза, за да превземат европейските страни.

Обратно в новината

Коментари - Имам: Мюсюлманите ще завладеят европейските държави | Днес.dir.bg

Коментари

Г-жа Меркел извърши престъпление срещу циливизацията като допусна Окупация на Европа от тълпи мюсюлмани и африканци - имамите от Арабия постигнаха целта си без нито един изстрел. Това по европеиски наивно, безотговорно и абсурдно тълкуване на хуманитарната помощ ще има фатални последствия за Европа и Света.. новодошлите мюсюлмани ще се обединят с вече живеещите в ЕС и ще формират многомилионна маса от неуправляеми полу-фанатици. Не "Ислямаска държава ", а "Ислямска Европа " !

someone

1. германия има стареещо население, затова има нужда от толкова мигранти. лъжа е, че никои нямало да работи, поне една част ще станат работници. 2. самата европеиска култура е егоистична и атеистична, затова има стареещо население и нужда от млади хора. децата и семеиството не са приоритет. между другото, аз и в българия не съм познавал отблизо нито едно семеиство, което да дава някакви смислени и сериозни съвети на децата си относно как те на свои ред да създадат семеиство. купуват храна, дрехи, а за истинско възпитание много малко хора се замислят.

господин Абрахам, страшно ме заинтригувахте с вашето изявление! Виждам, че сте притеснен за естествения прираст на европейското население. Европейките сигурно с нетърпение чакат имигрантите да им подобрят гените! А що се отнася до европейската култура тя съвсем не е егоистична. Самите бежанци с влизането си в Европа вече знаят какво искат но не си задават въпроса с какво те са допринесли за благата към които имат претенции!

Мисля, че това коете се случва сега ще има големи последствия за в бъдеще и не трябва да се игнорира. Тези които станаха причина за това , което се случва в Сирия и Ирак знаят много добре какво целят. А то е ислямизация на Европа!

"изнесъл реч, в която заявил" И аз навремето изнесох реч, в която казах, че по-стиснато от гръг, по-шумно от италианец и по-тъпо нещо от български журналист - не съществува. Ама кой да слуша.

мюмюните пак опъват шатри около Виена

СПОКО,НЕ СЕ ПАЛЕТЕ ПО ФОРУМИТЕ,ГЛЕДАХ ВИДЕОТО С РЕЧТА НА "ИМАМА" ИМА Я НЯКЪДЕ ИЗ ФЕЙСА. ЕВРЕЙСКА УЙДУРМА-ДАВАТ НЯКАКЪВ ЛУДАК ПРИКАЗВА ПРЕД ГСМ КАМЕРА СКРИТ ЗАД ЕДНА КОЛОНА НА ЕДНА ДЖАМИЯ,ЧАЛМИТЕ СИ ХОДЯТ,РАЗХОЖДАТ СЕ,НИКОЙ ДАЖЕ И НЕ ГО ЗАБЕЛЯЗВА-ПЪЛНА ПОСТАНОВКА И МОНТАЖ.

Този "имам" и нашия "проф" Божидар Димитров са на едно и също интелектуално нива ...

Това всичкото става защото допуснахме да ни управляват субекти в сянка. Субекти хищтни, демонични и нечовешки. Те чрез МАСОНИ, ИЛЮМИНАТИ,ТЕМПЛИЕРИ,ПАПСКА НАПАСТ, ИСЛЯМСКА НАПАСАТ и прочие организациики които имат една цел, да завладяват отвътре и отвън и да си поделят света избиваики се един друг като на финала централизират всичко в един център на световно управление. АКО НИ СЕ ЖИВЕЕ ДОБРЕ трябва да сханем къде е проблема ни и там да насочим всичките си усилия за да го обезсилим или да се капсулираме от него в наша си собственна хуманна матрица която е достатачно гъвкава и боеспособна та да не дава доспът на вскакви тарикати имащи за цел контрол на висшата ни природа, над ресурсите, над информацията, над реалнотта и животите ни чрез страх, зомбиране, обсебване, невежество и безсърдечна логика. Знайте, че противника ни е древен и доста организиран, с опит и познание превишавашто нашето, НОООООО има едно дебело НО!!!Ние имаме ИСТИНСКА СВОБОДНА ВОЛЯ и истинска възможност да привикаме сили заложени в нас, приятелски галактически сили извън нас, скрити и мощтни способни да променят реалността, както и да ни дават съвети, помощ и право на избор базирани на висшият ни духовен елемент (Нашия истински свръх Аз) които сме самите ние в всъщтността си. Ние имаме реални скрити заложби да управляваме споделената реалност в която живеем и трябва само да ги осъзнаем и използваме!!!

ЕЙ,мухамад,ако вие мюсулманите чукате,какъв е ефекта-художници- ниц,поети-ниц,писатели-ниц,архитекти-ниц,музика-ниц,кино- ниц,ЕЙ ЕВНУХ КАКВО СТЕ СЪЗДАЛИ ДОСЕГА,КАЖИ БЕ ПЛЕБЕЙ

а ти какво си създал ...

someone

прав е. донякъде заслужено. аз като казах в западна европа, че господ иска да имаме семеиства и деца искаха да ме дадат под съд, че обиждам хората, които не искали деца. голяма злоба се изля срещу мен.

someone

докато дървените философи се наумуват в европа дали трябват или не трябват деца - мюсюлманите идват и правят по 5 без да се замислят. може за друго да не ги одобрявам, но специално за това изпълняват божията воля. а философите да умуват, вижда им се края.

kakvoto i da stava,rano ili kasno ukraina shte bade ruska a evropa talibanska!!

Вижте сега,значите чалмите завладяват Европа ,тя се превръща в един крайно нестабилен район -политически ,етнически ,социални противоречия,непрекъснати локални войни,производството е сринато,инфраструктурата се занемарява,надигат се националистически,профашистки и крайно радикални прокомунистически движения,които почват да се запасяват с оръжие,а САЩ и Израел снабдяват всички и с оръжие,и стоки и даже финансират всички поред!Би трябвало всички да са доволни!!

Тези хора не отчитат един много важен фактор - развитието на роботиката. Създаването на роботи в най-различни сфери е толкова бързо, че само след 1-2 десетилетия свят ще им се извие на повечето хора. Вече се започна със замяната на шофьорите, наскоро гледах робот-готвач, в Австралия въвеждат роботи в класните стаи вместо учители, роботи-анестезиолози, преди няколко дни дори видях и робот-барман! В Китай в някои фабрики вече заменят евтината работна ръка с роботи, които им излизат още по-евтино! Имам познат бизнес-партньор, който работи по международен проект, чиято цел е да направят жена-робот, която да изглежда възможно най-човешки, като жестове, мимика и т.н. Целта е този робот да можеш да си го купиш за няколко хиляди долара и да ти върши всичко вкъщи. За по-извратените подчертавам - ще прави ВСИЧКО. Само след 1-2 десетилетия в най-индустриализираните държави, като Германия, се очаква около 60% от работната ръка да остане без работа. Самите немци ще бъдат заменени от машини. За какъв дявол, мислите, са им изтрябвали евтини работници от третия свят? Дори квалифицираният немец може да бъде заменен от машина, а какво остава за някой неквалифициран имигрант? Това, което тези хора не знаят, е, че хората до голяма степен ще станат излишни, първо неквалифицираните, след това и по-квалифицираните. Ще останат само онези, които създават нещо уникално, с умовете си, творците. Останалите отиват на бунището. Направете си сами изводите какво ще стане, когато безработицата сред местното население започне да расте, а имигрантите останат на сухо!... Ще има неприятна изненада в близките 10-20 години.

Нямат такова настояще и бъдеще роботите. Това, което си написал са куп лъжи, сигурно си вярваш. Много силна лъжа за Китай, че роботите са по-евтини от евтините им работници.

Да си вземат всичките бежанци германците, нали ги искаха, а сега се затвориха. Онази дърта и изкуфяла Меркел е виновна за това, а сега вика за помощ. Всички да ги насочват на там, мама им....

Ами ако брюкселските бюрократи не се вземат в ръце, може и това да стане.

Само когато проядат сланина .

неграмонтна мързелива пасмина се е юрнала в швабско и шведско а те примират да им строят джамии и дават социални помощи

Заповядай!Мухамад Айед!В такива масови общежития ще ви набутаме че и тъпият ви Аллах няма да ви помогне

Кадафи го каза това преди 10 години! Така че това не е новина! Това е прогноза, който се сбъдва!

Всичко дотук е ясно, но не напълно ясно кой кара Меркел , точно нея да приема орки. Кой кара тези неандерталци да крещят Германия, Швеция, не става много ясно; кой политик , коя държава стои зад всичко това.Както виждаме ще се повтори историята от втората световна война с Германия, всяко нещо си има граници.

Биби Натаняху и равините с шекелите зад него. Имама не говори от Либия или пустините на Ирак "завладени" от ИД а от пъпът на Израел - Йерусалим. И никаква реакция!!! Нито на Мосад нито на ЦРУ. Както би казал Тато: Другари, какъв е тоя "антитероризъм" бре?!

Паисий

Е, ти каква реакция очакваш??!! Да го гръмнат ли?

За меркелката - ЗНАМ! ИМА СИ ОКУПАЦИОННИ АМЕРИКАНСКИ ВОЙСКИ на гермавска земя. И тя е техен говорител и изпълнител на волята на командвакия войските там. Следена, подслушвана с години, тотолно под контрол. Просто е една кукла на конци и на отчет. И кой кара неандарталците към швеция също е ЯСНО! Главния имам на саудитска арабия. Мечтите им за светевно господство на ислама минават през завземане на европата.

Това е тяхната цел-да завладеят Европа.Това е ясно на нас простосмъртните,а великите управници са слепи или се правят на такива.Просто никой не мисли за нас,а само за тях си.Господ да ни е на помощ.

И какви мигранти са тия мъже,годни да носят оръжие,а тръгнали да бягат уж от войната.Що за мюсюлмани са,щом си изоставят родината,когато би трябвало да са там и да я защитават.Такива да ги прибират в лагери и после от там с парите на баба Меркел да ги връщат по родните места,

За това помагат европейци християни при това. Пълно е малоумници, които ги съжаляват и толерират. Медиите денонощно пропагандират в тяхна подкрепа по нечие нареждане. Чувствам се странно страхувам се имам усещането , че не съм си в страната. Всеки подкрепящ нашествениците е мой ВРАГ . ОБИЧАМ СИ СТРАНАТА ТЯ Е НАША КРЪВТА НА БАБИТЕ НИ Е В ЗЕМЯТА И, ДУШИТЕ НА ДЕДИТЕ НИ СА В ОБЛАЦИТЕ И. Не ме интересуват никакви заповеди на ЕС те вече се доказаха като КОЛОНИЗАТОРИ И ПОРОБИТЕЛИ !!!!!!!

Натам върви! Не ни е проблем Виената - сакаме в Амстердам!

.

Те пък чунким шведите много сексуални...айде недей!

Затягане на граничния контрол и огради по всички граници на ЕС. Това ще задържи мюсюлманската паплач. А като дойде зимата проблема ще се реши сам!

Това са вековните мечти на фанатиците, но знаем как завършват те - Европа винаги се обединява и ги коли като прасета. И сега ще стане така, колкото и да се размножават. Като преминат границата просто ще се роди някой нов Хитлер и ще ги засили обратно към пустинята.

Да не забравяме за метода на "Окончателното решение"!

..грешна сметка саи е правила "демократична " Eвропа...да си докара много и евтина работна рака ...подлагана от Aмерика...

Най добре е всеки имигрант - мюсюлманин да се заселва в концлагер. Трудът ще ги освободи от исляма!

Това зависи от нас - европейците. По малко толерантност към не-християните! Забран за стоеж на джамии, медреста и тям подобни! Покръстване на децатра в училище, ако иста тда остант в Европа те и родителите им! А за непокорните - Освиенцим :)

После искат европейците да ги съжаляват докато те се чудят как да ни завладеят. Открито заявявам че презирам всички мюсюлмани и техните мекерета.

Миналата година Западна Европа ревеше срещу българските и румънските емигранти ето им реалната заплаха муджихидините от близкия Изток.Това ще е края на Шенген и ЕС.Да се стреля на месо така Саудитска Арабия защитава границите си.

че ходжите поставят ясно общите и конретни цели пред нахлуващите и единствените, които не го разбират са самите многоучени европейски жертви, повишава вероятността за случване.

Магарето то канят на сватба да носи дърва за огъня,а не за да оправя булката.

NADIA

Нещо прочетох за непоносимост на горките мюсюлмани към свинете. Ами какъв ни е проблемът тогава? Във всеки квартал по една-две кочинки. До всеки град - свинеферма. До всяко село - свинеферма. На всеки петдесет километра - свинеферма. А може би не искат да влизат в БГ понеже тя е просто една огромна кочина?

Няма никаква разлика между рашистите и ислямистите. Да, могат да завладеят Европа, но ще я превърнат в подобие на кочините си...

персийките оная работа.....

И като завладеят Европа какво ще првят? Ще разбият най-развиата култура в света Европейската. Ще спрат заводите и ще разбият всички системи медицинска, образователна пенсионна информационна, пътна, телевизия радио. И ще превърнат за месеци сгради, градини, паркове, в гробница. На това ли ги учи Аллах мюсулманите. Като водят нещо хубаво, направено с ум и труд да го разбият. Естествено, че да. Нали те така живят по кални улици без асфалт, от деца се ровят в планини от боклук, липса на образование, култура театър кино, развиват се сред инсекти, комари бълхи и мухи. полуголи о боси. Затова не им харесва Европа. Търсят само парите и и помощите. Живеят по 50 години в Европейска държава без да разбират или говорят местният език. Красивото никога не им е харесвало. Винаги са искали да разрушат, счупят или изгорят. Вечният им враг останалите религии трябва да бъдат унизени обидени и прогонени и там където са останали само мюсулмани няма никакво развитие. Дори в Судистска арабия, ОАЕ, Кувейт всичко което е постигнато е постигнато с труда и ума на Европейци, американци, индийци. Мюсулманите нямат технологиите и познаниятя да изградят сграда над 3 етажа. да построят мост. Дори нефтът им е открит от англичани и технологият имз а препаботка е даден от европейците. Така, че какво прогресивно им е подсказал Аллах да правят. Всеки мюсулманин подсъзнателно мрази друговерците и това се доказва всеки ден някъде по света. Така, че да си ходят в други мюсулмански държави и да не се надяват, че европейците ще са щастливи от тяхното присъствие в европа.

NADIA

Всичко казано е абсолютно вярно. По тази причина чакам всеки момент да те баннат и да се появи надпис: Коментарът е етнически нетолерантен.

NADIA

И да допълня - радвай се че не живееш в "най-великата европейска демокрация" Швеция. Там те грозяха и десет години затвор за такова изказване. :)))

Така ли правят в Швеция ?! Че къде ви е демокрацията тогава ??? Че то било по- зле и от Тошово време , дето за един виц изчезваш ! Само дето в Швецията нямате Белене - така ли ??!! Да ви с.....ра на демокрацията ако за едно изказване получаваш 10г .

Еманацията на мюсюлманският свят може да се види в Дубай, Катар, Кувейт... Както и при Християнския може да се види в Париж, Виена , Мюхен...

И колко бежанци има в Дубай Катар Кувейт?

Причината да се тълпят към ЕС е че има огормна социална разлика между Изтока и Запада. Надявам се Запада да разбере, че това в крайна сметка е грешен подход.

В крайна сметка е грешен подход кое. Да спрем да се развиваме и да чакаме след 5000 години мюсулманската култура да настигне европейскат и тогава да продължим, или да ги пуснем между нас, да разбият всичко постигнато, да има дадем жените си, децата си, домовете си и да превърнем европа в бойно поле каквото е 90% от арабския свят. така че или си прост проста или си мюсулманин

Нито едно от предположенията ти не е е вярно. Нито пък изводите ти. Няма лошо в развититето на който и да е , само че когато това се случва за сметка на други, то частт от ресурса трябва да се върне под някаква ворма обратно. Ако някой си Х е взел предприятията в България защото тук е евтина работна ръка, то негова е вината за недоволните които отиват в неговата страна. Ако си беше плащал колкото в собствената страна, нямаше да има нужда от миграция.

туй имамите са много прости... а обеснил ли е как ше стане тий оплождане анално? шото реазните през там го прават най-вече...

аз лично мога да оплодя щерка му или внучката му на тоя имам ,

link

Коментари - Имам: Мюсюлманите ще завладеят европейските държави | Днес.dir.bg

Имам: Мюсюлманите ще завладеят европейските държави

Високопоставеният имам шейх Мухамад Айед изнесъл реч, в която заявил, че мюсюлманите трябва да използват бежанската криза, за да превземат европейските страни.

Обратно в новината

Коментари - Имам: Мюсюлманите ще завладеят европейските държави | Днес.dir.bg

Коментари

Г-жа Меркел извърши престъпление срещу циливизацията като допусна Окупация на Европа от тълпи мюсюлмани и африканци - имамите от Арабия постигнаха целта си без нито един изстрел. Това по европеиски наивно, безотговорно и абсурдно тълкуване на хуманитарната помощ ще има фатални последствия за Европа и Света.. новодошлите мюсюлмани ще се обединят с вече живеещите в ЕС и ще формират многомилионна маса от неуправляеми полу-фанатици. Не "Ислямаска държава ", а "Ислямска Европа " !

someone

1. германия има стареещо население, затова има нужда от толкова мигранти. лъжа е, че никои нямало да работи, поне една част ще станат работници. 2. самата европеиска култура е егоистична и атеистична, затова има стареещо население и нужда от млади хора. децата и семеиството не са приоритет. между другото, аз и в българия не съм познавал отблизо нито едно семеиство, което да дава някакви смислени и сериозни съвети на децата си относно как те на свои ред да създадат семеиство. купуват храна, дрехи, а за истинско възпитание много малко хора се замислят.

господин Абрахам, страшно ме заинтригувахте с вашето изявление! Виждам, че сте притеснен за естествения прираст на европейското население. Европейките сигурно с нетърпение чакат имигрантите да им подобрят гените! А що се отнася до европейската култура тя съвсем не е егоистична. Самите бежанци с влизането си в Европа вече знаят какво искат но не си задават въпроса с какво те са допринесли за благата към които имат претенции!

Мисля, че това коете се случва сега ще има големи последствия за в бъдеще и не трябва да се игнорира. Тези които станаха причина за това , което се случва в Сирия и Ирак знаят много добре какво целят. А то е ислямизация на Европа!

"изнесъл реч, в която заявил" И аз навремето изнесох реч, в която казах, че по-стиснато от гръг, по-шумно от италианец и по-тъпо нещо от български журналист - не съществува. Ама кой да слуша.

мюмюните пак опъват шатри около Виена

СПОКО,НЕ СЕ ПАЛЕТЕ ПО ФОРУМИТЕ,ГЛЕДАХ ВИДЕОТО С РЕЧТА НА "ИМАМА" ИМА Я НЯКЪДЕ ИЗ ФЕЙСА. ЕВРЕЙСКА УЙДУРМА-ДАВАТ НЯКАКЪВ ЛУДАК ПРИКАЗВА ПРЕД ГСМ КАМЕРА СКРИТ ЗАД ЕДНА КОЛОНА НА ЕДНА ДЖАМИЯ,ЧАЛМИТЕ СИ ХОДЯТ,РАЗХОЖДАТ СЕ,НИКОЙ ДАЖЕ И НЕ ГО ЗАБЕЛЯЗВА-ПЪЛНА ПОСТАНОВКА И МОНТАЖ.

Този "имам" и нашия "проф" Божидар Димитров са на едно и също интелектуално нива ...

Това всичкото става защото допуснахме да ни управляват субекти в сянка. Субекти хищтни, демонични и нечовешки. Те чрез МАСОНИ, ИЛЮМИНАТИ,ТЕМПЛИЕРИ,ПАПСКА НАПАСТ, ИСЛЯМСКА НАПАСАТ и прочие организациики които имат една цел, да завладяват отвътре и отвън и да си поделят света избиваики се един друг като на финала централизират всичко в един център на световно управление. АКО НИ СЕ ЖИВЕЕ ДОБРЕ трябва да сханем къде е проблема ни и там да насочим всичките си усилия за да го обезсилим или да се капсулираме от него в наша си собственна хуманна матрица която е достатачно гъвкава и боеспособна та да не дава доспът на вскакви тарикати имащи за цел контрол на висшата ни природа, над ресурсите, над информацията, над реалнотта и животите ни чрез страх, зомбиране, обсебване, невежество и безсърдечна логика. Знайте, че противника ни е древен и доста организиран, с опит и познание превишавашто нашето, НОООООО има едно дебело НО!!!Ние имаме ИСТИНСКА СВОБОДНА ВОЛЯ и истинска възможност да привикаме сили заложени в нас, приятелски галактически сили извън нас, скрити и мощтни способни да променят реалността, както и да ни дават съвети, помощ и право на избор базирани на висшият ни духовен елемент (Нашия истински свръх Аз) които сме самите ние в всъщтността си. Ние имаме реални скрити заложби да управляваме споделената реалност в която живеем и трябва само да ги осъзнаем и използваме!!!

ЕЙ,мухамад,ако вие мюсулманите чукате,какъв е ефекта-художници- ниц,поети-ниц,писатели-ниц,архитекти-ниц,музика-ниц,кино- ниц,ЕЙ ЕВНУХ КАКВО СТЕ СЪЗДАЛИ ДОСЕГА,КАЖИ БЕ ПЛЕБЕЙ

а ти какво си създал ...

someone

прав е. донякъде заслужено. аз като казах в западна европа, че господ иска да имаме семеиства и деца искаха да ме дадат под съд, че обиждам хората, които не искали деца. голяма злоба се изля срещу мен.

someone

докато дървените философи се наумуват в европа дали трябват или не трябват деца - мюсюлманите идват и правят по 5 без да се замислят. може за друго да не ги одобрявам, но специално за това изпълняват божията воля. а философите да умуват, вижда им се края.

kakvoto i da stava,rano ili kasno ukraina shte bade ruska a evropa talibanska!!

Вижте сега,значите чалмите завладяват Европа ,тя се превръща в един крайно нестабилен район -политически ,етнически ,социални противоречия,непрекъснати локални войни,производството е сринато,инфраструктурата се занемарява,надигат се националистически,профашистки и крайно радикални прокомунистически движения,които почват да се запасяват с оръжие,а САЩ и Израел снабдяват всички и с оръжие,и стоки и даже финансират всички поред!Би трябвало всички да са доволни!!

Тези хора не отчитат един много важен фактор - развитието на роботиката. Създаването на роботи в най-различни сфери е толкова бързо, че само след 1-2 десетилетия свят ще им се извие на повечето хора. Вече се започна със замяната на шофьорите, наскоро гледах робот-готвач, в Австралия въвеждат роботи в класните стаи вместо учители, роботи-анестезиолози, преди няколко дни дори видях и робот-барман! В Китай в някои фабрики вече заменят евтината работна ръка с роботи, които им излизат още по-евтино! Имам познат бизнес-партньор, който работи по международен проект, чиято цел е да направят жена-робот, която да изглежда възможно най-човешки, като жестове, мимика и т.н. Целта е този робот да можеш да си го купиш за няколко хиляди долара и да ти върши всичко вкъщи. За по-извратените подчертавам - ще прави ВСИЧКО. Само след 1-2 десетилетия в най-индустриализираните държави, като Германия, се очаква около 60% от работната ръка да остане без работа. Самите немци ще бъдат заменени от машини. За какъв дявол, мислите, са им изтрябвали евтини работници от третия свят? Дори квалифицираният немец може да бъде заменен от машина, а какво остава за някой неквалифициран имигрант? Това, което тези хора не знаят, е, че хората до голяма степен ще станат излишни, първо неквалифицираните, след това и по-квалифицираните. Ще останат само онези, които създават нещо уникално, с умовете си, творците. Останалите отиват на бунището. Направете си сами изводите какво ще стане, когато безработицата сред местното население започне да расте, а имигрантите останат на сухо!... Ще има неприятна изненада в близките 10-20 години.

Нямат такова настояще и бъдеще роботите. Това, което си написал са куп лъжи, сигурно си вярваш. Много силна лъжа за Китай, че роботите са по-евтини от евтините им работници.

Да си вземат всичките бежанци германците, нали ги искаха, а сега се затвориха. Онази дърта и изкуфяла Меркел е виновна за това, а сега вика за помощ. Всички да ги насочват на там, мама им....

Ами ако брюкселските бюрократи не се вземат в ръце, може и това да стане.

Само когато проядат сланина .

неграмонтна мързелива пасмина се е юрнала в швабско и шведско а те примират да им строят джамии и дават социални помощи

Заповядай!Мухамад Айед!В такива масови общежития ще ви набутаме че и тъпият ви Аллах няма да ви помогне

Кадафи го каза това преди 10 години! Така че това не е новина! Това е прогноза, който се сбъдва!

Всичко дотук е ясно, но не напълно ясно кой кара Меркел , точно нея да приема орки. Кой кара тези неандерталци да крещят Германия, Швеция, не става много ясно; кой политик , коя държава стои зад всичко това.Както виждаме ще се повтори историята от втората световна война с Германия, всяко нещо си има граници.

Биби Натаняху и равините с шекелите зад него. Имама не говори от Либия или пустините на Ирак "завладени" от ИД а от пъпът на Израел - Йерусалим. И никаква реакция!!! Нито на Мосад нито на ЦРУ. Както би казал Тато: Другари, какъв е тоя "антитероризъм" бре?!

Паисий

Е, ти каква реакция очакваш??!! Да го гръмнат ли?

За меркелката - ЗНАМ! ИМА СИ ОКУПАЦИОННИ АМЕРИКАНСКИ ВОЙСКИ на гермавска земя. И тя е техен говорител и изпълнител на волята на командвакия войските там. Следена, подслушвана с години, тотолно под контрол. Просто е една кукла на конци и на отчет. И кой кара неандарталците към швеция също е ЯСНО! Главния имам на саудитска арабия. Мечтите им за светевно господство на ислама минават през завземане на европата.

Това е тяхната цел-да завладеят Европа.Това е ясно на нас простосмъртните,а великите управници са слепи или се правят на такива.Просто никой не мисли за нас,а само за тях си.Господ да ни е на помощ.

И какви мигранти са тия мъже,годни да носят оръжие,а тръгнали да бягат уж от войната.Що за мюсюлмани са,щом си изоставят родината,когато би трябвало да са там и да я защитават.Такива да ги прибират в лагери и после от там с парите на баба Меркел да ги връщат по родните места,

За това помагат европейци християни при това. Пълно е малоумници, които ги съжаляват и толерират. Медиите денонощно пропагандират в тяхна подкрепа по нечие нареждане. Чувствам се странно страхувам се имам усещането , че не съм си в страната. Всеки подкрепящ нашествениците е мой ВРАГ . ОБИЧАМ СИ СТРАНАТА ТЯ Е НАША КРЪВТА НА БАБИТЕ НИ Е В ЗЕМЯТА И, ДУШИТЕ НА ДЕДИТЕ НИ СА В ОБЛАЦИТЕ И. Не ме интересуват никакви заповеди на ЕС те вече се доказаха като КОЛОНИЗАТОРИ И ПОРОБИТЕЛИ !!!!!!!

Натам върви! Не ни е проблем Виената - сакаме в Амстердам!

.

Те пък чунким шведите много сексуални...айде недей!

Затягане на граничния контрол и огради по всички граници на ЕС. Това ще задържи мюсюлманската паплач. А като дойде зимата проблема ще се реши сам!

Това са вековните мечти на фанатиците, но знаем как завършват те - Европа винаги се обединява и ги коли като прасета. И сега ще стане така, колкото и да се размножават. Като преминат границата просто ще се роди някой нов Хитлер и ще ги засили обратно към пустинята.

Да не забравяме за метода на "Окончателното решение"!

..грешна сметка саи е правила "демократична " Eвропа...да си докара много и евтина работна рака ...подлагана от Aмерика...

Най добре е всеки имигрант - мюсюлманин да се заселва в концлагер. Трудът ще ги освободи от исляма!

Това зависи от нас - европейците. По малко толерантност към не-християните! Забран за стоеж на джамии, медреста и тям подобни! Покръстване на децатра в училище, ако иста тда остант в Европа те и родителите им! А за непокорните - Освиенцим :)

После искат европейците да ги съжаляват докато те се чудят как да ни завладеят. Открито заявявам че презирам всички мюсюлмани и техните мекерета.

Миналата година Западна Европа ревеше срещу българските и румънските емигранти ето им реалната заплаха муджихидините от близкия Изток.Това ще е края на Шенген и ЕС.Да се стреля на месо така Саудитска Арабия защитава границите си.

че ходжите поставят ясно общите и конретни цели пред нахлуващите и единствените, които не го разбират са самите многоучени европейски жертви, повишава вероятността за случване.

Магарето то канят на сватба да носи дърва за огъня,а не за да оправя булката.

NADIA

Нещо прочетох за непоносимост на горките мюсюлмани към свинете. Ами какъв ни е проблемът тогава? Във всеки квартал по една-две кочинки. До всеки град - свинеферма. До всяко село - свинеферма. На всеки петдесет километра - свинеферма. А може би не искат да влизат в БГ понеже тя е просто една огромна кочина?

Няма никаква разлика между рашистите и ислямистите. Да, могат да завладеят Европа, но ще я превърнат в подобие на кочините си...

персийките оная работа.....

И като завладеят Европа какво ще првят? Ще разбият най-развиата култура в света Европейската. Ще спрат заводите и ще разбият всички системи медицинска, образователна пенсионна информационна, пътна, телевизия радио. И ще превърнат за месеци сгради, градини, паркове, в гробница. На това ли ги учи Аллах мюсулманите. Като водят нещо хубаво, направено с ум и труд да го разбият. Естествено, че да. Нали те така живят по кални улици без асфалт, от деца се ровят в планини от боклук, липса на образование, култура театър кино, развиват се сред инсекти, комари бълхи и мухи. полуголи о боси. Затова не им харесва Европа. Търсят само парите и и помощите. Живеят по 50 години в Европейска държава без да разбират или говорят местният език. Красивото никога не им е харесвало. Винаги са искали да разрушат, счупят или изгорят. Вечният им враг останалите религии трябва да бъдат унизени обидени и прогонени и там където са останали само мюсулмани няма никакво развитие. Дори в Судистска арабия, ОАЕ, Кувейт всичко което е постигнато е постигнато с труда и ума на Европейци, американци, индийци. Мюсулманите нямат технологиите и познаниятя да изградят сграда над 3 етажа. да построят мост. Дори нефтът им е открит от англичани и технологият имз а препаботка е даден от европейците. Така, че какво прогресивно им е подсказал Аллах да правят. Всеки мюсулманин подсъзнателно мрази друговерците и това се доказва всеки ден някъде по света. Така, че да си ходят в други мюсулмански държави и да не се надяват, че европейците ще са щастливи от тяхното присъствие в европа.

NADIA

Всичко казано е абсолютно вярно. По тази причина чакам всеки момент да те баннат и да се появи надпис: Коментарът е етнически нетолерантен.

NADIA

И да допълня - радвай се че не живееш в "най-великата европейска демокрация" Швеция. Там те грозяха и десет години затвор за такова изказване. :)))

Така ли правят в Швеция ?! Че къде ви е демокрацията тогава ??? Че то било по- зле и от Тошово време , дето за един виц изчезваш ! Само дето в Швецията нямате Белене - така ли ??!! Да ви с.....ра на демокрацията ако за едно изказване получаваш 10г .

Еманацията на мюсюлманският свят може да се види в Дубай, Катар, Кувейт... Както и при Християнския може да се види в Париж, Виена , Мюхен...

И колко бежанци има в Дубай Катар Кувейт?

Причината да се тълпят към ЕС е че има огормна социална разлика между Изтока и Запада. Надявам се Запада да разбере, че това в крайна сметка е грешен подход.

В крайна сметка е грешен подход кое. Да спрем да се развиваме и да чакаме след 5000 години мюсулманската култура да настигне европейскат и тогава да продължим, или да ги пуснем между нас, да разбият всичко постигнато, да има дадем жените си, децата си, домовете си и да превърнем европа в бойно поле каквото е 90% от арабския свят. така че или си прост проста или си мюсулманин

Нито едно от предположенията ти не е е вярно. Нито пък изводите ти. Няма лошо в развититето на който и да е , само че когато това се случва за сметка на други, то частт от ресурса трябва да се върне под някаква ворма обратно. Ако някой си Х е взел предприятията в България защото тук е евтина работна ръка, то негова е вината за недоволните които отиват в неговата страна. Ако си беше плащал колкото в собствената страна, нямаше да има нужда от миграция.

туй имамите са много прости... а обеснил ли е как ше стане тий оплождане анално? шото реазните през там го прават най-вече...

аз лично мога да оплодя щерка му или внучката му на тоя имам ,

link