Йотова: 1200 са новите молби за българско гражданство

„Българското гражданство е въпрос на суверенитет на една държава. Българският документ за самоличност има много висока цена и трябва да имаме това убеждение".

Обратно в новината

Коментари - Йотова: 1200 са новите молби за българско гражданство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От тях 1201 са джихадисти! Всичките те са си платили добре и намазали ръчичките по цялата верига. Страшно добре се печели от този бизнес!

Това са или хора с много пари изкупуващи български имоти,или между тях се промъкват и примати,прескочили оградата на Винкела съмнителни субекти. Други луди няма.

800 от руснаци 300 от украинци и останалите от други азиатци.

Логично е азиатци при азиатци да дойдат. Както се казва, Birds of a feather flock together.

А няма ли да се вземе решение за отнемане на българското гражданство на рецидивистите, напр. след 4 престъпления ? Защото "Българин" би трябвало да звучи гордо и достойно.

йотова какво ти става ти да не слънчаса?"Българския документ за самоличност имал висика цена"Може за вас за комунистите доста сте го подплатили,за хората няма,за бежанците още по малко.Кого заблуждаваш,щом хората бягащи от война не искат да останат тук ,защото са наясно ,че мафията управлява какви глупости ръсиш ти нищ...ство?

Тая ще отнеме българското гражданство и на живущите от памтивека в България, да не би да зацапат синята кръв на руските новобългари, които тя дарява с гражданство по оная процедура.

Изключително гадна жена !

Бившият журналист Йотова не може ли да намери по подходящ термин от "каналджийство"?

Илияна,не забравяй че молбите на руснаци трябва да бъдат разглеждани и удовлетворявани в максимално кратки срокове! А след като ние с Толстой изкупим българското Черноморие,ще ти подарим резиденция Евсиноград.

Ми, глей ся Йотова! Не само брюкселските еврократи, ами и вие българските властници трудно си комуникирате с нас, гражданите. Трудна е тая комуникация - вие по форуми и в мерцедеси, ние дето ходим по улицата - избутвани настрани от НСО-слугите ви. Освен това, простички сте - все си въобразявате, че някой ви вярва, че изобощо на вас тука, и на ония в Брюкел изобщо му пука за нас. Само понякога се питам, дали вие самите си вярвате. Щото, ако е така - значи сте не само прости, но и идиоти.

Добре, де?! Йотова казва, че емигрантският натиск е намален. Радев го декларира на срещата в Брюксел. Похвалиха го. Йончева твърди обратното. Кой лъже, освен Нинова? ;))